خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13670 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: eglimage
صفحه: 1 [2] 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: عشق یک طرفه  (دفعات بازدید: 6058 بار)
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #15 : 07 ارديبهشت 1387,ساعت 20:17:52 »

از راهنمايي شما سيما خانم تشكر مي كنم
ولي اون دختره مي گه عشق تو يك طرفه است و من هيچ گونه علاقه اي به تو ندارم
حتي مدتي هم به دروغ مي گفت من نامزد دارم  كه فهميدم دروغ مي گويد و براي دك كردن من است.
با اين وجود همچنان مي گوييد كه من همچنان او را ول نكنم؟ متعجب من او را خيلي زياد دوست دارم.

ببین دوست گرامی دوستان خیلی دلسوزانه و آگاهانه شما رو راهنمایی کردند اما شما از حرفهای دوستان آنچه را خود میخواهید استنباط میکنید من توی نوشته های سیما خانم ندیدم که بگویند شما ایشون رو ول نکنید !!!!

ببینید ما باید اینو متوجه بشیم که هرکس درزندگی برای خود برنامه ها و هدفهایی داره شاید ایشون معذوراتی داره ودر خانواده ای تربیت شده که نمیخواد دوست پسر بگیره پس چرا دست از سرش برنمیدارید شاید واقعا خوشش نمیاد ......

اگر میخواستی ببینی خوشش میاد یا نه باید از روشهای دیگه استفاده میکردی که متاسفانه راه رو اشتباه رفتی حالا دیگه بیخیال شو !

خانمها دوست دارند کسی رو که بهش علاقه دارند بهشون محبت کنه ولی از پسرهای سمج و کنه هم خوششون نمیاد یعنی هیچکس از آدمی که سماجت بیخود میکنه خوشش نمیاد و این رو نوعی مزاحمت میدونه !
خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

كبوتر
دل شكسته
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 284

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #16 : 08 ارديبهشت 1387,ساعت 23:16:57 »

سلام دوست گرامي
هميشه اين و در نظر داشته باش شرط سعادتمندي اين نيست كه تو طرف رو دوست داشته باشي مهم اينست كه بگردي جه كساني ترا دوست دارند در اطرافمون هم خيلي دخترا هستند كه ما را دوست دارند  ولي روشون نميشه بمان بكن بس ارزش نداره خدت واسه يه دختر بكشي و خود كشي كار آدمايي كه با بحران شخصيت مواجهند ميباشه و از حرفات معلومه كه خيلي آدم استوار و باشخصيت هستي جون داري نشون ميدي كه از دوستان كمك ميخاي اين خدش يه مزيتي از شخصيت شماست
و هميشه دنيا رو در يك قفس كوجك محدود نكن،خيلي بزركتر از اين حرفاست منم عين تو شده بودم ولي خدم بدون كمك هيجكس سر عقل اومدم باور كن دستم رو طوري بريدم كه در طول يه ماه دو بار بخيش زدند بس
بشين قشنك بدرسات بجسب و آيندت رو اسير هواي نفس نكن
باتشكر از دوستان عزيز
خارج شده است

نمی دانم چرا هرکس که  با من آشنا شد بی وفا شد   
                                                                                                   نمیدانم از اول بی وفا بود یا که نازش رو کشیدم بی وفا شد
azad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

تشكر

« پاسخ #17 : 03 خرداد 1387,ساعت 20:05:45 »

با سلام خدمت دوستان گرامی
راستش من چند روزی است که حالم اصلا خوب نیست
شاید بیشترین دلیلش این است که دیدم اون دختره با یکی از دوستان خیلی عزیزم دوست شده است راستش اونها هیچکدام جلوی من این را نشان نمی دادند تا آخرش براساس شکی که داشتم متوجه این شدم ولی بعد از این که اون دختره فهمید که من همه چیز را فهمیدها م آمد و به من گفت که تو داری اشتباه می کنی
و رابطه من با اون فقط به خاطر مسائل درسی هستش. ولی دوستم که قبل اینکه با دختره قرار بذارم همه چیز را به من گفته بود.ولی باز هم دختره منکر این میشد
  از خودم خیلی بدم میآید چون با این که این موضوعات را فهمیدم باز هم آن دختره را دوست دارم ا.به خدا به اندازهی 20 سال تو این سال پیر شدم.
کاش خواب بود ولی واقعیت دارد.
به نظر شما دوستان گرامی هدف این دختره از این کارها چیست اون که می گوید تو برای من مهم نیستی ولی با این وجود نمی خواد علاقه من را از دست بدهد.
از شما دوستان گرامی خواهشمندم روشی را بگویید که بتونم اون دختره را فراموش کنم دیگه دارم خیلی ضرر می کنم از همه زندگیم عقب افتادم.
با تشکر
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #18 : 03 خرداد 1387,ساعت 21:21:26 »

اینو  بدون که هر انسان از توجه و ابراز علاقه دیگران لذت می بره .پس تو این دام نیفت اولا
دوما اینکه بخواه که فراموشش کنی خودبخود فراموشش میکنی !
خارج شده است
آوا
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 267

تشكر

« پاسخ #19 : 04 خرداد 1387,ساعت 10:31:57 »

سلام
آدمی به هر موضوعی  که بیش از حد اهمیت بده و بهش فکر کنه اون موضوع براش مهم ترین  میشه.
وقتی خودتون مدام بهش فکر کنید مشخص هست که نمی تونید فراموشش کنید.
پس ذهنتون رو درگیر مسائل دیگری بکنید.
با خانواده و دوستانتون بیشتر در ارتباط باشید.
خودتان را با تفریحات سالم و سرگرم کننده مشغول کنید.
خارج شده است
كبوتر
دل شكسته
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 284

تشكر

« پاسخ #20 : 04 خرداد 1387,ساعت 10:55:45 »

دوست عزيز
اصلا راستش خدت موضوع را بزرك كردي ، بهت كفتم منم يه زماني عينا مثل تو بودم ،
ولي خواستن توانستنه ، برو اهدافت تو زندكيت رو در يك برك بنويس  بر تحقق آنها كوشا باش ،
اينم هميشه بخددم ميكفتم كه غم نداره، غصة نداره ، بسه ،بسه ، اكه اينطوري ادامه بدي هر وقت
كه از خواب غفلت و هوس بيدار بشي كه غم و غصت بيشتر ميشه ، بس دست بردار و برو به زندكيت ادامه بده
بعدا كه بزرك ميشي بخدت ميخنديا ، دارم بت ميكم ، بشين درست و بخون ، برو سعي بر تضمين آيندت بكن ،
با يه سختي دو مشكل نداريم خدا ميكه (( إن مع العسر يسرا)) بعد از سختي ، راحتيست ،

خارج شده است

نمی دانم چرا هرکس که  با من آشنا شد بی وفا شد   
                                                                                                   نمیدانم از اول بی وفا بود یا که نازش رو کشیدم بی وفا شد
azad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 08 خرداد 1387,ساعت 13:25:42 »

با سلام خدمت تمامی شما دوستان گرامی .
از شما  به خاطر تمامی کمک هایتان که در این مورد به من کرده اید .
بعضی تجربه ها در زندگی هستند که به ارزش از دست رفتن کل زندگی به دست می آیند.که این مورد هم یکی از آنهاست زندگی من هم تباه شد هنوز هم شکه ام که این اتفاقاتی که برایم افتاد واقعیت است.شاید اگر فکر انتقام نبود تا حالا صد بار کار خودم را یکسره کرده بودم ولی زنده می مانم تا روزی که عذاب اون رو هم ببینم برای این لحظه ثانیه شماری می کنم. من به دست خودم نقشه ی نا بودی خودم را کشیدم .هر چی می کشم از دست کارهای بچه گانه ام و احساسات پاکم است که می کشم.کاش می شد یک نفر می آمد و می گفت دوستت دارم تا تمامی عشق و علاقه ای که نسبت به اون اون دختره(گرگ زمونه)داشتم نثارش کنم ولی افسوس که چنین آدمی در زندگی من وجود ندارد ومن دیگه نه حال و نه جرات این را دارم که دل به کسی دیگه ای ببندم.

می دانم هنوز هم افرادی وجود دارد که احساساتشان مثل من پاک است از قول یک نفر که زندگیش در این بین تباه شد.ازتون خالصاته خواهش می کنم به هر کسی دل نبندید هر کسی ارزش احساسات پاک شما را ندارد.و با هر کسی حرف دلتان را نزنید بگذارید همیشه دیگران به دنبال چیزی که بتوانند از شما کشف کنند باشند.
با هر کسی دوست نشوید تا اینطوری مثل من ضربه نخورید همیشه دوستی را انتخاب کنید که در هر لحظه به یاد شما باشد نه  هردوستی .خلاصه مطلب هیچ وقت با دلتان عاشق نشوید.همیشه کاری کنید که دیگران به شما دل ببندند نه شما به دیگران.
با تشکر
خارج شده است
asalbano
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 49

تشكر
اهدا شده: 4

« پاسخ #22 : 08 خرداد 1387,ساعت 14:24:46 »

دوست عزیز عشق پاک بوده ولی شاید دختره هم شما رو دوست داره ولی نمی دونه چه کار باید بکنه .
آیا شما می خواهید فقط با این دختر دوست بشین یا نه می خواهید با او ازدواج کنید .اگر این طور باشه بهتر از طریق خنواده اقدام کنید . شاید مشکل حل بشه .

موفق باشی
خارج شده است

ساعت 3 شب بود كه صداي تلفن , پسري را از خواب بيدار كرد. پشت خط مادرش بود .پسر با عصبانيت گفت: چرا اين وقت شب مرا از خواب بيدار كردي؟مادر گفت:25 سال قبل در همين موقع شب تو مرا از خواب بيدار كردي؟ فقط خواستم بگويم تولدت مبارك. پسر از اينكه دل مادرش را شكسته بود تا صبح خوابش نبرد , صبح سراغ مادرش رفت . وقتي داخل خانه شد مادرش را پشت ميز تلفن با شمع نيمه سوخته يافت ولي مادر ديگر در اين دنيا نبود ...
azad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 08 خرداد 1387,ساعت 15:00:46 »

سلام خانوم عسل بانو
شما روی چه حسابی می گوییداون دختره به من علاقه داره در حالی که اون از هر اهرمی برای عذاب من استفاده می کنه .اون نذاشت که من حداقلش با یاد اون زندگی کنم رفت و با رفیق نامرد من دوست شده.مگر من چه بدی در حق اون کرده بودم شاید به این خاطر به من جواب نه داد که من سر هر چهار راهی یه دوست دختر ندارم.در حالی که اون نا رفیق با سه چهار تا دختر دیگه رابطه داشت.تنها بدی کار من این بود که من اونو  جلوی چشم همه تابلو کردم و هیچ وقت حرف دلم رو نتونستم که خودم بهش بگم ولی من بی تجربه بودم و این مافات کار من نبود
خانوم عسل بانو همه می گند من باید اونو از یاد ببرم در حالی که کسی از گریه و ناله های من خبری نداره.کسی خبر نداره وقتی این احساس به من دست می ده که چرا به این سادگی با اون نارفیقم دوست شد در حالی که من با وجود این همه عشق و علاقه از اون هیچ بهرها ی نبردم .و تنها بهره من رنج و عذابی است که به سراغم می آید.
با تشکر.

خارج شده است
asalbano
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 49

تشكر
اهدا شده: 4

« پاسخ #24 : 08 خرداد 1387,ساعت 16:31:27 »

دوست عزیز من این رو فقط به خاطر طرز رفتار دختره گفتم .تا حالا شده باهاش در این مورد صحبت کنید که چرا با دوست شما دوست شده و جواب شما رو چرا این طور داده .
دوست عزیز تمام این اتفاقات گذشته پس بهتر گذشته رو فراموش کنی فقط ببین دلیل این کارش چی بود تا بتونی برای زندگی ایندت تجربه کسب کنی .
پیروز باشی
خارج شده است

ساعت 3 شب بود كه صداي تلفن , پسري را از خواب بيدار كرد. پشت خط مادرش بود .پسر با عصبانيت گفت: چرا اين وقت شب مرا از خواب بيدار كردي؟مادر گفت:25 سال قبل در همين موقع شب تو مرا از خواب بيدار كردي؟ فقط خواستم بگويم تولدت مبارك. پسر از اينكه دل مادرش را شكسته بود تا صبح خوابش نبرد , صبح سراغ مادرش رفت . وقتي داخل خانه شد مادرش را پشت ميز تلفن با شمع نيمه سوخته يافت ولي مادر ديگر در اين دنيا نبود ...
mehric
مهران
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 468

تشكر

الهي شكرت فهميدم كه نفهميدم!

« پاسخ #25 : 08 خرداد 1387,ساعت 20:57:30 »

سلام آزاد جان،

برای کسی بمیر که حد اقل برات تب بکنه! اون سلیقش اینطوره، همۀ آدما یک طور نیستند، همشونم به درد هم نمی خورن، بعضی هاشونم خیلی کوته فکر و بی لیاقتن، اکثر دخترای نابالق و احمق دنباله پسرایین که باحال ترن، مثلا خانندن، اما هیچ وقت به این فکر نمی کنن که این آدما آدم زندگی نیستن، اکثر اینجور دخترا به فکر خوشی لحظشونن و به فکر هیچ کس دیگه ای هم نیستند، البته منظورم مستقیم با دوست شما نبود، کلی گفتم!

روی عشق بیخود لجاجت کنی فقط اون طرفتو ار خودت دور تر مبکنی! بزار بره ببینه خبری نیست! عسل بانو حرفه خیلی قشنگی زد : " فقط ببین دلیل این کارش چی بود تا بتونی برای زندگی ایندت تجربه کسب کنی"

شاد باشید
خارج شده است

یا به اندازۀ آرزوهایت تلاش کن و یا به اندازۀ تلاشت آرزو!
siroos
ازاد
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 133

تشكر
دريافت شده: 10

« پاسخ #26 : 08 خرداد 1387,ساعت 22:16:34 »

سلام
ببین دوست من مشکل شما مشکل اکثر ما مردان هست
یعنی چی ؟؟
مثالی میزنم
ما ( مردان ) اغلب قلب ما فقط یک طبقه داره یعنی هرکی وارد دل ما شد بهش این اجازه رو میدیم هرکاری خواست بکنه و روی تمام احساس و عواطف ما راه بره ( حتی بعضی ها کلید این طبقه رو هم به طرف میدن )
ولی در دخترا اینطور نیست
قلب اونا مثل یک ساختمون چند طبقه هست و پسر رو مرحله به مرحله توی ساختمون دلشون راه میدن و حتی بعضی ها رو همیشه توی اون طبقه پایین میذارن ( جهت استفاده مالی کردن یا حتی فقط وقت و زمان و توجه مرد رو نگهداشتن ).
واقعا دلیل کار اون دختر مهم نیست بلکه چیز مهم دلیل اشتباه خودته و این چیزی هست که باید  ازش درس بگیری و دفعه بعد اونو تکرار نکنی .
البته نباید این توهم برات بوجود بیاد که همه دخترا یا همه زنان اینجورین و همه رو با این چشم ببینی
هیچوقت تا زمانی که واقعا از هدف و تمایل یک زن با خیر نشدی ( حتی نامزدت ) دریچه احساست رو  روی اون باز نکن . 
این  رو هم بدون واقعا نمی تونی ( یا بهتر بگم  هیچ مردی نمی تونه ) از روی حرف زنی منظور و نیت اونو کشف کنه !!!!! ببین رفتار و اعمالش چی  رو بهت میگه .
تو تازه در اول راهی و گلستانی از گلها منتظرت هستن .
اون رفیق توهم نامرد نیست . چه فرقی میکنه وقتی دختر دنبال تنوع و تفریح هست رفیق تو نشد هزاران مرد دیگه .
اینم از عمو سیروس داشته باش که نحوه رفتار با یک دختر   زیر 27-28 سال کاملا متفاوت با یک دختر 28 سال به بالا هست  چشمک
خارج شده است
مردد
مردد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر

« پاسخ #27 : 09 خرداد 1387,ساعت 14:04:04 »

سلام
اول در جواب آقای سیروس بگم که فکر کنم در شناخت همجنسای خودشون یک کم اشتباه می کنن،چون معمولاً این آقایون هستند که قلبشون به اندازه یه هتل بزرگ اتاق داره! و مدام مسافراش عوض میشن.
و اما شما آزاد عزیز، به نظر من اون دختر حق داره با هر کسی که دلش میخواد دوست بشه!هر کسی تو ذهنش یه تعریفی داره و شاید شما در تعریف اون نمی گنجید، پس طبیعیه که نخواد عشق شما رو بپذیره.حتی اون شاید در فکر آزار شما هم نباشه  واین توهمیه که شما به علت علاقه زیاد به اون از رفتار عادی اون برداشت می کنید.واینکه چرا با دوست شما دوست شده، چون علاقه ای به شما نداره،براش مهم نیست که این شخص دوست شماست و این مساله شما رو ناراحت می کنه، به نظر مکن اگه می خواهید کسی رو شماتت کنید،دوستتون رو سرزنش کنید که با وجودیکه از علاقه شدید شما به این خانم اطلاع داشته،ولی با ایشون ارتباط برقرار کرده.شاید بهتر باشه که فعلاً از فکر دوست دختر گرفتن بیرون بیایید یه کم به اوضاع درسیتون سر وسامان بدید.تو این مدت ذهنیت همه(از جمله اون خانم)از ماجرای شما منحرف خواهد شد و شاید یه فرصت مناسب برای آشنایی با آدم جدید در آینده هم براتون فراهم بشه،چون الان شما خودتون رو انگشت نمای سایرن کردید.اگر اون خانم واقعاً به شما علاقمند باشه(که بعید میدونم)این مساله رو یه طوری به شما نشون خواهد داد، اونوقت این شما هستید که با توجه به اتفاقاتی که پیش اومده ،تصمیم بگیرید که می خواهید با اون باشید یا نه . سعی کنید قوی تر باشید و منطقی تر رفتار کنید،چون هیچ دختری از مرد ضعیف خوشش نمیاد.البته این نظر منه.امیداورم موفق باشید.
خارج شده است
reza2008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

تشكر

« پاسخ #28 : 09 خرداد 1387,ساعت 15:58:11 »

سلام
داشتن تعداد اتاقهای قلب به جنس ربطی نداره .من هم دختر و هم پسرهایی دیدم که  در عین واحد با چند نفر رابطه دوستی و احساسی دارند.من با حرفهای مردد و سیروس موافقم هر دو  شما مطالبتون مکمل هم هست.راستش حکایت این اقای ازاد دقیقا مثل حکایت من هست.بعدا من ماجرای خودم تو یک پست جداگانه بعنوان حکایت من میگذارم.دوستان گفتند به علائم توجه کنید.ببخشید این را می نویسم طرز برخورد کردن و لباس پوشیدن شما چه جوریه.هیچ شده بنشینی این موارد با دوستتون که با ان دختر دوست شده مقایسه کنید.مثلا ادم جدی و خشک هستید یا گاهگاهی هم شوخی می کنید.اینها را نوشتم  وقتی شما با دختری دوست می شوید چون قبلا شناختی از شما نداره در برخوردهای اول از روی ظاهر و طرز گفتار و شوخ طبعی شما دید مثبت نسبت به شما میگیرد و بعدها از روی رفتار و کردارتون تصمیم می گیره با شما بمونه یا نه.
به نظر من شما ان جذبه اولیه را در ان دختر  به هر دلیلی نتوستنید ایجاد کنید. وبعدها شما هر کار ی هم برای ان دختر انجام دادید  اثری در احساس ان دخترنسبت  به شما ایجادنکرده. مثل اینکه بخواهی اتش عشقی در درون کسی ایجاد کنی و فقط هیزمها که همون کمک شما بوده رازیاد کردید ولی اون جرقه اولیه که باید این اتش را روشن کند نیست یا خیلی ضعیف است.
خارج شده است
azad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 03 شهريور 1387,ساعت 20:32:24 »

با سلام و عرض خسته نباشی خدمت دوستان گرامی
تو این مدتی که نبودم خیلی دلم برایتان تنگ شده بود
راستی بچه ها یه خبری دارم که نمی دانم آن را خوش یمن یا بد یمن بدانم
من حدود  1.5 ماهی هستش که کلا بی خیال اون دختره شده ام ولی تو این مدتی که من این حس رو پیدا کردهام از طرف یکی از آشنایانمان که با اون دختره در ارتباطه فهمیدم که از من خوشش اومده و داره به من فکر می کنه شاید به خاطر این هستش که من تو این مدت او رو بی محل کرده ام و اون دختره منتظر اینه که من باز هم به او پیشنهاد بدم
حال سوال من این است در حالتی که من از اون دختره خاطره های خیلی بدی به دل دارم آیا درست است باز هم به سمت او بروم در حالتی که من می خواهم ترم آینده فقط و فقط به درسهایم اهمیت دهم و کلی بی خیال این کارها بشم و ترم قبل را حسابی  جبران کنم(ترم قبل از 14 واحد 9 واحد افتادم  شوکه )
از دوستان گرامی و مدیران سایت خواهشمندم مثل گذشته باز هم در این موضوع به من کمک لازم را بفرمایند چون دیگه اینبار می خوام سنجیده عمل کنم و از شما ها مشورت بگیرم
مرسی
خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :