خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نفقه  (دفعات بازدید: 1852 بار)
ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 27 شهريور 1387,ساعت 11:52:47 »

با سلام باالاخره جواب نفقه من چه شد برایم خیلی مهم است بدانم حق من چقدر است
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #1 : 27 شهريور 1387,ساعت 11:57:31 »

سلام خانم عزيز. من جواب شمارو داد م. عزيزم به همون تاپيكي كه قبلا ايجاد كرديد سر بزنيد و اگه بازم خواستيد چيزي بنويسيد همونجا بنويسيد نيازي به ايجاد تاپيك جديد نيست.
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 27 شهريور 1387,ساعت 13:49:03 »

من هر چی گشتم جواب نفقه را یافت نکردم لطف میکنید جواب من را همانطور که خواستید در قسمت حقوقی بدهید با تشکر فراوان از شما
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 27 شهريور 1387,ساعت 14:00:08 »

شما بايد به تالار مشاوره حقوقي بريد و تاپيكي رو باز كنيد كه خودتون ايجاد كرديد به نام « در رابطه با نفقه»
من جواب رو اينجا ميگذارم و اون تاپيك رو حدف ميكنم لطفا بحث رو اينجا ادامه بديد

جواب بنده اين بود:           سلام اينا رو گفتي كه بدوني نفقه ات چقدره؟؟

ببينم ماهيانه بيست و پنج هزار تومان جدا ميگيري و سالي صد  تومن هم براي لباس؟

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 30 شهريور 1387,ساعت 23:33:10 »

من هر چه گشتم جواب " در رابطه با نفقه " را پیدا نکردم  خواهش میکنم جواب مرا در همین جا بگذارید
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 31 شهريور 1387,ساعت 10:52:57 »

ravan جان يه 10 ميليمتر بالاتر از آخرين نوشتتون رو نگاه كنيد جواب منو خواهيد ديد.بالا
خارج شده است

ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 31 شهريور 1387,ساعت 12:00:39 »

من بالاتر را دیدم شما سوال کردید جواب ندادید من ماهیانه 25000 نومان میگیرم پول آرایشگاه با خودمه پول تلفن اگر بیشتراز 5000تومان بیاید  با خودمه خانه ما در پردیس است (کرایه راه و تلفن باید صفر بگیرم زیاد میشود) هز خرجی که برای خودم باشه باید از 25000 تومان بدهم در سال 100000 تومان بابت لباس میگیرم برای خرید خانه مانند ملافه و غیره چیزی دریافت نمی کنم واقعا میخواستم بدانم طبق نوشته قبلی که از شان خودم گفتم شوهر من چقدر باید به من خرجی بدهد تازگی راضی کردم که کار پیدا کنم و اگر جایی مشغول به کار شوم درآمدم را برای خودم باشه اون راضی به کار من شده در صورتی که تمام حقوق برای خودش بردارد اگر صلاح دید به من پول بدهد هر راهی پیدا میکنم فایده نداره از نظر قانونی میحواستم بدانم دریافنی از وی چقدر باید باشه که وارد عمل بشوم
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 31 شهريور 1387,ساعت 12:18:25 »

اصلا نيازي به گفتن اين جمله از طرف همسرتون نيست كه اگه بگيد سر كار حقوق شما رو براي خودش بر ميداره به نظر اين امر كاملا واضح و روشنه ...... پس بي خيال رفتن به سر كار بشيد........ من ميخوام اينو بدونم شما دنبال گرفتن نفقه هستيد يا نه منظورم از طريق قانونه ؟!!

و اينكه مهريه شما چقدره؟!!

اگه بدونيد نسبت به شان شما مبلغ بيشتري به شما تعلق ميگيره حاضريد از همسرتون شكايت كنيد و  حق و حقوقتون رو از طريق دادگاه بگيريد؟!!!!!!!!!

بر فرض مثال الان ما بگيم شان شما ماهي دويست هزار تومنه .. فرقي به حال شما ميكنه يا نه فقط ميخواد اطلاعاتتون زياد بشه !
خارج شده است

ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 31 شهريور 1387,ساعت 16:42:59 »

اول اینکه مهریه من 250 سکه تمام بهار آزادی است من فقط میخواهم بدانم حق من چقدر است برای اطلاع بیشتر می خواهم بدانم  قصد شکایت ندارم از امسال تصمیم به شروع زندگی جدید گرفتم 10 سال با این آقا مانند گداها زندگی کردم تا شاید بتوانم درکش را نسبت به همسر و بچه بیشتر کنم فایده نداشته برای بچه من هم خرج نمی کند چه برسه به من می خواستم اطلاعم نسبت به دریافتی از همسرم را بدانم چون ادعا دارد زیادی هم می گیرم  این اطلاعی که از شما خواستم برای این بود که وی می گوید از نظر قانونی هم داری زیادی می گیری . کلا می خواستم تمام اطلاعات قانونی در رابطه با خودم را بدانم این طوری مانند یک انسان کور و ناآگاه زندگی میکتم شوهرم فکر میکنه من لیاقت اون را ندارم به تازگی درخواست فرزند دوم را گرده باید بدانم چکار کنم خواهش می کنم من را راهنمایی کنید تا بتوانم برای درست زندگی کردن راهم را پیدا کنم قصد جدایی ندارم ولی اطاعت بی چون و چرا هم نمی کنم باید بتوانم وقتی با شوهرم صحبت می کنم اطلاعاتم کامل باشد بفهمد بخاطر یک بچه ام بااو مدارا می کنم توقع بیشتر نباید داشته باشد من به هیچ عنوان بچه دوم نمی خواهم او اصرار دارد ( خواهش می کنم اطلاع دقیق به من بدهید اگر اطلاعات بیشتری بطور دقیق بخواهید برایتان ارسال می کنم )
خارج شده است
ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 03 مهر 1387,ساعت 09:49:16 »

با سلام و انشا در همه اوقات زندگی شاد باشید جواب نفقه من چقدر طول میکشد خواهش میکنم جواب مرا بدهید
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 03 مهر 1387,ساعت 11:03:01 »

سلام خانم ravan عزيز
ببينيد  اينجا ما نميتونيم به شما بگيم كه نفقه شما چقدره . اصلا اين كار ما نيست. شايد توضيحاتم بهتون كمك كنه

ببينيد در قانون ما نفقه زن شامل
1- هزينه محل زندگي        2- هزينه خوراك        3- هزينه پوشاك                 4- هزينه دارو و درمان ميشه

يعني با تووجه به زندگي زن در منزل پدري و با توجه به جايگاه اجتماعي زن بايد در حد عرف شوهر اينا رو بر آورده كنه. يعني اگه مردي جاي زندگي و هزينه خورد و خوراك و لباس و خدايي نكرده بيمارستان و دوا و درمان رو ميده اين همون نفقه زن ميشه.

اما يه چيز ديگه اي در قانون داريم به نام نحله كه بابت كارهاييكه زن در منزل شوهر انجام ميشه به زن تعلق ميگيره.
كارهاي خانه و حتي تر و خشك كردن فرزند كه زن هيچ اجباري در انجام اون نداره و بابت انجامش هم نحله بهش تعلق ميگيره.

كه تعيين اين هزينه با كارشناس دادگاه. يعني شما اگه ميخواي ميزان اينو بدوني بايد بري به دادگاه تا كارشناس بياد و با توجه به زندگي شما در موردش نظر بده.

اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم.
خارج شده است

ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 04 مهر 1387,ساعت 10:25:46 »

با سلام و تشکر از جواب شما
بهتر نبود این توضیح را از همان اول می دادید من را سرکار نمی گذاشتید یکجا پاسخ دادید واقعا 25000 تومان در ماه و 100000 تومان در سال میگیرید سوال کردید مهریه چقدر است و دوباره سوال کردید برای اطلاع خودتان می خواهید یا می خواهید شکایت کنید حق خود را بگیرید جواب شما در بالا یک چیز کلی برای همه خانمها است از همان اول می گفتید جواب نفقه شما را نمی توانیم بگوییم این قدر حاشیه نمی رفتید من احساس می کنم نمی خواهید جواب من را بدهید چون می توانستید حدود را بگویید یا اینکه بگویید کم یا زیاد می گیرید نمی دانم چه فکر کردید اینقدر من را امید وار کردید درباره خودم با شما را حت درد و دل کردم اطلاعات دادم در آخر گفتید دادگاه باید کارشناسی کند
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 06 مهر 1387,ساعت 09:09:02 »

سلام دوست عزيزم
خيلي خيلي غير منصفانه قضاوت كرديد.
1- دليل سوالهاي من از شما اين بود كه شما خيلي مختصر و مفيد حرف زديد ، نخير بنده نميتونستم كه همون اول جواب شما رو بدم چون اطلاعات كاملي نداشتم
2- اين استنباط اشتباه شما بوده كه به اينجا اميدوار شديد . ما اينجا وظيفه اي نداريم كه حتما جواب كسي رو بديم اي كاش بيشتر در اين سايت جستجو و مطالعه ميكرديد

3- بنده قصد كمك به شما رو داشتم براي همينم از شما سوالهاي متفاوت كردم كه وضعيت شما رو بتونم شناسايي كنم
4- هنوزم رو حرف خودم هستم شما جهت اطلاعات بيشتر ميخواهيد بدونيد حقتون چقدره نه براي احقاق حق و نه بنده نه هيچ كس ديگه اي در اين سايت نميتونه هيچ مبلغي رو براي شما تعيين كنه.

5- من اصلا نميدونم كجاي حرفام به شما اميدواري داده و اگه داده خيلي خيلي خوشحالم كجاي حرفام شما رو نا اميد كرده؟!!!

واقعا ادم با چه مسائلي كه روبرو نميشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خارج شده است

ravan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 06 مهر 1387,ساعت 13:09:16 »

با سلام و تشکر از جواب شما
من اگه بخواهم بدونم حقم چقدره کار بدی است ؟ این طور که اگر من بخواهم بدانم نفقه من چقدره باید به دادگاه بروم و کارشناسی بشود و تشخیص بدهند حق من چقدره کارم به طلاق می کشه می خواستم بدون سر و صدا اطلاع کسب کنم . من قصد ناراحت کردن شما را نداشتم در بند 5 سوال کردید وقتی سوال از وضعیت من خواستید من هم فکر کردم می خواهید کارشناسی کنید و جواب بدهید  امید من این بود بهر حال از اینکه شما را ناراحت کردم ببحشید در مورد دیگه می توانم سوال کنم
آیا شوهر من می تواند درخواست بچه دوم را بکند با توجه به این دریافتی که به من می دهد یانه یا اصلا از نظر قانونی می تواند اجبار کند که بچه دوم می خواهد و گرنه زن می گیرد
خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #14 : 06 مهر 1387,ساعت 13:22:55 »

سلام دوست عزيز

ravan عزيز .................. فكر مي كنم اگه بخواهي ميزان نفقه خودت را كامل بداني مي توني به مشاوران حقوقي كه همه جا هم هستند و دفاتري هم هست مراجعه كني.............. با يك جلسه مي تواني كاملاً در جريان قرار بگيري.............. ولي مشكل شما دوست عزيز اينه كه آيا مي تواني آن نفقه را بگيري يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آيا او حاضره كه بده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هر حال بحث در باره دريافت نفقه با همسرتان در نهايت با تفاصيلي كه گفتيد منجر به دعوا و جار و جنجال ميشه........... اما در مورد اجبار ايشان مبني بر درخواست بچه دوم............ خوب فكر مي كنم متأسفانه طبق قانون ما................. اين حق را به شوهر بدهند........... و اگر شما موافق نباشيد ................................... شايد همسر دوم را هم براي ايشان مجاز كنند..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولي واقعاً نمي دانم آيا همسر شما تا اين حد هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگر واقعاً يك ديكتاتور از نوع هيتلر باشد كه شك دارم !!!!!!!!!!!!!!!!! مگر مي شه انساني تا اين حد سنگدل و غيرقابل نفوذ باشد و بچه يعني وجود يك روح را در زندگي بخواهد!!!!!!!!!!!!!!!! ايشان مسلماً بلد نيستند چه نوع ارتباطي را با شما ايجاد كنند............. كمي از راه ملايمت جلو برويد............. انشاءالله كه جوابگو است.....................

براتون آرزوي موفقيت مي كنم
كريمي
خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :