خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13671 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: lightscribei
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کتک زدن همسر  (دفعات بازدید: 2687 بار)
nikimah111
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 01 مرداد 1387,ساعت 21:16:16 »

سلام.
من و همسرم 1 سال است که ازدواج کرده ایم و 20 روز از اغاز زندگی مشترک ما میگذرد . ما همیشه با هم اختلافاتی داشته ایم اما یا حل شده و یا گذشته ایم اما تازگی همسرم در دعواها به من حمله ور میشود و گاهی مرا میزند ، پرت میکن ، هل میدهد ویا گلویم را فشار میدهد . نمیدانم چه کنم . بسیار دوستش دارم اگر به خانواده ام اطلاع دهم مطمئن هستم برخ.رد تندی با او میشود و اوضاع وخیم تر . و اگر همچنان چون سابق با او ادامه دهم میترسم کار ازین بدتر شود . خواهش میکنم راهنمایی ام کنید . متشکرم .
خارج شده است
sima1387
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 281

تشكر
اهدا شده: 21
دريافت شده: 37

« پاسخ #1 : 02 مرداد 1387,ساعت 00:30:49 »

دوست عزیز شاید همسر شما مشکل روانی داشته باشن چرا که اصلا این حالت طبیعی نیست ...

به هر حال به خوانوادت اطلاع بده شاید کمکی بکنن اینطوری پیش بره ممکنه اسیب جدی بهت وارد بشه ....

خیلی مراقب خودت باش ....
خارج شده است

*  رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند*
* چنان نماند وچنین نیز هم نخواهد ماند*
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #2 : 02 مرداد 1387,ساعت 08:35:04 »

سلام .
وقتي شما رو ميزنه آثارش به جاي ميمونه؟ مثلا كبودي؟!
زماني كه مشكل نداريد و بحثي بينتون نيست اخلاقش چطوريه؟
معمولا سر چي مشاجره ميكنيد و به چه حد ميرسه كه دست روي شما بلند ميكنه؟!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 58

تشكر

« پاسخ #3 : 03 مرداد 1387,ساعت 13:22:15 »

براي اولين بار كي شروع كرد ؟
من در تمام عمرم حتي با كسي دعوا و كتك كاري نكردم اما وقتي دراز كشيده بودم روي زمين و زن سابقم با گلد گذاشت تو شكمم كتك كاري ما هم شروع شد .
من خيلي كنترل ميكردم خودمو و هميشه از اون شروع ميشد . فقط يه بار دو ساعت تموم گريه كرد كه چرا روختي رو روي تخت خواب مرتب نكردي و كلي فحش خواهر و مادرم داد و اون تنها باري بود كه من شروع كردم .
بعضي آدما اعصاب و تحمل چندين ساعت گريه زاري و جنگ و دعوارو ندارن .
منم ندارم اما همونجور كه گفتم تا اين لحظه با كسي كتك كاري نكردم .
مطمئني به جنون نكشونديش ؟
خارج شده است
nikimah111
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #4 : 07 مرداد 1387,ساعت 01:51:40 »

سلام .
گاهی اثارش میمونه . مثل کبودی . من عاشق همسرم هستم . میدونم و مطمئن هستم که مشکلات زندگیمون اونو عصبی کرده و حساسیت های ما رو بیشتر از قبل کرده اما من هرگز یک زندگی جنجال امیز رو نخواستم . اون هم همینطور . شاید بقول دوستمون من تحریکش کردم . چون من هم مثل همسر شما گاهی بسیار زیاد گریه میکنم . من یکبار یکی از اختلافاتمون رو به خانواده اطلاع دادم اوضاع خیلی وخیم تر شد . خانواده های ما متاسفانه زیادی احساساتی هستن . من هم مثل سابق نمیتونم خوب درکش کنم . توقعاتمون بالا رفته . در عصبانیت احترامش رو نگه نمیدارم و فحش میدم .ولی چند روزیه که دارم تمرین میکنم ارامشم رو حفظ کنم . اکثر بحث های ما سر مسائل پیش و پا افتادست . اون هم منو دوس داره اما مشکلات هرگز نمیذارن که انسان از عشق پر بشه .
من یک زن دیوونه نیستم . تحصیلاتم لیسانس و 26 سال سن دارم . اما عشق من به همسرم مانع از ایجاد راه حل های منطقی میشه ! من اینطور احساس میکنم . امیدوارم خداوند انسانیت حقیقی رو به همه ما عطا کنه . امین .
خارج شده است
xerxes
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 58

تشكر

« پاسخ #5 : 07 مرداد 1387,ساعت 01:57:03 »

من فكر ميكنم گريه و زجه و زاري ميتونه باعث اين حركات بشه . وقتي هي ميگه تو رو خدا بس كن چرا بازم ادامه ميدي ؟
وقتي يه بار مياد طرفت با خشونت و تو تموم ميكني چرا وقتي دوباره ميره تو اون اتاق شروع ميكني به ادامه گريه و زاري ؟
باور كن ميتونه يه آدم مهربون رو پرخاشگر كنه .
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #6 : 07 مرداد 1387,ساعت 08:29:35 »

خوب عزيزم من فكر كنم تو خودت متوجه شدي اشكال كجاست و چاره كار چيه؟
بله درسته شما بايد اول خودت آروم بشي و بعد به اون آرامش بدي . اما چرا اين بحث رو توي اين تالار (مشاوره حقوقي) مطرح كردي؟!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 341

تشكر
دريافت شده: 1

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #7 : 07 مرداد 1387,ساعت 08:35:33 »

قدیما می گفتن وقتی زنی گریه  میکنه نشان از اینه که دیگه به آخر رسیده و هیچ راهی رو برای حل مشکلشش نمی بینه  گریه مشکل شما را حل نمی کنه فقط رای به نفع همسرت میدی   قوی باش تا خداوند هست جای هیچ نگرانی نیست  فقط زمانی نگران باش که ارتباط تو با خدا قطع شده      سعی کن هر چقدر  همسرت تند میره او را خنثی کن  اینطوری اون رو از کارهای که می کنه  شرمنده می کنی

یادمه یه روزی یکی از دوستانم می گفت من همیشه عصبانی میشدم  همسرم هر وقت من عصبانی میشدم محیط را خالی میکرد و می رفت این عصبانیت من را بیشتر می کرد و شرمنده میشدم دوست داشتم همسرم هم جلو من باشه و مقابله کنه اما اون بی توجهی می کرد همین باعث شد تا من کم کم این رفتار را از دست بدم..............

یکی دیگه از دوستانم هم که همین مشکل رو داشت می گفت من عصبانی میشدم یه روز با عصبانیت سر همسرم داد زدم اون هم گفت چیه عزیزم بیا این لیوان بزن تو دیوار  بشکنش  فدای سرت بزار عصبانیتت بخوابه آروم باش   جهیزیه ام فدای سرت  اینکار اون خانم باعث خنثی کردن اون رفتار شوهرش شد  خانم با درایت با علم روانشناسی عصبانیت همسرش را کنترل نمود   آخه از قدیم گفتن                      قدرت جذبه مرده                 جذبه قدرت زنه           سعی کن  با شیوه  خاصی همسرت رو نیبت به موضوع  سرد کنی  هر چیزی یه راحلی داره                    شما باید مکمل همدیگه باشد    سوالی باشه درخدمتیم
خارج شده است

يا رب العالمين
omid2008
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر

« پاسخ #8 : 15 مرداد 1387,ساعت 19:07:04 »

سلام
دوست عزيز سعي نكن باهاش مقابله كني
حرفهاي مظفر برزكار رو آويزه گوشت كن. موفق مي شي
خارج شده است
avril
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 127

تشكر

« پاسخ #9 : 16 مرداد 1387,ساعت 07:38:32 »

سلام دوست عزیز

تمام حرفهای دوستان صحیحه اما به نظر من هیچکدوم از اینها دلیل نمیشه همسرتون شما رو کتک بزنه.. یعنی هیچ انسانی حق زدن کس دیگه ای رو نداره و مطمئن باش اگه راهی برای این قضیه پیدا نکنی تا آخر عمرت ادامه پیدا می کنه ....خیلی جدی باهاش صحبت کن و بهش بگو که در بدترین شرایط هم نباید دست رو شما بلند کنه اگه

می خواد عصبانیتش رو تخلیه کنی یه راه دیگه پیدا کنه...البته شما هم سعی کن همیشه مسائل رو موقع عصبانیتش کشدار نکنی و بعد از عصبانیت در کمال آرامش مسائل رو حل کنی  و اگه باز هم این کارش تکرار شد به نظر من با خانوادت در میون بزار ...چون فکر نمی کنم دوست داشته باشی به خاطر ناراحت نشدن اونها همیشه

کتک بخوری و همسرت هم اگه با برخورد خودت درست نشد باید بزرگترها باهاش جدی برخورد کنند...

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :