خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
نظرسنجی
سوال: چگونه ميتونم با گرفتن مهريه ام از مردي كه با فريب ازدواج كرده جدا شوم؟
طلاق - 0 (0%)
مهريه - 0 (0%)
مجموع آراء: 0

صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: طلاق در صورت معتاد بودن زوج  (دفعات بازدید: 1123 بار)
تانيا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 27 شهريور 1387,ساعت 09:18:35 »

سلام دوستان
سال 82 بعد از يك سال دوستي با اصرار خانواده اش و اظهار محبت هاي بي وفقه اش با پسري ازدواج كردم كه از لحاظ سواد،خانواده و زيبايي بسيار با من تفاوت داشت..من دانشجوي سال اخر بودم و اون سال اول ..در دوران عقد مادرش به من فهموند كه پسرش اعتياد داره و ازم خواست كه بهش كمك كنم ..من اون موقع فكر ميكردم كه تازه تفريحي شروع كرده و تمام تلاشمو كردم تا يكسال بعد از ازداجمون تونست مواد رو از طريق انجمن NA بذاره كنار ولي تازه اون موقع بود كه بهم گفت هفت سال بوده كه معتاد بوده و خانواده اش از اين جريان خبر داشتن..من پاك شدنش رو ارزشمند ميدونستم و تمام سختيها و گرفتاريهاي مالي رو تحمل ميكردم چون اون به علت اعتيادش نتونست دانشگاهشو ادامه بده و سربازي هم نميرفت..پدرش هميشه به ما كمك ميكرد و من خودم هم كار ميكردم..تا اينكه يكسال اخير با سرمايه اي كه پدرش بهش داد كاروباري راه انداخت و با حمايت پدرش تا حدي هم موفق بود..ولي اخلاق و رفتارش روز به روز بدتر ميشد..هرچقدر درامدش بيشتر ميشد محبت وتوجه اش به من كمتر ميشد تا اينكه به جايي رسيده بود كه وقتي از دير اومدن ويا نيومدنش به خونه شكايت ميكردم سريع بهم ميگفت هميني كه هست ميخواي بخواه نميخواي نخواه!!! من هميشه در اين مواقع گريه ميكردم و ارزش زندگيمونو بهش يادداوري ميكردم تا از حرفش دست بكشه...حدود يكسال اخير شروع به استعمال چيزي ميكرد كه خودش اونو انفيه ميناميد.پودر سياه رنگي كه داخل بيني ميكرد ولي بر خلاف انفيه اصلا باعث عطسه نميشد..روزي حدود ده بار اينو مصرف ميكرد و وقتي بهش اعتراض ميكردم بعد از دعواي سنگييني از خونه ميزد بيرون و ميرفت پيش دوستانش كه همگي هم مجرد و لاابالي بودن..الان بعد از شش سال كه از ازدواج ما ميگذره احساس ميكنم ديگه هيچ انگيزه اي به ادامه اين زندگي ندارم..پيش مشاور هم رفتم و به من گفت كه خيلي دير براي نجات زندگي و جوونيم اقدام كردم و و بهترين راه حل را براي من جدايي دونست..و منو مطمئن كرد كه او دوباره اعتياد شو ازسر گرفته ..چيزي كه خودم هم احساس ميكنم ولي نميخوام قبولش كنم....پدر و مادرمو بعد از شش سال در جريان تمام سختيهايي كه در زندگي كشيدم گذاشتم و اونها به شدت عصباني هستم و ميخوان  كمكم كنن با گرفتن حق و حقوق طلاقم رو هم بگيرم..(لازم به ذكره كه پدر ايشون كه مثلا مدير يه جاي دولتي هم هستن وضع خيلي خوبي دارن و چون اون موقع كه ما ازدواج ميكرديم پسرش بيست و يك سالش بيشتر نبود در برگه جدا گانه تعهد ادامه تحصيلات پسرش و سربازي رفتن اونو داده بوده..البته پدر ومادرش الان يكساله از هم جدا شدن و تمام دائيهاش هم معتاد و دو سه زنه هستن و تنها عموش هم دائم الخمره)
خارج شده است
تانيا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #1 : 27 شهريور 1387,ساعت 09:27:23 »

البته من الان نميدونم ميتونم مجبورشون كنم مهريه امو كامل پرداخت كنن؟
براي طلاق ميتونم اعتيادشو ثابت كنم..چون اصلا نميدونم اون چيزي كه مصرف ميكنه دقيقا چيه؟
ميتونم روي فريبي كه قبل از ازدواج خوردم مانور بدم..چطور ميتونم اينو ثابت كنم؟
خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #2 : 27 شهريور 1387,ساعت 09:38:57 »

عزيزم همانطور كه مشاور هم گفته شما خيلي دير به فكر نجات خودت افتادي؟! ظاهراً خدا را شكر بچه اي در كار نيست، خوب اين جاي شكر دارد.......... ولي عزيزم هر چه سريعتر براي جدايي اقدام كن......... والدين اين آقا به اميد اينكه ايشان را سر زندگي بياورند اصرار به اين ازدواج داشته اند، ولي يك فرد معتاد بايد خيلي خيلي انسان محكمي باشه كه بخواهد ترك كنه، كه يك آدم عاقل مي گه اعتياد با محكم بودن فرسنگها فاصله داره......... نمي خواهم نمك به زخمت بپاشم، ولي بايد اينو بپذيري........ و اعتماد به نفس خود را حتماً حفظ كن ......... تو هنوز جواني و در اول راه زندگي قرار گرفتي........... فكر كن 6 سال بي گناه تو يك زندان افتادي كه حالا بايد براي درآمدن آن اقدام كني.............. درسته كه مهريه گرفتن حق توست........... ولي لطفاً عمرت را بخاطر گرفتن آن بيشتر تلف نكن ........... برو و با حمايت خانواده ات فقط به فكر جدايي باش........... نمي دانم چطور در اين 6 سال خانواده تو موضوع به اين مهمي را در مورد زندگي تو احساس نكرده بودند؟! به هر حال بايد هرچه سريعتر اقدام كني

با اميد حق - كريمي
خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
تانيا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 27 شهريور 1387,ساعت 10:37:17 »

من به مهريه ام نياز دارم..اونا بايد تاوان زندگي ،جووني و آرزوهاي بربادرفته منو بدن...وگرنه من ميدونم اين بلا رو سر يه دختر بيچاره ديگه هم ميارن..تازه الان كه پسره راه پول دراوردن رو هم بلد شده و دستش براي گول زدن دختراي ساده اي مثل من بازتر شده..من فهميدم كه قصد الانه اون همين بوده كه انقدر منو اذيت كنه تا مهرم رو ببخشم تا طلاقم بده و بره پي الواتيش
خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 27 شهريور 1387,ساعت 10:44:58 »

پس عزيزم سعي كه معتاد بودنش را حتماً و حتماً ثابت كني........... نمي دانم چه راههايي براش وجود داره، حتماً بدون اينكه خودش متوجه بشه بايد با يك مشاور خبره در اين مورد صحبت كني و ازش بپرسي كه چه راه بهتري براش هست.........

برات آرزوي موفقيت مي كنم، با اين كار اصلاً خودت را نباز، بلكه به آزادي فكر كن، به بهتر زندگي كردن و به فرصت هاي بعدي و قشنگ تر فكر كن........... اعتماد به نفست را ببر بالا

به اميد حق - كريمي
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #5 : 27 شهريور 1387,ساعت 10:46:41 »

البته من الان نميدونم ميتونم مجبورشون كنم مهريه امو كامل پرداخت كنن؟
براي طلاق ميتونم اعتيادشو ثابت كنم..چون اصلا نميدونم اون چيزي كه مصرف ميكنه دقيقا چيه؟
ميتونم روي فريبي كه قبل از ازدواج خوردم مانور بدم..چطور ميتونم اينو ثابت كنم؟

توصیه میکنم حتما وکیل بگیرید
شما حتی می تونید  علاوه بر اثبات اعتیاد از سوء معاشرت او هم استفاده کنید
مهریه هم حتما ازش بگیرید که این حق مسلم شماست و می تونید هم بهش برسد ضمن اینکه این جور آدما هرچی پول تو مشتشون نباشه بهتره..

البته خیلی خوشحالم از این بزرگی و متانت شما با این که اینهمه سختی کشیدید و اونا   هم  بدجوری به جوونی و زندگی شما ضربه وارد کردن ولی باز از نوشته هاتون صبر و متانتتون آشکار هست .
باور کنید همین صبر و تلاش شما به شما نیروی و مقاوتی مضاعت داده و خواهد داد .

امیدوار در تمام زندگی موفق باشید..

یا علی
خارج شده است
تانيا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 27 شهريور 1387,ساعت 11:32:24 »

مرسي از اينكه باهام همفكري ميكنيد
اين شخص به راحتي تونست كاري كنه كه جواب اعتياد ازدواجمون منفي دربياد و دوباره هم اينكار را خواهد كرد..فك كنم هيچ طور نتونم اعتياد مجددش رو ثابت كنم..
ميخواستم بدونم آيا ميتونم روي فريب قبل از ازدواج و يا عسر و حرج اقدام كنم..آيا بي توجهي و بد رفتاري شامل عسر و حرج ميشه يا نه؟
اگر كسي وكيل قابلي در اين زمينه ميشناسه بهم معرفي ميكنه؟
خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 27 شهريور 1387,ساعت 11:58:47 »

عزيزم متأسفانه در مورد قوانين جاري در كشورمان در اين زمينه چيزي نمي دانم........ و وكيل خوبي هم نمي شناسم ....... اما مي دانم مشاوران حقوقي كه بيرون دفتر دارند حتماً راههاي خوبي دارند

موفق باشيد
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #8 : 27 شهريور 1387,ساعت 12:06:58 »

مرسي از اينكه باهام همفكري ميكنيد
اين شخص به راحتي تونست كاري كنه كه جواب اعتياد ازدواجمون منفي دربياد و دوباره هم اينكار را خواهد كرد..فك كنم هيچ طور نتونم اعتياد مجددش رو ثابت كنم..
ميخواستم بدونم آيا ميتونم روي فريب قبل از ازدواج و يا عسر و حرج اقدام كنم..آيا بي توجهي و بد رفتاري شامل عسر و حرج ميشه يا نه؟
اگر كسي وكيل قابلي در اين زمينه ميشناسه بهم معرفي ميكنه؟

قبلا که گفتم حتی از روی سوء معاشرت هم می تونید حقتون رو بگیرید
اما در مورد اثبات اعتیاد هم راههایی هست که حتما باید با مشاور صحبت کنید.این افراد یک دارو می خورند که جواب آزمایشهای اعتیاد منفی میاد اما بازم راه هست برای تشخیص اعتیاد ..

حتما وکیل بگیرید که انشاءالله راه خوب رو نشونتون خواهد دارد
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #9 : 27 شهريور 1387,ساعت 13:13:58 »

سلام عزيزم.
من وكلاي خوبي سراغ دارم كه ميتونم بهت معرفي كنم. 
اما ميخوام بدونم مهريه شما چقدره و درآمد شوهرتون چقدر؟؟؟؟

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :