|
عنوان: معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 03 آبان 1386,ساعت 00:28:35 سلام دوستان
من یک نوجوان 16 ساله هستم که 3 ساله شدیداً معتاد بیماری استمناء شدم. نمی دونستم که این همه خطرناکه. ولی بعد از خوندن مقاله ای که تو این سایت بود متوجه اشتباهم شدم. این اواخر هم به طور چشم گیری از استمناء خود به خود دلسرد شده ام. میخواستم علت این دلسردی رو بدونم؟ حالا هم که این فرصت نصیبم شده می خوام کلا این عمل رو ترک کنم. می خواستم این رو هم بدونم من که 3 سال این عمل رو انجام میدادم، در آینده چه مشکلاتی برام پیش میاد؟ آیا باعث عقیمی من میشه؟ من باید چه غذاها یا چه داروهایی مصرف کنم یا چه کارهایی انجام بدم که بدنم تقویت بشه؟ ( اخه تو این مدت خیلی ضغیف شده ام). آیا علت کبودی زیر چشم میتونه همین عمل استمناء باشه؟ عمل استمناء چه تغییری در آلت تناسلی بوجود میاره؟ آیا این کار موجب افت حافظه و بهره ی هوشی میشه؟ و همچنین استمناء در روابط جنسی زناشوئی مشکلی بوجود میاره یا نه؟؟ خیلی نگران هستم اگه کمکم کنید ممنون می شم. :-\ عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید. ارسال شده توسط: بصیر در 03 آبان 1386,ساعت 05:48:58 اسمناء بدون شک باعث ضعف بدنی میشه
در مورد عقیم شدن هم احتمالش هست در مورد حافظه هم به اعتراف پزشکان مضر هست در وابط جنسی حتی تا جایی پیش می رود که شخن میلی به نزدیکی با جنس مخالف را نخواهد داشت.. به نظر من راههای ترک این عمل در قدم اول شناخت زشتی و حقارت این عمل است بعد از آن فرار تنهایی و مکان خلوت .. و مشغولیت فکر کاملش اینجا بحث شده می تونی بخونی: http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,356.0.html پ ن مدیر: لینک تصحیح شد. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: مهوش در 24 آبان 1386,ساعت 11:22:58 آقای حسین لطفا با افکار مزخرفتون موج منفی برای این نوجوان بوجود نیارید!
دوست عزیزم در مورد خودارضایی مقالات و صحبت های زیادی انجام شده شما نگفتید توی این 3 سال به چه صورتی این کار رو انجام میدادید؟ در چه بازه های زمانی؟ مسلما هر چیزی زیاد از حدش بد هست ولی اینکه فکر کنید عقیم میشید یا روابط زناشوییتون مشکل دار میشه در اشتباهید! عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: بصیر در 24 آبان 1386,ساعت 11:26:44 آقای حسین لطفا با افکار مزخرفتون موج منفی برای این نوجوان بوجود نیارید! دوست عزیزم در مورد خودارضایی مقالات و صحبت های زیادی انجام شده شما نگفتید توی این 3 سال به چه صورتی این کار رو انجام میدادید؟ در چه بازه های زمانی؟ مسلما هر چیزی زیاد از حدش بد هست ولی اینکه فکر کنید عقیم میشید یا روابط زناشوییتون مشکل دار میشه در اشتباهید! دوست عزیز خیلی بهتر و زیباتر بود که مودبانه تر حرفتون رو می زدید . به هر حال ... اما در این مورد اینجا کاملا بحث شده .می تونید مراجعه کنید: http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,572.0.html عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 24 آبان 1386,ساعت 13:19:03 شما نگفتید توی این 3 سال به چه صورتی این کار رو انجام میدادید؟ در چه بازه های زمانی؟ سلام من این کار رو هفته ای 3-4 بار انجام میدم. راستی مگه استمناء به چند صورته که ازم پرسیدین به چه صورتی انجام میدم؟ عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: فرزاد در 24 آبان 1386,ساعت 13:51:43 آرش جان سلام.. از حالا بهت بگم. فكر دارو و رژيم غذاييو اينا رو از سرت بيرون كن. خيليا از اين كارا كردن و نتيجه هم نداده. فقط برو خدا را درياب كه هر كاري او بخواد ميشه!! از خدا بخواه كمكت كنه.. يكيو مي شناسم شايد وضعش از تو هم بدتر بود. پس از مدتي ديدش رو نسبت به اين قضيه عوض كرد و برا حل مشكلش رو به خدا آورد. الانم راست راست مي ره مياد مي خوره مي خوابه. زندگيشم مي كنه. هيچ مشكليم نداره..آره عزيزم. خواست خدا نشد نداره.. برو دنبال خدا و ازش بخواه كه بخواد خوب باشي كه اگه تونستي رضايت اونو جلب كني همه چي رديفه.. به هر حال اميدوارم مشكلت هر چه زودتر حل بشه!!
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 24 آبان 1386,ساعت 20:41:49 سلام فرزاد جان
ممنونم ازت که نظرتو اعلام کردی و اینو بدون که با خوندن حرفات به فکر رفتم و دیدم که حرفات کاملاً درسته. فقط باید از خدا بخوام که کمک کنه و باید خودم هم تلاش کنم. اون دوست تو الان هیچی کم نداره؟ منظورم اینه که در مقایسه با یه فردی که این کار رو انجام نمیده اصلاً هیچ فرقی نداره؟ عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: فرزاد در 24 آبان 1386,ساعت 22:50:12 بازم سلام..
اون دوست تو الان هیچی کم نداره؟ منظورم اینه که در مقایسه با یه فردی که این کار رو انجام نمیده اصلاً هیچ فرقی نداره؟ نه عزيزم. كسي كه خدا داره ديگه چي كم داره!؟ با يه آدم سالم هم كه فرق نداره هيچ بهتر از اونم به نظر مي رسه!! گفتم كه كار خدا اين ميشه ديگه.. پس برو از اين به بعد فقط خدا..خدا و خدا.! منم اميدوارم كمكت كنه.. .عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 25 آبان 1386,ساعت 12:31:51 با يه آدم سالم هم كه فرق نداره هيچ بهتر از اونم به نظر مي رسه!! سلام فرزاد جان 1.این دوست شما فقط به نظر میرسه که سالمه یا وقعاً سالمه؟ 2.اگه میشه از رفتارهاش، قوه ی بدنش و ... هنگامی که این عمل رو انجام میداد والان که انجام نمیده، یه کم توضیح بدین. ممنون :-X عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Ali Reza در 25 آبان 1386,ساعت 14:45:01 با عرض سلام خدمت شما دوست خوبم!
در ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که چنين گمان نشود كه شما تنها جوانى هستيد كه چنين مشكلاتى را داشتهايد و داريد؛ بلكه تمام جوانان و تمام افراد هر كدام به گونهاى در سرار زندگى خود دچار مشكلات و سختىهايى هستند كه چه بسا از مشكل شما سختتر باشد و با اندكى تفحص و بررسى زندگى هم سن و سالان خود در محيطهاى مختلف، به راحتى مىتوانيد آنها را بفهميد؛ هر چند هر كسى مشكل و معضل خود را بدترين مشكل مىداند. علاوه بر اين، درصد بالايى از افرادى كه حتی دارای مشكل جسمانى هستند، در سطوح بالاى علمى، سياسى، اجتماعى و فرهنگى قرار دارند و نه تنها دچار خود كم بينى و منفى بافى نمىشوند، بلكه در زمينههاى گوناگون منشأ اثر نيز هستند و خلاقيتهايى دارند كه حتى افراد سالم نيز به آن موفقيتها دست نيافتهاند و با نشاط كامل و به دور از هر گونه افسردگى، زندگى موفقيتآميزى دست مىيابند. اما اینکه گفته اید که از خدا می خواهید که کمکتان کند، بسیار ارزشمند است . مطمئن باشید که خداوند به شما كمك خواهد كرد و شما را نجات خواهد داد و اين وعده الهى است كه افرادى كه در راه خدا مبارزه مىكنند و از فرامين الهى پيروى مىكنند و حريم الهى را حفظ مىكنند، راههاى رسيدن به خوشبختى را خود خداوند به آنها معرفى خواهد كرد و در نهايت رستگارند؛ البته مشروط به اين كه صبر، مقاومت و تحمل خودتان را بالا ببريد و خسته نشويد و از رحمت الهى هرگز نا امید نشوید در ضمن تأكيد مىکنم که مشكل شما قابل حل است؛ مشروط بر اين كه آن را براى خود بزرگ و غير قابل حل تلقى نكنيد؛ زيرا بزرگ جلوه دادن مشكل، نوعى مبالغه غيرواقعى و در نتيجه، غير صحيح است. چه بسا تصورات و خيالات و افكارمنفى شما به آن دامن زده است و بايد با آن مبارزه كرد. ضرر اين تصور و غيرقابل حل تلقى كردن اين مشكل، چه بسا از ضرر اصل مشكل بيشتر باشد و مانع پيشرفت و مقابله با آن خواهد شد. یکی از افرادی که اتفاقا در هم سن و سال شما به این عمل مبتلا بوده و توانسته است که این عمل را ترک کند، از تجربه اش این چنین می گوید: " براى مبارزه با اين بلاى خانمان سوز، اول از همه سعى كردم كه با وضو باشم؛ در همه لحظهها، يعنى بلافاصله بعد از باطل شدن وضو، وضو مىگرفتم. دوم اين كه وقتى اين افكار به من هجوم مىآوردند، يك استغفر الله مىگفتم و زود زود قرآن را باز مىكردم. يك بار وقتى قرآن را باز كردم، خدا اين دعا را به من ياد داد «و قل رب اعوذ بك من همزات الشياطين و اعوذ بك رب ان يحضرون؛ بگو پروردگارا از وسوسههاى شياطين به تو پناه مىبرم و از اين كه آنان در نزد من حاضر باشند به تو پناه مىبرم». خدا شاهد است كه راست مىگويم. اين دو آيه را حفظ كردم و در آن لحظات بسيار بد، آنها را تند تند تكرار مىكردم و ذهنم را از ياد آورى آن صحنهها منحرف مىكردم. شما هم به قرآن پناه ببر؛ زود قرآن را باز كن و مطمئن باش كه خدا با تو حرف مىزند. با من كه حرف مىزند و رابطهام هم با خدا خيلى بهتر شده، انجام اين كار، خيلى سخت است؛ اما اگر در همه حالات مواظب باشى و هميشه يك قرآن همراهت باشد، كارها زود درست مىشود من اين مسئله را به يارى خدا پشت سر گذاشتم و اعتماد به نفسم بيشتر از گذشته شد. اين را هم بدان كه خدا هميشه با ماست و نااميدى هم اصلاً معنا ندارد. اميدوارم، نه مطمئنم كه اگر مثل من عمل كنى، زودتر از من به جواب مىرسى." پس ...........دوست قدرتمندم : 1) سعى كنيد هرگز براى مدت زيادى دريك محيط تنها نباشيد و بلافاصله با بيرون آمدن از جاى خلوت و يا تماس تلفنى برقرار كردن با يكى از اقوام و دوستان و اعضاى خانواده، از تنهايى بيرون آييد. 2) بيكارى عامل ديگرى براى افكار منفى است؛ بنابراين با يك برنامه ريزى براى اوقات شبانه روزى خود سعى كيند هرگز بيكار نباشيد و اوقات فراغتتان را با برنامههاى مختلف و متنوع، به خصوص فعاليتهاى دسته جمعى پر كنيد. 3) هميشه خود را موفق بدانيد و براى اين منظور، فهرستى از موفقيتهاى گذشته از ابتداى كودكى تا كنون در زمينههاى مختلف هنرى ، ورزشى، علمى، تحصيلى، اجتماعى و...تهيه و هر روز آن را مطالعه كنيد؛ البته توجه به اين نكته مهم است كه همه انسانها شكستهايى را در زندگى خود تجربه مىكنند و اين امرى طبيعى است و همين شكستها مىتواند سكوى پرش براى موفقيتهاى بعدى انسان باشد. 4) خود را توانا و مستعد تلقى كنيد و بدين منظور توانايىها و استعدادهاى مختلفى را كه داريد، براى خود يادآورى نماييد؛ نعمتهاى مختلف خدادادى كه اگر بخواهيد آنها را بشماريد، از شمارش آن ناتوان مىشويد. اينها در شما روح اميد و توانمندى را ايجاد خواهد كرد. باید مرتب به خود تلقین کنند که به خوبى قادرید این عادت را ترک کنید، ضمن این که به دنبال آن جاى گزین کردن یک عادت پسندیده ضرورى است. روان شناسان مىگویند: براى ترک یک عادت بد، حتماً باید به سراغ عادت خوب رفت و آن را جانشین عادت بد نمود. در مورد عادات بدجنسى باید درست در همان ساعاتى که انگیزه آن در مبتلایان تولید مىشود، به سراغ برنامه خاصى (مانند ورزش، تفریح، رفتن پیش دوستان و بطور کلى بیرون آمدن از خلوت و تنها بوده) که براى چنین ساعاتى از قبل پیش بینى کرده اید بروید. 5) ورزش - به خصوص ورزش دسته جمعى - را يكى از فعاليتهاى ضرورى و قطعى خود قرار داده، هر روز حداقل يك ساعت ورزش و نرمش كنيد. زیرا ورزش مقدار فراوانى از انرژىهاى بدنى و فکرى انسان را به خود اختصاص مىدهد و از مسائل دیگر کم مىکند. 6) به محض ورود افكار منفى به ذهنتان، افكار مثبت و خوشايند را جايگزين آن نماييد. 7) خدا محورى: در هنگام بلوغ، با استمداد از احساسات مذهبى و رعایت تقوا مىتوان شهوت را کنترل کرد. بزرگ ترین قدرت براى مهار غرایز از نظر اسلام احساس مذهبى است. قرآن مجید نماز را عامل باز دارنده از گناه مىداند و مىفرماید: «نماز آدمى را از کارهاى زشت باز مىدارد». 8) رعایت اصل مهم حیا و عفت : نگاه نکردن به نامحرم و صحنه های تحریک کننده 9) دقت در دوست یابى: اولین قدمهاى انحراف را نوجوانان به کمک دوستان ناباب بر مىدارند. براى پیشگیرى از انحرافات جنسى باید در انتخاب دوست وقت کافى صورت گیرد. به قول معروف: ای رفیق بگریز از یار بد یار بد بدتر بود از مار بد مار بد تنها تو را بر جان زند یار بد بر جان و بر "ایمان" زند 10) کنترل غریزه جنسى: جوان باید از ابتداى بلوغ، غریزه جنسى را به کنترل در آورد تا انحراف به صورت عادت در نیاید. کنترل از طریق: طرد افکار شیطانى، پر کردن اوقات فراغت، کنترل چشم و عدم اختلاط زن و مرد انجام مىگیرد. بیدار ماندن در رختخواب ممکن است زمینه ساز برخى انحرافات شود، از این رو به جوانان توصیه مىگردد زمانى وارد بستر شوند که به حد کافى خسته شده و آماده خواب باشند. براى این امر مىتوان از مطالعه کتابهاى مفید قبل از خواب استفاده کرد، زیرا اشتغالات فکرى اثر عمیقى در انصراف فکر از عادات و انحراف جنسى دارد، از این رو پر کردن اوقات فراغت از اهمیّت خاصى برخوردار است. 11) یاد مرگ: یکى دیگر از عواملى که در غلبه بر شهوت نقش مهمى دارد، یاد مرگ است. رسول اکرم(ص) مىفرماید: «زیاد مرگ را یاد کنید که یاد مرگ شکننده لذّات نفسانى و حایل میان تو و شهوات است». 12) خویشتن دارى: قرآن مجید راه مقابله با طغیان غریزه جنسى را در صورت فراهم نبودن زمینه ازدواج، خویشتن دارى در امور جنسى مىداند و مىفرماید: «آنها که وسیله ازدواج ندارند، باید عفت پیشه کنند تا خداوند آنان را به فضلش بى نیاز کند». البته تسلط بر نفس و تعدیل غریزه جنسى، نیاز به مقاومت سرسختانه دارد. امام على(ع) مىفرماید: «شهوتها و خواستههاى نفسانى، بیمارىهاى کشنده هستند و بهترین دواى آنها، صبر و پایدارى در برابر آنها است». 13) مؤاخذه و تنبیه: آدمى گذشته از همت والا، به محرک هایى نیازمند است تا نفس مایل به تنبلى و رکود را به حرکت و تلاش وا دارد و در طریق مجاهدت با نفس ثابت قدم و مقاوم گرداند. در این میان، مهمترین محرّک، تنبیه و مجازات است.مجازات در برابر زیاده خواهى جنسى از ملامت شروع و سپس به مراحل شدیدتر مانند محروم کردن خویشتن از بعضى لذایذ زندگى در مدّت معیّن منتهى مىگردد. 14) کم خورى: در روایات اسلامى از روزه دارى به عنوان یک عامل غلبه بر شهوت یاد شده است. پیامبر اکرم(ص) مىفرماید: «اى جوانان! هر یک از شما قدرت ازدواج دارد ازدواج کند و اگر قدرت ندارد، روزه بگیرد، زیرا روزه گرفتن براى کنترل شهوت مفید است». ببخشید که طولانی شد. اما به نظرم لازم بود.........التماس دعا دارم بنده خوب خدا. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 25 آبان 1386,ساعت 17:20:27 با عرض سلام سلام خدمت برادر گرامی!
نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم. واقعاً دستتون درد نکنه که منو بیشتر آگاه کردین و راه های زیادی رو پیش روم گذاشتین. :-* حتماً از گفته هاتون نهایت استفاده رو میکنم تا بلکه به کمک خداوند متعال از شر این بلا خلاص شم. موفق و سربلند باشید. :-X عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: محمد در 26 آبان 1386,ساعت 00:28:40 آقای حسین لطفا با افکار مزخرفتون موج منفی برای این نوجوان بوجود نیارید! کاربر گرامی سعی کنید با همدیگه با ملایمت و درستی صحبت کنید!!! نه چون حسین از اعضای تیم هست ازش دفاع میکنم. هر کاربر دیگه ای هم بود همینجوری برخورد میکردم. لطف کنید به نظرات دیگران احترام بگذارید تا به نظراتتون احترام بگذارند. متشکرم عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: cuddlycat در 14 بهمن 1386,ساعت 11:59:48 سلام آقا پسر گل.
این مقاله هارو بخون. وlست خوبه. http://community.iransalamat.com/viewtopic.php?t=352 http://community.iransalamat.com/viewtopic.php?t=4095 http://community.iransalamat.com/about1039.html http://community.iransalamat.com/about254.html (http://community.iransalamat.com/viewtopic.php?t=352 http://community.iransalamat.com/viewtopic.php?t=4095 http://community.iransalamat.com/about1039.html http://community.iransalamat.com/about254.html) عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: بصیر در 14 بهمن 1386,ساعت 13:20:20 اینجا هم نگاهی بیندازید بدک نیست
http://www.al-mobin.com/kalam/index.php?topic=112.0 عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: هنا در 14 بهمن 1386,ساعت 16:29:58 سلام
من فکر میکنم باید یه g.f پیدا کنی تا از تنهایی بیرون بیای.و ورزش هم یادت نره چون انرژیت تخلیه میشه.به نظرم شاید یه موضوعی توی زندگیت وجود داره که مضطربت کرده من احساس میکنم به خاطر اضطرابی که داری اینکارو میکنی.اگه حدسم درسته حتما به یک روانشناس مراجعه کن. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید. ارسال شده توسط: بصیر در 14 بهمن 1386,ساعت 19:39:03 ارتباط با همون G.F شهوت جوون رو بیشتر میکنه .مگر اینکه باهاش س ک س انجام بده
اما اگه سکسی نباشه کمتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه .. اونوقت از شرع گذشته وجدانا و انصافا درسته با دختر چنین کاری صورت بگیر هنا خانوم ؟ عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: هنا در 16 بهمن 1386,ساعت 02:00:54 سلام آقای حسین
هیچوقت که یک رابطه یکطرفه و با زور و اجبار نیست که.اگه همچین چیزی باشه اسمش تجاوزه.اگه یه رابطه به هر شکلش بین دو طرف بوجود بیاد خواسته هردو بوده. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: هنا در 16 بهمن 1386,ساعت 02:09:32 راستی آقای حسین میشه شما یا همکارانتون مرحمت کنید و جواب منم بدید توی تاپیکهای هفته قبل میتونید پیداش کنید.کاش دلم خوش بود که حداقل یه جواب کوچولو یه نفر به منم داده.
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: بصیر در 16 بهمن 1386,ساعت 06:27:12 اینطوری هم که شما فکر میکنید نیست.گاهی دختری هرگز تمایل و رضایت به چنین رابطه ای ندارد اما از سر اینکه دوستی و رابطه عشقی بینشان از بین نرود تن به این کار می دهد هرچند با گریه و ترس این کار را می کند اما همین سختی و گریه و از بین رفتن حریم را بر از دست ندادن یک دوست ترجیح می دهد.
نظیر این زیاد مشاهد شده.. گذشته از این ، مسئله به یک تجاوز یا رابطه ای که از تراضی طرفین باشد خلاصه نمی شود.مسئله زندگی یک عمر است .از کجا معلوم این دو باهم زندگی مشترکی در آینده نداشته باشند و از کجا معلوم همین دختر به خاطر اینکه نخواهد خیانتی به شوهر آیندش بکند تن به ازدواج ندهد و یا اگر هم تن بدهد تا آخر عمر عذاب وجدان داشته باشد.. پاینده باشید. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: mohsen28 در 27 بهمن 1386,ساعت 19:53:41 دوست عزیز . شما در طول روز چند بار اب دهان خود را توف می کنی؟
ایا میتونیم به شما بگیم که اگر اب دهانت جمع شد ان را به بیرون نده؟ پس سیستم بدن انسان هم جوری است که بعداز چند روز اب منی در بدنش جمع می شود و باید یه جوری ان را خالی کند. و استمنا یکی از این راه ها است. اگر بیش از حد باشه مضر است. ولی وقتی خودش بیاد مشکل نداره. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 02 اسفند 1386,ساعت 00:55:27 نقل قول سلام من فکر میکنم باید یه g.f پیدا کنی تا از تنهایی بیرون بیای.و ورزش هم یادت نره چون انرژیت تخلیه میشه.به نظرم شاید یه موضوعی توی زندگیت وجود داره که مضطربت کرده من احساس میکنم به خاطر اضطرابی که داری اینکارو میکنی.اگه حدسم درسته حتما به یک روانشناس مراجعه کن. با سلام من مدتی بود که غیر فعال بودم، از این بابت عذر می خوام که دیر جواب می دم. من Gf دارم، و این تازگی ها هم به باشگاه میرم. این کاری رو هم که انجام میدم، فکر نکنم به اظطراب مربوط باشه، فقط نمی تونم از لذتش بگذرم،همین. بعد انجامش هم کلی پشیمون میشم ولی بعداً دوباره ... . :( عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 02 اسفند 1386,ساعت 01:06:53 در مورد سکس با gf هم باید بگم:
که فقط دوسش دارم و بس. به چشم سکس بهش نگاه نمیکنم. چون اون دوست نداره. من هم اصراری نمی کنم. با زور هم دوست ندارم. به قول حسین آقا من اصلاً دوست ندارم دختره عذاب وجدان بکشه، چون خود من هم همون احساس رو پیدا میکنم وقتی می بینم طرف مقابلم راضی نیست. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 02 اسفند 1386,ساعت 01:13:30 نقل قول پس سیستم بدن انسان هم جوری است که بعداز چند روز اب منی در بدنش جمع می شود و باید یه جوری ان را خالی کند. و استمنا یکی از این راه ها است. اگر بیش از حد باشه مضر است. ولی وقتی خودش بیاد مشکل نداره. دوست عزیز من همه ی اینا رو می دونم!! مشکل من در ترک کردن این عادت هست. نمی تونم. هر کاری می کنم نمی شه. ممنون می شم راهنماییم کنین. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: بصیر در 02 اسفند 1386,ساعت 09:05:27 دوست گل من خودت داری میگی نمی خوایی از لذتش بگذری ..همه مشکل اینجا
خب باید انتخاب کنی یا اینکه یه لذت زودگذر که بعدش تاسف و اندوه داره یا اینکه اصلا از خیر این لذت کم و کوچیک بگذری و غصه هم نخوری و از اون طرف احساس قدرت کنی که بر نفس خودت غالب شدی که اگه اهلش باشی می فهمی که این احساس قدرت لذتش خیلی بیشتر از اینکه خودارضاعی کنی.. وقای خود ارضاعی کنی احساس ضعف میکنی اما وقتی ترک کنی لذت می بری از قدرت خودت حالا ببین کدوم لذتش بیشتره عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Ali Reza در 02 اسفند 1386,ساعت 12:25:42 سلام دوست من!
من نمیدونم که تو چقدر به اون راهکارهایی که بهت گفته بودم، عمل کردی. ولی اینو مطمئنم که اگه تو حتی یکی از اون ها رو به طور منظم عمل میکردی، حتما تا حالا از شرش خلاص شده بودی. اگه دوست داشتی یه مقدار از حالات خودت بیشتر برامون بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن. در ضمن مهمترین مشکل تو همون g f هستش. اینو مطمئن باش. دلیلش هم کاملا واضحه. اونم یه کلمه است........ """ تحریک""". مشکل تو هم دقیقا همین جاست. فعلا . عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: بصیر در 02 اسفند 1386,ساعت 13:02:44 نقل قول در ضمن مهمترین مشکل تو همون g f هستش. اینو مطمئن باش. دلیلش هم کاملا واضحه. اونم یه کلمه است........ """ تحریک""". مشکل تو هم دقیقا همین جاست. کاملا موافقم ! منم اضافه کنم به سخن دوست عزیزم که شهوت انسان توسط جنس مخالفش تحریک میشه ! عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: محمد در 02 اسفند 1386,ساعت 15:12:44 نقل قول در ضمن مهمترین مشکل تو همون g f هستش. اینو مطمئن باش. دلیلش هم کاملا واضحه. اونم یه کلمه است........ """ تحریک""". مشکل تو هم دقیقا همین جاست. کاملا موافقم ! منم اضافه کنم به سخن دوست عزیزم که شهوت انسان توسط جنس مخالفش تحریک میشه ! من هم ایضا!!!! عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 05 اسفند 1386,ساعت 20:56:18 در ضمن مهمترین مشکل تو همون g f هستش. اینو مطمئن باش. دلیلش هم کاملا واضحه. اونم یه کلمه است........ """ تحریک""". مشکل تو هم دقیقا همین جاست. نه، اتفاقاً کاملاً بر عکس!!!!!!! اون نه تنها منو تحریک نمی کنه، بلکه وقتی باهاش هستم، وقتی با هاش حرف می زنم، اصلاً این کار از یادم نمی رسه. اون اصلاً منو تحریک نمی کنه. ما فقط یه رابطه ی عاشقانه داریمو همین و بس. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 05 اسفند 1386,ساعت 20:58:27 یه اشتباه چاپی : اون نه تنها منو تحریک نمی کنه، بلکه وقتی باهاش هستم، وقتی با هاش حرف می زنم، اصلاً این کار از یادم میره و آروم تر میشم.
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 05 اسفند 1386,ساعت 21:00:57 دوست گل من خودت داری میگی نمی خوایی از لذتش بگذری ..همه مشکل اینجا خب باید انتخاب کنی یا اینکه یه لذت زودگذر که بعدش تاسف و اندوه داره یا اینکه اصلا از خیر این لذت کم و کوچیک بگذری و غصه هم نخوری و از اون طرف احساس قدرت کنی که بر نفس خودت غالب شدی که اگه اهلش باشی می فهمی که این احساس قدرت لذتش خیلی بیشتر از اینکه خودارضاعی کنی.. وقای خود ارضاعی کنی احساس ضعف میکنی اما وقتی ترک کنی لذت می بری از قدرت خودت حالا ببین کدوم لذتش بیشتره حرفاتون عالی بود. ممنون. خیلی ممنون. روم تاثیر کرد. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Arash.H در 05 اسفند 1386,ساعت 21:03:20 اگه دوست داشتی یه مقدار از حالات خودت بیشتر برامون بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن. یه لحظه به ذهنم میزنه، بعدش هم دیگه نمی تونم هیچ کاری کنم و ... . در ضمن سعی میکنم از تنهایی فرار کنم . ولی خوب بعضی وقتها تنها میشم. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: jaber در 09 اسفند 1386,ساعت 04:09:40 روزه گرفتن یکی از بهترین راه های مبارزه با این است !
البته سعی کنی غذاهای شهئت انگیز هم نخورید مثل ساندویچ پیتزا یا غذا های چرب ! عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: mehric در 04 خرداد 1387,ساعت 18:09:18 سلام دوست عزیزم، این یهو به سر خیلی از ما میزنه!
باید تلاش کنی جلوشو بگیری، سعی کن موضوعی برای این کار نداشته باشی، مثلا از فکرای سکسی بیا بیرون، عکس سکسی نیگاه نکن، به دروغم که شده به همه بگو من از این کارا خوشم نمییاد، فیلم سکسی و فیلم صحنه دار هم اصلا نیگاه نکن، سعی کن فیلمایی نیگاه کنی که تو از سکس خبری نباشه در عوض چیزای شادی آور توش باشه، میدونم که نایابه ولی میتونی از فیلمهای سانسور شده استفاده کنی، هم سرگرمت میکنه وقتی تنهایی هم از فکرای سکی میای بیرون! همینطور که آقا جابر گفتن روزه هم تاثیر گذاره اما راه حل همیشگی نیست، تو خودت باید اراده کنی! اما من واقعا نشنیده بودم آدم از خوردن پیتزا شهوتی بشه! اما چیزایی مثل بوی گل رز شهوت زا هستن اما تاثیر زیادی ندارن! با آرزوی موفقیت برای همۀ دوستان عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: DaryaDonya در 19 خرداد 1387,ساعت 00:34:41 درود بر تو
متاسفانه یا خوشبختانه ما به دلیل داشتن جامعه ی مذهبی خیلی از یافته ها و حقایق علمی رو با دیدگاه مذهبی قاطی می کنیم و فکرش را بکن که ... !!! اطلاعاتی که من از امر استمنا دارم بسیار متفاوت از اطلاعاتی است که دوستان در سایت در اختیار شما قرار دادند . پیشنهادی دوستانه دارم در این مورد اگر اطلاعات علمی خوب کسب کنی آرامش پیدا خواهی کرد و لزومی به مواخذه و یا تنبیه خود نخواهی داشت . اگر emaili بفرستی من مطلبی علمی در اختیارت خواهم گذاشت . عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: محمد در 19 خرداد 1387,ساعت 00:53:32 درود بر تو متاسفانه یا خوشبختانه ما به دلیل داشتن جامعه ی مذهبی خیلی از یافته ها و حقایق علمی رو با دیدگاه مذهبی قاطی می کنیم و فکرش را بکن که ... !!! اطلاعاتی که من از امر استمنا دارم بسیار متفاوت از اطلاعاتی است که دوستان در سایت در اختیار شما قرار دادند . پیشنهادی دوستانه دارم در این مورد اگر اطلاعات علمی خوب کسب کنی آرامش پیدا خواهی کرد و لزومی به مواخذه و یا تنبیه خود نخواهی داشت . اگر emaili بفرستی من مطلبی علمی در اختیارت خواهم گذاشت . سلام دوست من! متاسفانه شما هم ظاهرا مثل بقیه فکر میکنید! ممکنه بفرمائید حقایق علمی شما چه چیزی هست که متناقض با حرفهای منطقی مطرح شده در این تاپیک هست؟ ممکنه باز هم بفرمائید عمل استمنا (انجامش و یا دونستن اون) چه کمکی به آرامش ذهنی مردم میکنه!؟ شما که این حرفها رو میزنید مگه سالهای سال هست که در این زمینه تحقیق میکنید و آزمایش انجام میدید!! جوری حرف میزنید که انگار شما فقط از حقایق دنیا در مورد استمنا خبر دارید و مابقی ... اگر فکر میکنی حرفی هست اینجا بنویسید نیازی به ایمیل و ایمیل بازی نیست! البته شما که سطح علمی بالایی دارید خدای نکرده حرفهای من رو حمل بر بی ادبی نگذارید! فرض کنید من یک دانش پژوه فضول و مشتاق هستم که دنبال این هست که از استاد خودش اطلاعاتی کسب کنه که به درد همه بخوره! ضمن اینکه شما تاکید بر این دارید که بحث شما به گفته خودتون : "حقایق علمی" و "اطلاعات علمی" هست پس لطف کنید پای "جامعه ی مذهبی" و "دیدگاه مذهبی" رو قاطی این موضوع نکنید! عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید. ارسال شده توسط: بصیر در 19 خرداد 1387,ساعت 07:32:11 اقا محمد من همه حرفای این دوستمون رو حفظم !!
شما که اینقد می دونید این رو هم بدون اوناهایی که موافق این کار هستند هیچوقت اعتیاد به اینکارو خوب نمی دونن!! کاربر عزیز هم مشکلش اعتیاد هست..به عنوانش توجه کنی متوجه میشی من قبلا هم زیاد دلیل اوردم که جامعه ما گونه ایست که تکرار این عمل کم کم منجر به اعتیاد خواهد شد عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: DaryaDonya در 21 خرداد 1387,ساعت 20:17:04 دوستان عزیز درود بر شما
من اصلا قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و ندارم . این حقایق علمی رو من از همین سایت از یک سکسولوژیست گرفتم و save کردم درسته که خودم تحقیق نمی کنم ولی خوب مطالعه می کنم. اگر شما مدعی کمک به افراد هستید چطور می تونید از روی 3 سطر نوشته , کسی رو معتاد به استمنا خطاب کنید به این شیوه شما مشاوره می کنید ( یاد فالگیرها افتادم ) ؟؟ !!!!!! در این متن مقاله ای که این سایت در اختیار من گذاشت ( از این سایت بسیار سپاسگزارم ) . بررسی های اتیولوژیکی و مشکلات و راههای بهبود و درمان استمنا شرح داده شده ) و قصد من این بود که این دوستمون با base اطلاعاتی به راهکاری برسه و به دنبال آن به آرامش برسه همین و بس . تا آنجایی که من می دونم اولین حق مددجو دانستن اطلاعات کافی و درست از بیماری یا مشکله . عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: بصیر در 21 خرداد 1387,ساعت 22:04:59 كسي به كسي اين لقب رو نداد .دوستمون خودش عنوان تاپيك رو اين قرار داده
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: ......... در 23 خرداد 1387,ساعت 15:11:29 فقط يك كلمه من ديگر نمي خواهم در بند شيطان باشم مي خواهم آزاد آزاد باشم ميتونه به تو كمك بزرگي بكنه جاي اينقدر نگراني هم وجود نداره گاهي وقتها براي ترك خود ارضائي از خود اون استفاده مي كنند بعضي مواقع هم دكترها براي جذب و شناخت بدن به بيماران سردي مزاج اون رو پيشنهاد مي دهند جاي هيچ نگراني وجود نداره از همين الان به ورزش و سرگرمي ديگري فكر كن و هر ناراحتي و مشكل عاطفي هم كه در زندگي داري بر طرف كن تا خدا هست جاي هيچ نگراني نيست زماني نگران باش كه ارتباط تو با خدا قطع شده اونوقت ديگه راهي نداره با خدا باش پادشاهي كن ماهي رو هر وقت بگيري تازه است ورزش- تغذيه مناسب- داشتن يك رابطه قوي با دوستان - و دوري از محيط تحريك كننده
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: mehric در 23 خرداد 1387,ساعت 18:02:46 سلام دوستان
DaryaDonya جان مطالب علمی خوبن اما برای غالب مردم قابل فهم و درک نیستن! اما اگر مطالبتونو بزارین ما هم بخونیم خیلی ممنون میشم! شاد باشید عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: RELAX در 11 مرداد 1387,ساعت 09:06:51 با سلام خدمت دوستان
من نمیدونم ما تو هر چیزی کم مییاریم یه جورهایی به خدا و عبادت گیر میدهیم واقعا" ذوستانی که فقط دارند نسخه ایمان و نماز و عبادت رو میپیچند لطفا" بگن اگر کسی ایمان نداشته باشه تکلیفش چیه؟ پس خواهشند این نسخه رو در هر موردی نپیچیم !!! دوست من منکر قدرت مسائل مذهبی نیستم و اگر مهتقد به مکتبی یا مذهبی هستی سعی کن پیرو خوبی باشی ولی پاسخ شما روانشناسان ثابت کردند انسان بیشتر با عادات خود زندگی میکنه پس اگر میخوای این عادت رو ترک کنی باید 1 عادت دیگه یی رو جایگزین اون عادت بکنی حال باید اول سعی کنی خودتو خوب آنالیز کنی و لیستی از عادات بدت رو بنویس و دلیل گرایش خوذت به اون سمت هم مشخص کن بعدش بعد از فهمیدن این موضوع با توجه به استعداداتت اروم اروم انهارو با عادات خوب جایگزین کن البته با علم به عادت بدت یعنی اینکه کاملا" خودت رو به ترک اون عادت توجیه کنی با این روش خیلی اروم اون عادتت رو ترک میکنی پس سعی کن خودت رو اول بشناسی عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: hamee در 27 دي 1387,ساعت 06:50:18 با سلام
یک راه این است که اصلا هیچ فکر بد به ذهن تون هم نیارید و اگر اومد فکرتون رو منحرف کنید. بعد از یک مدت حتی در خواب هم فکرش که میاد دورش می اندازیش اصلا و ابدا هیچ صحنه تحریک کننده حتی کم رو هم نبینید و گرنه روز از نو عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: hamidservat در 29 فروردين 1388,ساعت 02:00:36 دوست عزيز دور بر تو ببين كي اينكارو نمي كنه اين رفتار مثل غذا خوردن و مدفوع كردن كاملا طبيعي هست و هيچ خودتو نگران نكن من هر كيو ديدم همين جور بوده
حتي حيوانات هم اينكارو ميكنن نگو من ادم حيوون نيستم ادم هم همون حيوون پيشرفته هست منم مشكل تو رو داشتم من از اول راهنمايي با اين لطف خدا اشنا و در سوم راهنمايي رو سكوي پرتاب بوديم الان هم هستيم با بروبچ ميگفتم اي من معتاد شدم برم جبهه شهيد شم زندگيم رو در راه سالم فنا كنم خيلي هم خوبه همه فكر ها و عقايد رو بريز دور از زندگيت لذت ببر بزار اونم لذتشو ببره كساني كه اينكارو نمي كنن سالم نيستن و مشكل دارن يا ا...گل هستن فقط به من پي ام بده يه تجربه اي بهت بگم كه مراقب باشي عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: Ali Reza در 29 فروردين 1388,ساعت 09:22:28 دوست عزيز دور بر تو ببين كي اينكارو نمي كنه اين رفتار مثل غذا خوردن و مدفوع كردن كاملا طبيعي هست و هيچ خودتو نگران نكن من هر كيو ديدم همين جور بوده سلام !حتي حيوانات هم اينكارو ميكنن نگو من ادم حيوون نيستم ادم هم همون حيوون پيشرفته هست منم مشكل تو رو داشتم من از اول راهنمايي با اين لطف خدا اشنا و در سوم راهنمايي رو سكوي پرتاب بوديم الان هم هستيم با بروبچ ميگفتم اي من معتاد شدم برم جبهه شهيد شم زندگيم رو در راه سالم فنا كنم خيلي هم خوبه همه فكر ها و عقايد رو بريز دور از زندگيت لذت ببر بزار اونم لذتشو ببره كساني كه اينكارو نمي كنن سالم نيستن و مشكل دارن يا ا...گل هستن فقط به من پي ام بده يه تجربه اي بهت بگم كه مراقب باشي لطفا قباحت هیچ عملی را در نظر هیچ کس و به هیچ بهانه ای از بین نبرید. متاسفانه جامعه ی ما دارد به سمت نوعی اباحه گری در مورد اعتقاداتش میرود که این بزرگترین خطر است. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: hamidservat در 31 فروردين 1388,ساعت 00:48:06 دوست عزيز دور بر تو ببين كي اينكارو نمي كنه اين رفتار مثل غذا خوردن و مدفوع كردن كاملا طبيعي هست و هيچ خودتو نگران نكن من هر كيو ديدم همين جور بوده سلام !حتي حيوانات هم اينكارو ميكنن نگو من ادم حيوون نيستم ادم هم همون حيوون پيشرفته هست منم مشكل تو رو داشتم من از اول راهنمايي با اين لطف خدا اشنا و در سوم راهنمايي رو سكوي پرتاب بوديم الان هم هستيم با بروبچ ميگفتم اي من معتاد شدم برم جبهه شهيد شم زندگيم رو در راه سالم فنا كنم خيلي هم خوبه همه فكر ها و عقايد رو بريز دور از زندگيت لذت ببر بزار اونم لذتشو ببره كساني كه اينكارو نمي كنن سالم نيستن و مشكل دارن يا ا...گل هستن فقط به من پي ام بده يه تجربه اي بهت بگم كه مراقب باشي لطفا قباحت هیچ عملی را در نظر هیچ کس و به هیچ بهانه ای از بین نبرید. متاسفانه جامعه ی ما دارد به سمت نوعی اباحه گری در مورد اعتقاداتش میرود که این بزرگترین خطر است. دوست عزيز الان ديگه موقع اون نيست كه بچه ها رو با چيزايي مثل لولو بترسونن در اين مورد هم من نظرم اينه كه ميگن اي فلان ميشه و بهمان ميشه من فقط ميخواستم كه اين دوشتمون فكرشو محدود نكنه چون من دركش ميكنم به اين راحتي همه چيز رو گفتم و گفتم بزار اون موقع كه كسي نبود اين چيزا رو به ما بگه من بهش بگم اقا شما دنيا رو نگاه كن ببين چهمطلبي علميه به اون عمل كن به خاطر فكرهاي پوچ خودتو عذاب نده اقا من قصد بي ادبي يا از بين بردن قباحت و از اين حرفا ندارم شما جامعه خودم رو ببين اينقدر بچه ها رو از مسئله سكس دور نگه و صورت مسئله رو پاك كردن كه باعث اين همه مشكلات شده بايد از اون اول به صورت علمي براي ماها روشن ميكردن كه مشكلاتي مثل طلاق و امار شديد فحشا رخ نده در كل اين ذات بشر و جنسيت مرد اينطور افريده شده خودتو فريب نده از زندگيت لذت ببر چشماتو باز كن عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید. ارسال شده توسط: Ali Reza در 31 فروردين 1388,ساعت 13:29:53 سلام دوست بزرگوار !
این که فرمودید: نقل قول «« اقا شما دنيا رو نگاه كن ببين چه مطلبي علميه به اون عمل كن به خاطر فكرهاي پوچ خودتو عذاب نده»» این صحبت های شما حرف تازه ای نیست. نه تنها در مورد استمناء، بلکه در مورد بسیاری از مسائل دیگر، یک جور بی تفاوتی به بهانه ها و توجیهات عجیب و غریبی، به افراد جامعه ی ما دست داده است. صحبتهای شما را در زمینه آموزش مسائل سکسی و جنسی و فقر ان در جامعه ی ما تایید میکنم و نیاز به اموزش صحیح ان هم در "سن مخصوص " به خودش، حرف کاملا حرف منطقی ودرستی است. اما ارضای غریزه جنسی از راه های نامتعارف، موضوعی است که نباید دور از ذهن داشت و بسادگی نمیتوان از کنارش گذشت. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: marde_tanha در 29 ارديبهشت 1388,ساعت 16:39:15 می خام خودم رو کنترل کنم ولی نمیشه.
متاسفانه جامعه ی ما دارد به سمت نوعی اباحه گری در مورد اعتقاداتش میرود که این بزرگترین خطر است. این صحبت های شما حرف تازه ای نیست. نه تنها در مورد استمناء، بلکه در مورد بسیاری از مسائل دیگر، یک جور بی تفاوتی به بهانه ها و توجیهات عجیب و غریبی، به افراد جامعه ی ما دست داده است. دوست عزیز جناب آقای علی رضا ، می تونم از شما بپرسم ، شما طبق کدام آمار یا مدرک به این نتیجه در مورد افراد جامعه ما رسیدی؟ چه طور فهمیدی جامعه ی ما داره به سمت نوعی اباحه گری(به قول خودت) پیش می ره؟ چه طور فهمیدی جامعه ی ما دچار بی تفاوتی به بهانه ها و توجیهات عجیب و غریبی شده؟ آیا شما یک جامعه شناس هستید؟ آیا در این زمینه مطالعاتی داشتید؟ - اگر آره ، لطفا مدرک ارائه دهید. - اگر نه ، لطفا اینقدر با صراحت صحبت نکنید ، شاید اطلاعات ناقص و بعضا اشتباه شما باعث گمراه شدن کسی بشه. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: marde_tanha در 29 ارديبهشت 1388,ساعت 16:48:55 متاسفانه شما هم ظاهرا مثل بقیه فکر میکنید! مدیر محترم سایت ، می تونم منظورتون رو از این جمله بپرسم؟آیا بقیه ، شامل همه افراد حاضر در این تاپیک به جز خود شما اشتباه فکر می کنن! به موضوع سایت و گفت و گوی ردوبدل شده کاری ندارم فقط می خام منظور شما رو از این جمله بدونم.شاید واقعا حق با شما باشه ، که در اون صورت شما باید دانشمند بزرگی باشی و من یکی قطعا از علم شما استفاده خواهم کرد. عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: منهج در 12 تير 1388,ساعت 08:47:42 سلام
اینهمه از مضرات استمنا گفتید.ولی راه حلهایی که فرد مبتلا را از لحاظ جسمی و جنسی کمک بکند ،نگفتید.لطفا آنها را نیز بفرمایید. ضمنا این گونه افراد ازدواج بکنند یا نکنند؟ عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: dorsa-gham در 05 شهريور 1388,ساعت 14:34:57 سوالت ترك گناه؟يا ترك عادت
بهتره به گناهش فكر كني .اين حالت بيشتر وقتي آدما تنهان رخ مي ده.سعي كن سرت به كاراي مختلف گرم باشه.اعتقاداتت رو تقويت كن.gf هم راهش نيستت.فيلم محرك هم نبين.ورزش كن.موز و معجون مقوي عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: dorsa-gham در 05 شهريور 1388,ساعت 14:40:18 به نظر من اگه ترك نكنه بعد ازدواجم ادامه مي ده.راستي يه جايي تو كتابي راجع به شيطان خوندم كه نگاه كردن به خود هم در آينه باعث اين گناهه. شيطان از اين طريق توليد مثل ميكنه.هركسي پس از استمنا بي غسل بخوابه شيطان تا وقتي بيدار بشه با اون همبستري مي كنه
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: j_karimi در 08 شهريور 1388,ساعت 23:27:44 نوشته های دوستان درست :
من حرفی ندارم جز: كسي كه بر نفس خود غلبه نكرد بر هيچ چيز غالب نخواهد شد JK عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: جوگیر در 30 شهريور 1388,ساعت 15:44:48 سلام این تجربه من است که لمس کردم . استمنا اولین ضررش کوچک شدن الته ومشکل بعدی سریع ارضاء شدن شماست البته در اینده هیچ وقت تنهایی حال نکن
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: jalal در 13 مهر 1388,ساعت 22:46:43 سلام منمم قبلا به این عمل معتاد بودما لان4ساله ازدواج کردم خوشبختانه عقیم نشدم اما چطور تونستم اینکارو ترک کنم ؟ من خودمو باورزش مرتبا سرگرم میکردم اول خواستم با کتاب خوندن اینکارو بکنم اا موفق نشدم ولی ورزش چون باعث خستگی بدنم میشد خستم میکرد وکمتر سراغش میرفتم اما باور کن بزرگترین چیزی که باعث شد اینکارو ترک کنم توکل به خدا واینکه خدا همیشه ناظر منه . تا حالا فکر کردی که ایا روت میشه این عملو جلو یه نفر انجام بدی میدونم فکرشم نمیتون بکنی پس به این فکر کن که چطوری جلو خدا این کارو میکنی از خدا بخواه مطمئن باش میتونی چون من تونستم باور کن ورزشم فراموش نکنی در ضمن سعی کن کمتر جایی تنها باشی .موفق باشی
عنوان: پاسخ : معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید... ارسال شده توسط: reza2kn در 21 مهر 1388,ساعت 11:58:06 سوالت ترك گناه؟يا ترك عادت :o :o :o خانوم عزیز خواستی ابروشو برداری ، زدی دستشم شکستی که!!! موز بخوره که بدتر میشه!!!! موز و پیاز محرک های قوی هست!!! صبر کن بیای داشنگاه مشکلت حل میشه!!! :D :D :D چون تو داشنگاه غذای سلف سرویس توش کافور میریزن که اصلا تو ان بهرا نمیری!! :D بدون شوخی!! بهترین کار اینه که تنها نباشی!! همینبهتره به گناهش فكر كني .اين حالت بيشتر وقتي آدما تنهان رخ مي ده.سعي كن سرت به كاراي مختلف گرم باشه.اعتقاداتت رو تقويت كن.gf هم راهش نيستت.فيلم محرك هم نبين.ورزش كن.موز و معجون مقوي