خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: افسردگي يا باي پلار چه شباهتي با هم دارند؟  (دفعات بازدید: 2749 بار)
داود
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 7

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

يه آدم الكي خوش كه با www.ofc.ir خوشتره

« : 09 آبان 1385,ساعت 10:55:35 »

از توضيحات سيامك راجع به افسردگي ممنونم .ولي خيلي ها هنوز علايم اونو نميشناسن . و فكر ميكنن سالم هستند . يكيش خود من
مدتها قبل به روان شناسي مراجعه كردم كه تشخيص هاي عجيب و غريبي راجع به عملكرد ذهني و جسمي من داد اولش گفت افسردگي داري بعد گفت يه بيماري به اسم باي پلار داري . من هاج و واج موندم و طرف هم يه تجويزهايي كرد و هيچ اتفاقي هم در بهبود من رخ نداد .
حالا :
من يا خوابم خيلي زياده يا نمي خوابم . بي تفاوت شده ام . تمركزم سريعا از يك كار مداوم بهم ميريزد . سعي بر تنهايي دارم و از جمع و شلوغي فرار ميكنم . البته ميگرن شديد هم دارم . همواره با حس تهوع . همه اينها مدتي پيش شروع شده . و البته هيچ خللي تو روابط اجتماعي و كارم تا كنون بوجود نيامده .
من چمه يا چم نيست . يا مثل بهروز سريال نرگس دچار توهم بيماري شدم و يا اصلا علايم افسردگي و باي پلار چيه ؟
گفتم اول از خودمون شروع كنيم . خل و چلاشو بشناسيم تا بعد مابقي هم بيان تو گود .
خارج شده است

تالار گفتگوي يك هزار راه نرفته يادتون نره .
www.hrn.ir
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #1 : 09 آبان 1385,ساعت 21:21:15 »

خوب ببین داوود جان  تحقیق و انتخاب و مراجعه به یه مشاور و روانشناس خوب کار اولی بود که باید میکردی!
البته من به کسی جسارتی نمیکنم.

در مورد اون بیماری هم که نام بردی من چیزی نشنیدم!

برای افسردگی یه مقاله در دست تهیه بود که فقط بخاطر تو زودتر تمومش کردم تا حالشو ببری!
http://www.ofc.ir/fa/article/general/what_is_dejection_2006103125.html/

یکی از بچه های متخصص به امر میاد در مورد سوالات هم راهنمایی میکنه  چشمک

اینم ماله تو!  سکوت البته فکر نمیکنم کم شباهتم به بهروز باشی  پوزخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

حسام الدین

« آخرين ويرايش: 18 آبان 1385,ساعت 01:47:47 توسط محمد » خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #2 : 30 آذر 1385,ساعت 06:35:11 »

سلام آقا داوود
نقل قول
مدتها قبل به روان شناسي مراجعه كردم كه تشخيص هاي عجيب و غريبي راجع به عملكرد ذهني و جسمي من داد اولش گفت افسردگي داري بعد گفت يه بيماري به اسم باي پلار داري . من هاج و واج موندم و طرف هم يه تجويزهايي كرد و هيچ اتفاقي هم در بهبود من رخ نداد .
اولش بگم اون دکتر  روانشناس درست عمل نکرده بوده .بر فرض حرفش هم درست باشه  کارش کاملا غیر اصولی بوده.هزگز نباید به کسی گفت تو افسردگی داری چون هم حرف باعث میشه به انسان این بیماری تلقین بشه.در حقیقت این روانشناسی که شما بهش مراجعه کردید مشکل شما را بدتر کرده. یعنی میخوام بگم شما شما اصلا افسردگی نداشتید  وبا این حرف دکتر شما کم کم افسرده شدید.اما من هنوز نمیگم شما افسرده هستید ها..!!
اصلا کی گفته کم خوابی یا پر خوابی یا گوشه گیری افسردگی هست...داوود جون این حرفا رو اصلا باور نکن .
مشکل شما یه چیز ساده هست .
حالا میگم...
من فکر میکنم شما به یه چیزی یا کسی علاقه خیلی شدید داشتی و بهش نرسیدی یا می خواهی بهش برسی و همین نرسیدن باعث این مشکلات شما شده اون بی خوابی و حتی پرخوابی و ...همه از علائم این نوع مشکلات هستند.راه درمان اون  هم خیلی خیلی ساده هست .حالا اگه میشه ما را همراهی کنید و بیشتر از خودتون و مشکلات قبلی خود برامون بگی خیلی بهتر میشه.انشاءالله  بتونیم بکمک دوستان قدمی برا خدمت برداریم
یا علی ..
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 30 آذر 1385,ساعت 11:07:20 »

البته من بعید میدونم داوود تو افسرده باشی!!!!!!!!!!!

این آدم به قدری شوخ هستش که توی 5 دقیقه صحبت با من دیشب من داشتم از خنده غش میکردم

در ضمن ذوق و استعدادی که در زمینه هنر داره به قدری عالی هست که تو کارهای هنری هرکسی هر کاری میکنه میگه داوود باید نظر بده!!!

بعد من موندم این بشر افسرده است؟ اگه اون افسردست پس من دیگه ....
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #4 : 30 آذر 1385,ساعت 15:56:12 »

به نظر خودت حالت تهوع یا میگرن از علائم افسردگی؟!
اگر هم باشه تلقین بیشتر باعثش می شه تا خود بیماری
ولی کم خوابی می تونه  دلیل بر آشفتگی فکری باشه
شاید مدتی اتفاق بدی افتاده برات مثل یه مشکل کاری، مالی یا خونوادگی. پیشنهادم اینه که به درونت خوب نگاه کن کنکاش کن تا علت رو کشف کنی بعد اگه خواستی در موردش حرف بزن تا آرومتر بشی.
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
داود
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
دريافت شده: 0

يه آدم الكي خوش كه با www.ofc.ir خوشتره

« پاسخ #5 : 30 آذر 1385,ساعت 18:27:53 »

البته من هنوز تصميم به خود كشي نگرفتم و همچين افسردگي هم حس نميكنم .
البته من زنو بچه دارم و بعيده كه مغز خر بخورم و دوباره علاقه مند به كسي بشم .
به نظرم حسين درست فهميده . من به اينترنت خيلي علاقه دارم و از مدتي كه اينترنت پر سرعتم قطع شده بد جوري پكرم .
مريم هم درست گفته مشكل مالي بدجوري حال ادم رو ميگيره و موافقم .چون هر بار پول دارم حالم خوبه ندارم بده .
حالا راجع به باي پلار خيلي تحقيق كردم . يه دوست تو امريكا دارم روانشناسه و ترجمه اش كرد «دو قطبي بودن و يا نداشتن تكليف و تصميم مصمم راجعه به دو گزينه رو در رو » فكر كنم ترجمه اش درسته و مشكل من هم تا حدودي واقعا همين بود .
هربار در مقابل هر مشكل دچار گيجي و منگي ميشدم . ميموندم چكارش كنم .
مدتي به تجويز ايشون جين سينگ مصرف كردم  و ورزش .
حالا خوبم سلام هم ميرسونم .
من اينجا چيكار ميكنم ؟ اينجا كجاست ؟ محمد كيه ؟
خوبي؟
خارج شده است

تالار گفتگوي يك هزار راه نرفته يادتون نره .
www.hrn.ir
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 30 آذر 1385,ساعت 19:20:00 »

نگفتم دوستان!!!!

تو بهتری انگار !
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #7 : 30 آذر 1385,ساعت 19:28:25 »

ببین داوود جان
اگر اینطوری که خودت میگی مشکل بخاطر از دست دادن پول  یا اینترنت پر سرعت هست.مشکل شمادیگه مربوط به افسر دگی نیست بلکه  شما به مشکل دیگه ای داری و مطمئن باش حل این مشکل هرگز با قرص خوردن حل نمیشه.یه راه حل بسیار ساده این وسط هست که میتونه کار ساز باشه انشاءالله
خب حالا چی هست؟
فکر می کنم بهترین روش برا شما اینه که شما بینش خود را به زندگی عوض کنید. فلسفه وجودی خود و مزایای حیات خودتون رو بشناسی.بعد هدف برا خودتون معین کنید.این باعث میشه که شما دیگر به این مسائل پیش و پا افتیده اعنتایی نکنید و علت ناراحتی خود را از این طریق نابود کنید.
اما من بعید میدونم حرف شما به همین ختم بشه  اگه بیشتر از خودتون بگید بهتر میتونیم راهنمایی کنیم
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :