خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: 1 2 3 [4]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چقدر از تالار گفتمان ofc.ir راضی هستید ؟  (دفعات بازدید: 6012 بار)
شب بو
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 25

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 7

« پاسخ #45 : 20 ارديبهشت 1388,ساعت 11:01:01 »

با سلام از تمام دوستان عزیزم که در این سایت مشغول هستن من به طور اتفاقی با این سایت اشنا شدم خیلی هم ازش راضیم حداقل وقتی مشکلی دارم با خوندن مشکلات و راه حلهای دوستان کمی اروم میشم و منطقی تر با مشکلم برخورد میکنم من هم مثل دوستان هم در دانشگاه هم مطالعه ازاد در زمینه روانشناسی داشتماما هیچوقت برای مشکلات خودم نتونستم عملیشون کنم برای همین به نظرم این سایت فوق العاده ای است هرچند که همیشه همه چیز بی کم و کاستی نیست

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

سایه

خارج شده است
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #46 : 01 تير 1388,ساعت 13:37:03 »

کلا میشه گفت سایت خیلی خوبیه ولی انگار دوستان به تازه واردا زیاد لطفی ندارن پیشنهادم اینه که روانشناسای محترم اگه میتونن کاربرا را رو در مورد مشکلاتشون راهنمایی کنن
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
delkade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 14

« پاسخ #47 : 01 تير 1388,ساعت 14:22:24 »

سلام من چند روزی بیشتر نیست که در این سایت عضو شدم. دقیقا زمانی با این سایت آشنا شدم که به شدت احساس نیاز می کردم تا مسایلم رو با افرادیکه تجربه اش رو داشته باشن مطرح کنم.گاهی اوقات تنها کافیه که مساله رو با یکی در میون بذاری .یه حس خوبی به من میگه که میتونم توی این سایت به کمک اعضا گره هایی که در زندگی هر کسی ممکنه بوجود بیاد رو راحتتر باز کرد.
خارج شده است
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 227

تشكر
اهدا شده: 177
دريافت شده: 63

« پاسخ #48 : 01 تير 1388,ساعت 15:58:02 »

من هم اولین سایتی که بعد از کانکت شدن باز میکنم همینه اما کاش یه مشاور و روان شناس تخصصی در این تالار بودند تا از نظر علمی و روحی کمک میکرد
خارج شده است

براي رسيدن به اقيانوس بايد جرات دل كندن از ساحل را داشت........
من نه عاشق بودم  ، نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من .................
من خودم بودم و يك حس غريب، كه به صد عشق و هوس مي ارزد...
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #49 : 01 تير 1388,ساعت 16:55:04 »

دوست عزیز (jojo) نمی دونم چرا این حس به شما دست داده (لطفا بشتر توضیح بدین) ولی ما برای طرح کاربر نمونه اصلاً قدمت عضویت دوستان یا تعداد ارسال هاشون برامون ملاک نیست ...

و همون طور که می بینید دوستانی رو که برای طرح کاربر نمونه کاندید کردیم، بیشتر دوستانی هستن که از زمان عضویتشون زمان زیادی نمی گذره ولی به سبب پاسخ های مفیدی که ارائه میدن، به عنوان کاندید معرفیشون کردیم ...

اما برای جذب کارشناسان و متخصصین روانشناسی با اعضای محترم تیم در حال بررسی هستیم تا ابتدا شرایط رو برای ورود کارشناسان گرامی محیا کنیم، سپس ازشون دعوت به همکاری به عمل بیاریم .

ضمن این که جناب HIDDEN WAY که در حال حاضر مدیر بوردهای خانواده و برخورد های متعارف اجتماعی هستن، به زودی به عنوان کارشناس مشاوره در کنار ما به همکاری ادامه خواهند داد .

با احترام - دریا

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ghazall, jojo

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
صفحه: 1 2 3 [4]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :