خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1] 2 3 ... 5   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ازدواج موقت  (دفعات بازدید: 4532 بار)
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« : 24 ارديبهشت 1386,ساعت 09:52:56 »

ok من ميخوام نظرتون رو راجع به اين موضوع حسن ها و عيبهاي ازدواج موقت بدونم اگه منو مجاب كنيد ممنون ميشم هرچند خودم بطور كلي باهاش مخالفم و توهين نسبت به خانمها ميدونم
خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #1 : 24 ارديبهشت 1386,ساعت 11:54:09 »

با خودم گفتم بد نيست اين مطالبي رو كه من تو يك سايت خوندم براي شما هم بنويسم تا بهتر وراحت تر نظرتونو بگيد.

ازدواج موقت = بهترين راه ارضاء و كنترل نياز جنسي براي جوانان = روابط جنسي مشروع]

سلام دوستان:
برام سوال بود که چرا اسلام که در همه زمینه ها پاسخگو هست در مورد نیاز جنسی که یکی از طبیعی ترین کششهای بین دو جنسه،...مخالفه !!
پس لازم دونستم که در این زمینه به فحص و بررسی بپردازم . نتیجه خیلی برام جالب بود. امیدوارم شماها هم مثل من از این مطلب استفاده کنین ولی سو استفاده، هرگز.

مقدمه و كليتي از ازدواج موقت ::

مسئله ازدواج موقت يکي از مهمترين مسائل و يکي از بهترين سنت هاي رسول اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) است.
اجراي اين امر در اجتماع باعث جلوگيري و ريشه کن شدن بسياري از مفاسد مخصوصا فحشا و بسياري از مفاسدي که از اين مفسده ي بزرگ نشات مي گيرد مي شود.
بسياري از کساني که به فحشاء و آلودگي ها و نا پاکي هاي بسيار کثيف و زشت آن مي افتند از يک طرف تحت فشار زياد غريزه ي جنسي مي باشند (که يکي از سرکش ترين غرايز انساني است و سرکوب آن نيز غير ممکن است)و از طرف ديگر به علت مشکلات زيادي که در سر راه ازدواج دائم وجود دارد قادر به ازدواج دائم نيستند ، و در صد زيادي از اين طيف ، جواناني هستند که مشغول تحصيل مي باشند .
راهي که اکثريت به طرف آن مي روند ، روابط نا مشروع با همجنس و يا جنس مخالف مي باشد که اين روابط باعث فساد اجتماع و شيوع امراض مختلف مقاربتي و توليد هزاران فرزند نا مشروع (که معمولا تحويل پرورشگاه ها و شير خوارگاه ها مي شوند)و هزاران مفاسد ديگر مي شود و همچنين باعث از بين رفتن فضائل اخلاقي و معنوي مي گردد و خلاصه نظام اجتماع را به سراشيبي سقوط و تباهي سوق مي دهد.
پس بايد راهي را بيابيم که از يک طرف فاقد مشکلات ازدواج دائم بوده و از طرف ديگر آلوده شدن به اين مفاسد را به دنبال نداشته باشد.
اسلام که بهترين و بالاترين و ارزنده ترين دين است ، ازدواج موقت را به عنوان بهترين راه به انسان ها نشان داده است که هم براي مردان و هم براي زنان مفيد است و در ضمن حافظ پاکي و سلامتي دنيوي و اخروي آنها مي باشد.
در ازدواج موقت رابطه ي بين زن و مرد يا دختر و پسر ، رابطه ي شرعي و قانوني خواهد بود و مشکلات طلاق را نخواهد داشت و اگر فرزندي هم متولد شود ، کاملا شرعي و قانوني مي باشد و مانند فرزند همسر دائم از پدر و مادر ارث مي برد و تمام امتيازات را دارا خواهد بود.

ازدواج موقت در قرآن ::

قرآن کريم که حاوي جامع ترين و کامل ترين دستورات زندگي از پيام ها و دستورات الهي مي باشد ازدواج را بر دو قسم کرده است :
ازدواج دائم و ازدواج موقت.آشکارترين دليل بر مشروعيت و جواز ازدواج موقت ،آيه ي صريح قرآن است ،آنجا که مي فرمايد:
« فما استمتعتم به منهن فاتوهن اجورهن فريضة و لا جناح عليکم فيما تراضيتم ... »(سوره نساء،آيه24)
يعني : «زناني را که متعه مي کنيد،واجب است مهر آنها را بپردازيد.وگناهي بر شما نيست در آنچه بعد از تعيين مهر ،با يکديگر توافق کرده ايد(بعدا مي توانيد با توافق يکديگر،آن را کم يا زياد کنيد)،به درستي که خداوند دانا و حکيم است.»
اکثر محدثان و بزرگان تفسير از صحابه ي رسول اکرم و تابعين تصريح کرده اند که آيه ي 24 سوره ي نساء در مورد ازدواج موقت نازل شده است.

گذري در تاريخچه ي ازدواج موقت و موافقان و مخالفان آن ::
 ازدواج موقت در زمان پيامبر اکرم (ص) و حکومت امير اول سني ها و نيمي از حکومت امير دوم سني ها ،مرسوم بوده است و شخص پيامبر اکرم (ص) و حضرت علي (ع) و بسياري از صحابه ي خاص نيز به اين امر اقدام مي نمودند ،تا اينکه امير دوم سني ها در زمان حکومتش ،با اين امر نيک و پسنديده و سنت الهي مخالفت کرده و آن را حرام دانست و چون زمام حکومت غصب شده در اختيار وي بود ،دستور جلوگيري از انجام اين سنت الهي را صادر کرد و گفت :«من ازدواج موقت را بر شما حرام مي کنم و بر عمل کننده ي به آن ،حد جاري مي کنم.اگر چه زمان پيامبر اکرم(ص) نيز به آن عمل مي نموده و آيه ي قرآن در مورد حلال بودن آن نازل شده است.اگر به من خبر برسانند که مردي ازدواج موقت نموده است او را سنگسار خواهم کرد.»
افراد بسياري حتي از وابستگان خود او با اين کار مخالفت کردند،از جمله پسر خودش ،«عبدالله» نيز با اين فرمان مخالفت مي نمود و مي گفت:«به خدا قسم ما در زمان رسول اکرم(ص) ازدواج موقت مي نموديم و زنا کار محسوب نمي شديم.واي بر شما ! آيا از خدا ترس نداريد ؟اگر عمر شما را از اين مساله نهي و جلوگيري کرده است ،کرده باشد.چرا که خدا آن را حلال نموده است و پيامبر(ص) به آن عمل مي کرد.آيا از پيامبر(ص) تبعيت مي کنيد يا از عمر؟!پدرم ازدواج موقت را حرام کرده است در حالي که پيامبر(ص) آن را حلال مي دانست و به آن عمل مي کرد.آيا حرف پدرم را اطاعت کنم يا دستور پيامبر را؟!

اجتهاد در مقابل نص صريح قرآن به اعتقاد شيعه و سني باطل است اما امير سني ها (عمر) به اعتقاد تمام اهل تشيع و بعضي از طرفدارانش در زمان خود ، اجتهاد در مقابل نص نمود.
 «عمران بن حصين» که از موثقين اهل سنت است ،مي گويد :«آيه اي از قرآن در مورد حلال بودن متعه تازل شد و پيامبر(ص)به ما امر کرد که متعه نماييد ،و بعد نيز آيه اي در نسخ آيه ي متعه نيامد و پيامبر(ص)هم از آن ،نهي ننمود تا از دنيا رفت ولي مردي به راي خود هر چه خواست گفت.»آيا امير دوم سني ها بيشتر از خدا و پيامبر خدا (ص)به مصلحت جامعه آگاه بود؟به خدا پناه مي بريم از چنين حرف کثيف و باطلي!

ثواب ها و حسنات الهي در مورد ازدواج موقت ::

شخصي به نام «عقبه» مي گويد :« از امام صادق (ع)پرسيدم:

چند حديث در مورد ازدواج موقت ::

هر کس صيغه ي موقت را حلال نداند از اهل بيت نيست

«ابابصير» مي گويد :« در مورد ازدواج موقت از امام صادق(ع) سوال کردم.حضرت فرمودند :« در همين مورد اين آيه نازل شده است که :«فما استمتعتم به منهن فاتوهن ...»(سوره ي نساء آيه ي 24) يعني :«زناني را که متعه مي کنيد واجب است که مهر آنان را بپردازيد .وگناهي بر شما نيست در آنچه بعد از تعيين مهر ،با يکديگر توافق کرده ايد ،(بعدا مي توانيد با توافق يکديگر ، آن را کم يا زياد کنيد.)»

طلب آمرزش و لعنت ملائکه در رابطه با ازدواج موقت

و حضرت علي (ع) فرمودند : «اگر عمر از ازدواج موقت جلوگيري نمي کرد هيچ کس زنا نمي کرد مگر آنکه پست و شقي باشد»
و ايشان فرمودند : «من سنت پيامبر اکرم را به خاطر گفته ي يکي از مردم ترک نمي کنم»

پاسخ به چند سوال مهم در مورد ازدواج موقت! ::

آيا براى ازدواج موقت جاى خاصى هست طريق آن چگونه است آيا مىشود بدون ثبت در شناسنامه اقدام كرد ؟

در اين مورد بايد بگوييم که در اکثر شهرهاي بزرگ مکان هايي به صورت کاملا قانوني با نام هاي مختلف مثل موسسه همسريابي ، موسسه ازدواج موقت ،خانه عفاف و ... وجود دارد که افراد مي توانند با مراجعه به آن شخصي را به ازدواج موقت در آورند و در همان مکان همه ي امکانات لازم براي اين کار وجود دارد و شما عزيزان مي توانيد با تماس تلفني از 118 در شهر خودتان تلفن اين موسسات را بگيريد و با تماس به آنجا و گرفتن آدرس و پرسيدن شرايط آن به اين امر مستحب و پسنديده اقدام نماييد.

آيا مرد و زن بدون وكيل مىتوانند خودشان صيغه عقد را بخوانند؟

بلى اگر بتوانند صيغه را صحيح بخوانند و شرايط حاصل باشد و قصد انشاء كنند مانعى ندارد.

آيا انسان بدون وجود شاهدى مى تواند صيغه عقد موقت را بخواند در صورت مواجه شدن با نيروهاى انتظامى چگونه بايد جواب دهد؟

از نظر شرعى اگر زن و مردى ادعاى زوجيت با يكديگر داشته باشند ادعا پذيرفته است مگر آنكه قرينهاى بر خلاف و يا فريبى در كار باشد. و خواندن صيغه نياز به شاهد ندارد.

غير از خواندن صيغه چه مسائلى را بهتر است در عقد موقت رعايت كنيم؟

مسائل بهداشتى و نيز حفظ آبرو و حيثيت.

حكم عقد موقت با زن بيوه چيست؟

ازدواج موقت اشكال ندارد ولى مواظب باشيد آن خانم دچار بيمارى نباشد. همين طور اگر قبلاً با كسى ازدواج كرده است در عده نباشد. عده: مدت زمانى است كه زن بعد از جدا شدن از شوهر بايد صبر كند تا بتواند شوهر دوم نمايد. مدت براى زنى كه شوهرش مرده چهار ماه و ده روز و براى كسى كه طلاق گرفته وقتى شوهر در حالت پاكى از حيض او را طلاق داد او بايد صبر كند تا دوباره عادت شود و وقتى براى بار سوم حيض شد عده هايش تمام است و مىتواند شوهر كند. البته اگر زن يائسه باشد يعنى اگر سيده است 60 سال و اگر غير سيده است 50 ساله باشد كه معولاً در اين سن زنها عادت نمىشوند. چنين زنانى عده ندارند و بلافاصله بعد از جدا شدن از شوهر اول مىتوانند به عقد شوهر ديگر درآيند. بنابراين شما با رعايت اين جهات مىتوانيد با زن بيوه ازدواج موقت نماييد.

« آخرين ويرايش: 27 ارديبهشت 1386,ساعت 20:42:26 توسط حسین » خارج شده است

شرمینه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 198

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 24 ارديبهشت 1386,ساعت 19:46:32 »

سلام

در ازدواج موقت تاکید بر مراقبت از عفاف و جلوگیری از مورد سوئ استفاده قرار گرفتن شده..... حالا دو سوال پیش می اد و آن هم اینکه معنی عفاف اینجا چیه و دیگر اینکه چطور می شه مطمئن بود که از ازدواج موقت سوئ استفاده نمی شه.......

بنظر من این مسائل شرایط خاص و سختی داره  که کامل شدن این شرایط برای ازدواج موقت تقریبا غیر ممکنه.... حداقل در شهری مثل تهران...... در شهرهای کوچکتر هم که اطمینان بیشتره ، میزان انگشت نما شدن بیشتره....

حالا راهکار چیه؟
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 24 ارديبهشت 1386,ساعت 22:45:38 »

ok من ميخوام نظرتون رو راجع به اين موضوع حسن ها و عيبهاي ازدواج موقت بدونم اگه منو مجاب كنيد ممنون ميشم هرچند خودم بطور كلي باهاش مخالفم و توهين نسبت به خانمها ميدونم
یا حق
در مورد این مسئله باید  کاملا موشکافانه جلو بیاییم
اما من در قدم اول ادعا میکنم ازدواج موقت نتها اهانت به زنان نیست بلکه نوعی حمایت اجتماعی هست از زنان

........
فکر می کنم بهتر است چند تا مقدمه را به عرضتوت برسونم
1- شما زنان امروزی را با زنان دوران اول اسلام مقایسه نکن.در آن زمان زنان بیوه زیاد بودند.و در جوامع بشری کمترین عنایت و توجه به زنان بود.زن را در حد یک حیوان تنزل داده بودند و بعضی به اعتقاد باطلشان زنان را از دایره انسانیت خارج می دانستند.
عمل زشت زنده به گور کردن دختران شاهدی بسیار بجا برا این حرف است
مردی بود 12 تا از دخترانش را زنده به گور کرده بود.دختری آخر او به خاطر ترفند و حیله همسرش بصورت مخفیانه بزرگ شده بود.تا اینکه وقتی سن او به 5 سالگی رسید ان زن دخترک را با حالتی بسیار زیبا به نزد شوهرش فرستاد و به خیال خود که او دیگر از دخترک زیبا خوشش میاد و اون رو نمی کشد.اما این مرد خشن سنگدل باز هم به خیال باطل خود  دختر داشتن را ننگ می دانست.دخترک را با خود به بیابان برد و به کمک دستان کوچک دخترک یک قبر برای او حفر کرد.اون دختر با دستان ناز و کوچک خود خاکها را برمی داشت به خیال اینکه دارد کمک پدر خود می کند.بالاخره این مرد سنگدل دخترک را در قبر نهاد و ان دختر می پرسید برای چه این کار را میکنی .و او مشغول پر کردن قبر بود.دختر سوالهای خودش را تکرار میکرد تا اینکه کم کم دیگر صدایش از زیر خاک بیرون نیامد.
این گوشه ای بود از وضع نا بسامان زنان در عصر جاهلیت
و جدای از این در آن زمان زنانی که زنده بوده یا در جنگها اسیر می شدند یا برای نوکری و یا بازیچه دست مردان هوس باز بودند.
 از این رو زیاد در جامعه ان زمان احترامی نداشتند.
دین سلام با ورود خود به این دوران خط بطلان بر این عقاید باطل و خرافه کشید .چنان فرهنگ سازی کرد که ان مردم لجوج و سنگ دل را از عقاید خود بازداشت
و   ارزش از دست رفته زنان را به منزلگاه حقیقی خود رساند

2-  در زمان حاضر  نگرش جوامع به زنان تغییر کرده.گروهی گمان می کنند که زنان مساوی مردان شده اند ولی بازهم گروهی اعتقاد دارند که هنوز حق زنان درحال پایمال شدن است.در یک نشریه خارجی ارزش زن در جوامع غربی را به یک دستمال در دستشویی تشبیه کرده بود.یعنی از آنها حداکثر استفاده را می کنند و بعد با کثیفترین حالت به چاه فاضلاب پرت می کنند
اصلا وجود حلقه فیمینست نشان از این دارد که هنوز که هنوز است گروهی از زنان از وضع نابسامان کونونی زنان معترض هستند
ولی به عقیده من هنوز هم شرافت و کرامت زن در جوامع امروز اصلا رعایت نمی شود و با انواع اقسام حیله ها آنها را خام کرده اند و ارزش آنها بشدت درحال پایمال شدن هست.

3-باید مسئله شهوت و نوع استفاده از این غریزه  و محدوده آن مشخص بشه و همچنین فرق بین زن و مرد در این مسئله.
ایا می توان گفت نگرش اجتماعی نسبت به بهره  جنسی زن و مرد مساوی هست؟
ایا می توان گفت تمامی توقعاتی که متوجه زنان هست از لحاظ حیاء و عفت عینا متوجه مردان هست ؟
ایا می توان این واقعیت را انکار کرد که زن حالت انفعالی دارد و مرد حالت فاعلی و این  وجه تمایز را انکار کرد؟
پاسخ این سوالات کاملا معین کنند ه جواب خیلی از  ابهاماتی هست که در اذهان خیلی از دختران و بعضی پسران هست

4-زنان امروزی هم کاملا متفاوت از زنان آن دوران هستند.در ان دوران زن خیلی وابسته به شوهر خود بود و قوام زندگی او وابسته به شوهر بود.چون در آن  جامعه مجالی برا کار نداشت و نمی توانست خرجی برای خود داشته باشد ولی امروزه اصلا این گونه نیست

اینها همه مقدمه بود برای یک نکته انشاءالله در پست های بعدی به ان اشاره میکنم
اما فعلا قصد دارم در مورد این مقدمات نظرات  دوستان را جوایا بشم
« آخرين ويرايش: 24 ارديبهشت 1386,ساعت 22:50:23 توسط حسین » خارج شده است
rahgozar
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 268

تشكر

« پاسخ #4 : 25 ارديبهشت 1386,ساعت 16:58:58 »

اول حسین آقا بگو که این جملت یعنی
((ایا می توان این واقعیت را انکار کرد که زن حالت انفعالی دارد و مرد حالت فاعلی و این  وجه تمایز را انکار کرد؟))
چه ربطی داره به قضیه؟و بعد هم کدوم جنبه از حالت های انفعالی زنان را منظورته ؟اگه می شه یک کم توضیح بده.
خارج شده است

داشتم دلقی و صد عیب مرا می پوشید  خرقه رهن می و مطرب شد و زنار بماند
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 25 ارديبهشت 1386,ساعت 20:42:39 »

خب منظور این هست که در  این مسائل زنان بیشتر در معرض تاثیر منفی هم از جهت اجتماعی و از جهت طبیعی  هستند بخلاف مردها .
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 25 ارديبهشت 1386,ساعت 20:46:56 »

بدون اذن پدر به عقد موقت پسر جوانى درآمدم، آيا مي توانم در اين زمينه به آيت الله بهجت رجوع كنم؟
اگر مرجع تقليد شما اذن پدر را در ازدواج دختر باكره بنابر احتياط لازم مي داند رجوع به نظر آيت الله بهجت مانعى ندارد و عقد اشكالى ندارد.تنها نكته اى كه يادآورى آن لازم است لزوم مراقبت از عفاف و شخصيت خود و مورد سؤ استفاده ديگران قرار نگرفتن است.

در مورد این مسئله من هنوز یقین ندارم و فکر کنم باز اشتباهی بیان شده.چون اصل فتوای آقای بهت این جوری نیست یه قید و شرط دیگه ای هم داره
این هم فتوای حضرت آیت الله بهجت :
 اگر پدر و جد پدرى غايب باشند، به طورى كه نشود از آنان اذن گرفت و ازدواج براى دختر لازم باشد، يا در ازدواج نكردن ضرر يا حرج (يعنى مشقت شديدى ) باشد، و همچنين اگر پدر يا جد پدرى از ازدواج او با كسى كه هم كفو اوست ، با وجود تمام مقدمات و شرائط، ممانعت كنند، و او نيز تمايل به ازدواج دارد و ازدواج هم به مصلحت او باشد، با اجتماع تمام شرائط مى تواند ازدواج نمايد.
« آخرين ويرايش: 26 ارديبهشت 1386,ساعت 04:44:07 توسط حسین » خارج شده است
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #7 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 04:31:28 »

حسين آقا با عرض شرمندگي در اين فتوا اشاره اي به ازدواج دائم يا موقتي نشده فقط ازدواج كه من فكر ميكنم مدنظر ازدواج دائم بوده چون من اين فتوا رو در رساله توضيح المسائل مرجع تقليد ديگه اي  هم خوندم
و در مورد ازدواج دائم بود
خارج شده است

parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #8 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 04:50:12 »

دوستان عزيز ديگه مون راجع به اين موضوع نظري ندارند
 من دنبال رد يا پذيرش صددرصد فتوي مراجع تقليد نيستم  اصلا علمشو ندارم به دوران جاهليت هم كاري ندارم براي همه واضحه كه نزول آيه شريفه در اون زمان حتما حكمتي داشته و زني رو كه در اون زمان باهاش بدترين رفتارها ميشده با ظهور اسلام بهش ارزش داده شده.
 همين چند سال پيش بود زمان زيادي هم ازش نگذشته بحث ازدواج موقت در جامعه خودمون رواج پيدا كرد كه اگر جوونا قادر به ازدواج دائم نيستند خوب رو به موقت بيارن. راجع به اين در جامعه كنوني با طرز تفكر آقايان نظرتون چيه؟
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 04:54:37 »

دوستان عزيز ديگه مون راجع به اين موضوع نظري ندارند
 من دنبال رد يا پذيرش صددرصد فتوي مراجع تقليد نيستم  اصلا علمشو ندارم به دوران جاهليت هم كاري ندارم براي همه واضحه كه نزول آيه شريفه در اون زمان حتما حكمتي داشته و زني رو كه در اون زمان باهاش بدترين رفتارها ميشده با ظهور اسلام بهش ارزش داده شده.
 همين چند سال پيش بود زمان زيادي هم ازش نگذشته بحث ازدواج موقت در جامعه خودمون رواج پيدا كرد كه اگر جوونا قادر به ازدواج دائم نيستند خوب رو به موقت بيارن. راجع به اين در جامعه كنوني با طرز تفكر آقايان نظرتون چيه؟

خب ببین من دیدم شما جوری حرف زید که از این خوشتون نمی یاد و اون رو اهانت به زنها قلمداد کرید و از همین بابت بود که من خواستم مقدامه چینی گنم و از تمامی زوایا این مسئله رو برسی کنم و کاملا براتون اثبات کنم که این قضیه نتها اهانت به زن نیست بلکه یک نوع شرافت و حریم دیگری برای زن قائل میشه ...
البته بحثم هنوز نا تمام هست و منتظر هستم این مقدمات را کاملا تموم کنم بعدش یه نتیجه درست حسابی تحویل بدم و بعد هم از نظر دوستان استفاده میکنم
« آخرين ويرايش: 27 ارديبهشت 1386,ساعت 04:56:16 توسط حسین » خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 04:58:05 »

حسين آقا با عرض شرمندگي در اين فتوا اشاره اي به ازدواج دائم يا موقتي نشده فقط ازدواج كه من فكر ميكنم مدنظر ازدواج دائم بوده چون من اين فتوا رو در رساله توضيح المسائل مرجع تقليد ديگه اي  هم خوندم
و در مورد ازدواج دائم بود

اگه دقت داشته باشید در صدد بیان احکام کلی مشترک بین عقدها هست که عقد غیر دائم رو هم شامل میشه
خارج شده است
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #11 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 14:52:39 »

من گفتم باهاش مخالفم چون قرار نيست موافق باشم  گفتم توهين نسبت به زنها ميدونم الان هم ميگم و يك قدم از موضع خودم عقب تر نميرم زمان كنوني رو ميگم نه صدر اسلام.!
ولي اگه من يكنفر مخالف باشم دليل نميشه همه مخالف باشند يا بي نظر
 من ميگم اگه يه آقايي يه خانمي رو ميخواد بايد هميشگي و دائمي بخواد نه موقتي
دوستان لطفا نظر تونو بگيد اگر دوست داشتيد ناراحت
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #12 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 15:55:25 »

چند سوال ساده!

تا حالا شده با کسی دوست بشی بدون دلیل؟
تا حالا شده با کسی دوست بشی که مثلا بخوای جزوه درس X رو بهت بده؟
از اون زمانی که جزوه رو گرفتی تا زمانی که پس بدی هیچ، شده بعد از اون تا الان باهاش باشی؟
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
شرمینه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 198

تشكر

« پاسخ #13 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 17:47:22 »

به عقیده من جامعه کنونی ما در این مساله خیلی بلاتکلیفه..... یک جا تکیه بر عفاف و پاکدامنی می شه که مطمئنا به ازای هر مردی که از این راه عفاف خارج می شه ، یک زن هم خارج می شه، حالا اگر بخوایم واقع بینانه تر باشیم کلی از این بار رو روسپیان جامعه بدوش می کشند که باعث می شه خیلی از خانم ها هم از راه عفاف (به تعریف ما ایرانی های مسلمان) خارج نشن.....ا

ز طرف دیگه با باز شدن جوامع مختلف به یکدیگر از طریق اینترنت و ماهواره و تلفن و رفت و آمدهای اسان و آشنایی با فرهنگ غربی و شرقی که "رابطه" را مثل نهار و شامشون جزئی از زندگیشون می بینند و باعث برداشته شدن این "تابوی رابطه" می شن یک هرج و مرجی ایجاد شده....... از طرفی خیلیها می خوان با آموخته ها و عقایدشون پاکدامن باشن ، در صورتیکه نمی شه منکر یک نیاز طبیعی شد و این عین پاک کردن صورت مسئله است، زمانی که خود مسئله به قوت خودش باقیه......

به عقیده شخص من ازدواج موقت در معنا یک مدل روسپی گری شرعی است. اگر زمانی 2 نفر با علاقه می خوان با هم باشن ولی امکانش نیست، خوب ازدواج موقت تا  مهیا شدن شرایط برای ازدواج دائم ، خیلی هم زیبا و پسندیدست ولی اینکه آدم وجودشو به ازای مبلغی برای زمان معینی در اختیار دیگری بذاره، حالا هر اسمی هم روش بذارن، خیلی کثیفه......

این نه تنها توهین به وجود زیباییست که زن نام داره، بلکه توهین و تحقیر احساس و عزت نفس آقایون است، که آنها را تا حد موجودی که اختیاری برای احساسات و غرایزش نداره پایین میاره.
« آخرين ويرايش: 27 ارديبهشت 1386,ساعت 17:51:16 توسط Shermineh » خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 27 ارديبهشت 1386,ساعت 20:36:45 »

ولی اینکه آدم وجودشو به ازای مبلغی برای زمان معینی در اختیار دیگری بذاره، حالا هر اسمی هم روش بذارن، خیلی ......

این نه تنها توهین به وجود زیباییست که زن نام داره، بلکه توهین و تحقیر احساس و عزت نفس آقایون است، که آنها را تا حد موجودی که اختیاری برای احساسات و غرایزش نداره پایین میاره.
اولا ببین حتما لازم نیست که پول باشه بلکه حتی تعلیم هم کافی و بلکه بهتر و ارجح می باشه.و تعلیم علم برا هیچ کس ذلت بار و توهین نیست بلکه اصلا خود همین یک انگیزه مناسبی هست برای کسب علم
اگرچه پول هم می توان داد ولی اگه دقت کرده باشید من گفتم وضیعت کنونی زنان با زنان آن زمان قابل مقایسه نیست و در حقیقت این یک نوع نگاه نگرش عطوفت آمیز  اجتماعی بوده برای زنانی که وضیعت نابسامان اجتماعی داشتند و چه بسا اگر این نمی بود خیلی از همین ها باعث به فساد کشیدن جامعه می شدند چون اگر این مورد هم برایشان باعث جبران کسری در  زندگی مادیشان نشود به ناچار روی خواهند اورد به فساد حداقل برای کسب معیشت و فرار از فقر و ذلت اجتماعی ناشی از فقر
« آخرين ويرايش: 27 ارديبهشت 1386,ساعت 20:43:29 توسط حسین » خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 ... 5   بالا
چاپ صفحه
پرش به :