خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13670 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: eglimage
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: حق طلاق + مهريه +كمكم كنيد،چه كنم؟  (دفعات بازدید: 1520 بار)
tanni
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 04 ارديبهشت 1387,ساعت 00:26:51 »

تا حالا شنيدين زني هم مهريه اش هزار سكه باشه و هم وكالت بلاعزل  از شوهر براي حق طلاق داشته باشه؟البته اين شوهر راضي به هر دوي اين شرايط نبوده و نيست ولي در شرايط بحراني كه منجر به هم پاشيدن زندگي اش ميشدمجبور به قبول اين شرايط اجباري از سوي پدر دختر شد.اما حالا كه موفق به بازگرداندن زنش شده و زندگي رو از سر گرفته اند ،سايه شوم اين جريان و شرايط مدام بر زندگيشون ميفته،به طوري كه شوهر دائما به همسرش طعنه ميزنه و غر غر ميكنه كه تو عرضه نداشتي جلوي خانوادهات بايستي و بدون هيچ مهر و شرطي بياي خونه شوهرت و هنوز هم نميتوني اين كار و بكني.ولي از دست زن هم كاري بر نمياد.چرا كه پدرشو خانواده اشو خيلي دوست داره و ميدونه كه اگه اين كارو بكنه دوباره آتشي نو به دامن دو خانواده ميندازه كه مسايل گذشته رو تازه ميكنه. وشايد خانوادهاش تركش كنند يا برعكس خانواده شوهرش تركش كنند.در كل نميتونه راه حل درستي تو اين مورد پيدا كنه و وسط اين دو طرف يعني شوهرش و پدرش گير كرده.چه كار كنه؟
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #1 : 09 ارديبهشت 1387,ساعت 14:13:01 »

تاني جان من متوجه نشدم منظورت چيه؟ يعني شوهر شما اين حقوق را به شما داده و به خاطرش سر ما منت ميگذاره؟
اگه من درست متوجه شدم. خوب من جاي شما بودم  به ايشان ميگفت بله بدون اينا پشتوانه اي نداشتم چون اقايون غير قابل پيش بيني هستن . ولي اينقدر عرضه داشتم كه اين حقوق را بگيرم در صورتيكه خيلي از زنهاي ديگه به خاطر نداشتن همين حقوق مجبورن تا اخر عمر با بدبختي زندگي كنن. من جاي شما بودم دست پدر و مادرم رو به خاطر اين سخت گيري شون ميبوسسيدم و هر وقت هم شوهرم در اين باره چيزي ميگفت يك جواب دندان شكن و قرص بهش ميدادم تا بهونه الكي گرفتن از يادش بره عصبانی. در اخر هم بهش يادآوري ميكردم كه اگه خيلي شلوغ كني ميرم مهرم رو ميزارم اجرا يه چند وقتي زندون آب خنك بخوري عقلت بياد سر جاش. ((‌البته اين اخري رو شوخي كردم ولي تو هم به شوخي بهش بگو پوزخند))) من نميدونم چرا ما زنها اينقدر نسبت به حقوق خودمون بي اطلاعيم. يه وقتايي خيلي صبور بودن و خوب بودن خيانت به زندگي و بايد يه جايي محكم وايسي.
البته ميگم شايد من منظور شما رو خوب نفهميدم. اگه دوست داري بيشتر توضيح بده سکوت بوسه
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
آواز
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 136

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 25 ارديبهشت 1387,ساعت 13:21:29 »

دو سال پیش که می خواستم با فرد مورد علاقه ام ازدواج کنم از اینکه پدرم 1000 سکه پیشنهاد داده بود عصبانی بودم و طرف شوهرم رو که می گفت 300 تا رو می گرفتم .بالاخره ما با 814 تا سکه عقد کردیم .
الان بعد از تقریبا 2 سال پشیمانم از اینکه چرا تعداد سکه ها رو بیشتر از این نگفتم و از اینکه پدرم این کارو کرده بسیار ممنون و سپاسگذارم.
به مردها نمیشه اعتماد کرد.چرا که من کسی رو می شناسم که خانم خودش رو مجبور کرد تا مهرشو ببخشه و بنده خدا اینکارو کرد .حالا بیاین ببینین چه بلاهایی که شوهره سرش نیاورده.
اگر ایشون قصد زندگی دارن این چیزها ملاک نیست ولی در جامعه کنونی ما که آقایون اختیارات تام زیادی دارن تنها پشتوانه خانم هست.ای کاش پدر من هم مثل پدر شما حق طلاق رو برای من می گرفت اونوقت الان برای طلاق گرفتن اینقدر عذاب نداشتم
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :