خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دلهره  (دفعات بازدید: 1873 بار)
سلام
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 28 فروردين 1386,ساعت 07:31:30 »

سلام
من مشکلی دارم ...
میخواستم خدمتتون عرض کنم که من آدم کمرویی نیستم اما به طور مثال مواقعی که باید به کسی تلفن بزنم به حدی اظطراب و دلهره پیدا میکنم که حس میکنم
قلبم از قفسه ی سینه ی من در حال بیرون زدن هست...
در بین افراد به صورت حضوری اکثر مواقع با آدمهای جدید پیرامونم راحتم و مشکلی ندارم  خوب ارتباط برقرار میکنم اما بعضی از مواقع اگر از محلی که در آن هستم یا کاری که آنجا انجام میدهم راضی نباشم نمیتونم با اطرافیانم ارتباط برقرار کنم و مثل آدمهای کمرو و خجالتی میشم.....
میخواستم بدونم با این اوصاف راه حل مشکل من به خصوص مشکلم با تلفن چی هست؟
مرسی
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #1 : 28 فروردين 1386,ساعت 14:28:41 »

این حالت شامل همه تماسهای شما به غربیه ها میشه  یا فقط زمانی این حالت به شما دست میده که می خواهید با آدم خاصی صحبت کنید؟
خارج شده است
سلام
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 29 فروردين 1386,ساعت 07:56:12 »

بیشتر با غریبه ها اینطور هستم....
ولی جالب لینکه اگر با کسی که غریبه هستم حتی به فرض 4 بار هم با تلفن صحبت کرده باشم دفعه ی پنجم باز هم دلهره دارم
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #3 : 29 فروردين 1386,ساعت 15:51:11 »

فکر کنم چون چهره ی طرف رو نمی بینی و از اثر صحبتت روی اون خبر نداری یه خورده هول و دستپاچه ای. خوب چرا از تلفن تصویری استفاده می کنی؟  چشمک شایدم هنوز نتونستی با تکنولوژی کنار بیای  متعجب
گذشته از شوخی وقتی با تلفن حرف می زنی فکر کن انگار که داری تو انجمن مطلب می نویسی، یا رو در رو با کسی حرف می زنی اما چشمت جای دیگه است. حتی می تونی چشمات رو ببندی و حالات اون طرف رو تو ذهنت مجسم کنی.
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #4 : 29 فروردين 1386,ساعت 21:38:38 »

اسم این رو نذار مشکل .
این حالت یه مقداری طبیعی هست .چون هرکی با ادم غریبه که می خواد صحبت کنه این حالت براش پیش میاد.
اما شدت این حالت در شما شاید به این خاطر باشه که شما خیلی اهتمام داری که تو حرفات سنگ تموم بذاری
و از همه نظر حرفت زیبا و جذاب باشه و همین اهتمام باعث دلهره میشه .درست این مثل همون دلهره ای است
که بچه می خوان در مسابقات و امتحانات خودشون رو نشون بدن
خارج شده است
Siamak
مهمان
« پاسخ #5 : 31 فروردين 1386,ساعت 20:22:48 »

خوب اين ممكنه منشا يك مشكل جسمي باشه. بهتره به يه پزشك قلب مراجعه كنيد تا يك چكاب كامل از شما بكنه و اطمينان حاصل كنيد كه سالم هستيد.

خود من هم چند سال پيش دچار اين حالت بودم و با مصرف دوره اي پريپرانول و سپس ايمي پرامين مشكلم كاملا مرتفع شد.

ولي به هيچ وجه خود سر دارو مصرف نكنيد. اول پزشك قلب. بعد اگر مشكلي نداشتيد ميتونيد به روان كاو مراجعه كنيد تا راه جل هاي خوبي رو به شما معرفي كنه.

ضمنا تمرينات آرامش و تفكر هم ميتونه كمك كنه. اگر بلد نيستيد بفرماييد تا توضيح بدم.
خارج شده است
سلام
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 01 ارديبهشت 1386,ساعت 07:43:55 »

بله....من فکر میکنم که مساله ی مهم همینه که من میخوام در صحبت کردنم بهترین باشم...
ولی دوست دارم این موضوع  به دلهره و در نتیجه کمرویی منجر نشه....
چون باالطبع وقتی برای صحبت با غریبه ها این حالت رو داسته باشم بعد از مدتی آدم کمرویی میشم و این موضوع به نفع من نیست...
از آقای سیامک هم ممنونم به خاطر راهنماییشون...
خارج شده است
mn_sharifzade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر

« پاسخ #7 : 29 آبان 1386,ساعت 10:18:20 »

من يك سوال خصوصي دارم ولي نميدانم در كجاي اين سايت بايد سوالم رو مطرح كنم لطفا مرا راهنمايي كنيد
نميخواهم كسي بتونه اين سوال رو ببينه
ممنون
خارج شده است
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 1

« پاسخ #8 : 29 آبان 1386,ساعت 14:24:43 »

سلام

به جمع کاربران OFC خوش آمدید! لبخند

در سمت راست قسمت بالای سایت روی جمله ای که نوشته (( شما...... پیغام خصوصی دارید))  کلیک کنید. سپس با انتخاب پیغام جدید و مشخص کردن فرد گیرنده، میتونید به صورت خصوصی از اون فرد سوال بپرسید. اگه میخوایین از مدیر این سایت سوال کنین، در قسمت گیرنده کلمه ی "محمد" رو وارد کنید.

موفق و پیروز باشید. سکوت
خارج شده است

بدترین گناه آن است که به کسی که تو را راستگو می پندارد، دروغ بگویی.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :