خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 9202 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: omid.A
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: شرکتهای هرمی  (دفعات بازدید: 1276 بار)
بیتا
پاییز
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

دانشجو.بچه خوب سربه زیر مهربون

« : 07 خرداد 1386,ساعت 19:37:23 »

با سلام و عرض خسته نباشيد. يه سوال ازتون داشتم : من حدود 6 ماه در يکي از شرکتهاي هرمي کار کردم و به نوعي ميشه گفت سرم کلاه گذاشتن بی تفاوت يعني هم پولم هم وقتم هم يک ترم دانشگاهم به باد رفت حالا ميخوام ازشون شکايت کنم ميخواستم ببينم چجوري ميشه اينکارو کرد؟ اگه شکايت کنم پاي خودم هم گير هست يا نه؟ اصلا با شکايت ميتونم پولمو پس بگيرم يا نه چون يک ميلييون و ششصدهزارتومن چيزي نيست که بشه راحت ازش گذشت......همين . فقط ساده ترين راه ممکنو ميخوام بدونم.با تشکر
خارج شده است

این نیز بگذرد...
آبتین
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر

« پاسخ #1 : 07 خرداد 1386,ساعت 22:07:25 »

اگه شركتهاي داخلي باشن شايد ...

ولي .. نمي دونم .. حالا اسم شركتش چي بوده ؟ توي پليس و اينا پارتي مارتي نداري يه سوال بپرسي ؟
خارج شده است
شرمینه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 198

تشكر

« پاسخ #2 : 07 خرداد 1386,ساعت 22:40:07 »

سلام بیتا جان
 بهترین کار تنظیم یک شکایت نامه و اعلام شکایت رسمی در دادگاه هست  ........ اگر شرکت اسم و آدرس مشخصی داشته باشه و شما هم مدارک معتبر داشته باشید احتمال اینکه شکایت موفقی داشته باشید و بتونید به پولتون برسید بیشتره ولی حداقل برای اینکه جلو کار این شرکت را بگیرید لازمه که شکایت کنید، مطمئنا اشخاص دیگری هم شکایت کردند و  حتی اگر فراری هم باشند، اگر زمانی دسگیر شوند شما به حقوقتون نزدیکترید.

از همه اینها گذشته و با اینکه خوشحال می شیم بتونیم کمکی هرچند کوچک بکنیم، ولی اینجا سایت مشاوره روانشناسی هست نه سایت حقوقی چشمک
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #3 : 08 خرداد 1386,ساعت 03:22:05 »

از همه اینها گذشته و با اینکه خوشحال می شیم بتونیم کمکی هرچند کوچک بکنیم، ولی اینجا سایت مشاوره روانشناسی هست نه سایت حقوقی چشمک

بدلیل فوق موضوع قفل شد.
لطفا قبل از ارسال پست به انجمن ها لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید.
مرسی
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :