خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: كم حرفي بخاطر ضعف حافظه  (دفعات بازدید: 1610 بار)
dks1383
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 25 خرداد 1387,ساعت 13:12:49 »

من آدم بسيار كم حرفي هستم و خودم فكر مي كنم يكي از دلايل آن اين باشد كه حافظه كوتاه مدت من بسيار ضعيف است مثلا اگر بروم خريدي بكنم پس از اينكه از مغازه بيرون آمدم كسي از من بپرسد اين را چند خريدي يادم نمي آيد  در به ياد سپاري آدرسها هم خيلي مشكل دارم ،  البته اين را هم بگويم كه حافظه من براي حفظ كردن مطالب درسي و يا مثلا شعر و غيره هيچ مشكلي ندارد خيلي هم خوب است ،  ولي مسائل روزمره زندگي كه ساير افراد بدون هيچ كوششي آنها را به ياد مي آورند من فراموش مي كنم همچنين اگر يك ماجرا يا اتفاقي رخ داده باشد و من شاهد آن باشم بعدا نمي توانم آن را بطور خلاصه براي كسي تعريف كنم چون خيلي از مطالب مربوط به آن را از ياد برده ام لطفا اگر اين مشكل راه حلي دارد من را راهنمايي بفرماييد.
با تشكر

« آخرين ويرايش: 14 شهريور 1387,ساعت 21:59:30 توسط صبح سحر » خارج شده است
آوا
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 267

تشكر

« پاسخ #1 : 25 خرداد 1387,ساعت 13:21:58 »

سلام

گمان نمی کنم مشکل شما ضعف حافظه باشد چرا که برای به خاطر سپاری مطالب درسی و شعر و.....مشکلی ندارید .گاهی اوقات فراموش کردن بعضی مسائل به دلیل کم اهمیت بودن آنهاست و حواس پرتی .....اینکه ذهنتون مشغول مسائل دیگری است و نمی توانید صحبتهای اطرافیان و اتفاقات رخ داده دراطرافتان را  خوب متوجه شده و به حافظه ی خود بسپارید!
خارج شده است
محمد بهبودی
LIFE
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 909

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 111

« پاسخ #2 : 25 خرداد 1387,ساعت 13:23:14 »

سلام دوست من

شما به کاری که داری انجام میدی اصلا" توجه نمیکنی...، همین باعث به خاطر نسپردن بعضی از چیزها در روابط روزمرتون میشه...، شما اشاره کردی که در یادگیری مطالب درسی و شعر هیچ مشکلی نداری...

پس الکی به خودت تلقین نکن که ضعف حافظه داری...، اتفاقا" حافظت از خیلیا بهتره...، فقط توجه و تمرکز کافی به مسائل روزمره نداری...

موفق باشی
خارج شده است

با تشکر از حضور و همکاری شما
لطفاً قوانین انجمن را به دقت مطالعه فرمائید .
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
من آموختم که هیچ گاه برای بهتر شدن دیر نیست ...!!
dks1383
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 25 خرداد 1387,ساعت 13:39:35 »

ممنون از پاسخهاي بسيار سريعتون ، اينكه فرموديد شما به كاري كه داري انجام ميدي اصلا توجه نمي كني .... آيا تمرين و يا راه حلي وجود داره كه آدم بتونه  دقت و تمركز بيشتري روي مسائل روزمره داشته باشه .
با تشكر
خارج شده است
محمد بهبودی
LIFE
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 909

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 111

« پاسخ #4 : 25 خرداد 1387,ساعت 14:01:21 »

به کارهائیکه داری انجام میدی بیشتر توجه کن...، فقط همین...، شما مشکل خاصی نداری...، فقط کم توجهی...

تا حالا از خودت پرسیدی چرا مطالب درسی و شعرو بهتر به خاطر میسپاری...؟...، چون بیشتر حواس و تمرکزت به درس و یادگیریه...، پس همین توجه و حواس رو به مسائل روزمره زندگیت بده تا نتیجشو ببینی...
خارج شده است

با تشکر از حضور و همکاری شما
لطفاً قوانین انجمن را به دقت مطالعه فرمائید .
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
من آموختم که هیچ گاه برای بهتر شدن دیر نیست ...!!
dks1383
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 25 خرداد 1387,ساعت 14:53:56 »

از راهنمايي هاي شما بسيار ممنونم من سالها بود كه فكر مي كردم بايد دنبال راههايي براي افزايش حافظه باشم ولي حالا فهميدم بايد دنبال راههايي براي افزايش دقت باشم به همين دليل يك سرچي در گوگل كردم با موضوع افزايش دقت و سايتهاي خيلي زيادي بدست آمد كه مطالب خيلي جالبي داشتند مثلا در يكي از آنها نوشته شده بود : براي افزايش دقت صداي تلوزيون را كاملا ببنديد و سعي كنيد با استفاده از لب خواني كلمات را حدس بزنيد يكي ديگر از مطالب اين بود : هر روز مقداري مثلا برنج يا ماش يا عدس و... در يك سيني بريزد و با استفاده از يك سوزن آنها را بشماريد و نتايج را در يك جدول ثبت كنيد.... به نظر شما آيا اين تمرينها مي تواند براي من مفيد باشد
خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« پاسخ #6 : 14 شهريور 1387,ساعت 22:07:17 »

سلام

ظاهرا به جای اینکه ما شما را راهنمایی کنیم شما به ما مطالب جالبی یاد دادید .

دوست من احتمالا یک موضوعی بیشتر فکر شما را به خودش مشغول میکند موضوعی که در عرض زندگی شما با شما حرکت میکند و حتی زمانی که به ان فکر نمیکنید ان موضوع تمام وقت ذهن شما را میگیرد . گاهی هم ضعف جسمی میتواند حافظه انسان را ضعیف کند و اجازه ندهد حواس شما به تمام کمال متمرکز باشد .
البته این مشکلی است که اکثرا ما به ان دچار هستیم .
با تشکر
« آخرين ويرايش: 14 شهريور 1387,ساعت 22:13:18 توسط صبح سحر » خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :