خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: عدم علاقه به شغل  (دفعات بازدید: 1484 بار)
stat79
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 17 تير 1387,ساعت 08:53:32 »

با سلام وخسته نباشید.من دختری 25 ساله هستم که حدود 2 ساله که در دانشگاه در قسمت اداری مشغول به کارهستم
رشته تحصیلی من آماره .مشکل من اینه که دیگه دوست ندارم برم اداره.از کارم خسته شدم. محیط کارم برام ملال آوره .فکر میکنم این همه جان کندم درسهای سخت راپاس کردم حالا باید این کارهای ساده و تکراری را انجام بدم. من عاشق تحلیل و تحقیق هستم .اوایل می خواستم این کار راانجام بدم ولی در محیط کار انقدر مانع گذاشتن که دیگه منصرف شدم .صبحها دیر به محل کارم میرم .دوست دارم خواب بمونم و نرم اداره . همه آرزو دارند جای من باشند یک شغل خوب در محلی با عنوان دانشگاه. می خوام استعفا بدم لطفا راهنمایی کنید من را. نمی خواهم که این روحیه را داشته باشم.
خارج شده است
avril
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 127

تشكر

« پاسخ #1 : 17 تير 1387,ساعت 09:17:25 »

سلام دوست عزیز

اگه شما عاشق تحلیل و تحقیق هستید و جنبه مالی کار براتون اهمیت نداره کارتون رو ول کنید و دنبال همچین کاری بگردید...

ولی به نظر من تو این دوره زمونه که کار به سختی گیر میاد این کار رو انجام ندید و در ایران کارهای تحقیقاتی جای چندانی نداره البته

من راجع به رشته شمااطلاعی ندارم که چه کارهایی می تونید انجام بدید من شخصی رو میشناسم رشتش مهندسی مواد هست

ولی در سازمان صنایع و معادن به عنوان کارشناس آمار استخدام شده ..این مسائل در کشور ما هست ....به نظر من سعی کنید این

موضوع رو باهاش کنار بیاید و خارج از کار به تحقیق و این مسائل بپردازید.البته اگه فکر میکنید می تونید همچین کاری پیدا کنید که با

روحیه شما سازگار باشه که دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشید...

خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« پاسخ #2 : 31 تير 1387,ساعت 18:29:31 »

سلام

سعی کن یکماه مرخصی بگیری و بدنبال اون کاری که دوست داری بری اگر کار جدید رو پیدا کردی و از اون رضایت داشتی
که از کار فعلیت استعفا بده
 و اگر نه سعی کن همین کاری که داری ادامه بدی و هم در این کار فعلیت به تحقیق  بپردازی و خودتو راضی کنی.

اینو میدونید که هر بخشی از کار نیاز به تحقیق داره و شما اولین کسی باشید که این تحول را بوجود میآورید
و این عمل را در بخشی که کار میکنید انجام دهید حتما عده ای هستند که از کار شما استقبال کنند.
موفق باشید سکوت
خارج شده است
jas
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #3 : 25 آبان 1387,ساعت 11:11:36 »

با سلام
 شما نگفتیی غیر از خود کار محیط هم برات خسته کننده هست ،یه تغییری توی محیط کارت هم بدی فکر میکنم بد نباشه
-----------------------------------------
می اندیشم پس وجود دارم
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #4 : 25 آبان 1387,ساعت 11:25:57 »

دوست خوب منم آمار خوندم اگه خواستی کارتو ول کنی من حاضرم جات بیام;D

حالا خارج از شوخی عزیزم منم تقریبا مشکل تور داشتم اما باید باهاش کنار بیایم منم درسهای سختی و خوندم که حالا هیچ کدومش به دردم نمی خوره و حتی براش منو سرزنش می کنم فکر کنم آدم درس هایی مثل آمار ریاضی رگرسیون... بخونه اما بعد سرزنش هم بشه اما خوب حالا اینجام یه کار دارم می تونم کنارش تلاش کنم که کارایی و که دوست  دارم انجام می دو سخته اما شدنی.

حداقل اینه که یه کار دارم میرم کلاس زبان کلاس رانندگی با دوستام میرم بیرون شاید به اندازه نیم ساعت اما خوش می گذره.

پس تو هم همین کار رو بکن
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
b.sh
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 62

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7

« پاسخ #5 : 27 خرداد 1388,ساعت 09:16:45 »

سلام عزيزم
منم با مشكل تو و صد البته بدتر از تو مواجه شدم. ولي مخارج زندگي اونم توي اين شرايط ديگه علايق و خواسته هاي ما رو درك نمي كنه. من معماري خوندم. الان توي يكي از وزارتخونه ها تايپيست هستم. ببين چقدر از كار تو بدتره. نا شكري نكن. سعي كه در كنار اين كارت از شركت هاي ديگه هم كار هاي آماري قبول كني و وقت هايي كه فكر مي كني سرت خلوت تره انجام بدي. البته من در اين زمينه آمار زياد سر رشته ندارم. ولي الان تقريبا 70 درصد مردم شغل هايي كه دارن با مدرك تحصيليشون هماهنگ نيست.
به هر حال موفق باشي
خارج شده است

هر که در این بزم مقربتر است           جام بلا بیشترش می دهند
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #6 : 27 خرداد 1388,ساعت 09:24:33 »

سلام !

از دوستان عزیز خواهشمندم قبل از ارسال پست به تاریخ تاپیک توجه فرمایند .

متشکرم .

لبخند سکوت
« آخرين ويرايش: 27 خرداد 1388,ساعت 09:32:12 توسط HIDDEN WAY » خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :