خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: لطفا راهنمایی کنید چطوری طول در مان میشه گرفت  (دفعات بازدید: 1055 بار)
ماهک
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 7

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 04 شهريور 1387,ساعت 12:31:15 »

سلام من 6 سال از زندگی مشترکم میگذره حاصل این زندگی 2تا فرزند مشکلات من از زمان تولد اولین بچه آغاز شده شوهرم بعد از تولد اولین بچه 180درجه تغییر کرد  اصلا نمیشد باهاش حرف زد ما هردو تحصیلکرده بودیم ولی من خانه دار بودم با وجود اینکه مدرکم از شوهرم بالاتر بود نتونستم کار مناسب پیدا کنم من حق خواستن کوچکترین چیزی را نداشتم سریع بهم میگفت تو که یک مصرف کننده بیشتر نیستی ماهیانه پول توجیبی من 30000 تومن بود که با این پول باید هم لباس میخریدم  هم برای بچه ام اگه چیزی میخواست میگرفتم نه اینکه فکر کنید نداشت وضع مالی شوهرم خوبه خلاصه اینه از دید ایشون من کاری بهغیر از خوردن بلد نبودم  در این دعواها من غیر منتضره باردار شدم وبچه دومم متولد شد بعد از 4 ماه برای من کار پیدا شد من سر کار رفتم ولی در این میان که چه دعواها وچه کتک کاری های که با نکرد هر روز سر کار بدن من درد میکرد از من را کتک میزد ک بار چنان منرا زد که انگشت دستم در رفت حالا میخوام بدونم اگه دفعه دیگه من رو زد چطوری میتونم برم پزشک قانونی .اگه برای رفتن به پزشک قانونی باید برم دادگاه قیدش رو میزنم چون اگه خونوادم بفهمن نمیزارن دیگه به خونش برم من نمی خوام از بچه هام 1 ثانیه هم دور بشن لازمه که بگم خونوادش هم خبر دارن که توی خونه چکار  میکنه ولی متاسفانه ..................................
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #1 : 04 شهريور 1387,ساعت 12:38:15 »

فکر کنم لزومی نداره بری دادگاه تو فقط می خوای ازش مدرک داشته باشی.

اما دوست عزیزم ببین مشکل شوهرت چیه که این همه عوض شده. شاید این کار بهتر باشه در ضمن اینکه اگه راضی بشه بر پیش مشور برای هر دوتون خوب.

یکی از آشناهای ما هم مشکلی شبیه شما  داشتن که شوهر با رفتن به پیش مشاور مخالف بود اما بالاخره رفت و الان خیلی مشکلشون کمتر شده
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
ماهک
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 04 شهريور 1387,ساعت 13:40:44 »

سلام مرسی که جوابم رو دادی ببینید اون خودش با تحقیر کردن من در تمام مدت زندگی مجبورم کرد برم سر کار فکرش بکن با دو تا بچه چقدر سخته  دایم  الان مادرم هر روز پیش بچه هام میره اگه بدونید با مادرم چطوری رفتار میکنه اگه مامانم بیا تو اصلا بهش محل نمیزاره حتی سلام هم نمی کنه میگه مامانت باعث شده تو بری سر کار در صورتیکه خدا شاهده اصلا مامانم کاری نداره من فقط برای اینکه بهش ثابت کنم منهم میتونم دستم تو جیب خودم باشه رفتم سر کار الا ن1 ساله که خونه مامانم وبرادرم نمیره در مورد مشاوره هم در شهر ما مشاور  که نیست یک مرکز مشاوره داره که اونهم از ترس اینکه تو دهن مردم نیوفتم اصلا شوهرم حاضر نیست از درش رد بشه
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #3 : 04 شهريور 1387,ساعت 13:42:52 »

سلام ماهك جان. براي گرفتن طول درمان بايد بري كلانتري محل و بعد اونا نامه ميدن براي  پزشكي قانوني كه توي خيابون بهشته و خوب خودشون با معاينه شما مدارك لازم رو ضميمه پروندتون ميكنن.

اما من يه سوال دارم چرا ميخواي منتظر بشيني دفعه بعدي كه تورو بزنه بري پزشكي قانوني؟!
چرا نميخواي مشكلت رو حل كني؟!

مثل اينه كه من بگم شير گاز خونمون نشتي داره اگه منفجر بشه شماره آتيش نشاني چنده؟! خوب چرا سعي نكنم درستش كنم؟!
شما كه تحصيل كرده هستي مادر دوتا بچه اي چرا حق و حقوق خودت رو نميدوني ؟!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 04 شهريور 1387,ساعت 13:46:08 »

اوه شما تهران نيستي؟! خوب به هر حال شهرتون كه پزشك قانوني داره!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ماهک
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 04 شهريور 1387,ساعت 14:00:41 »

سلام ممنون از اینکه جوابم را دادی میدونی نمی خوام تا وقتی بچه ها کوچیکن اقدامی بکنم چون میدونم بچه ها را ازم میگیرند حرف از کلانتری محل نکن که اصلا از ترس میمیرم
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #6 : 04 شهريور 1387,ساعت 14:52:11 »

نمی دونم ببین نمیشه همه چیزو با هم نداشت اما یکی از اشناهای من که این مشکل و داشت تصمیم گرفت شوهرش رو اصلا نبینه و فقط برای بچه هاش زندگی کنه نمی دونم راه حل درستی یا نه اما خوب یه راه حل
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 04 شهريور 1387,ساعت 15:11:21 »

قرار نيست اگه ميخواي اقدامي بكني به كلانتري و پزشكي قانوني ختم بشه كه ، كي گفته بي خيال بچه هات بشي! اي بابا

يه كاري كن كه بحثتاتون به زد و خورد نكشه يه كاري كن اينقدر بينتون دعوا شديد نشه كه شما رو بگيره به باد كتك. منظورم من اينه.
ميگم جلوي كتك خوردنت رو بگير ......... چرا فكر ميكني كه بعد از كتك بعدي چي كار كني!؟
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :