خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: طلاق توافقي  (دفعات بازدید: 3383 بار)
reza2008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #15 : 03 مرداد 1387,ساعت 13:23:54 »

سلام
اگر شناسنامه را گم کنی روی تمام صفحه ها شناسنامه جدید کلمه المثنی نوشته شده و به نظرم کار خوبی نیست.ولی طبق قانون اگر دو نفر هنگام عقد طلاق بگیرند و اگر پزشکی قانونی تشخیص بده که دختر باکره هست اسم شما از شناسنامه ان دختر پاک می شود احتمالا نامزد سابق شما این کار را کرده .نمدانم حالا که اسم شما تو شناسنامه ان نیست شما هم میتوانید اسم ان پاک کنید.
خارج شده است
amirfcb
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر

« پاسخ #16 : 03 مرداد 1387,ساعت 13:47:02 »

متوجه نشدم؟!!! آقا من شناسناممو گم نکردم میخوام عوضش کنم. میخوام اسم اون خانوم دیگه توش نباشه. واسه ازدواج مجدد مشکل دارم.
اگرم منظورتون اینه که برم بگم گم شده این غیر ممکنه. همه چیز ثبت شدس. زندگی آدمو از تو بایگانی میکشن بیرون. ضمنا من اصلا با اون کلمه المثنی مشکلی ندارم. هرجاش خواستن بنویسن فقط اون اسم رو از تو شناسنامم پاک کنن کفایت میکنه.
اون کلمه بائن مگه به معنای باکره بودن نیست؟ پس این دفتر طلاق چی میگه که خلعی ه؟ اصلا این خلعی یعنی چی؟
من از چه راهی میتونم یه شناسنامه جدید بگیرم؟  ناراحت
خارج شده است
reza2008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

تشكر

« پاسخ #17 : 03 مرداد 1387,ساعت 14:02:40 »

سلام
بله درست میگوید امان از دست این کلمات عربی.این لینک بخوان.

http://www.dadkhahi.net/wiki/index.php/%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82
با چیزهایی که نوشتید شما باید بتوانید شناسنامه را عوض کنید.
خارج شده است
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 58

تشكر

« پاسخ #18 : 03 مرداد 1387,ساعت 14:14:14 »

وقتي المثني بگيريد اسم طرف رو نمينويسن روش . اگه موفق نشدي اين راهه آخرته .
راستي شما كه يه بار ازدواج كرده بودي به نظرت كار عاقلانه اي هست ازدواج ؟
من مشكل شما رو داشتم . دقيقا مشكل شما بدون هيچ تفاوتي . الان دارم تنها زندگي ميكنم و از تنهايي لذتي ميبرم كه قابل وصف نيست .
خارج شده است
amirfcb
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر

« پاسخ #19 : 03 مرداد 1387,ساعت 20:05:08 »

پس این یارو چرا میگه من رونوشت طلاق رو نمیدم و طلاق شما خلعیه؟! بدبختی اینجاس که یه آدم معمولی هم تو زندگی من نقش پیدا کرده!
اینجا نوشته خلع یعنی اینکه اون خانوم از من بیزار بوده خوب اگه بیزار بوده قاعدتا باید به من یه شناسنامه جدید بدن. مگه من حق زندگی ندارم؟
دوست عزیز من حتی اگه تنها هم بخوام زندگی کنم تصمیم دارم یه شناسنامه جدید بگیرم. با دیدن اسم اون خانوم تمام خاطراتم زنده میشه. خیلی عذاب آوره.  ناراحت
بازم با این حال فکر نمیکنم یه بار شکست باعث بشه از ازدواج فرار کنم. راستش زیاد از تنهایی خوشم نمیاد.
شما چجوری شناسنامتو عوض کردی؟ میشه مراحلش رو بگی بینم این یارو داره اذیت میکنه یا واقعا این راهشه؟ نمیشه با پارتی بازی یه کاری کرد؟ دیگه هر راهی که به ذهنم میرسه میخوام امتحان کنم.
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :