خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بد دهنی  (دفعات بازدید: 1385 بار)
نفیسه
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 13 مرداد 1387,ساعت 01:35:35 »

مدت 3ساله در عقد بسر میبرم از همان ابتدا شوهرم وقت و بی وقت سر جزئی ترین مسائل فحش های بسیار بسیار بد میدهد ودائم ورد زبو نش هست داد می زنه ومنو تهدید به اسیر پاشی میکنه به سلامت روانی اش شک دارم جلوی افراد غریبه بسیار مودب و متشخص است دائم میخواد منو جلوی دیگران خراب کنه کلافه وسردر گم هستم چه کنم در ضمن من در شرایط ضمن عقدم شرط ادامه تحصیل گذاشتم ولی ایشون زیر قولشون زدن ایا میشه ازین طریق کاری کرد
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #1 : 13 مرداد 1387,ساعت 11:48:15 »

ببين عزيزم اصولا تهديد كردن جرمه اما اثبات اون خيلي سخته.
شوهرت سر چه مسائلي عصبي ميشه؟! اگه واقعا احساس ميكني كه حالت نرمال نداره و تو به سلامت رواني اش شك داري بايد يه فكر اساسي بكني.
سن خودت و همسرت رو بگو و اينكه چرا سه ساله عقد هستين و عروسي نكردين؟!!
در مورد شرط ادامه تحصيل ضمن عقد هم ، ميتوني شكايت كني و اگه ايشون توي دادگاه هم بگه مخالفه تحصيل شماست ميتوني درخواست طلاق بدي.
اما اينكه ميگي كه تهديد به اسيد پاشي ات ميكنه اما جلوي ديگران خيلي حفظ ظاهر ميكنه اين اثباتش خيلي سخته ، حداقل بايد يا شاهد داشته باشي يا صداشو ضبط كني.
ببينم خداي ناكرده دست بزن چي داره يا نه؟!!!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
نفیسه
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 14 مرداد 1387,ساعت 02:25:08 »

من 23 سالمه شوهرم 28سالشه چون دائم قهر بودیم از سه سال شاید.5/ 1 ان پای هم قهر بودیم شوهرم بسیار غرور داره وخیلی کینه ای است می گوید نه می توانم طلاقت بدهم و نه می تونه زندگی کنه ودست بزن هم دارد چند بار زده بسیار فحش های رکیک می دهد
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 14 مرداد 1387,ساعت 15:52:38 »

نظر تو چيه يعني اگه اون بگه طلاق شما مشكلي نداري؟
ببينم وقتي كتكت زده هيچ وقت نرفتي پزشكي قانوني طول درمان بگيري؟!

من الان هدف شما رو نميدونم يعني ميخواي بدوني چطور ميتوني با اين مرد زندگي كني و يا راه حلهاي طلاق رو ميخواي؟!!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
نفیسه
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 مرداد 1387,ساعت 01:39:52 »

خیلی سر درگمم نمی دونم میشه ادامه داد یا نه چی به صلاحم هست ایا قابل درست شدن هست خیلی با حرفاش اذیتم میکنه در ضمن پدرشون به  اختلال روانی اسکیزوفرنی مبتلا هستند می ترسم اینم یه جورایی مریض باشه بیشتر دوست دارم زندگی کنم اما نه با این اخلاقاش درمان بددهنی چیه هیچ وقت پزشکی قانونی نرفتم
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 15 مرداد 1387,ساعت 15:14:25 »

خوب نظر من اينه كه حتي اگرم ميخواي ادامه بدي حتما قضيه رو جدي بگيري سه ساله و شما دست رو دست گذاشتي !!!

عزيزم خيلي وقتا ماها تاوان اشتباهات خودمون رو پس ميديم.
به هر حال راضي اش كن و حتي اگه راضي نشد مجبورش كن كه ببري اش دكتر و از سلامت روانش مطمئن بشي.
نظر من اينه.
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :