خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: طلاق توافقي  (دفعات بازدید: 3383 بار)
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 58

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 19 خرداد 1387,ساعت 01:12:57 »

سلام
همسر من به من خيانت كرده و بنده اين موضوع رو حدس نزدم بلكه با استفاده از يك دستگاه ضبط مكالمات متوجه شدم .
من آگهي در خيابان ديدم كه نوشته بود طلاق توافقي در دو روز و وقتي تماس گرفتم گفتند 450 هزار تومان هزينه داره .
مگه راه عادي اون چقدر دردسر داره ؟
تو رو خدا منو راهنمايي كنيد ؟
كجا بايد برم ؟
چقدر طول ميكشه ؟
خواهش ميكنم منو به تجديد نظر ترغيب نكنيد كه هيچ راهي نيست .
نواري كه در دست من هست قسمتي داره كه همسر من به يارو ميگه :
ايندفعه هم اومدي اينجا و رفتي تمومش ميكنيم
اگه من اين نوار رو به دادگاه بدم احتمال سنگسار و اعدام هست ؟
من مخالف ايدئولوژيك با اعدام و سنگسار دارم و نميخوام اينجوري بشه .
تو رو خدا بگيد از چه راهي برم ؟
خارج شده است
sefid
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 179

تشكر
دريافت شده: 8

« پاسخ #1 : 19 خرداد 1387,ساعت 17:19:50 »

سلام
دوست عزیز کمی آرامش خودت رو حفظ کن .
شما مطمئن هستید که همسرتون با اون آقا رابطه نزدیک داشته یا فقط در حد حرف چیزی شنیدید؟
شما فرزند هم دارید ؟
خارج شده است
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 341

تشكر
دريافت شده: 1

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #2 : 30 خرداد 1387,ساعت 21:27:26 »

نوار مي نونه كمك بزرگي برات باشه اما دليل كافي براي انينكار نيست كاري نكن كه بعدا ادعاي شرف كنه و همه قضيه برعكس بشه طلاق توافقي كاري نداره و بيشتر از يك هفته تا 20 روز طول نمي كشه

1- درخواست طلاق در دادگاه خانواده محل سكونت
2- گرفتن نامه پزشكي قانوني جهت مشخص شدن آخرين وضعيت حاملگي همسر كه پزشكس قانوني بعد از يك هفته جواب رو ميده
3- درخواست بخشش ويا گرفتن مهريه كه شما موردي نداري

هميشه خودت براي كارهاي اداري پيش قدم شو دلال ملال نگير هم كارهاي اداري تو سريعتر انجام ميشه و هم خرجي نداره

فقط بلد بودن كاهاس

در مورد مهريه هم اگر كار به جاهاي باريك كشيده شد بگو راهنمائي ات كنم بدوني چه طور مشكلت رو حل كني

اميدوارم سوء تفاهم ها حل بشه و دوباره مثل قبل به زندگيتون ادامه بديد  به خدا ارزشش رو نداره
خارج شده است

يا رب العالمين
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 31 خرداد 1387,ساعت 01:05:07 »

ممنون از راهنمايي شما . شما تاپيكي با عنوان واقيعت داره رو مطالعه كنيد . اين موضوع اونجا باز شده .
من همه سوالها رو اونجا جواب دادم .
هيچ جاي بخششي نمونده .
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #4 : 01 تير 1387,ساعت 08:47:30 »

سلام مگه نرفتين دادگاه و توافقي درخواست نداديد ديگه مشكل چيه؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 01 تير 1387,ساعت 08:49:56 »

من اول تاپيك رو باز كردم اما دوستان تو اون تاپيك قبلي ادامه دادن . شايد بهتر باشه اين پاك بشه
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 01 تير 1387,ساعت 12:10:17 »

نگفتين كارتون به كجا كشيد؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 01 تير 1387,ساعت 12:52:32 »

منتظر پنج تير هستم . جالبه بدونيد به من تهمت معتاد بودن زدن . البته نه تو دادگاه همين جوري با پيغام . واقعا كه جالبه چه رويي دارند .
هيچ وقت با كسي كه محل زندگيش و فرهنگش با شما متفاوت و پايين تره وصلت نكنيد . كاري كه من به علت اعتقاد به برابري همه ي آدمها داشتم و كردم .
همه ي آدما لياقت ندارن .
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 01 تير 1387,ساعت 13:52:55 »

پنج تير چي ميشه ؟ خوب چرا ميخوايد دو روزه كارتون رو حل كنيد؟؟ همينجوري كه داره خود به خود جلو ميره. بهتر بزاريد بگن حتي دو دادگاه ميتونيد اعاده حيثيت كنيد.
خارج شده است

xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 01 تير 1387,ساعت 15:40:29 »

پنج تير نوبتي هست كه به ما گفتند بياييد .
يعني يه بار رفتيم دادگاه و بعدش گفتند پنج تير بياييد .
خارج شده است
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 341

تشكر
دريافت شده: 1

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #10 : 17 تير 1387,ساعت 06:46:17 »

نتيجه 5 تيرماه كه داداگاه رفتيد چي شد  مشكلتون حل شد
خارج شده است

يا رب العالمين
avril
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 127

تشكر

« پاسخ #11 : 17 تير 1387,ساعت 07:49:20 »

البته با اجازه آقای xerxes

آقای مظفر شما مثل اینکه زیاد به تاپیکها توجه نمی کنید متعجب

ایشون از خانمشون  جدا شدن والآن تنها زندگی می کنن و یه مشکل دیگه دارند که تو قسمت آیا مکانی هست عنوان کردند....
خارج شده است
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 17 تير 1387,ساعت 11:13:39 »

بله درسته . خيلي ممنون از آوريل عزيز .
خارج شده است
amirfcb
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر

« پاسخ #13 : 03 مرداد 1387,ساعت 12:28:58 »

با سلام.

تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه!

واقعا نمیدونم دیگه باید چه خاکی تو سرم بریزم؟ یه دفعه تمام بلاها از آسمون رو سرم نازل شد و هنوزم دارم پس لرزه هاشو حس میکنم.  :'(

2 سال پیش با یه دختر خانوم آشنا شدم و بعد از یه سال باهاش ازدواج کردم. کمتر از یه سال بعد که هنوز با هم عقد بودیم فهمیدم با یه نفر دیگه رابطه داره. خیلی خلاصه بگم بعد از کلی بدبختی و برو بیا فهمیدم دلش پیش اون طرفه و با اصرارهای مادرش و البته مادر خودم مجبور به طلاق توافقی شدم. راستش خودمم هم میخواستم طلاقش بدم و هم دوسش داشتم. به هر حال با بخشیدن مهریش طلاقش رو گرفت ازم. ناراحت

حالا بعد از حدود 6 ماه که به آرامش فکری رسیدم قصد ازدواج مجدد دارم. مشکل بزرگم دقیقا همینجا شروع میشه. میخوام شناسناممو عوض کنم ولی این کارو واسم انجام نمیدن. نمیدونم چرا اون تونسته شناسنامشو عوض کنه و من نمیتونم. من به خانوم آیندم گفتم که نامزد داشتم ولی اگه خونوادش بفهمن 100% نمیذارن ما ازدواج کنیم. به هر دری زدیم ولی راهی پیدا نشد.

من رفتم ثبت احوال اونجا گفتن باید بری محضری که طلاق گرفتی و اونجا یه گواهی طلاق بگیری ولی محضر از دادن این گواهی که طلاق شما خلعی هست امتناع میکنه و میگه به شما شناسنامه جدید نمیدن!!! من این شناسنامه رو هر جور که هست باید بگیرم. ضمنا این خانوم هم از ایران رفته و هیچ دسترسی بهش ندارم دیگه.
البته من یه گواهی از رای دادگاه که حکم رو صادر کرده دار. به صورت مختصر مینویسم منو راهنمایی کنید.

1- زوجه مهریه خود را در قبال طلاق به ذوج بذل مینماید و ذوج نیز ضمن قبول با طلاق موافقت میکند.
2- زوجه جهیزیه خود را دریافت نموده و اداعی در این مورد ندارد.
3- نوع طلاع خلعی و بائن است! این یعنی چی؟
4-ذوجه ........ باردار نمیباشد.
خارج شده است
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 03 مرداد 1387,ساعت 13:15:37 »

خوب شما ممكنه شناسنامتو گم كني ؟