با سلام.
تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه!
واقعا نمیدونم دیگه باید چه خاکی تو سرم بریزم؟ یه دفعه تمام بلاها از آسمون رو سرم نازل شد و هنوزم دارم پس لرزه هاشو حس میکنم. :'(
2 سال پیش با یه دختر خانوم آشنا شدم و بعد از یه سال باهاش ازدواج کردم. کمتر از یه سال بعد که هنوز با هم عقد بودیم فهمیدم با یه نفر دیگه رابطه داره. خیلی خلاصه بگم بعد از کلی بدبختی و برو بیا فهمیدم دلش پیش اون طرفه و با اصرارهای مادرش و البته مادر خودم مجبور به طلاق توافقی شدم. راستش خودمم هم میخواستم طلاقش بدم و هم دوسش داشتم. به هر حال با بخشیدن مهریش طلاقش رو گرفت ازم.

حالا بعد از حدود 6 ماه که به آرامش فکری رسیدم قصد ازدواج مجدد دارم. مشکل بزرگم دقیقا همینجا شروع میشه. میخوام شناسناممو عوض کنم ولی این کارو واسم انجام نمیدن. نمیدونم چرا اون تونسته شناسنامشو عوض کنه و من نمیتونم. من به خانوم آیندم گفتم که نامزد داشتم ولی اگه خونوادش بفهمن 100% نمیذارن ما ازدواج کنیم. به هر دری زدیم ولی راهی پیدا نشد.
من رفتم ثبت احوال اونجا گفتن باید بری محضری که طلاق گرفتی و اونجا یه گواهی طلاق بگیری ولی محضر از دادن این گواهی که طلاق شما خلعی هست امتناع میکنه و میگه به شما شناسنامه جدید نمیدن!!! من این شناسنامه رو هر جور که هست باید بگیرم. ضمنا این خانوم هم از ایران رفته و هیچ دسترسی بهش ندارم دیگه.
البته من یه گواهی از رای دادگاه که حکم رو صادر کرده دار. به صورت مختصر مینویسم منو راهنمایی کنید.
1- زوجه مهریه خود را در قبال طلاق به ذوج بذل مینماید و ذوج نیز ضمن قبول با طلاق موافقت میکند.
2- زوجه جهیزیه خود را دریافت نموده و اداعی در این مورد ندارد.
3- نوع طلاع خلعی و بائن است! این یعنی چی؟
4-ذوجه ........ باردار نمیباشد.