خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونه می توانم همسرم راببینم؟  (دفعات بازدید: 1219 بار)
صفورا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 30 مرداد 1387,ساعت 10:33:32 »

سلام اگر مرا راهنمایی کنید ممنون می شوم همسر من در اسفند ماه سال گذشته به علت اختلافاتش با پدر و مادرش دست به خود سوزی زد که با 65٪ سوختگی مواجه شد تا اردیبهشت ماه نزد من و خانواده ام اصفهان بود بعد به تهران رفت آن هم به دلیل اینکه می گفت قصد آزار دادن خانواده اش را دارد رابطه خانواده های ما خوب است و تاکنون مشکل رو در رویی نداشته ایم ولی از دو ماه پیش درست بعد از آخرین تماسی که همسرم برای تبریک تولد من گرفت کلا رابطه شان را با ما و حتی خانواده خودشان قطع کرده اند تا جاییکه حتی وقتی مطلع شدند ما برای دیدن همسرم میرویم خانه را ترک کرده بودند و به هیچ یک از تماسهای ما جواب نمی دخهند می خواستم بدانم آیا من برای دیدن همسرم راه قانونی دارم جالب است بدانیم که در آخرین تماس وی به شیوه موکد می گفت به هیچ عنوان از دست من ناراحت نیست که تاکیدش باعث تعجب من شده بود ولی دیگر تماسی برقرار نکرده
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #1 : 30 مرداد 1387,ساعت 10:53:04 »

شاید میخوار شما آزاد باشید
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
yek pedar
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

تشكر

« پاسخ #2 : 30 مرداد 1387,ساعت 10:55:26 »

دوست من  به نظرم  لزوم تشکیل یک انجمن" حمایت  از  مردان خانواده "  احساس  می شود .

قانون متاسفانه در  موارد  زیادی  سکوت  کرده و توانایی  ندارد .

و در  این  مملکت   همه  چیز  هرکی  هرکی  است .  

برگشت  به  شرایط قبلی  زندگی  در  مورد  من  منتفی  شده .

اگر  تو  هم  همین  طور  فکر  می  کنی  در  مورد  خودت

و  برای  ایجاد  انجمن فوق  مایلی  تا  این  موارد  کمتر  سر  بقیه  بیاید ... بسم اله .

من  دارم شروع  می کنم .

مشکل  من  و  شما  بیش از  انکه مربوط  به  خودمان  یا  همسرمان  باشد  مربوط  به  آموزش هایی  است  که  در  جامعه باید

یاد داده شود و  نمی  شود .

به نظرم از  نظر  گردانندگان  حکومت  خانواده  بهترین  جایی  است  که  باید  در  ان  تنش  وجود  داشته  باشد تا  مردم  

سرشان  گرم  مزخرفات  باشد .

خارج شده است
لبخند
عبور
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 152

تشكر
اهدا شده: 3

« پاسخ #3 : 30 مرداد 1387,ساعت 11:19:13 »

صفورا خانم با اين تفاسير فكر ميكنم  شما بهتر وكيل بگيريد
خارج شده است

در پيروزي و شكست به يك حال باشيد .   .... كاش ميشد!!!!.
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #4 : 30 مرداد 1387,ساعت 13:33:10 »

تهران كجا زندگي ميكنه؟ خبر داريد؟
نوع تماس شما به ايشون چطوريه؟ موبايلي چيزي؟
اگه بي خبر بريد چي؟

خوب من فكر ميكنم بنده خدا يه مشكل خيلي حاد داره كه اولا اين كارو كرده يعني خودسوزي!! و اينكه از شما دل كنده و رفته

من بودم چه به عنوان همسر چه به عنوان همنوع سعي ميكردم كمكش كنم.
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #5 : 30 مرداد 1387,ساعت 14:14:57 »

منم با دئستان موافقم قبل اینکه وکیل بگیری اول ببین دردش چیه شاید خودت درمون ککنی
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
صفورا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر

« پاسخ #6 : 31 مرداد 1387,ساعت 18:18:03 »

ممنونم از پاسخهاتون من هم بدنبال راهی برای دیدنش هستم ولی با توجه به درخواستهای مکرر خودش برای نرفتنم تا وقتی که بتونه خودش بیاد و رفتار نا صحیح خانواده اش می ترسم با رفتن سرزده موجب آزار بیشتر اون بشم
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #7 : 02 شهريور 1387,ساعت 10:27:50 »

به هر حال من گمان ميكنم توي اين وضعيت و اين آشفتگي كه همسرتون داره در اون دست و پا ميزنه شما بهتر از هر وكيل يا دكتر روانپزشك ميتونيد به ايشون كمك كنيد شايد اون نميخواد خودشو به شما تحميل كنه و به خاطر علاقه اي كه به شما داره ميخواد شما انتخاب كني و چه بسا پاسوز ايشون نشي . اما هر ثانيه داره خدا خدا ميكنه شما بري سراغش.

اگه نميتوني تحمل كني عزيزم به نظر من الان انتخاب كن اما اگه عاشقي و همسرت رو دوست داري الان زمانيه كه بايد به دادش برسي.

البته خيلي بايد حساب شده قدم برداري با مشورت و كمك ديگران.

شايد اگه توضيحات بيشتري بدي بشه بيشتر بهتون راه نشون داد.
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :