سلام آقا داوود
مدتها قبل به روان شناسي مراجعه كردم كه تشخيص هاي عجيب و غريبي راجع به عملكرد ذهني و جسمي من داد اولش گفت افسردگي داري بعد گفت يه بيماري به اسم باي پلار داري . من هاج و واج موندم و طرف هم يه تجويزهايي كرد و هيچ اتفاقي هم در بهبود من رخ نداد .
اولش بگم اون دکتر روانشناس درست عمل نکرده بوده .بر فرض حرفش هم درست باشه کارش کاملا غیر اصولی بوده.هزگز نباید به کسی گفت تو افسردگی داری چون هم حرف باعث میشه به انسان این بیماری تلقین بشه.در حقیقت این روانشناسی که شما بهش مراجعه کردید مشکل شما را بدتر کرده. یعنی میخوام بگم شما شما اصلا افسردگی نداشتید وبا این حرف دکتر شما کم کم افسرده شدید.اما من هنوز نمیگم شما افسرده هستید ها..!!
اصلا کی گفته کم خوابی یا پر خوابی یا گوشه گیری افسردگی هست...داوود جون این حرفا رو اصلا باور نکن .
مشکل شما یه چیز ساده هست .
حالا میگم...
من فکر میکنم شما به یه چیزی یا کسی علاقه خیلی شدید داشتی و بهش نرسیدی یا می خواهی بهش برسی و همین نرسیدن باعث این مشکلات شما شده اون بی خوابی و حتی پرخوابی و ...همه از علائم این نوع مشکلات هستند.راه درمان اون هم خیلی خیلی ساده هست .حالا اگه میشه ما را همراهی کنید و بیشتر از خودتون و مشکلات قبلی خود برامون بگی خیلی بهتر میشه.انشاءالله بتونیم بکمک دوستان قدمی برا خدمت برداریم
یا علی ..