خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: عدم علاقه یا سرد مزاجی؟  (دفعات بازدید: 1286 بار)
tarane
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 09 ارديبهشت 1386,ساعت 12:04:06 »

از مشکلات شوهرم1- بسیار وسواسی است و روابط نزدیک را عامل کثیفی می داند 2- بچه دوست ندارد  چون مسئولیت پذیر نیستو به راههای پیش گیری اعتقادی ندارد 3- احساس می کنم علاقه اش به من از لحاظ عاطفی کم شده 5- مدام متوجه هستم که جلوی خودش را می گیرد که به من نزدیک نشود حتی دستش را هم سعی می کند به من نزند.
با این مشکلات چگونه می توانم او را به روابط نزدیک ترغیب کنم. 
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #1 : 13 ارديبهشت 1386,ساعت 19:31:05 »

چند سوال

1- این مشکلات از چه زمانی بوجود امده؟
2- ایا همسر شما اعتیاد به مواد مخدر و یا الکل داره؟
3- همسر شما داروی خاصی مصرف میکنه؟ در صورتی که جواب بله هست چه دارویی و آیا تحت نظر پزشک هست؟
4- چند سال هست ازدواج کردید؟
5- آیا شما یا همسرتون قبل از ازدواج با هم رابطه نزدیکی داشتید؟
6- آیا شما یا همسرتون قبل از ازدواج بصورت جداگانه با کس دیگه ای رابطه داشتید؟

این سوالات رو پاسخ بدید تا راهنماییتون کنیم.
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
tarane
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 15 ارديبهشت 1386,ساعت 10:32:18 »

1- از زمان ازدواج 2- نه 3- نه اما یکهفته قبل از عقدمان دانه هایی روی پایش زد که پیش اولین دکتری که رفتیم گفت خیلی خطرناکه و ممکنه هیچ وقت خوب نشه و به دیگران هم سرایت میکنه و بعد از اون پیش هر دکتری رفتیم و گفت مسئله نیست و زود خوب میشه قبول نکرد و هنوز هم با اینکه آنها خوب شده هر وقت هر جایی از تنش که دانه ای می زند می گوید همان است. این درحالیست که همیشه از وقتی من دیده بودمش جوش می زده و چیز عجیبی نبوده 4 -یکسال ونیم5- همسرم خیلی مومن بود و به نزدیکی قبل از عقد اعتقادی نداشت و حالا هم به نزدیکی قبل از اینکه مستقلا در خانه خودش باشد اما تمایل زیادی به من دارد که جلوی خودش را می گیرد 6- همسرم قبلا ازدواج کرده بود که در دوران عقد بهم خورده بود.   
نکته: می گوید بچه نمی خواهم و هیچ راهی را هم برای جلوگیری قبول ندارد  اما اگر درست نمیشود این چیزها را تحلیل کرد قبول دارم چون یک مسئله غیر قابل حل است.
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 15 ارديبهشت 1386,ساعت 13:14:50 »

از دید من این مشکلات، گذشته از موضوعات شخصیتی و روانی، مهمترین دلیلی که داره عدم شناخت و آموزش کافی در این مورده. متاسفانه در فرهنگی که افراد ارتباط با جنس مخالف را یک تابو میبینند و هیچ تجربه و عقیده ای در این مورد ندارند، انتظار خاص دیگه ای نیمشه داشت. سرد مزاجی گاهی اوقات بدلیل تجارب بد قبلی و عدم آشنایی با اهمیت ارتباط جنسی خصوصا بین زن و شوهر است. تنها راهش هم آموزش است و آموزش! هیچگاه انتظار نداشه باشیم که در فرهنگی که حتی صحبت کردن در این مورد مکروه و گناه کبیره است، آموزش و توصیه و اشکال یابی جایگاهی داشته باشد!

بنظر من، تنها راه این شما این است که شوهر خود را متقاعد کند که مشکلی در ارتباطشان است و کم کم باهم یک مشاوره ی پزشکی و روانی داشته باشند. یکی را پیدا کنند که خیلی واضح در مورد این مسائل برایشان صحبت کند.

خوب بارها گفتیم که این سایت به هیچ وجه جای مشاوره حضوری رو نخواهد گرفت. و چون ما هم با هیچ جا در ارتباط نیستیم پس نمیتونیم کسی رو به شما معرفی کنیم که برید پیش اونها!

ضمن اینکه سوال:

آیا همسر شما قبول داره که در رابطه شما مشکل هست؟ اگر بله لطف میکنید بفرمائید دلیل ایشون برای عدم این کار چیه؟
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
tarane
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 ارديبهشت 1386,ساعت 21:17:22 »

ازتون ممنونم اما فکر کنم بهتره دیگه این مسئله تموم بشه و دیگه ادامه ندیم چون متاسفانه توی سه جا که پیغام گذاشتم نظرها خیلی سطحی بود و اصلا بدردم نخورد و من هم با شما موافقم که باید مشاوره حضوری باشه. نه شوهرم همش بهم میگه داری تلف میشی. دوستش دارم ولی نمیدونم بتونم تحمل کنم یا نه درضمن از نظر آموزش خیالتون راحت کسی کم و کسر نداره متاسفانه  یا خوشبختانه! فکر کنم اصلا مسئله من به مسائل دیگه ربط داره و بهتره برم مشاوره البته بالاخره یک دکتر خوب پیدا کردم و اینهفته هم میرم پیشش و میدونم که بدون مشاوره حضوری چیزی به نتیجه نمیرسه به هر حال ازتون متشکرم و امیدوارم در آینده به نتایج خوبی برسید. همینکه درد دلمو کسی خوند بهم احساس خوبی داد فقط اگر میشه کاربر من از لیستتان حذف بشه ممنون میشم. چون خودم بلد نیستم. با تشکر  فراوان
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 15 ارديبهشت 1386,ساعت 22:04:18 »

ازتون ممنونم اما فکر کنم بهتره دیگه این مسئله تموم بشه و دیگه ادامه ندیم چون متاسفانه توی سه جا که پیغام گذاشتم نظرها خیلی سطحی بود و اصلا بدردم نخورد

خوب دوست عزیز این نظر شماست و ما بهش احترام میگذاریم

خیلی خوشحال میشدیم اگه راهنمایی میفرمودید که چکار میکردیم بهتر بود و اینکه کاربران برای ما تابحال چکار کردند؟

غیر از این بوده که تابحال برای راحتی کاربران 6 سرور عوض کردیم (در لاگ های دامین موجوده) و تمامی هزینه های سرسام آور و نگهداری و .. رو از جیب دادیم؟

فقط برای عشق و کمک به مردم!!! شاید شما هم نتونید از نظر مالی و کاربرای دیگه هم همینطور که به ما کمک بکنند. اما آیا از لحاظ معنوی کمک کردن هم ضرری داره؟؟؟؟

همه ما در حد توانمون برای همه انرژی میزاریم و تابحال نتایج مثبتی رو داشتیم. (در همین انجمن هست)

حالا چطور بوده که شما برداشت اینگونه کردید بماند.

توجهتون رو جلب میکنم به:
http://www.ofc.ir/fa/Term_Of_Use.html
نقل قول
۳- هيچ چيز در اين سايت تضمين نمی شود و همه مطالب تحت عنوان "همانطور که گفته می شود" يا "AS IS" می باشد بطوريکه مسؤوليت استفاده از کليه مقالات و نوشته های سایت و انجمن و ساير موارد بعهده استفاده کننده است و الزاما دیدگاه این سایت و مدیران آن نیست.

و

هدف از ایجاد امكان مشاوره در اين سايت 

هدف از قرار دادن خدمات مشاوره روانشناختي بر روی این سایت بوجود آوردن امكاني است  تا بتوانید بعداز یک شناخت ابتدایی براي حل مشكلات موجودتان اقدامات جدی تری  بكنيد. مشاوره رواني در اينجا درحقيقت صحبتي كتبي شده در رابطه با مشكل معيني است كه از طرف بازديد كننده اين سايت مطرح مي‌شود. اینکار به هيچ وجه جاي روان‌درماني و يا مشاوره حضوری را نمي‌گيرد بلكه با اینکار تنها و تنها دادن اطلاعات ابتدایی و برخي حمايت‌هاي جنبي مد نظر است تا:

نسبت به مشكلی که دارید ديد واضحتري پيدا كنيد 
اين مشكلات را از ديدی تخصصي بسنجید   
مطابق نيازتان متخصصي در محل زندگي خود بيابيد

ضمن اینکه اینجا یک انجمن آزاد هست و مدیریت در اختیار ما. ما تصمیم میگیریم که چه کسی حذف / معلق و یا تاپیکها آرشیو و یا حذف بشند. در صورتی که موضوع خاصی در این زمینه دارید بصورت خصوصی مطرح کنید

در صورتی که نظری دارید لطفا در نظرات و پیشنهادات مطرح کنید و این بحث رو از مورد اصلی خودش (ولو اینکه توسط شما باز شده) دور نکنید.

اساس یک انجمن به این هست که مطالب در اختیار همه باشه و استفاده بکنند. ممکنه این مطلب به درد شما نخوره و همسر شما آموزشها رو بلد باشه اما شک نکنید خیلی آدم دیگه هست که از این مطالب اطلاعی نداره.
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :