هر چه می گویم فقط نظر شخصی بنده هست .
ببنید شما خوب موقعیت خود را شرح دادید . خوب این مشکلاتی که شما می فرمایید فقط و فقط مختص به شما نیست یادتون باشه همیشه مشکلاتتون رو طوری برای خود جلوه ندید که انگار فقط برای شما هست و هیچ کس دیگه ای این مورد را ندارد . مسلما اینطور نیست . یادتون باشه در جایی که حق باشماست اصلا به خودتون دلهره و نگرانی راه ندهید چون حق مهمترین مسئله با شماست . محیط کار اصولا به همین شکل هست خصوصا در کشور ما که واقعا با شما موافقم هستم به کمییت کار توجه می کنند و نه کیفیت . یادتون باشه که اگه شما وظیفه خود را به درستی انجام دهید و حق خود را هم بشناسید به هیچ وجه کسی نمی تواند به شما تعرض کند . این حرف ها هم که به اصطلاح می گوییم متلک و تیکه و ... در هر محیطی هست . فقط مخصوصا کار شما نیست . یادتون باشه شما الان یک فرزند دارید که آینده و سرنوشت اون بیش از هر چیزی باید برای شما اهمیت داشته باشه که مسلما هم همین هست . خیلی وقت ها ما باید در سر کار از تیکه های پریده شده چشم پوشی کنیم به قول معروف خودمون رو به اون راه بزنیم و ... به هر حال این هم می دانیم که در حال حاظر در کشور ما شاید بیشتر اون کسانی که سر کار هستند از کار خود و محیط آن ناراضی هستند اما همه داریم می سازیم . بهتر از به جای اینکه بنشینید و فکر کنید که چرا فلانی فلان حرف مسخره را به من زد راه مقابله با آن را پیدا کنید و با عمل درست جواب او را بدهید . شما برای گرفتن حق خود نیاز نداشته باشید که ببینید دیگران چه می گویند هر جا حق شماست خوب بگیرید منظورم بیشتر سر کار است .
اما در آخر چند نکته را در ذهن داشته باشید
1- واقعا مسئولیت اصلی شما در حال حاضر چیست مسلما نگهداری از فرزندتان
2- همان وظیفه ای را که به شما محول کردند انجام دهید در کار کردن نه زیاد عجله کنید و نه کند باشید متعالد و متوسط
3- حق خود بشناسید و آن را مطالبه کنید ( صلاح کار خود را بهتر می دانید )
4- بیشتر مثبت اندیشی کنید مثلا اینکه الان وقتی من دارم می رم خونه برای فرزند بهتر است و به سخنان هر فردی مثلا رئیس خود زیاد گوش فرا ندهید .
5- در صورتی که به کار خود اطمینان دارید و ان را به نحو احسن انجام می دهید دیگر نگران هیچ نباشید.
6- این سخنان که می گویید همه و همه زمان کوتاهی رخ می دهد و بعد از مدتی به فراموشی سپرده می شودو تکرار هم نمی شود. همیشه که شما این وضعیت را ندارید .
7- یادتون باشه در همیشه روی یک پاشنه نمی چرخه .
ببخشید که زیاد پر حرفی کردم
امیدوارم بتونید با راهنمایی های دیگر دوستان به نتیجه ای بهتر برسید .
صحبت دیگه ای همه هست در همین جا ادامه بدهید .