سلام خواهر عزیز!
اره راست میگی. اگه کسی نتونه دیگران رو ببخشه و از دیگران کینه به دل داشته باشه، همیشه قسمتی از ذهن و قلب خودش رو با تفکرات و غم های سیاه گذشته، مکدر و سیاه می کنه و همواره بخشی از دلش رو به کینه اختصاص می ده و محبت و عشق واقعی خدا هم در دلی که پر از کینه باشه، وارد نمیشه و به تعبیر تو زندگیش میشه یه جهنم.
من یه راه خیلی خوب بلدم اما قبلش بزار بهتون بگم که خیلی از مواقع، این عملکرد بد ما در مقابل دیگرانه که باعث میشه اونها با ما همونطور رفتار کنند. اما ما بعضی از مواقع اونقدر خودمون رو محق میدونیم و رفتارمون رو بر اساس عقل و منطق میبینیم که اصلا حاضر نیستیم که قضایا رو از دید طرف مقابلمون ببینیم. پس بهتره که قبل از اینکه از دیگران کینه به دل داشته باشیم، اول یه نگاه به طرز برخورد و رفتار خودمون با اونها داشته باشیم، بعد از دستشون ناراحت بشیم.
آخه میدونید قضیه چیه؟؟؟ قضیه اینه که شاید دیگران دارند دقیقا همونطوری با ما رفتار میکنن که ما داریم با اونها رفتار میکنیم....!!!!!!! و در واقع ما اگه خوب دقت کنیم، باید از دست خودمون ناراحت باشیم نه از دست اون بنده خداها. آخه من یه بار با یکی داشتیم سر یه موضوعی صحبت میکردیم، طرف به جای اینکه جواب سوالات منو بده، مدام حاشیه میرفت و با توهین و مسخره کردن، سعی میکرد از دادن جوابها طفره بره. منم بد دردی زدم جونش. اومدم دقیقا با خودش همون رفتار رو البته یه خورده ملایم تر انجام دادم. بیچاره جاش نبود و گرنه هفت تیر رو در میاورد و بهم شلیک میکرد.........!!!!!!!!!!!
پس اگه خوب دقت کردین من کاری نکردم. فقط با منطق خودش باهاش حرف زدم و اون هم اینچنین براشفت. پس در واقع اون باید از دست خودش ناراحت باشه نه از دست من........!!!!!
اما از این مقدمه که بگذریم، وقتی شما خوب همۀ جوانب رو در نظر گرفتی و دیدی که حق با تو هست و طرف مقابلت متوجه نیست و تو ازش دلگیر میشی، به جای اینکه خودخوری کنی و مدام کارها و رفتارهاش رو به ذهنت بیاری، یه کار ساده کن. براش دعا کن. آره. تعجب نکن. جدی دارم میگم. براش دعا کن. از خدا بخواه که اونو به راه راست هدایت کنه و اصلا به هر آرزویی که دوست داره برسه. دقیقا مثل کاری که مالک اشتر کرد. یکی بهش تو بازار و جلوی چشم همه مردم، توهین کرد. ولی اون به جای اینکه جوابشو بده و ازش دلگیر بشه، رفت مسجد و براش دعا کرد. به همین سادگی. حداقل به خاطر صفای باطن خودتون هم که شده، براش دعا کنید تا هیچ کینه ای از اون در دلتون نمونه و بتونید راحت به زندگیتون ادامه بدین. میتونید این رو امتحان کنید. مطمئن باشین که آرامش و از همه مهمتر قدرت عجیبی به آدم میده.

موفق باشید.