خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13670 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: eglimage
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: علاقمندی  (دفعات بازدید: 1458 بار)
essi_1190
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 09 اسفند 1385,ساعت 14:35:18 »

سلام.وقت به خیر .
من با دیدن یک صفت خوب در یک شخص خصوصا خانم ها به انها شدیدا علاقمند .میشوم.هر چند این علاقه مقطعی است اما چون افراطی است به لحاظ روحی من را اذیت میکند.23 سال دارم و دانشجو هستم.لطفا مرا راهنمایی کنید.خدانگهدار
« آخرين ويرايش: 16 شهريور 1387,ساعت 15:01:09 توسط صبح سحر » خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #1 : 02 فروردين 1386,ساعت 12:01:43 »

سلام آقای اسی! من یه مدتیه از انجمن عقبم مثل اینکه خیلی دیر جواب دارم می دم اما دیدم هیچکی جواب نداده گفتم شاید حرفای منو بخونین شرمنده
خوب همه ی آدما وقتی یه صفت خوب تو کسی می بینن از اون طرف خوششون می آد اما افراطش اصلاً خوب نیست اونم در مورد خانوما که اصلاً شوخی بردار نیست چشمک
خوب ببین شما یه آدم کامل با خصوصیات خوب و بعضاً منحصر به فرد هستید اینو از این می گم که حداقل تو تحصیل موفق بودید، خوب یه آدم با اینهمه نکات مثبت حتماً می تونه اونقدر از قدرت تعقلش به جای احساساتش استفاده بکنه که همچین اتفاقاتی براش نیافته. حالا برای راهنمایی بیشتر اگه دوست داشتی به سوالام جواب بده:
از چه مدل آدمهایی (خصوصاً خانومها) بدت می آد؟
چه چیزی بیشتر تو افراد تحت تأثیر قرارت می ده؟
معمولاً از کجا می فهمی که علاقه ات شدیده ( از رو چه علائمی ) ؟
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
Siamak
مهمان
« پاسخ #2 : 02 فروردين 1386,ساعت 16:24:10 »

...

معيار هاي شما براي خوب بودن آدمها چه چيزهايي هست؟ (به زبان ساده تر چه چيزهايي رو در يك خانم ميبينيد كه به نظر شما جالب ميرسد؟)
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :