hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 48
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0
|
 |
« : 24 تير 1387,ساعت 14:43:07 » |
|
دوستایی که اطلاعات حقوقی و تجربه زیادی دارن ...کمک:
صبح امروز فردین بهم زنگ زد و خبر داد نرگس اومده شهر ما!! بابای نرگس قاچاقچی بود که کشته شده !! نرگس پسر عموی دختر عمه ی فردین هست!! نرگس دختر خیلی زیبایی با 22 سال سن!! ولی تو یه خانواده که قاچاقچی هستن بدنیا اومده!! برادرش کتکش می زنه!! حالا هم فرار کرده اومده این شهر!! تو یه جایی(که دقیقا نمی شناسم) تنهای تنها مونده!! دنبال کاره!! ولی مشکل اینجاست: برادر های نرگس قاچاقچی هستن!! من ازشون نمی ترسم!! ولی اونا نرگس رو پیدا می کنن!! نرگس نمی تونه یه زندگی آرام داشته باشه!! مادرش نرگس رو رها کرده!! و برخلاف خانواده نرگس دختر خوبیه!!
طبق عهدم با خودم(بعد خودکشی دوستم) من باید بهش کمک کنم!! و می کنم هم!! ولی چیکار براش بکنم؟؟ بر خلاف همیشه ذهنم هنگ کرده!! من از این نمی ترسم که فردا برادراش بیان یقه من رو بگیرن !! از این می ترسم که فردا نرگس رو بدبخت کنن!! و چطور می تونم کاری کنم که نرگس برای همیشه از شرشون راحت بشه!! دختر مجرد مستقل می تونه زندگی بکنه؟(قانون بهش این اجازه رو می ده؟اصلا اجتماع قبولش می کنه؟(نمی کنه)مردم باهاش کنار می یان یا همیشه بهش به چشم یه فاحشه نگاه می کنن؟؟)
چرت پرت نگید که ولش کنم و یا هرچی سرش اومد بی خیال!!
من بهش کمک می کنم!! فقط موندم بهترین کمک چی می تونه باشه!!
"و چطور می تونم کاری کنم که نرگس برای همیشه از شرشون راحت بشه!!"
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به عمل کار براید به سخندانی نیست!!
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #1 : 24 تير 1387,ساعت 14:48:22 » |
|
"چرت پرت نگید ..." در این مورد هم از دوستان عذر می خوام!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
آواز
Full Member

آفلاین
تعداد ارسال: 136
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 24 تير 1387,ساعت 15:11:48 » |
|
شما چرا می خواین بهشون کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 24 تير 1387,ساعت 15:13:49 » |
|
چون از من کمک خواسته!! اگرم نخواسته بود و می شناختمش بازم کمکش می کردم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1227
تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458
|
 |
« پاسخ #4 : 24 تير 1387,ساعت 15:26:21 » |
|
الان اين وسط اطلاعات حقوقي به چه دردت ميخوره؟ يعني ميخواي از طريق قانون اقدام كني؟؟؟!!!
در ضمن فكر كنم نرگس «پسر عموی دختر عمه ی فردین » نباشه . نسبت فاميلي اش اشتباهه. شايد فردين پسر عموي دختر عمه نرگسه يا نرگس دختر عموي پسر عمه فردينه!!!!!
به هر حال نرگس نميتونه پسر عموي دختر عمه كسي باشه چون : نرگس = دختر البته قصد چرت و پرت گويي هم ندارم;D اطلاعات حقوقي دارم اما نميدونم منظورت چيه؟ و اين اطلاعات چه كمكي بهتون ميكنه؟!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 24 تير 1387,ساعت 15:33:38 » |
|
من براش می تونم کار پیدا کنم(و می کنم هم) ولی فردا برادراش نمی تونن بیان دم در خونه نرگس و بزور ببرنش البته نرگس بالای 18 ساله!! یا اینکه حتی فردا پلیس نمی تونه بگیرتش؟؟ که تو تنها تو این شهر چیکار داری می کنی؟؟ برادراش می تونن بزور ببرنش یا نه؟؟
در کل در حال حاضر برادراش از لحاظ قانونی می تونن نرگس رو برگردونن ؟؟ (حالا به طور غیر قانونی و زورکیش بماند!! ) ============= ببخشید اشتباهی گفتم نرگس دختر عموی دختر عمه ی فردین هست!! گفتم که مخم هنگ کرده در حال حاضر!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 24 تير 1387,ساعت 15:39:34 » |
|
بله به تونستن كه ميتونن . اما اگه قراره كه مبازره اي اين وسط باشه كار به پليس ميكشه در اين صورت آيا حاضره سوابق خانواده گي شو رو كنه و ثابت كنه اونا صلاحيت نگهداريشو ندارن؟! موضوع اينجاست مدرك. بله اگه غير قانوني باشه كه هيچي اگه قانوني باشه ميتونه دفاع كنه از خودش ولي حاضره اين كار رو بكنه.؟ بعدشم حالا كارش از فردا بايد يه جايي باشه كه توش زندگي كنه يا نه؟ البته من فكر ميكنم اينجور آدما قانون رو ميخوان چه كار ميان يه كشيده ميزنن در گوش دختره با گيساش ميكشن ميبرنش ؟؟!
چه طور ميخواي جلوي اين قضيه رو بگيري.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 24 تير 1387,ساعت 15:46:47 » |
|
یه راهی پیدا می کنم بلاخره!!
صلاحیت قانونی نداشتن خودش بهترین اقدام میتونه باشه!! می تونه از همین جا (بدون خبر برادراش) اقدام کنه که اونا صلاحیت ندارن؟؟ وقتی کتکش می زنن خوب صلاحیت ندارن و هر جراحت بدنش یه مدرکه دیگه!! این چطوره؟؟ اینطوری آماده هم هست که هر لحظه برادراش پیدا بشه پلیس خبر کنه تا اونا طرف حساب باشن با پلیس!! ولی خوب بدون حضور برادرا(و بدون خبرشون) می تونه اقدام کنه به رد صلاحیت اونا؟؟
سیلی زدن و گیس کشیدن خوبه!! من از وقتی وارد این ماجرا شدم خوب می دونم که هر لحظه امکان داره با قمه و ... بیان سراغ خود من!! ولی من نمی ترسم!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
آواز
Full Member

آفلاین
تعداد ارسال: 136
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 24 تير 1387,ساعت 15:53:21 » |
|
از شما سوالی دارم ؟ آیا حاضرید بهر قیمتی که شده به ایشون کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ حتی با وجود چنین خانواده خطرناکی که هر کاری ازشون بر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟ می دونید این یه ریسک بزرگه. کمک کردن به دیگران کار خیلی خوبیه ولی زمانی که هیچ لطمه ای بخود فرد و خانواده اش وارد نیاد. اگه فردای روزگار برادرهای همین دختر به شما گفتن رو چه حسابی به خواهر ما کمک کردی شما چه جوابی دارید؟؟؟؟؟// دوست خوبم معلومه که شما آدم خوب و مهربونی هستید که اینقدر به فکر اون دختر هستید. موفق باشید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #9 : 24 تير 1387,ساعت 16:01:50 » |
|
خوب دوست عزیز من نمی تونم به اون دختر بگم که من کمکت نمی کنم!! حداقلش اینه که من همچین کاری نمی کنم و شونه خالی نمی کنم!! برادراشم نمی تونن کاری بکنن!! هر گربه ای تو محله خودش شیره!! من اگر بر فرض گربه(که مطمئننا شیر هستم) هم باشم!! تو شهر خودم برو بیای کمی ندارم!! حداقل انقدر برو بیا دارم که هم ماموران اطلاعات هم خلافکار های اینجا به من احترام می زارن!!
هرچند خودم برای حل مشکلات خودم کافی هستم و نیاز به کمک هیچ کدوم از این دو گروه ی که گفتم ندارم!!
فقط شما خواهشا بگید چطور می تونم منطقی تر حلش کنم(چون الان ذهنم کاملا بسته شده)!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 24 تير 1387,ساعت 16:17:09 » |
|
الان خیلی آشفته و پرشونم!! می رم یه نیم ساعتی استراحت کنم بعدش کار زیادی دارم شب می یام تا اون موقع هر کس هر نظری داره بگه!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 25 تير 1387,ساعت 00:17:17 » |
|
هیچ کس نظر دیگه ای نداره؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 25 تير 1387,ساعت 08:40:05 » |
|
اولا كه آقاي شير بايد خدمتتون عرض كنم كه اگه اينجور كه شما ميگيد اونا قاچاقچيهاي خطرناكي باشن خودتون كه هيچ ممكنه كه اينجوري براي خانوادت هم مشكل ايجاد بشه دوما هم خوب چرا منتظره كه بيان سراغش گيسشو بكشن بعد همين الان بره آمار برادراشو به پليس بده به قول شما با جراحات بدنش هم مدارك خوبي داره. اما هيچ تضميني نيست كه 30 سال بعد كه از زندان امدن بيرون نيان و ازت انتقام بگيرن و تير بارونت كنن تازه ممكنه اعدام بشن اما شايد به يكي از نوچه هاشون بگن بياد شما ها رو بكشه
شما انگار فيلم پليسي نگاه نميكني؟!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
hiv
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 25 تير 1387,ساعت 11:08:05 » |
|
یه کم یواش تر نگفتم که آل کاپونن گفتم یه قاچاقچی هستن!!
الانم اومدم خونه یه چیزی بردارم!! (بیرون بودم رفته بودم ببینم می شه بدون خبر برادراش عدم صلاحیت گرفت یا نه) داریم می رسیم به جاهای خوب!!
کار هم پیدا کردم براش!!
نه من عاشق فیلم هندی هستم !! مخصوصا جانور و اعتبار عاشق این دوتام!! تو این دوتام بیشتر عاشق "جانور" هستم!! تا حالا 534 بار دیدمش D:
همین اگر بتونم عدم صلاحیت بگیریم!! وقتی برادراش اومدن سراغش با یه زنگ به پلیس و داد و بیدادر کردن تو محله و جمع کردن مردم می شه فراریشون داد!! ولی خوب هنوز هیچ چیز مشخص نیست!!
اونا اگر ببین با دور و بر این پلکیدن خیلی راحت خودشون رو می ندازن تو حچل(شایدم هچل) دیگه دور ش رو خط قرمز می کشن(چون از جاهایی دیگه هم خلاف های زیادی دارن )
پ ن مدیر : دو پست شما یکی شد.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 26 تير 1387,ساعت 10:11:56 توسط محمد »
|
خارج شده است
|
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #14 : 25 تير 1387,ساعت 12:45:49 » |
|
همون پس فيلم هندي ميبيني كه خوش خيالي چون اگه فيلمايي كه ميديدي آمريكايي بود طرز فكرت كلا تغيير ميكرد
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|