خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: همسايه  (دفعات بازدید: 1053 بار)
ْآردين
Ardin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 47

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

روزها بيشتر كتاب ميخونم و ميام نت.

« : 09 تير 1387,ساعت 14:11:43 »

سلام بچه ها.

رو به روي خونه ما يه خونه قديميه كه توش  يه پيرمرده با خانواده ش اونجا زندگي ميكنه. اين آقاي پيرمرد ، بنده خدا آلزايمر داره. هميشه خدا هم جلو درشون وايستاده. گاهي ميشناسدت....... گاهي هم نميشناسه. دلم خيلي براش ميسوزه. اما همين آقا شده بلاي جونم.
يه ماشين هم داره كه هيچ وقت از جاش تكون نميده. هميشه خدا همون جاس. تا حالا صد بار رفتم و گفتم كه باباي من، عزيز من، الهي درد و بلات بخوره تو فرق سر من، ماشينتون رو يه خرده ببر اونور تر پارك كن. چون ماشين من نميشه از تو پاركينگ بياد بيرون. اما فكر كنم كه همش يادش ميره كه من ازش خواستم كه ماشينش رو ببره اون ور تر . چون هنوز كه هنوزه ماشينش همونجاس.  :'(
هر وقت كه بهش سلام ميكنم، گاهي ول كن قضيه نيس. همش دوس داره حرف بزنه : ببخشيد كه ما هميشه براي شما زحمت ميديم...... اگه كاري چيزي داشتيد بگيد ها..... در خدمتيم. اگه ميخواهيد من ميتونم برسونمتون ........به خانواده سلام برسونين......  هر كدوم از جمله هاشو 10 بار تكرار هم ميكنه.  ( خلاصه تحويل بازار حسابي)
اما امان از روزي كه حالش خوش نباشه..... سلام كه ميكنم ، با سنگيني سرش رو بر ميگردونه و اخم ميكنه و چشماشو درشت ميكنه و تو چشات زل ميزنه ..... طوري نيگات مي كنه كه انگار بهش فحش دادي! بی تفاوت   در اين مواقع بايد فرار كني. وگرنه قضيه ي هر چي ديدي از چشم خودت ديديه!!!      Roll Eyes
قبلا زده بودم به سيم آخر ..... واسم مهم نبود. از پاركينگ كه مياومدم بيرون اگر هم ميخوردم به ماشينش، واسم مهم نبود. ماشين من هيچيش نميشد. اما گلگير عقب ماشين او خراب شده بود و رفته تو. بنده خدا 10 بار جلو چشم خودش كوبيدم به ماشينش. اما انقدر جنتلمنه كه جيكش هم در نيومده.  شرمنده
 مشكل اصلي اينه كه من الان ماشينم رو عوض كردم و ديگه دوس ندارم كه بكوبم به ماشينش. چون احتمال ميدم كه ماشين خودم يه چيزيش بشه و خراب شه. و دوس ندارم كه ماشينم به اين زودي ها خراب شه. ميگين چي كار كنم؟
هر دفعه كه بخوام برم بيرون يا بيام تو ، انقدر مويي رد ميكنم كه تمام مويرگهاي سرم منفجر ميشن! :'(
همش هم يادش ميره كه ماشينش رو از اونجا برداره. چند بار شوهرم سوييچش رو ازش گرفته و ماشينش رو جابه جا كرده. اما وقتي بر گشتيم خونه ديديم كه دوباره آورده و همون جاي اولش پارك كرده. شوکه

شما ميگين چي كار كنم؟؟؟ در عين حال كه موضوع پيش پا افتاده اي هست. اما اعصاب خورد كن ترين مشكل دنياس!!
خارج شده است

بعد از تو در قفسم هيچ نماند   به جز مشتي پر    كه نمي ارزد هيچ    كاش ميدانستم كه ميان من و تو فاصله هاست.
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« پاسخ #1 : 09 تير 1387,ساعت 14:51:54 »

هر بار همان لحظه که با او کار دارید از او خواهش کنید که ماشینش را جا بجا کند چون به قول خودتان فراموشش دارد و یادش میرود .
خارج شده است
ْآردين
Ardin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 47

تشكر

روزها بيشتر كتاب ميخونم و ميام نت.

« پاسخ #2 : 09 تير 1387,ساعت 16:05:48 »

مرسي صبح صحر جان عزيز.
لازم به ذكر هس كه هر وقت ميخوام برم يا بيام ، خودش ميبينه. و زودي مياد و فرمون ميده!!!
خارج شده است

بعد از تو در قفسم هيچ نماند   به جز مشتي پر    كه نمي ارزد هيچ    كاش ميدانستم كه ميان من و تو فاصله هاست.
avril
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 127

تشكر

« پاسخ #3 : 10 تير 1387,ساعت 11:51:14 »

سلام دوست عزیز

شما گفتید که با خانوادش زندگی میکنه....خب به یکی از افراد خانوادش بگید لابد خودشون می دونند چیکار کنن وچجوری باهاش رفتار کنن..

ویا می تونید روی یه کاغذ با یه متن محترمانه بنویسید که ماشینتون رو اونور تر بذارید لطفا"!!!  بعد بچسبونید به در خونش پوزخند
خارج شده است
پارميدا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 27

تشكر

« پاسخ #4 : 10 تير 1387,ساعت 14:17:39 »

آره . با خانواده اش هست. يعني با خانمش و دخترش زندگي ميكنه. خانمش هم مريضه.
من دلم خيلي واسه اين خونواده ميسوزه. اما ......... . آره . شايد فكر نامه خوب باشه. مرسي گلم. سکوت
خارج شده است
ezzat1
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 65

تشكر

« پاسخ #5 : 10 تير 1387,ساعت 18:38:52 »

دوست عزیز خیلی خودتان را اذیت نکنید از این مسائل تو زندگی روزمره زیاده . درسه که باید هرروز بریدو در بزنید و ... . خب دیگه مشکل اون دیگه همینه .خب شما هم خیلی سخت نگیرید . سعی کنید چند پیشنهاد دوستان عمل کنید اگه هم نتیجه نداد بازم در موقع بیکاری بهش فکر کنید تا راه حلی بیابید ولی نه با عصبانیت که با عصبانیت مشکلی که حل نمیشود بلگه ممکن هم به مشکلات نیز اضافه شود . زندگی شهری پر از این مشکلات ریز و درشت .

موفق و موید باشید
خارج شده است

همه چیز و همه کس دوست داشتنیست.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :