مشاور محترم از اینکه صمیمانه پاسخگوی من هستید بسیار متشکرم.حقیقت این است که با رد وبدل شدن این نامه ها و پاسخهای جنابعالی آن افکار منفی کمتر به سراغم می آید.در واقع از اینکه می بینم کسی هست که من صادقانه با وی دردل نموده و مشکلاتم را به راحتی با او در میان گذارم بسیار خشنود هستم.
من هم بسیار خوشحال و خورسند هستم که تونستم شما دوست عزیز را خوشحال کنم
ولی حقیقتا نمی دانم چگونه با دیگران ارتباط برقرار نمایم و چگونه وارد اجتماع شوم.
البته من خودم راهش رو بهتون گفتم ولی باز دوباره تکرار میکنم :
شما این فکر منفی رو از خودت دور کن یعنی احساس نکن که نمی تونی با دیگران ارتباط برقرار کنی .بلکه به خودت بقبولون که می تونی با دیگران ارتباط بر قرار سازی.
مادامی که شما این فکر می کنی نمی تونی ارتباط بر قرار کنی واقعا هم نمی تونی .من میگم یه کم به خودت خوش بین تر باش ...
البته راههای کمکی دیگه هست که می تونی ازش استفاده کنی
1-مردم در ارتباط هاشون از وضع ظاهری طرف خیلی تاثیر می پذیرند ..یعنی اگه طرف مقابلشون وضع ظاهری خوبی داشته باشه خودبخود به سمت او جذب میشن و در مقابل اگه وضع ظاهری خوبی نداشته باشه خودبخود ازش دور میشن
2-برای جذب دیگران همیشه انسان باید گشاده رو و خندان باشه تا دیگران هم با شادی او شاد بشن...اگه انسانی همش تو خودش باشه و تو افکار خودش پرواز کنه اطرافیان تحمل این سردی و خشکی رو ندارن و کم کم ازش جدا میشن
3-وقتی کسی داره باهات حرف میزنه جوری نگاهش کن که گویا داری حرفاش رو با جون و دل می خری و دائم خودت رو مشتاق شنیدن حرفای اون جلوه بده.با این کار اون طرق هم از شما خوشش میاد و هم چون می خواد حرفی زده باشه و خودی نشون بده بیشتر کنار شما میاد.
4-احسان کردن بصورت معجزه اسا دیگران رو جذب میکنه
5-از پستتون معلوم هست که زیاد اهل خودمونی شدن نیستید...از همین جا شروع میکنم..چرا اینقده کتابی حرف می زنید؟؟؟اینجا یه جمع خودمونی هست خب شما هم خودمونی حرف بزنید..اگه با اطرافیان هم خودمونی باشید اونها هم با شما خودمونی میشن
همچنین از شما خواهشمندم در مورد مشاغلی دومی که من می توانم اختیار نمایم و یا اقدام به کسب مهارت ر مورد آنها نمایم راهنماییم فرمای
خب یکم از مهارت هاتون بگید تا بتونم یه چیزی بگم
در انتهای ایمیلهایی که برایم ارسال می شود می نویسید که "پاسخهای دیگری نیز برایم ارسال گردیده است ".چگونه می توانم به آنها دسترسی داشته باشم ؟
این ایمیلها بصورت خودکار ارسال میشه ...فقط جهت باخبر سازی شما از پاسخهای ارسالی هست ..و هرچی پاسخ هست تو همین صفحه هست و چیز بیشتری دیگه نیست/