سلام دوستان!
متاسفانه گاهی فکر می کنم زنان و مردان توی دو دنیای متفاوت زندگی می کنن، درک هم براشون خیلی سخته!
jaleh_niyaz جان، بعضی پسرا از اونی شما بانوان محترم فکر می کنین خیلی احساساتی هستند، می دونین اینی که ببینید کسی که بهش علاقه دارید هیچ علاقه ای نداره چقدر سخته!؟ این چنین عشقی چشای آدمو کور می کنه! هر کاری می کنن تا اونو بدست بیارن و وقتی که بدست میارن تازه چشاشون باز می شه که ببینن برای چی این همه جنگیدن، تازه اون موقع متوجه می شن، که اون دختر اصلاً بدردشون نمی خوره! و اگر هم بدست نیارن تا مدتها کور می مونن!
البته این حرف کاملاً درسته : "عشقت را رها کن، اگر خودش برگشت، مال تو است و اگر برنگشت از قبل هم مال تو نبوده ........."، اما آدمها ناراحت می شن می بینن عشقشون می ره و بر نمی گرده برای همین نمی زارن بره از ترس اینکه بر نگرده! این ضعف احساسات آدمو نشون می ده!
کاش همه چیز به همین سادگی بود که کسی رو که دوست داری رها کنی، اما نمی تونی! سخته! دردناکه! ...
بهترین کار هم همینه! منم که ترم پیش مشکلات روحی داشتم 13 واحد افتادم، خیلی سخت بود دوباره خودمو جم جور کنم، اما با درسات سر گرم باشی خیلی کمکت می کنه تصمیم عاقلانه ای بگیری، متمان باش خدا هم کمکت می کنه!