خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کجایند آروزهای بزرگ من  (دفعات بازدید: 2267 بار)
1111111111111111
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 44

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 22 اسفند 1385,ساعت 22:44:40 »

سلام
من در سن 21 ساگی به ته دنیا رسیدم  شرمنده
شاید به نظرتون شوخی بیاد ولی باید بگم به جایی رسیدم که دیگه هیچی از دنیا نمی خوام و این داره منو داغون میکنه
در 15 سالگی کار را به عناون برنامه نویس شروع کردم در همون اویل کلی پول جمع کردم ، بعد جو گرتم رفتم نشستم درس خوندم و دانشگاه قبول شدم ، حالا که 21 ساله شدم به همه ارزوهام رسیدم ولی دیدم که همه پوچن ، پول ، ثروت ، تحصیلات
بعد از مدتی دیدم که همه دوستام یا ازدواج کردن یا نامزد دارن(دوست دختر را نمیگم)
وقتی دیدم که اینجوریه حسودیم شد گفتم برم زن بگیرم شاید اوضاع عوض بشه ، ولی وقتی هیچ کس منو حمایت نمیکنه باید چکار کنم؟ برم خواستگاری بگم چی؟
بگم آینده مال منه؟
خلاصه الان فقط محض خنده دارم زندگی میکنم. شوکه دیگه هیچ هدف بلند مدتی ندارم ، دنبال پول باشم؟ الان کلی پول تو حسابه ولی چه سود که از خرجشون هیچ لذتی نمی برم.
به  نظر شما باید چه کرد؟
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #1 : 24 اسفند 1385,ساعت 13:08:20 »

خوب این که خیلی آسونه شما می تونی مثل همه ی آدمای موفق و خوشبخت ازدواج کنی اما یادت نره که عاقلانه ازدواج کن عاشقانه زندگی کن
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #2 : 24 اسفند 1385,ساعت 15:40:31 »

این حالتی که پدا کردی هم خوب هست و هم بد !!!!
این که فهمیدی دنیا ،  ثروت و... همه پوچ هستند کاملا درسته اما
اما اگه این فکر باعث بشه که از زندگی سیر بشی فکر درستی نیست و باید مانعی که سر راهت هست برداری.

حالا یه سؤال
 واقعا چه عاملی باعث شد که اینجوری بشی؟
خارج شده است
1111111111111111
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 24 اسفند 1385,ساعت 16:05:30 »

واقعا چه عاملی باعث شد که اینجوری بشی؟

به نظرم علتش اینه که من دانشجو یک شهر دیگه هستم و وقتی دانشجو شدم بعد از 4 سال تمام دوستامو در شهر خودم از دست دادم و تمام دوستان تازه من در شهری که دانشجو هستم هستند!
حالا من وقتی درسم تموم بشه باید توی شهر خودم بدون هیچ دوستی زندگی کنم
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #4 : 25 اسفند 1385,ساعت 16:40:21 »

نوید جان

من تورو شاید بیشتر بقیه دوستان اینجا بشناسم

تو بقدری آدم خونگرم و زود جوشی هستی که مطمئن هستم کمتر از اونی که فکرشو بکنی دوستان زیادی دور و برت رو میگیرند

انسان خصیصه ای داره که هر موجودی مثل خودش رو جذب میکنه

از این ناراحت نباش

ضمن اینکه اگرم پول اضافی داری بده بیاد اینجا  شرمنده

آرزوهای بزرگ تو خود تو هستند.
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
1111111111111111
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 25 اسفند 1385,ساعت 20:17:49 »

لطف داری عزیزم
دوستان زیادی دارم ولی همه در شهرهای دیگه هستند
الان اوضاعم بهتر شده و امیدواریم برگشته
ممنون از همه دوستان
خارج شده است
شرمینه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 198

تشكر

« پاسخ #6 : 01 فروردين 1386,ساعت 00:46:16 »

سلام به نوید جان و بقیه دوستان ؛ این اولین پست منه  در آخرین ساعات و دقایق سال 85 و  امیدوارم  بتونم اینجا خوب و مفید فعالیت کنم.
شاید از زمان این تاپیک گذشته ولی احتمال می دم که نوشته ام به درد دوستان دیگه ای هم که  گاهی این مشکل رو پیدا می کنن بخوره، چون  بنظر من آدمها اونقدر توانا هستند که زندگیشونو خودشون بسازن و تو هم آدمی هستی که بتونی از پسش بر بیای.

اگر یه نگاه به دورو برت کنی میبینی که ده ها علم وجود داره که می تونی یاد بگیری، ده ها زبان هست که می تونی بیاموزی، صد ها راه هست که می تونی بری، هزاران آدم هست که می تونی بشناسی ، میلیون هاتجربه  هست که می تونی بدست بیاری و بی نهایت آرزو که می شه داشته باشی. فقط باید خواست.....

با 21 سال سن،داشتن پول کافی و کار و یه دوره تحصیل دانشگاهی واقعا شروع خوبیه ولی اگه دقیق شی میبینی پایان نیست..... ازدواج در این سن هم ممکنه راه حل موقتی باشه و نه دائمی.....

همیشه شاد باشید......
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #7 : 01 فروردين 1386,ساعت 01:01:27 »

سلام شرمینه

خیلی خوشحالم که شما هم به جمع ما اومدید اون هم در این لحظه خوب.

ضمن اینکه حرفهای شما رو تایید میکنم این نکته رو هم اضافه میکنم که :

آدم میتونه همه چیز رو بخواد اما نمیتونه همه چیز رو داشته باشه چشمک

یک انسان انقدر وقت و انرژی و پول نداره که بتونه هر چیزی رو خواست داشته باشه اما میتونه در یک مورد خوب باشه نمیگم عالی اما خوب حداقل هست

یک ارضای ذهنی کامل.
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
شرمینه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 198

تشكر

« پاسخ #8 : 01 فروردين 1386,ساعت 22:11:09 »

ممنونم و با نظرتون موافقم حتی یک عمر طولانی هم حتی برای تجربه های محدود و آرزوهای معدود خیلی کوتاهه..... ولی می شه تلاش کرد .....
خارج شده است
Siamak
مهمان
« پاسخ #9 : 02 فروردين 1386,ساعت 16:43:18 »

راه حل هر مساله در خود اون نهفته هست. فقط بايد مشكل رو به قدر كفايت و به شكل صحيحي بشناسي.

دنيا همانند يك قيف بزرگ و ما همانند نقطه اي در ته اون قيف، به ناچار شرايطي رو براي ما پديد مياره كه در قفس دنيا گرفتار بشيم و هر چه در قيف ميريزن در وجودمون ته نشين بشه. ولي  چيزي كه هيچ وقت گريزي از اون نيست تجرد تفكر هست.

درسته كه تفكر ما از ته نشيني افكار و اعمال ديگران تاثير ميگيره ، ولي وقتي تفكر ميكنيم متوجه ميشيم كه: "دانش ما حاصل علم نيست. بلكه حاصل تلقين است"

و همين جرقه در تفكر باعث ميشه كه اولين گام رو در آزادي از قفس برداريم. به ياد بياريد كه هر چيزي رو كه به عنوان علم به شما آموختن، و تمام چيزهايي رو كه به شما اثبات كردن، به روش شما نبوده؛ بلكه به روش كسي بوده كه به شما تلقين ميكرده، و ويژگي آموزش پذيري انسان باعث شده كه با دست خومون در قفس رو قفل كنيم و كليدش رو به دست ديگران بسپاريم.

ولي خود كرده را تدبير هست! بايد اصل قفط رو منكر شد! چون اين قفس نيز حاصل همين تفكر هست!

اگر تمايل به ادامه بحث داريد بگيد.
خارج شده است
1111111111111111
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 03 فروردين 1386,ساعت 10:44:38 »

بگو سیامک جون
خارج شده است
Siamak
مهمان
« پاسخ #11 : 04 فروردين 1386,ساعت 11:00:47 »

هيچ به اين فكر كردي كه منشا تمام دانش و انديشه تو كجاست؟ من به تو ميگم: همش آريه هست. همش حاصل تلقين دنياست.

بايد تمامي افكار آريه اي رو دور بريزيم و از قفس بيرون بياييم.

ذهنيت هاي تلقيني تمامي فكر ما رو در بر گرفتن، و ته نشيني اين افكار مثل درد شراب باعث دائم الخمري ما شده. ويژگي ذهن ما مثل تاريكي هست. اگر بخواهي تاريكي رو كشف كني بايد نوري پديد بياري. و با پديد آوردن نور تاريكي ناپديد ميشه.

بايد ذهنيتهاي اشتباه و تلقيني خودمون رو دور بريزيم و از اول خودمون رو پرورش بديم. بايد آزاد باشيم. بايد مكاشفه كنيم و درون خودمون رو كشف كنيم.

فكر نكنيد من دارم حرفهاي زيبا و دل فريب ميزنم. من دارم تاكيد ميكنم كه كليد حل مشكلات در خودشون نهفته هست. بايد مسايل رو بشناسي تا خود به خود حل بشن.

تنها چيزي كه ارزشمند هست، اون چيزي هست كه تو خودت به معني واقعي "ميدوني" يعني چيزي كه در عمق وجودت پديدار شده و حاصل چيزي نيست. آريه نيست. چيزهايي كه در كتابهات نوشته، يا شنيدي و ديدي، و يا در خيالت آمدن، ارزشي ندارن. از بين ميرن. فنا پذير و غير واقعي هستن.

زندگی همه ما مثل یک قیف هست.

و ما در ته اون قیف هستیم.

هر چه اون قیف بزرگتر باشه، اون فرد رو "عاقل تر" و "باتجربه تر" مینامیم.

هر چه که موجوده حاصل جمع آوری اطراف هست.

زندگی همه متاثر از چیزیست که دیگران درون اون قیف ریختند.

ولي بايد اين دوران رو سپري كنيم و آزاد بشيم

و روش اين كار چيه؟

بايد گوش كني. بايد حرفها رو گوش كني. تك تكشون رو، و بعد تفكر كني كه تك تك اونها از كجا نشات ميگيرن. بايد كمتر حرف بزني و سخن بگي. اگر به كلمات و گفته ها دقت كني به حقايق پي ميبري. به اينكه منشا خيلي از اعمال ما كجاست.

مامان من گرسنمه
چي ميخاي؟
يه چيزي كه بخورم و سير بشم.

مامان من گرسنمه - يعني چه؟ - يعني اينكه انرژي ندارم - انرژي چيه؟ .....  معدم خاليه و چيزي براي هضم شدن نيست - چطور هضم ميشه؟ - وقتي هضم شد چي ميشه؟ چرا بايد غذا خورد؟ - چطور آماده ميشه؟ - .......

از هر سوال صدها سوال ديگه بيرون مياد. ولي نه سوالات بيهوده. سوالاتي كه به اصليت برسه...

ياري كنيد تا ادامه بديم.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :