|
عنوان: دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: aida67 در 16 دي 1387,ساعت 13:21:52 من در طول زندگی خودم خیلی یک دنده و لجباز بودم. هرکس از تجربیاتش برای من می گفت من جدی نمی گرفتم. ولی دچار مشکل شدم.
هر وقت مادرم می گفت به کسی که شوهرت نیز علاقه نشون نده و نذار بهت دست پیدا کنه من قبول نمی کردم و فکر می کردم پسری که الان باهاش هستم با همه فرق می کنه. مرده، با معرفته، خوووبه. ولی ... حالا به جایی رسیدم که می بینم احساساتم، عشقم، وقتم ، جسمم و حتی نگاهم حروم شده. خودم رو غرق رابطه هایی کردم که هیچ نتیجه ای نداشت . آخرین رابطه من با پسری بود که همه اون چیزی بود که من دوست داشتم. از ظاهر طرف تا اخلاق و رفتارش. خیلی به این آقا عشق می ورزیدم و خیلی براش بی تابی می کردم. تمام محبت و عشقی که در وجودم بود رو نثار این آقا می کردم و کلی وابسته اون شده بودم. فکر می کردم این آقا خیلی مرده و خیلی با معرفته و هوای من رو داره و دل من رو نمی شکونه. این آقا هیچ وقت به من بی احترامی نمی کرد و همیشه سعی می کرد من رو خوشحال کنه. همیشه لحظه های خیلی خوبی با هم داشتیم. ولی ... درست در موقعی که من فکر می کردم همین روزا می خواد به من پیشنهاد ازدواج بده، بدون هیچ دلیلی و حتی بدون اینکه با هم مشکلی داشته باشیم ، کاملا یک طرفه و خودسرانه تصمیم گرفت که رابطه ما رو تموم کنه. و این مثل یه فاجعه هست برای من. این تصمیم اون آقا اینقدر یک دفعه ای بود که من کاملا شوکه شدم.ما حتی برای روز بعد قرار ملاقات گذاشته بودیم و هیچ تصوری از جدایی و تموم شدن نداشتم ولی اون آقا یکدفعه فیلش یاد هندوستان کرد و با دلایلی غیر قابل قبول ( و البته خیلی مهم به نظر خودش) همه چیز رو تموم کرد. کسی که بهم می گفت به جدایی فکر نکن ، من اگه دوستت نداشتم و نمی خواستم باهات بمونم باهات وقت نمی گذروندم و از این حرفا... من الان احساس می کنم تمام اون عشق و محبتم دود شده و رفته به هوا . خیلی احساس بدیه. منی که اینقدر آدم احساساتیی هستم الان به این نتیجه رسیدم که نباید خودم رو ارزون به کسی بفروشم که حتی خودش هم نمی دونه یک ربع بعد می خواد با من بمونه یا نه. دیگه خسته شدم از کوچک شدن و تحقیر شدن در رابطه های بی سرو ته با آدمایی که نمی تونن درست تصمیم بگیرن. دختر خانوما، فکر نکنین این آقایی که الان باهاش رابطه دارین با همه فرق داره. هیچ فرقی نداره. ممکنه همین الان برات وقت بذاره و هزار تا حرف قلمبه سلمبه بزنه ولی معلوم نیست پنج دقیقه دیگه چی توی سرش می گذره. کسی واقعا ارزش دوست داشتن، فکر کردن و حتی نگاه کردن داره که مرد باشه. از پذیرفتن مسئولیت ازدواج نترسه. عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: سایه در 16 دي 1387,ساعت 13:34:53 واقعا متاثر شدم وقتی نوشته هات رو خوندم
نمیدونم این چه قانونی عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: بصیر در 16 دي 1387,ساعت 13:35:48 بازم خدا رو شکر به این نتیجه رسیدید من همیشه این حرفا رو میزدم اکثرا حمل بر تقدس میکردند درحالیکه من نیتی جز بر حذر داشتن این عواقب نداشتم
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: 66maryam در 30 دي 1387,ساعت 21:36:04 ناراحتی؟؟؟خوشحال باش که رفت اگه میموند و دیرتر میرفت که بدتر بود...کاملا با حرفت موافقم....سعی کن جبران کنی..هنوز میتونی جبران کنی و شروع کنی...گاهی لازمه تو زندگی ادم شکه بشه..شکست بخوره...سرش به سنگ بخوره..شکست مقدمه پیروزیه..........پس سعی کن همه چیزو از نو بسازی به جای غصه خوردن...........به جایی برس که همین ادم تو رو دست نیافتنی بدونه....اون لیاقت تو رو نداشته پس اون باید ناراحت باشه عزیزم
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: aida67 در 01 بهمن 1387,ساعت 00:04:32 24 ساعته به این قضیه فکر می کنم. مثل اینکه نمی خواد از دهنم بره. ناراحت نیستم دیگه. ولی ...
هر چی فکر می کنم نمی فهمم من چه اشتباهی کردم! عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: تب در 01 بهمن 1387,ساعت 00:24:29 تو هیچ اشتباهی نکردی این اجتماع ما هست که پسرامونو بی عاطفه و بی مسولیت بار اورده عزیزم
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: aida67 در 01 بهمن 1387,ساعت 00:30:48 تقصیر ما دخترا هم هست که ارزش خودمون رو حفظ نمی کنیم. متاسفانه خود کوچک بینی در دخترا زیادهو شاید من هم جزو اونا بودم. شاید هم زیادی احساساتی شدم.
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: Dorahi در 01 بهمن 1387,ساعت 05:30:25 ایدای عزیز از این به بعد اگر با کسی اشنا شدی سعی کن زیر نظر خانواده با هم اشنا بشید، اینطوری هم رابطتون به طور رسمی جلو میره وهم با احساسا تت بازی نمیشه،اگر هم اقایی نخواد رابطه رو رسما ز یر نظر خانواده شروع کنه خب هدفی به غیر از خوشگذرونی نداره،میدونی تو باید همیشه وقتی با کسی اشنا میشی از همون ابتدا سنگهات رو باهاش وا بکنی ،باید بهش بگی که قصد دوستی نداری و هدفت از اشنایی تنها شناخت و پیدا کردن گمشده زندگیت هست برای ازدواج ،تا اگر اون هم فقط قصد داره که چند صباحی رو باهات بگذرو نه راهشو بکشه و بره ، و این رو هم باید بدونی که به هیچ عنوان نباید تا قبل از ازدواج به کسی و ابسته شد ،یعنی اگر کسی از همه لحاظ هم خوب باشه، تا قبل از ازدواج ادم باید احتمال به هم خوردن رابطه رو باهاش بده چون در غیر اینصورت به شدت ضربه میخوره،راستی خیلی خوبه که اون اقا رفت ،رفتنی باید بره،همیشه خدا رو شکر کن که این اتفاق بعد از ازدواج برات نیفتاد ،در اونصورت میخواستی چیکار کنی؟در ضمن اگر واقعا فقط یک رابطه سالم با هم داشتید جایی برای پشیمانی باقی نمیمونه،این رو فقط میتونی به حساب یک تجربه بذاری که تو انتخاب بعدیت خیلی بهت کمک میکنه،در ضمن این احساس بی اعتمادی رو از خودت دور کن ،به طور مثال اگر چند تا ماشین تصادف کردند وادمها از بین رفتند دلیل بر این نمیشه که دیگه نباید به هیچ ماشینی اعتماد کرد و سوار هیچ ماشینی شد ،با این فزض که همه ماشینها تصادف میکنند ،چون با رعایت دقیق مقررات رانندگی احتمال تصادفات به طرز فاحشی کم میشه،هنوز هم مردهای جوانمرد و با غیرت زیادند فقط اگر کمی دقت کنی پیداشون میکنی،در ضمن کاشکی همه دخترها مثل تو از تجارب بدشون درس بگیرند ،متاسفانه بعضیها پشت سر هم اشتباه میکنند وهیچگاه هم اشتباه خودشون رو نمیپذیرندو یااصلا نمیفهمند که اشتباه کردند :-X
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: asal bala در 03 بهمن 1387,ساعت 09:06:03 آيدا جون همين كه زود فهميدي خيلي ارزش داره بهت تبريك ميگم
خيلي زود متوجه شدي كه وجودت بسيار ارزشمند تر از اين حرفاست عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: aida67 در 03 بهمن 1387,ساعت 18:30:38 امیدوارم راهی باشه برای راهنمایی دخترایی که جدیدا از سن پایین درگیر این روابط می شن.
راهی به غیر از تجربه... عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: كريمي در 05 بهمن 1387,ساعت 16:20:25 من هميشه به دخترهاي جوان توصيه مي كنم كه ارزش احساسات پاكشون را بدانند........ لزومي نداره كه با هر كسي آشنا ميشوند ....... سريع احساسات خود را درگير ماجرا كنند......... براي چي دخترها بايد تا پسري را مي بينند و با آنها آشنا مي شوند او را مرد ايده آل خود قلمداد كنند و به فكر ازدواج با او باشند؟! دختران جوان بايد ياد بگيرند كه براي خودشون، احساسشون، جسمشون و روحشون ارزش قائل باشند......... و نقش يك طعمه را براي نيات شوم برخي از مردان بازي نكنند.
داشتن اعتماد به نفس و بالا بردن آن براي دختران جامعه ما بسيار ضروري و لازم است ....... متأسفانه زن در اينجا ديدگاه خود ذليل بيني پيدا كرده است........ به خاطر اينكه به ما اين ديدگاه را از بچگي تحميل كرده اند و مرد را هميشه مافوق و برتر تعريف كرده اند! خوب وقتشه كه دختران و زنان ثابت كنند كه چيزي كم ندارند.......... اين كار هم ميسر نميشود مگر اينكه دختران و زنان هنر خود باوري را در خود پرورش دهند ........ و در حاليكه در اجتماع و خانواده در كنار مردان زندگي مي كنند اما همواره به ياد داشته باشند كه حق مساوي با آنان دارند و هرگز نگذارند شخصيت آنان پايمال شود. عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: *elham* در 06 بهمن 1387,ساعت 09:50:11 من فقط ميگم دخترهايي تو رابطه موفق اند كه به شعر زير اعتقاد داشته باشند:
بايد گرفتارم شوي تا من گرفتارت شوم از جان و دل يارم شوي تا عاشق زارت شوم من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران اول به دام آرم تو را وانگه گرفتارت شوم. عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: 121314 در 06 بهمن 1387,ساعت 10:16:14 خوشحالم که به این نتیجه رسیدید . اگه دوستان یادشون باشه اوایل عضویتم تاپیکهایی با موضوعات مختلف مثل سرانجام دوستی دخترها و پسرها و . . . زدم و حقایق این دوستیها را تو موضوعات مختلف گفتم اما کسی زیاد توجه نکرد .
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: كريمي در 06 بهمن 1387,ساعت 12:35:43 خوشحالم که به این نتیجه رسیدید . اگه دوستان یادشون باشه اوایل عضویتم تاپیکهایی با موضوعات مختلف مثل سرانجام دوستی دخترها و پسرها و . . . زدم و حقایق این دوستیها را تو موضوعات مختلف گفتم اما کسی زیاد توجه نکرد . ببينيد دوست عزيز بحث دوست شدن و دوست داشتن از جنس مخالف با بحث احساسي رفتار كردن در اين دوستي ها فرق مي كنه! اتفاقاً به عقيده بنده خيلي بده كه دو جنس مخالف از هم تا اين حد جدا باشند كه روحيات جنسيت مختص به همديگر را ندانند و شناختي نداشته باشند......... اين خودش معضلاتي را به همراه داره كه طلاق نمونه بارزش در ازدواج زناشوي است! ولي بحث اينجاست كه دختر شخصيت خود را آنقدر مستقل بدونه و بالا ببره ...... آنقدر اعتماد به نفس داشته باشه كه نخواهد احساس خودش را درست مثل يك شيء بي ارزش در اختيار هر كسي قرار بده ...........!!!!!! و در دوستي ها طوري رفتار كنه كه هميشه چارچوب گفتار، رفتار، احساس خودش را براي طرف مقابل تعريف كنه....... و نگذارد كه طرف از آن محدوده فراتر بره! عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: 121314 در 06 بهمن 1387,ساعت 13:53:11 سلام خانم کریمی . با شما موافقما ولی متأسفانه تا انجا که دیدم و شنیدم و نمونه هاشم تو این سایت دیدم دخترخانما خیلی احساساتی و چجور بگم . . . . اینجوریا برخورد می کنند در روابطشان و وابسته می شن و اینم بگم که شاید کمتر دختری بتواند احساساتش را کنترل کند ! ولی چه بسا که خیلیا نمی توانند ! من فقط ان چیزایی که شنیدم و دیدمو گفتم و از حقایق این دوستیا گفتم ، بحث دوست شدن و احساساتی رفتار کردن در سلسله مراتب هم قرار دارند ، اول طرف اشنا میشه ، بعد اگه خوششون اومد دوست میشن بعد پسر هم کاری می کنه و حرفایی می زنه که دخترو بهش علاقه مند و وابسته می کنه و الی اخر . من می گم{دخترخانما} قبل از اینکه دوست شید و احساساتتان و عواطف خودتان را خرج یه نفر کنید که معلوم نیست چه نیتی در سر دارد برید و معلومم نیست که ایا با شما ازدواج کند یا نه برید عنوان نمونه از کسانی که تو این دوستیا که اکثرا به جایی نرسیدند بپرسید که ایا این حرفا درسته یا نه ! متأسفانه بیشتر امار طلاق هم از این دوستیا نشأت گرفته .
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: aida67 در 06 بهمن 1387,ساعت 14:40:01 من با خانوم کریمی موافقم جدا بودن زیاد هم نمیتونه مفید باشه. درسته که من ضربه خوردم ولی هیچ وقت یادم نمیره که در این قضایا من مقصر اصلی بودم.البته تجربه ای که بدست آوردم خیلی برای ارزشمنده. به هر حال زمانی بود که من خوش بودم و لذت میبردم. احتمالا اون موقع ها باید درست تصمیم میگرفتم که به علت احساسات، بی تجربگی و احیانا هوی و هوس نتونستم تصمیم درست رو بگیرم و رابطه و احساسم رو کنترل کنم.
به نظرم باید نوعی تربیت احساسی داشته باشیم. به شخصه نمی تونم به کسی بگم این کارو نکن ، با پسر نگرد چون من تجربه بدی داشتم. دلیل قانع کننده ای نیست. ولی باید طبق گفته خانوم کریمی، آنقدر اعتماد به نفس داشته باشه كه نخواهد احساس خودش را درست مثل يك شيء بي ارزش در اختيار هر كسي قرار بده ...........!!!!!! و در دوستي ها طوري رفتار كنه كه هميشه چارچوب گفتار، رفتار، احساس خودش را براي طرف مقابل تعريف كنه....... و نگذارد كه طرف از آن محدوده فراتر بره! عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: كريمي در 06 بهمن 1387,ساعت 14:52:38 آيداي عزيز............ زندگي پر از تجربه هاي تلخ و شيرينه!!!!!!!! اصلاً ناراحت نباش كه اشتباه كردي ........ مهم اينه كه اينقدر شجاعت داري كه اينو پذيرفتي!!!!!!!!! و منبعد با تجربه اي كه داري......... راحت تر مي توني تصميم بگيري و به قول معروف از يه سوراخ دو بار گزيده نشي!
به عقيده من زندگي صحنه اي از آزمون و خطاهاست!!!!!!!!! كه اگه آدم هوشيار باشه مي تونه براي زندگيش در خلال همين آزمون و خطاها درست و صحيح برنامه ريزي كنه........ اگرچه دوستمون 121314 هم دقيقاً درست مي گن........... ايشون باتوجه به واقعيات موجود در فرهنگمان صحبت مي كنند نه يك فرهنگ ايده آلي!!!!!!!!! و واقعاً اميدوارم روزي ياد بگيريم كه اجحافي را كه در خلال آموزش و تربيت طي ساليان به ما شده را بفهميم و براش يه كار اساسي بكنيم.......... براتون آرزوي بهترين ها را دارم كريمي عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: سایه در 13 بهمن 1387,ساعت 11:13:32 دوست عزیز 121314 میشه بگید منبع آمار شما از کجاست؟
من کارشناس امار هستم اما تا جایی که میدونم و در جامعه شناسی هم مطالعه کردم ربطی به این نداره که شما چگونه اشنا بشید بلکه مهم بعد از اون. امروزه با وجود اینترنت و دنیای مجازی و همچنین با در دسترس بودن اینترنت برای بسیاری از افراد یکی از روشهای اشنایی شده . دوست عزیز خیلی از افراد به طریق سنتی اشنا شدن امااونها هم کارشون به طلاق کشیده شده عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: 121314 در 13 بهمن 1387,ساعت 12:52:13 دوست عزیز بنده امار گیر نیستم ! و این تحقیقاتم را به صورت گروهی انجام دادم ! از مجتمع قضایی الی اخر . . . ، در ضمن امار طلاق ازدواجهای سنتی به مراتب کمتر از ازدواجایی بوده که از دوستیای خیابانی به ثمر رسیده ! منم منکر صحبت شما در مورد اشنا شدن به هرگونه نیستم ولی متأسفانه طرفین حد و مرز خودشونو نمی دونند و بس . اصلا می دونید چیه بی رو در واسی بگم چون من و چند نفر دیگه حقیقتو می گیم فکر می کنید این حرفارو اخلاقی بررسی می کنیم و بر اساس چیزای دیگه حرف می زنیم ، واسه همینم بنده فعالیتم را کاهش دادم و سر فرصت هم خواهم رفت و از دست بنده خلاص خواهید شد . انشاء الله که همه از این طریق به خوشبختی برسند .والسلام.
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: شريفه در 14 شهريور 1388,ساعت 19:31:25 بلاي تو به سر منم اومد اما اون با من 4 ماه دوس بود از طريق لفن چون ما دو شهر جدا بوديم من كاملا عاشق اون اما اون 1سالي بود كه با دختره ديگه بود وقتي فهميد بهش وابسته شدم با دلايلي كه همش درست بود البته قبلا ممن خودم اين دلايل را بهش گفته بودم خواست جدا بشه اما من بعد از طريق دوستش فهميدم واسه ازدواج كس ديگه را ميخواد و بعد خودش اعتراف كرد اما من هنوز اونو دوس دارم اميدوارم خوشبخت بشه....
ولي پسرا همشون يه چيزي كم دارن با عرض معذرت عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: aida67 در 30 شهريور 1388,ساعت 23:46:03 ولي پسرا همشون يه چيزي كم دارن با عرض معذرت این حرف اصلا درست نیست عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: maryam000 در 31 شهريور 1388,ساعت 13:51:15 سلام آیدای عزیزم
نوشته ات مربوط به خیلی وقت پیشه و امیدوارم الان دختری باشه با یه احساس دیگه و تونسته باشی از این تجربه تلخ بهترین درسها رو بگیری. راستش با خوندن نوشته ات اولین و امیدوارم آخرین تجربه خودم که دقیقا شبیه به تو بود اومد جلو چشمم. منم دقیقا احساسات تو رو تجربه کردم و مدتها این سوال واسم قابل هضم نبود و عذابم می داد که چطور میشه کسی که میگه تو تمام زندگیش هستی و بدون تو نمی تونه زنده باشه، به راحتی می زاره و می گذره و حتی پشت سرشم نگاه نمی کنه تا خاکستر تو رو ببینه. اما گلم این یه واقعیته و شاید برمی گرده به دنیای متفاوت و دیدگاههای متفاوت دختر و پسر توی این روابط ، نه مقصر اصلی بودن یکی از طرفین. واسه من فکر کردن به این سوال 2 سال طول کشید و هیچ جوابی هم پیدا نکردم. آخرش به این نتیجه رسیدم که باید همه این فکرها رو بزارم کنار و به راه زندگی ادامه بدم و دنبال مقصر هم نباشم. به این فکر کنم که هرچیزی که اتفاق می افته بهترین حالتیه که باید. الان به این فکر می کنم که باید نهایت تجربه رو از این گذشته تلخ ببرم و نزارم دیگه تکرار بشه. همین شاد باشی و خوشبخت عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: aida67 در 31 شهريور 1388,ساعت 14:09:52 آره مریم عزیز. من جواب رو حداقل در مورد خودم پیدا کردم . اینکه کسی رفت ... دیگه نباید در صدر افکار ما باشه. باید خودمون باشیم. باید به خودمون فکر کنیم.و من هم همه رو به این تشویق میکنم که به خودشون فکر کنن. و خودشون رو بشناسن تا آدم قدرتمندی باشن.
عنوان: پاسخ : دختر خانومها بخونن ارسال شده توسط: amirkaraj در 19 مهر 1388,ساعت 00:27:18 من سکوتم را از اوراق سپید آموخته ام