خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تالار دینی  (دفعات بازدید: 1200 بار)
proud_rose
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 55

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« : 22 خرداد 1387,ساعت 22:53:45 »

با سلام به مدیریت سایت                                                                                                                                                                                                                 من داشتم این قسمت که مربوط به انتقادات و پیشنهادات میشود را نگاه میکردم و پیشنهاداتی که بعضی از دوستان داده بودن رو میخوندم که انگاری به هیچکدام از این پیشنهادات جامعه عمل پوشیده نشده میخواستم ببینم علتش چیه؟و اگه علتی قانع کننده نداره پس این بخشو حذف کنید .

خودم هم یه پیشنهاد داشتم البته اگه رسیدگی بشه بسیار بسیار سپاسگذارم ..

اگه یه تالار جدید ایجاد کنید برای پاسخگوئی و مشورت در مورد مسائل و پرسشهای مذهبی جوانان ممنون میشم

تمام موضوعات قابل بحث در تالار های مختلف این سایت میگنجه ولی تنها مسائل مذهبی انگار جائی براش وجود نداره ...
به هر حال باید بگم سایت بسیار عالی هست . دستتون درد نکنه .
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #1 : 28 خرداد 1387,ساعت 13:15:11 »

سلام دوست من

ابتدا به امر از شما میخوام یک نمونه از مشکلات و یا پیشنهاداتی که بهش توجه نشده رو عنوان کنید.

در مورد مسائل مذهبی ما میتونیم این کار رو با 4 تا دکمه انجام بدیم اما آیا نیروی پاسخگو داریم؟ آیا توانش رو داریم؟ آیا بهتر نیست اینگونه مسائل بصورت تخصصی تر در امثال سایتهایی چون http://www.al-mobin.com بررسی بشه!؟

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
proud_rose
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 55

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #2 : 29 خرداد 1387,ساعت 12:08:01 »

بازم سلام

وقتی حرفاتونو خوندم و فکر کردم دیدم شما راست میگید . و از این که گفته بودم به نظرات دوستان توجهی نشده معضرت میخوام . 

شاد باشید...
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 05 تير 1387,ساعت 20:44:39 »

مثلا یکی از پیشنهادات پیشنهاد من مبنی بر راه اندازیه بورد تحصیلی بود که محمد آقا لطف کردن بهش جامه عمل پوشاندن .
                                                                                                                                                                                    موفق باشید.
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :