سلام
خوب یه مدتی به دلایل کاری و شخصی و گرفتاری هایی که همه دارند نتونستم توی جمع بچه های با صفای این انجمن حضور پیدا کنم.
بالاخره این تاپیک رو به دقت مطالعه کردم.
1- امروز یه ایمیل از عمو فیلتر داشتم که ...
2- اکثر بحث هایی که اینجا شده و کلماتی که رد و بدل شده متاسفانه اصلا به موضوعیت بحث ارتباطی نداره!
3- دوستانی که در این تاپیک لطف کردند و نظر دادند متاسفانه دلشون میخواد نظرات شخصی خودشون رو به بقیه تحمل کنند
4- در دین اسلام ازدواج موقت شرعی و جایز هست و کسی به صرف اینکه این نوع ازدواج مورد پسندش نیست نمیتونه شخصی که این کار رو میکنه به هرزگی متهم کنه.
5- خواهش میکنم به هم تیکه نندازیند!!!!!! این مسائل باعث بروز کدورت بین همدیگه میشه!
همه میدونند که تمامی وب مسترها و مدیران سایت و .. از اینکه انجمنشون و سایتشون بازدید کننده داشته باشه و فعال باشه خیلی خوششون میاد!
منم لحظه اول خیلی خوشحال شدم اما وقتی به قسمت گزارش به مدیران مراجعه کردم و پیغامهای خصوصی ام رو خوندم واقعا ناراحت شدم.
خیلی از دوستان از بقیه گله و شکایت داشتند و مسائل حاشیه ای و جانبی زیادی پیش اومده.
با اجازه دوستان و باز کننده تاپیک این موضوع رو
موقتا قفل میکنم و از همه شما خواهش میکنم که به این موضوع فکر کنید و فقط نظر شخصی خودتون رو بگید نه اینکه بخواید تحمیلش کنید!!!
باور کنید من هم اگر به دلیل محدودیت هایی که برای سایت داری و اداره یه همچین پایگاهی دارم مجبور به اعمال اینگونه رفتارها از سمت خودم نبودم به هیچ وجه همچین کاری رو نمیکردم
ضمن اینکه این گونه موارد و ... بیشتر به انسانیت ادمها و وجدانشون به نظر من برمیگرده. چه بسا زن و شوهر هایی رو میشناسم که بخاطر مثلا عدم توانایی بچه داری رو به همسر دوم با اجازه همسر اول اوردند و زندگی خوبی دارند یا مثلا به دلیل ناتوانی جنسی از طرف زن به این کار رو آوردند. همه چیز حساب و کتابی داره. خداوندی که این حق رو به مرد داده و به زن نداده یا خیلی چیزهایی دیگه که به مرد داده و به زن نداده یا برعکس شک نکنید حکمتی داره.
زن زنانگی و لطفاتی رو داره که هیچ مردی هیچ گونه بویی ازش نبرده.

خانمهای شاکی این بحث به زن بودنتون افتخار کنید بجای اینکه بخواید مردان رو متهم کنید! خدای نکرده مردا که این قانون رو تو مجلس خدا به زور پیش نبردند!!! موقعی هم که به دنیا اومدند نمیتونستند بگند مرد باشند یا زن!!!
امیدوارم کسی از این موضوع لااقل از من دلگیر نشه.
اگر صحبتی در این زمینه دارید از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بدید تا بررسی کنم.