دوست خوبم سیامک که در همین انجمن هم هست روزی حرفی بسیار زیبا زد
گفت:
تغییر آدمی که اینجوریه نه صلاحه و نه ممکن!
امیدوارم با دید باز به قضیه نگاه کنی و تصمیمت رو بگیری
البته گفته مارکس هست! و من نقل قول کردم.
شما متن رو پاکر کردید ولی از ظاهر امر یه چیزهایی میشه فهمید!
اگر برداشتم درست بوده باشه باید بگم که:
سکس و نیاز به اون یه اتفاق روزمره و طبیعی هست. ولی داشتن مشکل در مورد سکس به سه بخش تقسیم میشه:
1- مرض روانی سکسی : به معنی اینکه فردی دچار ناهنجاری رفتاری در مورد سکس باشه. به این معنی که در رفتارهای سکسی زیاده روی میکنه و مرز خاصی رو نمیشناسه و هر خواسته ای رو از طرف مقابل درخواست میکنه. این نوع افراد باید برای درمان مشکل خودشون حتما به پزشک روان مراجعه کنند. زیرا تجربه نشون داده این افراد دچار دردسر های نا خواسته میشن و معمولا در روابط معمولی و غیر جنسی خودشون هم درگیر مسایل سکسی میشن و عواقب اجتماعی بدی رو براشون به وجود میاره.
2- مرض فیزیکی جنسی : که مشخص هست و توضیح اضافی نمیدم.
3- اعتیاد: اعتیاد به سکس یک بیماری خطرناک هست! برخی از افراد به سکس یا رفتارهای سکسی و یا فیلمها و عکسهای سکسی و یا شبکه های تلویزیونی معتاد میشن. این افراد برای رفع نیازشون وقت زیادی رو برای این کار صرف میکنن و معمولا به استمنا روی میارن. این رفتار تا جایی پیش میره که دیگه هیچ رفتاری برای این افراد لذت بخش نیست و معمولا از سکس واقعی دوری میکنن و به استمنا روی میارن. این افراد معمولا در صورتی که درمان نکنن دچار بیماری هایی مثل زخم دستگاه تناسلی , سرطان مجاری ادراری ، سو تغذیه و افسردگی شدید میشن.
توصیه میکنم اگر خودتون و یا اطرافیانتون دچار مشکل هستید حتما به پزشک و یا روان پزشک مراجعه کنید. یادتون باشه که این حس یا رفتار جنسی برای لذت بردن در وجود آدم قرار گرفته و اگر قرار باشه باعث دردسر و مشکل حاد بشه طبیعی نیست ! پس باید درمان بشه.