خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یک زن چگونه حقوق خود را پس انداز کند ؟(بدون اختلاف)  (دفعات بازدید: 2476 بار)
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #15 : 28 مرداد 1388,ساعت 13:36:55 »

هر سيستمي توي زندگي هر كسي يه جور جواب ميده تو اين جور موارد اصلاٌ نميشه كاري رو به كسي توصيه كرد. من خودم اصلاً به شوهرم نگفتم كه چقدر حقوق ميگيرم چون فكر ميكنم دليلي نداره كه بدونه
يكي از قسطاي مشتركمون رو من پرداخت ميكنم يك تكه زمين خريدم و بهش گفتم كه مابقي حقوقم هم صرف پرداخت قسط زمين ميشه ولي در مورد قسمت بعدي كه پس انداز ميشه چيزي نگفتم.
اين كار رو هم از روي بدجنسي انجام نميدم پس انداز ميكنم چون ميخوام آينده خوبي با هم داشته باشيم. ميخوام در آينده سورپرايزش كنم آخه تصميم گرفتم با كمك داييم كه تو كار ساخت و سازه زمينم رو مشاركتي بسازم و كلي ذوق زده اش كنم  :)اينجوري هم يك خونه به نام خودم با پس انداز خودم دارم . هم پس انداز خود خواهانه نداشتم، به درد هر دومون خورده.
شايد شما هم بتوني اين كار رو بكني مثلاً يك ماشين قسطي بردار بگو بايد قسطش رو بپردازم.
« آخرين ويرايش: 28 مرداد 1388,ساعت 15:15:49 توسط محمد » خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #16 : 28 مرداد 1388,ساعت 15:24:14 »

بنده هم با نظر یاسمن جان موافقم

زندگی مشترک سر جای خودش و  اینکه یه زن برای خودش پس انداز داشته باشه به نظر من خیلی ضروریه  ویه مسئله دیگه است

می تونی به همسرت در خریدن زمین  خونه و یا ماشین کمک کنی ( به شرطی که مشترک باشه ) اما درکنارشم باید  برای خودت پس

انداز کنی  واگه فکر می کنی همسرت ناراضیه  پس دلیلی نداره از کل مبلغ حقوقت باخبر باشه

از نظر شرعی هم حلال ترین پوله
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 212

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 35

« پاسخ #17 : 31 مرداد 1388,ساعت 11:58:25 »

ابهام عزیزم
وقتی شوهری که خودش حقوق می گیره ولی به زنش می گه باید پولاتو بدی و من جای چکمو پر کنم یعنی چه؟
 چون هنوز وارد زندگیه مشترک نشدی این حرف را می زنی نمی خوام ته دلتو خالی کنم من هم مجرد بودم همین فکر را می کردم
که به نظرم خیلی رویا بود
وقتی می ری جون می کنی و هدفت از کار کردن هم همینه که کار کنی و برای زندگیت خرج کنی نه ببری به مامان و بابات بدی
باید همین کارر اکرد پس انداز که چیز بدی نیست نمی خوای همراه خودت ببریش که پس انداز می کنی برای روز مبادا که اگه یه روز احتیاج داشتی پس انداز کنی همه زناه(که این را به جرات می گم )خیلی خیلی جلوتر از خودشونو می بینن ولی مردها حتی یک ثانیه جلوتر را نمی بینن
زنها می ترسن فقط بخاطر همین و دوست دارن پس انداز کنن
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :