ok من ميخوام نظرتون رو راجع به اين موضوع حسن ها و عيبهاي ازدواج موقت بدونم اگه منو مجاب كنيد ممنون ميشم هرچند خودم بطور كلي باهاش مخالفم و توهين نسبت به خانمها ميدونم
یا حق
در مورد این مسئله باید کاملا موشکافانه جلو بیاییم
اما من در قدم اول ادعا میکنم ازدواج موقت نتها اهانت به زنان نیست بلکه نوعی حمایت اجتماعی هست از زنان
........
فکر می کنم بهتر است چند تا مقدمه را به عرضتوت برسونم
1- شما زنان امروزی را با زنان دوران اول اسلام مقایسه نکن.در آن زمان زنان بیوه زیاد بودند.و در جوامع بشری کمترین عنایت و توجه به زنان بود.زن را در حد یک حیوان تنزل داده بودند و بعضی به اعتقاد باطلشان زنان را از دایره انسانیت خارج می دانستند.
عمل زشت زنده به گور کردن دختران شاهدی بسیار بجا برا این حرف است
مردی بود 12 تا از دخترانش را زنده به گور کرده بود.دختری آخر او به خاطر ترفند و حیله همسرش بصورت مخفیانه بزرگ شده بود.تا اینکه وقتی سن او به 5 سالگی رسید ان زن دخترک را با حالتی بسیار زیبا به نزد شوهرش فرستاد و به خیال خود که او دیگر از دخترک زیبا خوشش میاد و اون رو نمی کشد.اما این مرد خشن سنگدل باز هم به خیال باطل خود دختر داشتن را ننگ می دانست.دخترک را با خود به بیابان برد و به کمک دستان کوچک دخترک یک قبر برای او حفر کرد.اون دختر با دستان ناز و کوچک خود خاکها را برمی داشت به خیال اینکه دارد کمک پدر خود می کند.بالاخره این مرد سنگدل دخترک را در قبر نهاد و ان دختر می پرسید برای چه این کار را میکنی .و او مشغول پر کردن قبر بود.دختر سوالهای خودش را تکرار میکرد تا اینکه کم کم دیگر صدایش از زیر خاک بیرون نیامد.
این گوشه ای بود از وضع نا بسامان زنان در عصر جاهلیت
و جدای از این در آن زمان زنانی که زنده بوده یا در جنگها اسیر می شدند یا برای نوکری و یا بازیچه دست مردان هوس باز بودند.
از این رو زیاد در جامعه ان زمان احترامی نداشتند.
دین سلام با ورود خود به این دوران خط بطلان بر این عقاید باطل و خرافه کشید .چنان فرهنگ سازی کرد که ان مردم لجوج و سنگ دل را از عقاید خود بازداشت
و ارزش از دست رفته زنان را به منزلگاه حقیقی خود رساند
2- در زمان حاضر نگرش جوامع به زنان تغییر کرده.گروهی گمان می کنند که زنان مساوی مردان شده اند ولی بازهم گروهی اعتقاد دارند که هنوز حق زنان درحال پایمال شدن است.در یک نشریه خارجی ارزش زن در جوامع غربی را به یک دستمال در دستشویی تشبیه کرده بود.یعنی از آنها حداکثر استفاده را می کنند و بعد با کثیفترین حالت به چاه فاضلاب پرت می کنند
اصلا وجود حلقه فیمینست نشان از این دارد که هنوز که هنوز است گروهی از زنان از وضع نابسامان کونونی زنان معترض هستند
ولی به عقیده من هنوز هم شرافت و کرامت زن در جوامع امروز اصلا رعایت نمی شود و با انواع اقسام حیله ها آنها را خام کرده اند و ارزش آنها بشدت درحال پایمال شدن هست.
3-باید مسئله شهوت و نوع استفاده از این غریزه و محدوده آن مشخص بشه و همچنین فرق بین زن و مرد در این مسئله.
ایا می توان گفت نگرش اجتماعی نسبت به بهره جنسی زن و مرد مساوی هست؟
ایا می توان گفت تمامی توقعاتی که متوجه زنان هست از لحاظ حیاء و عفت عینا متوجه مردان هست ؟
ایا می توان این واقعیت را انکار کرد که زن حالت انفعالی دارد و مرد حالت فاعلی و این وجه تمایز را انکار کرد؟
پاسخ این سوالات کاملا معین کنند ه جواب خیلی از ابهاماتی هست که در اذهان خیلی از دختران و بعضی پسران هست
4-زنان امروزی هم کاملا متفاوت از زنان آن دوران هستند.در ان دوران زن خیلی وابسته به شوهر خود بود و قوام زندگی او وابسته به شوهر بود.چون در آن جامعه مجالی برا کار نداشت و نمی توانست خرجی برای خود داشته باشد ولی امروزه اصلا این گونه نیست
اینها همه مقدمه بود برای یک نکته انشاءالله در پست های بعدی به ان اشاره میکنم
اما فعلا قصد دارم در مورد این مقدمات نظرات دوستان را جوایا بشم