با سلام به مدیر سایت ؛ محمد اقا :
دوست عزیز من در تایپی که میخونم بیشتر با اسامی نامتعارفی برخورد میکنم که یا فینگلیشی نوشته یا انگلیسی ناخوانا!!!! بعضی از دوستان نیز معترض شدن که وقتی میخوان یه طرفی رو مورد خطالب قرار دهند یا جواب یه دوست رو دهند (تو خود تایپیک شخصی) نمیدونند که اونو با چی صدا بزنند یا اسم طرف طوری است که نمیشه یا اونو نوشت !!!!! یا موارد دیگر .
من پیشنهاد میکنم راه حلی برای این موضوع داشته باشید ، مثلا ابتدا یه نظرخواهی کلی در مورد این سپس در صفحه ثبت نام برای کسانی که میخوان عضو بشن حتما نام مستعاری که میخوان شناخته بشن رو حتما فارسی باشه و سپس مدیر سایت اونو تایید کنه (این تایید خیلی مهمه و در صورت عدم تایید در ثبت نام حتما عنوان کنید که مدیر سایت مختارن که نامی با مسمی به اون طرف بده .
با تشکر از شما
سلام دوست من
اینجا یک انجمن آزاد هست و هر کسی میتونه هر اسمی که با قوانین ما مغایرتی نداشته باشه انتخاب کنه
شما توجه کنید که خیلی از دوستان در اینجا تمایل ندارند که کسی اونها رو بشناسه
پس من یا هر کس دیگه ای نه میتونه مجبور کنه که اسمی انتخاب بشه و نه اگه میشد این کار رو میکردم!
ضمن اینکه خیلی از دوستان با این نوع تالارها آشنا نیستند و متوجه منظور ما نمیشند شما باید قبول کنید که بیش از 80 درصد کاربران این سایت افراد عادی هستند
یکی از کارهای من این هست که هر روز به حداقل 20 ایمیل در مورد نحوه استفاده و کار این سایت جواب بدم!!!
البته شکر خدا راضی هستم چون نیت و هدف کمک به قصد خیر و اصلاح هست
الان هر شخص در کنار شناسه کاربری میتونه یک نام اصلی و یک نام مستعار داشته باشه
نهایتا شما اگر کسی رو میخواید خطاب کنید براحتی کاری که من بالا کردم.
دکمه نقل قول رو که بزنید قشنگ همه متوجه میشند که مخاطب چه کسی هست.
موضوع دیگری هم هست در خدمت هستم.