خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1] 2 3 4   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چقدر از تالار گفتمان ofc.ir راضی هستید ؟  (دفعات بازدید: 6012 بار)
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« : 16 تير 1387,ساعت 16:49:58 »

سلام به همگی  سکوت

چقدر از این سایت ofc.ir راضی هستید ؟

چقدر توانسته برای شما مفید واقع شود و پیشنهادی برای بهبودی آن ندارید ؟؟
خارج شده است
begharar
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 409

تشكر
اهدا شده: 48
دريافت شده: 29

اسیر و زخمی و بی دست و اپا *** غریب و بی کس و تنها

« پاسخ #1 : 16 تير 1387,ساعت 16:59:26 »

پیشنهاد که خیلی دارم اما حدود  60 درصد به بالا فکر میکنم راضی هستم بیشتر از 60 و کمتر از 70 درصد
خارج شده است

این کاربر به دلیل دورغگویی و ارسال تاپیک های خلاف حقیقت و داشتن چند نام کاربری منع شده است.
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 341

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #2 : 16 تير 1387,ساعت 17:05:16 »

تالار خوبي است ولي بهتر از اين هم مي تونه باشه .   اما من 10 درصد
خارج شده است

يا رب العالمين
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 16 تير 1387,ساعت 17:09:59 »

بیقرار گرامی فرمودند 60 درصد

و آقای مظفر هم تنها 10 درصد

منم با شما موافقم میتونست بهتر از این باشه.... ولی چرا نمیشه ؟
خارج شده است
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #4 : 16 تير 1387,ساعت 17:10:57 »

اون ديگه به عهده مديران سايت بايد گذاشت
خارج شده است

يا رب العالمين
محمد بهبودی
LIFE
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 909

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 111

« پاسخ #5 : 16 تير 1387,ساعت 17:17:24 »

سلام

دوستان اگر مشکل یا پیشنهاد یا طرحی مبنی بر بهتر شدن انجمن دارید می تونید با مدیر سایت (محمد) یا در بخش نظرات و پیشنهادات مسائل خودتون رو مطرح کنید...

با تشکر
خارج شده است

با تشکر از حضور و همکاری شما
لطفاً قوانین انجمن را به دقت مطالعه فرمائید .
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
من آموختم که هیچ گاه برای بهتر شدن دیر نیست ...!!
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 16 تير 1387,ساعت 17:25:34 »

گمان نکنم ترتیب اثری داده شود......

خارج شده است
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #7 : 16 تير 1387,ساعت 17:27:08 »

سلام خدمت دوستان  البته من نظر شخصي خودم را عنوان مي كنم  اين تالار مي تونه خيلي بهتر از اين باشه. چرا صرفا اين تالار مي خواد به يك سمت بره  مي تونيم به صورت محيطي باشه كه بتوان مجموعه اي درست كرد مثل همون موفقيت كه در كيش و خيلي جاها كلاس برگزار مي كنه چرا وقتي دوستمون  درخواست ملاقات حضوري براي كمك ميكنه خيلي ها جبهه مي گيرند  من چند روز پيش مسابقه اي براي تنوع  در تلار برگزار كردم از چپ راست برام پيام مي اومد كه داري فضاي تالار رو از حالت طبيعي خارج ميكني . داريد محيط رو به صورت چت مي بريد . نمي دونم سرعت رو پائين آورديد .   ميشه  براي دوستاني كه مشكل قضائي دارند به صورت حضوري كمك كرد كساني كه وكيل هستند معرفي كنيم  حتي همراهي كرد و مشكل اونها رو حل نمود . به بعضي دوستان در مورد پزشكي به دكترهاي خوب معرفي نمود نبايد صرفا در همين محيط باشه  . محيطي رو مي توانيد طراحي كنيد كه دوستان تخصص هاي خودشون رو معرفي كنند . مي تونيد زيبائيها كشور رو معرفي كنيد     واقعا چرا ما درون كشورمون اينقدر اطلاعات ضعيفه همه دوست دارند محيطي رو گير بيارند و سرگرم باشند  بريد كشورها رو ببيند همين كشور بغل ما  امارات  روزي باديه نشين بودند ببيند الان چقدر از لحاظ امكانات . تحصيلات . روابط قوي هستند   مي تونيد آمار بچه هاي طلاق ، يتيم ... رو به دست آورد و به اونها كمك كرد  چه به صورت حضوري و چه به صورت حسابهاي بانكي و.................................................................بقيه به عهده دوستان .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

شب بو

خارج شده است

يا رب العالمين
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #8 : 16 تير 1387,ساعت 19:00:36 »

با سلام

اینجا انجمن روانشناسیه و رسالت ما این هست که در این زمینه قدم برداریم
یعنی تخصصی باید کار بشه
اما برخی چیزهاست که ما را از رسالتمون دور کرده مانند تاپیک های بی فاید و نامربوط موضوع روانشناسی..

مسئله دیگری هم که هست انتخاب نکردن عنوان های مناسب برای تاپیک ها.شما الان یه گشتی بزنید می بینید از این قبیل عناوین زیاده:
کمکم کنید
بیجاره ام..

دیگری برخی هستن که ناشیانه نظر می دهند

توان برخورد با این موارد هم  نیست با  وجود اینکه چنین  مواردی باعث کند شدن کار انجمن می شده
پس همیشه مدیران سایت باعث پیشرفت یا عدم پیشرفت نیستند بلکه خود شما کاربران عزیز هستید که باید به ما خط بدهید..
خارج شده است
كبوتر
دل شكسته
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 284

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #9 : 16 تير 1387,ساعت 19:06:08 »

من خدم تا میام پای نت اول سراغ سایته میام
هر طور که شد حتی نصف شب هم میام تا آخرین موضوعات رو ببینم
همش احساس میکنم هر چه گفته میشه یه زمانی یا حتی حالا شاید مشکل من باشه
خیلی ازش راضیم
منو از تنهایی کشونده بیرون
منو با ایران و فرهنگ پر افتخار ایرانیا آشنا کرده
اینطور هم نیست که فقط به ایرانی بودن به دید منفی نگاه کنیم
خیلی از چیزای زندگی رو این سایته واسم روشن کرد
امیدوارم که همه بازرسهای این سایت موفق و سربلند باشن
خارج شده است

نمی دانم چرا هرکس که  با من آشنا شد بی وفا شد   
                                                                                                   نمیدانم از اول بی وفا بود یا که نازش رو کشیدم بی وفا شد
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #10 : 16 تير 1387,ساعت 19:21:36 »

يه مشكل ديگه كه وجود داره طرف بايد حتما عنواني رو براي موضوعش انتخاب كنه تا حداقل يك بار  يكي  جلب توجه كنه و به مطلب اون سر بزنه من در يكي از قسمت ها دقيقا به خاطر ندارم  مشكلي كه واقعا نيازمند  حل شدن بود  .   وقتي خواستم به سوالش پاسخ بدم نوشته شده در 120 روزه اخير . خوب چرا جاي بهتري  براي اينگونه سوالها وجود نداشته باشه . مثلا گفتگوي مستقيم با كارشناس مثلا حقوقي و.......      بله سايت پر محتواي است اما قابل لمس نيست .. سايتي با طراحي ساده اما جذاب اما دلاچسب نيست حتما بايد روانشناس باشي تا بتوني به پاسخ ها جواب بدي بتوني در سايت فعاليت كني من كه تجربه اي در حد زندگي زناشوئي ندارم . چگونه مي تونم خانمي كه با شوهرش مشكل داره رو راهنمائي كنم . پس چه بهتر كه بتونيد كاربراني كه در زمينه ها خودشون تخصص دارند رو گلچين كنيد و در قسمت كارشناسان مربوطه به پاسخ سوالهاي مطرح شده جواب بدهند  وخيلي كارهاي ديگه كه مي توان انجام داد                   

خارج شده است

يا رب العالمين
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #11 : 16 تير 1387,ساعت 19:23:58 »

چرا دوستان فقط  جملات را از مجله هاي مثل موفقيت  اينجا مي نويسند   بهتر نيست قسمتي باشد كه خاطرات خوب زندگي . تجربه هاي بهتر . سفر هاي جالب . معرفي كشورمون .  وقتي بر مي گرديم ميبينيم اكثرا مشكل زن و شوهرها  عدم جذابيت و توجه بين اونهاست   . چه بهتر كه به اونها بهترين احساسات و تجربه ها القاء بشه
خارج شده است

يا رب العالمين
كبوتر
دل شكسته
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 284

تشكر

« پاسخ #12 : 16 تير 1387,ساعت 19:36:52 »

من گه مجله موفقیت رو نمشناسم 
و نوشتن این عبارتها که شاید واسه شماها تکراری باشه
ولی واسه من خیلی مفیده و بار اولمه که به چشمم بخورن
پس چه بهتر که بچه ها از این مجله بیشتر بنویسن
هرکاری که نفعی بحال ما داشته باشه خوبه
از هر جا باشه هم خوبه
خارج شده است

نمی دانم چرا هرکس که  با من آشنا شد بی وفا شد   
                                                                                                   نمیدانم از اول بی وفا بود یا که نازش رو کشیدم بی وفا شد
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #13 : 16 تير 1387,ساعت 19:40:48 »

دوست خوبم  كبوتر مهاجر اولا عرض سلام دارم خدمت شما كاربر پر تلاش وموفق  عزيز با گرداوري اين مطالب مشكلي نداريم با بهتر ارائه كردن اون و آشنائي بيشتر دوستان با اين گونه مطالب . در زندگي خودشون و تجربيات فردي
خارج شده است

يا رب العالمين
آوا
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 267

تشكر

« پاسخ #14 : 16 تير 1387,ساعت 19:58:30 »

سلام

اینجا انجمن روانشناسیه و رسالت ما این هست که در این زمینه قدم برداریم
یعنی تخصصی باید کار بشه
اما برخی چیزهاست که ما را از رسالتمون دور کرده مانند تاپیک های بی فاید و نامربوط موضوع روانشناسی..

مسئله دیگری هم که هست انتخاب نکردن عنوان های مناسب برای تاپیک ها.شما الان یه گشتی بزنید می بینید از این قبیل عناوین زیاده:
کمکم کنید
بیجاره ام..

دیگری برخی هستن که ناشیانه نظر می دهند

توان برخورد با این موارد هم  نیست با  وجود اینکه چنین  مواردی باعث کند شدن کار انجمن می شده
پس همیشه مدیران سایت باعث پیشرفت یا عدم پیشرفت نیستند بلکه خود شما کاربران عزیز هستید که باید به ما خط بدهید..

اینها رو من قبول دارم .

ضمن اینکه جدیدا اتفاق میفته که بعضی از اعضا چند تا  پست رو با جملات کوتاه و بی اهمیت پشت سر هم  ارسال می کنند احتمالا برای افزایش تعداد ارسالها!!!

موضوعات بی نتیجه و پیش پا افتاده و غیر علمی زیاد ارسال میشه !!

تاپیکها بر اثر ارسالهای بعضی از کاربران از موضوع اصلی خارج میشه و گاهی پاسخ هایی داده میشه که هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره

کلا این سایت مدتی است که از حالت طبیعی خودش خارج شده !!

در ضمن زیاد پیش میاد که کاربری نظر خودش رو میگه و کاربران بعدی به دنبال  اون همون پاسخ ها رو تکرار می کنند در صورتی که اینکار ضرورتی نداره و اصل مطلب توسط نفر قبلی ادا شده !!!!

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4   بالا
چاپ صفحه
پرش به :