خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مهريه و طلاقم را ميخوام  (دفعات بازدید: 807 بار)
تانيا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 27 شهريور 1387,ساعت 09:33:08 »

سلام دوستان
سال 82 بعد از يك سال دوستي با اصرار خانواده اش و اظهار محبت هاي بي وفقه اش با پسري ازدواج كردم كه از لحاظ سواد،خانواده و زيبايي بسيار با من تفاوت داشت..من دانشجوي سال اخر بودم و اون سال اول ..در دوران عقد مادرش به من فهموند كه پسرش اعتياد داره و ازم خواست كه بهش كمك كنم ..من اون موقع فكر ميكردم كه تازه تفريحي شروع كرده و تمام تلاشمو كردم تا يكسال بعد از ازداجمون تونست مواد رو از طريق انجمن NA بذاره كنار ولي تازه اون موقع بود كه بهم گفت هفت سال بوده كه معتاد بوده و خانواده اش از اين جريان خبر داشتن..من پاك شدنش رو ارزشمند ميدونستم و تمام سختيها و گرفتاريهاي مالي رو تحمل ميكردم چون اون به علت اعتيادش نتونست دانشگاهشو ادامه بده و سربازي هم نميرفت..پدرش هميشه به ما كمك ميكرد و من خودم هم كار ميكردم..تا اينكه يكسال اخير با سرمايه اي كه پدرش بهش داد كاروباري راه انداخت و با حمايت پدرش تا حدي هم موفق بود..ولي اخلاق و رفتارش روز به روز بدتر ميشد..هرچقدر درامدش بيشتر ميشد محبت وتوجه اش به من كمتر ميشد تا اينكه به جايي رسيده بود كه وقتي از دير اومدن ويا نيومدنش به خونه شكايت ميكردم سريع بهم ميگفت هميني كه هست ميخواي بخواه نميخواي نخواه!!! من هميشه در اين مواقع گريه ميكردم و ارزش زندگيمونو بهش يادداوري ميكردم تا از حرفش دست بكشه...حدود يكسال اخير شروع به استعمال چيزي ميكرد كه خودش اونو انفيه ميناميد.پودر سياه رنگي كه داخل بيني ميكرد ولي بر خلاف انفيه اصلا باعث عطسه نميشد..روزي حدود ده بار اينو مصرف ميكرد و وقتي بهش اعتراض ميكردم بعد از دعواي سنگييني از خونه ميزد بيرون و ميرفت پيش دوستانش كه همگي هم مجرد و لاابالي بودن..الان بعد از شش سال كه از ازدواج ما ميگذره احساس ميكنم ديگه هيچ انگيزه اي به ادامه اين زندگي ندارم..پيش مشاور هم رفتم و به من گفت كه خيلي دير براي نجات زندگي و جوونيم اقدام كردم و و بهترين راه حل را براي من جدايي دونست..و منو مطمئن كرد كه او دوباره اعتياد شو ازسر گرفته ..چيزي كه خودم هم احساس ميكنم ولي نميخوام قبولش كنم....پدر و مادرمو بعد از شش سال در جريان تمام سختيهايي كه در زندگي كشيدم گذاشتم و اونها به شدت عصباني هستم و ميخوان  كمكم كنن با گرفتن حق و حقوق طلاقم رو هم بگيرم..(لازم به ذكره كه پدر ايشون كه مثلا مدير يه جاي دولتي هم هستن وضع خيلي خوبي دارن و چون اون موقع كه ما ازدواج ميكرديم پسرش بيست و يك سالش بيشتر نبود در برگه جدا گانه تعهد ادامه تحصيلات پسرش و سربازي رفتن اونو داده بوده..البته پدر ومادرش الان يكساله از هم جدا شدن و تمام دائيهاش هم معتاد و دو سه زنه هستن و تنها عموش هم دائم الخمره)
البته من الان نميدونم ميتونم مجبورشون كنم مهريه امو كامل پرداخت كنن؟
براي طلاق ميتونم اعتيادشو ثابت كنم..چون اصلا نميدونم اون چيزي كه مصرف ميكنه دقيقا چيه؟
ميتونم روي فريبي كه قبل از ازدواج خوردم مانور بدم..چطور ميتونم اينو ثابت كنم؟
اين فرد چيزي براي از دست دادن نداره و تنها نقطه ضعفشون همون موقعيت اجتماعي پدرشه..
خارج شده است
idin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 02 مهر 1387,ساعت 23:26:57 »

خواهر عزيز
براي انتخاب وگرفتاري شما متاسفم ولي آيا شوهر شما توان پرداخت مهريه ونفقه شماروداره؟ اثبات اعتياد راحته ولي بايد براي دريافت حق وحقوق خود تحمل وصبر بايد داشته باشيد مسئله حق وحقوق وطلاق ودادگاه عمرنوح ميخواهد آيا شما بچه هم داريد؟ مقدار مهريتون چقدره؟ آيا اصلا علاقه به شوهرتان داشته وداريد ياازش متنفر شده ايد؟توضيحات بيشتر ممكنه مارو در راهنماييتون كمك كنه گرچه گرفتاري خود من بسيار دردآورتره مشكلات IDIN را بخونيد.اميدوارم مشكلتون به ياري خدا حل بشه.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :