خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشکل در کلاس و رابطه با همسالان  (دفعات بازدید: 860 بار)
فرزین
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 25 شهريور 1387,ساعت 21:34:24 »

من در زمینه  معاشرت و برقرای ارتباط درست با همکلاسی ها -همسالان- از دوستان  استد عای راهنمایی و مشاوره  داشتم . مشکل من  با افراد هم سن و سال  در  همرنگ شدن با رفتار سخیف و به دور از آداب نزاکت  آنهاست امری که همواره یکی از بزرگترین مشکلات من در زندگی بوده است و سبب دوری گزینی بیشتر  من از اجتماعات گروهی شده است و این موضوع صرفا در مراودات من با گروه همسالان مطرح می باشد و در رابطه با افراد صاحب فکر و اندیشه من جمله با اساتید و معلمان  و سایر افراد بزرگسال چنین مشکلاتی بروز نمی نمایند.ارتباط من با  همکلاسی ها همواره با تنش و آزار و اذیت و یا احتمالا تحقیر و سو استفاده هایی از جانب برخی از انها همراه بوده که افراد مذکور  در دسته بندی های اخلاقی موجود در عرف جامعه از نظر بنده افرادی هستند که از تربیت خانوادگی مناسب برخوردار نمی باشند و این مشکلات آرامش فکری من را به هم زده و تاثیر منفی در تحصیلات بنده داشته است بطوری که چند بار در امتحانات تجدید شده ام در صورتی که در طول سالیان تحصیل جز شاگردان ممتاز در مدرسه بوده ام.موارد فوق سبب نوعی بی اعتمادی و احساس نا امنی در من شده است.بگونه ای که دایم در حال تحلیل روابط آزار دهنده خود با افراد فوق می باشم.
اگر کتابی در این زمینه سراغ دارید تا با مراجعه به آن و استفاده از رهنمود های بیان شده در آن کتا ب  بتوانم از عهده این مشکل بر آیم لطف بزرگی به بنده نموده اید.
خارج شده است
66maryam
موسوی
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 216

تشكر
اهدا شده: 54
دريافت شده: 41

« پاسخ #1 : 25 شهريور 1387,ساعت 22:03:13 »

کلاس مدرسه یا دانشگاه؟؟
خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« پاسخ #2 : 26 شهريور 1387,ساعت 11:57:01 »

سلام

دوست عزیز شما جزء افرادی هستی که حساسیت بالایی در ارتباط و برخورد با افراد از خودشون بروز میدهند. اما این را متوجه باشید که عدم معاشرت و ارتباط با افراد مختلف این حساسیت را بیشتر میکند پس گوشه گیری و یا کناره گیری شما را اصلاح نمیکند بلکه اگر میخواهید به یک فرد عادی و معمول جامعه بدل بشوید باید دوستان زیادتری داشته باشید تا وضعیت روحی شما متعادلتر شود یا حداقل سعی کنید اینطور افراد را دورا دور بپذیرید و با سلام و علیکی آنها را از خودتون نرانید .

باید عرض کنم من هم کمتر از شما این حساسیت را ندارم ولی زمانی که  موضوع  سرنوشت شماست و اینگونه افکار به شما لطمه وارد میکند مثل افت تحصیلی یا کناره گیری از درس و تحصیل... بهتره کمتر به این طور مسائل اهمیت بدهید و سعی کنید خودتونو تا اندازه ای همرنگ جماعت کنید .

ضمننا سری به کتابخانه محل سکونتتون بزنید، بخش روانشناسی  کتابهای مختلف و زیادی در زمینه های روانشناسی میتونید پیدا کنید که به شما کمک میکنه به خودتان دید بازتر و راحتری داشته باشید و البته به اجتماعتان .

موفق باشی
خارج شده است
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #3 : 27 شهريور 1387,ساعت 06:50:20 »

منم با نظر دوستمان موافقم.سعی کنید کمتر حساسیت نشان بدید.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :