خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بخشش  (دفعات بازدید: 1365 بار)
ثمن
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 35

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 10 تير 1387,ساعت 12:53:01 »

با عرض سلام خدمت دوستان
از همه می خواهم هر راهی که برای ایجاد قدرت بخشش می دانند به من بگویند
من این قدرت را ندارم و میدانم که حتما خودم هم خالی از اشتباه نیستم وهمه در حق هم اشتباه می کنن و اگر همدیگر را نبخشیم رندگی جهنم می شود ولی با انکه تصمیم به بخشش یا فراموش کردن بدی دیگران در حق خود می گیرم مدام به کار شخص مقابل فکر می کنم و در ذهنم بدی او مرور میشود و با این کینه هم زندگی برایم سخت می شود و هم در روابط با افراد دچار مشکل می شوم

منتظر راهنماییتان هستم
خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« پاسخ #1 : 10 تير 1387,ساعت 14:45:33 »

ثمن عزیز اگر کسی از شما ببخشش خواست و دیگر کار اشتباهش را تکرار نکرد سعی کنید او را ببخشید
همان کاری که خدا هم میکند
ولی اگر باز هم کار اشتباهش را تکرار کرد فقط ارتباطت را با او قطع کن تا با این بی اعتنایی متوجه عمل نادرستش
بشود همان کاری که خدا هم میکند
[/size][/color]
خارج شده است
ثمن
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 10 تير 1387,ساعت 15:12:57 »

صبح سحر عزیز ممنونم
گاهی بدون پشیمانی طرف مقابل در حالی که کارش تکرار هم میشود باید بخشید و حتی ارتباط را می توان کم کرد ولی به خاطر شرایط زندکی قطع نمی شود و می دانم که تنها چاره ببخشش و گذشت است ولی حس می کنم قدرت آن را ندارم و از طرفی با نبخشیدن او آلان حدود یک سال است که مدام به او فکر می کنم و این مرور  زندگی را به کامم تلخ می کند از خدا قدرت فراموشی می خواهم و از شما راهنمایی
                                                                                                                                                           با تشکر
خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 10 تير 1387,ساعت 15:24:19 »

ثمن جان اگر میخواهی ببخشی باید دل عاشقی داشته باشی به بزرگی تمام دنیا تا همه آدمهای بد دنیا رو ببخشی
و چه از این زیباتر که بتونی دلی به اندازه یک دنیا داشته باشی

باید سعی کنی خودت رو به جای اون شخص بگذاری و همونطور که اون خودشو دوست داره تو هم اونو  کمی دوست داشته باشی سعی کنی ازش بگذری

همین گذشت والاترین کاری است که انسان قادر به انجام آن است

گاهی اشتباهات واقعا بخشیدنی هستند شاید از سر نادانی انجام شده اند و شاید از سر اجبار و سرگردانی 

کاش بیشتر در باره مشکلت توضیح میدادی 
خارج شده است
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #4 : 10 تير 1387,ساعت 15:44:00 »

سلام خواهر عزیز!
اره راست میگی. اگه کسی نتونه دیگران رو  ببخشه و از دیگران کینه به دل داشته باشه، همیشه قسمتی از ذهن و قلب خودش رو با تفکرات و غم های سیاه گذشته، مکدر  و سیاه می کنه و همواره بخشی از دلش رو به کینه اختصاص می ده و محبت و عشق واقعی خدا هم در دلی که پر از کینه باشه،  وارد نمیشه و به تعبیر تو زندگیش میشه یه جهنم.

من یه راه خیلی خوب بلدم اما قبلش بزار بهتون بگم که خیلی از مواقع، این عملکرد بد ما در مقابل دیگرانه که باعث میشه اونها با ما همونطور رفتار کنند. اما ما بعضی از مواقع اونقدر خودمون رو محق میدونیم و رفتارمون رو بر اساس عقل و منطق میبینیم که اصلا حاضر نیستیم که قضایا رو از دید طرف مقابلمون ببینیم. پس بهتره که قبل از اینکه از دیگران کینه به دل داشته باشیم، اول یه نگاه به طرز برخورد و رفتار خودمون با اونها داشته باشیم، بعد از دستشون ناراحت بشیم.

آخه میدونید قضیه چیه؟؟؟ قضیه اینه که شاید دیگران دارند دقیقا همونطوری با ما رفتار میکنن که ما داریم با اونها رفتار میکنیم....!!!!!!! و در واقع ما اگه خوب دقت کنیم، باید از دست خودمون ناراحت باشیم نه از دست اون بنده خداها. آخه من یه بار با یکی داشتیم سر یه موضوعی صحبت میکردیم، طرف به جای اینکه جواب سوالات منو بده، مدام حاشیه میرفت و با توهین و مسخره کردن، سعی میکرد از دادن جوابها طفره بره. منم بد دردی زدم جونش. اومدم دقیقا با خودش همون رفتار رو البته یه خورده ملایم تر انجام دادم. بیچاره جاش نبود و گرنه هفت تیر رو در میاورد  و بهم شلیک میکرد.........!!!!!!!!!!!
پس اگه خوب دقت کردین من کاری نکردم. فقط با منطق خودش باهاش حرف زدم و اون هم اینچنین براشفت. پس در واقع اون باید از دست خودش ناراحت باشه نه از دست من........!!!!!

اما از این مقدمه که بگذریم، وقتی شما خوب همۀ جوانب رو در نظر گرفتی و دیدی که حق با تو هست و طرف مقابلت متوجه نیست و تو ازش دلگیر میشی، به جای اینکه خودخوری کنی و مدام کارها و رفتارهاش رو به ذهنت بیاری، یه کار ساده کن. براش دعا کن. آره. تعجب نکن. جدی دارم میگم. براش دعا کن. از خدا بخواه که اونو به راه راست هدایت کنه و اصلا به هر آرزویی که دوست داره برسه. دقیقا مثل کاری که مالک اشتر کرد. یکی بهش تو بازار و جلوی چشم همه مردم، توهین کرد. ولی اون به جای اینکه جوابشو بده و ازش دلگیر بشه، رفت مسجد و براش دعا کرد. به همین سادگی. حداقل به خاطر صفای باطن خودتون هم که شده، براش دعا کنید تا هیچ کینه ای از اون در دلتون نمونه و بتونید راحت به زندگیتون ادامه بدین. میتونید این رو امتحان کنید. مطمئن باشین که آرامش و از همه مهمتر قدرت عجیبی به آدم میده. چشمک
موفق باشید.
خارج شده است
sefid
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 179

تشكر
دريافت شده: 8

« پاسخ #5 : 11 تير 1387,ساعت 00:03:02 »

هر کسی که بخشندگی کند بزرگی بدست می آورد .
        امام حسین(ع)
خارج شده است
ثمن
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 11 تير 1387,ساعت 13:30:37 »

سلام
از همه سپاسگزارم
راست می گید صبح سحر عزیز باید دل آدم بزرگ باشه دارم یاد می گیرم بزرگ باشم سن زیادی ندارم تازه 20 ساله شدم ولی زندگی زیاد آرومی نداشتم ولی همیشه خدا رو شکر می کنم چون به نظرم آدما تو سختی ها ساخته می شوند مشکلم خیلی کلیه من حتی توقعاتی که از خانواده داشتم که برآورده نشده همیشه به خودم گفتم که اونها هر چه قدر درک کردن و توان داشتن انجام دادن شاید توقع من بیشتر از فهم اونها بوده نباید بهش فکر کنم ولی اگر کوچک ترین دلخوری ازشون برام پیش بیاد از اول برام مرور می شه که اگر فلان موقع این کارو برام کرده بودند الان این طوری بود و.... ولی چیزی که بیشتر از همه چیز الآن باهاش مشکل دارم خانواده همسرم هست که هر روزه حرفها و کارهای مادریا پدر همسرم چه قبلا و چه حالا برام تکرار می شه و مثل خوره به جونم می افته در ظاهر روابط بدی با هم نداریم ولی گاهی خودم فکر می کنم زیادی حساسم نباید حرف کسی بتونه این طور منو داغون کنه ولی چه کنم که قدرت کنترل فکرم رو ندارم
آقای علیرضا از شما هم خیلی ممنونم از همین الان پیشنهادتون رو اجرا میکنم امیدوارم اثر بخش باشه شما درست می گین من خودم زیاد فکر دیگران رو نمی کنم ولی خوب هرگز قصد آزار کسی رو نداشتم هرگز .شاید رفتار بی توجهم ناخواسته کسی رو برنجونه که این هم احتیاج به تمرین داره که آدم هر کاری که می خواد انجام بده همه رو در نظر بگیره و کسی رو نرنجونه
سفید عزیز از شما هم ممنونم
خارج شده است
مردد
مردد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر

« پاسخ #7 : 11 تير 1387,ساعت 17:02:03 »

دیگران را ببخش نه به این خاطر که آنان لایق بخشایشند، بلکه به این خاطر که تو لایق آرامشی. (زرتشت)
خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 12 تير 1387,ساعت 10:56:12 »

ثمن جان ، سعی کن وقتی حرف کسی تو رو آزار میده بری و سر خودتو گرم کنی بکاری که دوست داری
بهترین کار اینکه تلویزیون رو روشن کنی و تماشا کنی حالا هر برنامه ای که داشت
 و یا موسیقی گوش کنی  یا نقاشی کنی
یا حتی یک متن را بزاری جلوت و خطاطی کنی
 اینها همه به تو آرامش میده  و کمک میکنه که زمان بخوبی بگذره خدا رو چه دیدی شاید فردا دیگه از این
حرفها نبود و تو به خوشبختی و آرامشی که دوست داشتی رسیدی  ...

شاد باش دنیا خیلی ارزش نداره حرف مردم زیاد مهم نیست آدمیزاد به خودشون هم بد میکنه چه برسه به دیگران
پس خوش بگذران با هر چه که در دسترست داری... و به اطرافت نگاه نکن به برنامه هات و تصمصماتی که برای
خوشبختی داری  فکر کن
و خدا رو شکر کن  لبخند
خارج شده است
elnaz
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 31

تشكر

« پاسخ #9 : 13 تير 1387,ساعت 00:03:27 »

اگه آدما یاد بگیرن کوتاه بیان و همدیگرو ببخشن دیگه دلیلی واسه وجود جهنم وجود نداره چون خدا از حق خودش میگذره ولی من خودم شخصا تا مطمئن نشدم کسی که در حقم بدی کرده پشیمونه نمیتونم ببخشمش ایکاش میتونستم ناراحت
خارج شده است
ثمن
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 07 مرداد 1387,ساعت 08:40:12 »

سلام
مردد عزیز ممنونم جمله خیلی زیبایی بود
از صبح سحر و الناز عزیز هم تشکر میکنم
صبح سحر من تقریبا هر وقت تنها می شم این فکر ها سراغم می یاد گاهی حس می کنم خیلی ضعیفم که قدرت کنترل فکر و ذهنم رو ندارم معمولا مشغول کاری هستم و همین طور که دارم کارم رو انجام می دم به خودم می آم می بینم اوه فکرم کجا ها رفته تازگی سعی میکنم به خودم یاد بدم که حرف و کار هیچ کس برام مهم نباشه
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :