خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آیا امکان داره خونواده دختر، اول عاشق یه پسر باشه؟؟؟  (دفعات بازدید: 2095 بار)
ahmadfani
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 51

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 24 تير 1387,ساعت 12:39:08 »

سلام. شاید ابتدای بحث کمی شمارو سردر گم کنه. ولی منظورم اینه که یعنی میشه خونواده طرف(دختر) ابراز علاقه به یه پسری بکنه. آخه ظاهرا رسم اینطوریه که همیشه پیشنهادو خونواده پسر میده!!!
یعنی میشه پدر یه دختر بیاد بگه میشه با دختر من ازدواج کنی؟
خارج شده است

کمکم کن کمکم کن نذار اینجا تک و تنها بپوسم
hiv
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 48

تشكر

« پاسخ #1 : 24 تير 1387,ساعت 14:03:35 »

اره
می خوایی  نشونت بدم؟؟
بحث خود دختر رو نمی کنم که زیاده!!

ولی بحث ابراز علاقه خانواده که (نسبت به ابراز علاقه دختر کمتره) هم وجود داره!!
یکیش رو به عینه خودم می شناسم!!
خارج شده است

به عمل کار براید به سخندانی نیست!!
آواز
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 136

تشكر

« پاسخ #2 : 24 تير 1387,ساعت 14:57:34 »

بله خیلی هم از این اتفاق ها افتاده
یکی از همکارهای ما دخترش هم پیش ما کار می کنه .
خود پدر رفته و از یکی از آقایون که تو قسمت ماست و آدم خوبیه خواسته که با دخترش ازدواج کنه تازه بهش وعده یک واحد آپارتمان رو هم داده .
ولی من فکر می کنم خانواده هایی که اینکار رو می کنن احتمالا دخترشون یه مشکلی داره و شاید خواستگاری نداشته که یک پدر غرورش رو می شکونه و از یک پسر می خواد تا با دخترش ازدواج کنه .البته  این امر تو جامعه ما یکم قبولش سخته.
یک احتمال دیگه هم هست که پسره اینقدر خواهان داره و محبوب هست که پدره نمی خواد از دستش بده و می خواد هر طور شده با این آقا فامیل شه.
خارج شده است
ahmadfani
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 30 تير 1387,ساعت 15:57:54 »

البته جناب آواز عزیز هر دو تا هم درسته و قابل قبول ولی یه  نفر بهم گفت اگه دخترش بدترین دختر دنیا باشه ، اگه دخترش بهترین دختر دنیا باشه و به پسری که بدترین پسر دنیاست هرگز نمیره بگه با دختر من ازدواج میکنی یا نه ولی میتونه با طرز حرف زدن ، برخورد و ... بهشون بفهمونه الاغ جون ما به شما علاقه داریم.
حالا نظر دوستان شاید چیز دیگه باشه ولی انصافا من تا حالا ندیدم
خارج شده است

siroos
ازاد
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 133

تشكر
دريافت شده: 10

« پاسخ #4 : 30 تير 1387,ساعت 21:38:44 »

سلام
اتفاقا من وقتی دانشجو بودم و مستاجر
صاحبخونه ما که طبقه بالا هم بود این پیشنهاد رو بمن داد
حالا میگفت پسر خوبی هست و...........
خدائیش دخترش هم خیلی ناز بود     چشمک
بعد از اونم بازم در محل کارم این اتفاق افتاد البته پدره که همکارم بود از طریق واسطه اینکارو کرد
پس همچین چیز غریبی نیست
خارج شده است
sefid
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 179

تشكر
دريافت شده: 8

« پاسخ #5 : 31 تير 1387,ساعت 00:55:08 »

اتفاقاً برای برادر منم همچین اتفاقی افتاده بود که پدر دختر خیلی دوست داشت برادم دامادش بشه ولی خوب نشد.
هیچ چیزی غیر ممکن نیست همه چیز امکان داره .
خارج شده است
.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 40
دريافت شده: 18

« پاسخ #6 : 31 تير 1387,ساعت 01:08:50 »

در بين فاميل و افرادي كه بفهمن تو چه كاره مردي!! آره پيش مياد ديگه همچين با زبون بي زبوني هم ميگن كه ادم زود ميفهمه. Tongue
خارج شده است
ahmadfani
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 01 مرداد 1387,ساعت 15:27:42 »

اتفاقاً برای برادر منم همچین اتفاقی افتاده بود که پدر دختر خیلی دوست داشت برادم دامادش بشه ولی خوب نشد.
هیچ چیزی غیر ممکن نیست همه چیز امکان داره .
خب حلا چه جوری گفت؟ منظوریم اینه که رک حرفشو زد و یا با کاراش و طرز برخوردش این حرفو زد.؟
خارج شده است

ahmadfani
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 01 مرداد 1387,ساعت 15:39:29 »

آخه من فرض کنید یه دختر دارم و از یه پسر خیلی خوشم میاد و خیلی هم صمیمی هستم ولی اینو در نظر میگیرم که اگه برم به اون پسر بگم و اونم قبول نکنه چی میشه؟
این اولین سوال در بین پدر طرف هست. بعد یه مبهم دیگه میمونه اونم اینکه طرف شک نمیکنه که خدای نکرده دخترش یه مرضی داره و یا وضعیت جسمیش طوریه که میخواد به من تحمیل کنه!!!
من اگه دختر داشتم و عاشق یه پسر بوودم عمرا نمیرفتم به اون پسر بگم بیا با دختر مو بگیر خوشبخت میشی حتی اگه دختر زیباترین و با حیاترین دختر بود.
من الان که عاشق یه دخترم و حدس هم میزنم اونم بهم علاقه داره ولی من نمیتونم پاپیش بذارم و میترسم بدتر بشه با اینکه درصدش خیلی کمه . با این تعریف باید قبول کنید که پدر طرف هرگز به یه پسر این پیشنهادو نمیده. البته وقتی شما اون جریان هارو گفتین من شاخ درآوردم . واقعا این تقاضاها پیش میاد؟؟؟
حالا مثلا اول بحثو چطور باز میکنه؟؟؟؟ میگه دخترمو به نوکری قبول کنید و یا دخترم مال شما؟؟؟
خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #9 : 01 مرداد 1387,ساعت 16:03:31 »

الان شما ميخواي دختر شوهر بدي؟!
يا كسي ميخواد دخترشو بده به شما؟؟؟؟؟؟

به نظر من اين اصلا هيچ آداب و رسوم خاصي نداره. وقتي يكي ميبينه يه جوون اينقدر خوبه كه حاضره جيگر گوشه اش رو بده دست اون لابد حساب همه چي رو كرده از طرف خانواده پسر يا دختر هم هيچ فرقي نداره. چون حتي اگه خانواده دختر پيشنهاد بدن به هر حال كسي كه با دسته گل و شيريني ميره و اظهار غلامي ميكنه آقا پسره

راستي آقايون اين سايت چه دختر كش بودن ما خبر نداشتيم چشمک

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ahmadfani
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 01 مرداد 1387,ساعت 17:16:29 »

الان شما ميخواي دختر شوهر بدي؟!
يا كسي ميخواد دخترشو بده به شما؟؟؟؟؟؟

به نظر من اين اصلا هيچ آداب و رسوم خاصي نداره. وقتي يكي ميبينه يه جوون اينقدر خوبه كه حاضره جيگر گوشه اش رو بده دست اون لابد حساب همه چي رو كرده از طرف خانواده پسر يا دختر هم هيچ فرقي نداره. چون حتي اگه خانواده دختر پيشنهاد بدن به هر حال كسي كه با دسته گل و شيريني ميره و اظهار غلامي ميكنه آقا پسره

راستي آقايون اين سايت چه دختر كش بودن ما خبر نداشتيم چشمک

بابا ما از این شانسا نداریم خداییش!!
البته من  پیغام خصوصی فرستادم خدمتتون بخونید متوجه میشین.
البته پسر عمم میگفت اونایی که پولدارن یه دغدغه دارن و اونایی که پول ندارن دغدغه دیگه.
و هر کدوم به طرف چیزی میرن که ندارن!!!

شما به من میگین خوش تیپپپپپ؟؟؟؟؟
هان چیه آهو ندیدین!!!
www.mosafereshahr.blogfa.com
فکر کنم این وبلاگ خیلی چیزو به شما ثابت میکنه!!!
خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #11 : 02 مرداد 1387,ساعت 08:09:08 »

سلام. پيغامي براي من نيومده!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ahmadfani
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 03 مرداد 1387,ساعت 12:31:27 »

سلام. پيغامي براي من نيومده!
بابا رمانو میگم دیگه!!!!!
گرفتییییی؟؟؟؟
خارج شده است

سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #13 : 19 مرداد 1387,ساعت 16:47:22 »

وای چقدر خوش تیپ این جاست بعد هی میگن 6 ملیون دختر 9 ملیون پسر به سن ازدواج رسیده داریم
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :