خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشكل بچه بازي  (دفعات بازدید: 1530 بار)
cheraghi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 14 مرداد 1387,ساعت 16:25:33 »

سلام من جواني 23 ساله ام مشكل من مشكل خيلي هاست كه به علت كم رويي و يا ندانستن ا ز گفتن و حل آن اجتناب ميكنند من 6.5 ماهه و ناقص بدنيا آمدم و بعد از 40 روز در دستگاه بودن وضع طبيعي يافتم و به علت ضعيف بودن در 11سالگي ختنه كردم .به علت ضعف شديد فقري و تا حدودي فرهنگي خانواده و منطقه سكونت در 3 يا 4 سالگي هنگام بازي با همسن ها و هم محله اي  ها كشف عورت كرده و با آلات تناسلي هم بازي و به مكيدن و دستمالي ميپرداختيم اين وضعيت كم و بيش در دوران ابتدايي هم بود در راهنمايي هم تقريبا زياد به دستمالي پشت و جلو  پسرها  ميپرداختم و به همين خاطر بلوغ زودرس داشتم كم كم به استمناء هم روي آوردم و در دوم راهنمايي بودم كه با تهديد يكي از هم كلاسيها مفعول وي براي لواط شدم و كم كم خودم هم علاقه مند اين كار شدم البته گاهي فاعل و اكثرا مفعول ميشدم در دبيرستان به علت اينكه ظاهر مذهبي داشتم رويم نميشد كه از بچه ها دعوت براي عمل لواط كنم و از طرفي چون احتياج داشتم اي ميل را با نگاه شهواني به بدن پسرها چه از روي لباس و چه از درون ميپرداختم و اينقدر مشتاق بودم كهك از هر فرصتي براي اينكه بدن لخت پسري را ببينم دريغ نميكردم و در سوم دبيرستان كلا لواط و استمنا را كنار گذاشتم و لي مشكل نگاه و دوست داشتن دستمالي كردن پسرهاي نوجوان و حتي كودك بر طرف نشده و بحدي است كه من از اول بلوغ تا بحال خواب دختري را نديده و هميشه خواب رابطه (بيشتر در حد نگاه و دستمالي و روي پا نشندن)با پسرهاي حدودا 10تا 16 سال را ميبينم و به خاطر اين فكرهاا است كه خيلي زود به زود محتلم شده و يا در بيداري مذي(مايع قبل از خروج مني) از من خارج ميشود  .الان دانشجوي رشته الهيات هستم و بدليل مشكلاتي كه گفتم با نزديك شدن وقت ازدواج اين نگراني بوجود آمده كه من اصلا علاقه اي به دخترها ندارم و هميشه در بشتر اوقات از 24 ساعت در خواب يا بيداري به نگاه به بدن لختت پسر بچه اي فكر ميكنم و اين فكرها هيچگاه تمام نميشود نميدانم چه كنم؟آيا با ازدواج حل ميشود يا نه؟ قبلا هم با شما مكاتبه كرده بودم ولي جواب ناقص بود از طرفي هم بدليل مشكل مالي هزينه پرداخت بالغ گران روانشناسي را ندارم كمكم كنيد و اگر ميشود جواب را مفصل ذكر كنيد كه من اين جواب تنها براي من نيست و بايد به خيلي ها كه ميشناسمشان و اين مشكل را دارند جواب دهم. متشكرم
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #1 : 14 مرداد 1387,ساعت 18:24:05 »

با سلام

بدن انسان هر جوری که باهاش رفتار کنی و عادتش بدی همونطور میشه

به نظر من اگه شما مدت زیادی مثلا دوماه سعی کنید به هیچ وجه خودتون  رو به محرک های جنسی از نوع جنس موافق و مخالف نزدیک نکنید
بعد از اینکه بر اثر دوری شهوتتان خیلی زیاد شد سریع  با یک نفر  عقد موقت خوانده  یک ارتباط کمتر از 10 دقیقه با آن طرف داشته باشید
 و دوباره حدود یک ماه از هرگونه شهوت دوری کنید و همچنین دوسه مرتبه این کارو انجام بدید بهتون قول میدم مشکلتون برطرف بشه

در این مدت دوری هر لحظه ممکنه شما تحریک بشید و یادم صحنه شهوت انگیز از پسری بیفتید در این هنگام شما خودتون رو به هرکاری متوسل کنید تا این فکر از ذهنتون خارج بشه
مثلا سریع تا این فکر اومد سراغتون شروع کنید به دویدن یا دوچرخه سواری با اخرین سرعت
یا اگه مقدور نیست برید یک بازی کامپیوتری فکری انجام بدید
خلاصه تو این مدت حتی 5 دقیقه هم نباید تصوری جنسی در ذهنتون بیاد

خارج شده است
cheraghi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 14 مرداد 1387,ساعت 23:27:36 »

سلام عزيز ممنون كه اين راه كار رو داديد و لي من خوابها رو چكار كنم ؟تقريبا يك روز در ميان من در خواب رابطه با يه پسر عمدتا نگاه و دستمالي رو ميبنم
خارج شده است
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #3 : 15 مرداد 1387,ساعت 00:42:38 »

سلام دوست عزیز!
اگه شما خود به خود در طول روز فکرتون کمتر به سوی این جور مسائل جلب بشه  به خودی خود  این فکر در خواب هم کمتر به سراغتون میاد و در نتیجه کمتر محتلم میشید.
در ضمن، سعی کنید که تا وقتی که کاملا خوابتون نبرده و خسته نشدید، اصلا به رختخواب نرید.
یه سری راهکارهای دیگه هم به ذهنم میرسه که بعدا خدمتتون عرض میکنم.
خارج شده است
cheraghi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 18 شهريور 1387,ساعت 12:56:43 »

سلام من يه مشكل ديگه هم دارم و اون اينه كه يه خورده وقته كه من در خواب وبيداري فكر اينو ميكنم كه آلت پسر بچه را ميمكم يا اون آلت منو ميمكه راستشو بخواي من اصلا نميتونم به اين مسائل فكر نكنم و برام مثل عادت شده يه مشكله ديگه هم دارم من در اوايل بلوغ چون هنگام بيدار شدن از خواب التم برامده و نعوظ داشت مجبور بودم برا ايه كسي منو با اين وضع نبينه التمو  پشت ران چپم پنهان كنم و اينقدر ايكنكارو كردم كه الان وقتي نعوظ پيدا ميكنم حدود 40درجه التم مايل به چپه و مستقيم نيست آيا اين بعد از ازدواجم مشكلي بوجود مياره؟  كمكم كنين
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :