خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اعترافی بی شرمانه  (دفعات بازدید: 1981 بار)
siroos
ازاد
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 133

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 10

« : 27 شهريور 1387,ساعت 20:13:12 »

سلام
شاید الان دوستان زیادی اینجا منو نشناسن
ولی دوستان قدیمی تر با من اشنا هستند . اینجا مجبورم یه اعتراف کنم . ادما با حرف زدن یا نوشتن احساساتشون به تخلیه اون احساس کمک میکنند .
من تا حالا یه دختر رو واقعا دوست داشتم . با اینکه دوست دختر زیاد داشتم و دارم ولی یه دختر توی اسمون زندگی من سوسو زده و تلا لو خاصی به زندگیم داده بود
با اون دختر خیلی سال پیش در زمان دانشجوئی اشنا و دوست شده بودم . بگذریم
الان 18-19 سال از اون قضیه گذشته . و من الان 40 ساله هستم
چند وقت پیش با یه  خانوم جوان و  بسیار زیبا بطور کاملا اتفاقی برخورد کردم . دقیقا و کاملا شبیه اون دختر بود !!!
انگار کپی اونه . ناخواسته بطرفش جذب شدم و با اینکه میدونستم اون دختر فقط 20 سالش ولی باز میخواستم بهش  نزدیک شم .
تمام راههای که برای وابسته کردن یه دختر رو بلد بودم روی اون بیچاره پیاده کردم . معمولا یکی از این راهها برای جذب دختری کافیه .
اتفاقی که نباید میافتاد افتاد و اون به من خیلی علاقه مند و وابسته  شد حتی با اینکه میدونست من 2 برار اون سن دارم !!!
حالا من موندم با اون چکار کنم
من یه حرفه ائی هستم ولی الان احساس میکنم توی تله افتادم . گیر کردم
نه میتونم با اون ازدواج کنم و نه دلم میخواد ترکش کنم . حتی اگه من رهایش کنم اون حالا دیگه نمیتونه منو به راحتی فراموش کنه .
اینو اینجا نوشتم صرفا بخاطر اینکه به شماها بگم . عشق ممکنه ازش سالها بگذره و روش خروارها خاکستر بشینه ولی شاید هیچوقت خاموش نشه و در هر سنی  دوباره زبانه بکشه و هست ونیست ادمو به باد بده .
شماها دوستای جونتر من خیلی خوش شانس هستید که الان این وسیله ( اینترنت ) رو در اختیار دارید .
شاید اگه نسل من این ابزار رو داشت طوری دیگه ائی زندگی میکرد
اینترنت فقط چت کردن و سایتهای وقت گذرونی و تفریح  و.......نیست
شاید بهترین استفاده اون استفاده از تجارب دیگرانه . و اینو بدونید اون مسیری رو که شما الان در ابتدایش هستید  همیشه  کسان دیگه ائی قبل از شما رفتن و کسان دیگه ائی هم بعد از شما خواهند رفت .
از داستان زندگی دیگران درس بگیرید و ازش استفاده کنید واقعا لازم نیست که همه راهها رو خودتون برین ( اگه زرنگ باشین )
سیروس
خارج شده است
محمد بهبودی
LIFE
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 909

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 111

« پاسخ #1 : 27 شهريور 1387,ساعت 21:45:57 »

سلام

خوبی عمو سیروس ؟

راستش نمی دونم چی بگم، ولی کاری که به نظر خودتون درسته انجام بدید، ماشاءالله دیگه خودتون در این موارد استادید ...

اصلاً دوست ندارم بگم چرا و یا دنبال مقصر بگردم، ولی چیزی که مشخصه شما بخاطر دل خودتون از راههائی استفاده کردید که نظر اون دختر خانم رو به سمت خودتون جلب کنید، حالا هم بنا به دلایلی که خودتون بهتر از من میدونید باید کاری کنید که نظر ایشون نسبت به شما برگرده .

امیدوارم بیشتر از این با احساسات اون دختر بازی نشه .

موفق باشی
خارج شده است

با تشکر از حضور و همکاری شما
لطفاً قوانین انجمن را به دقت مطالعه فرمائید .
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
من آموختم که هیچ گاه برای بهتر شدن دیر نیست ...!!
.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 40
دريافت شده: 18

« پاسخ #2 : 27 شهريور 1387,ساعت 22:05:35 »

سلام عمو سيروس
خوبين؟
دمتون گرم كه تجربه هات رو مينويسي چشمک

نقل قول
با اینکه دوست دختر زیاد داشتم و دارم ولی یه دختر توی اسمون زندگی من سوسو زده و تلا لو خاصی به زندگیم داده بود
با اون دختر خیلی سال پیش در زمان دانشجوئی اشنا و دوست شده بودم . بگذریم
الان 18-19 سال از اون قضیه گذشته . و من الان 40 ساله هستم

راستي شما كه اينقدر ايشون رو دوست داشتين چي شد باش ازدواج نكردين؟اگه مايلين تعريف كنين.

نگران نباشين در مورد اين خانم از روش معكوس خودتون استفاده كنين لبخند
خارج شده است
anastasia
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 107

تشكر
دريافت شده: 1

« پاسخ #3 : 27 شهريور 1387,ساعت 22:16:42 »

سلام آقای سیروس
معلومه که هنوز به یاد داریمتون ، چه خوب که باز اینجایین ، خوش آمدید
میفهمم چی میگید ، چراشو نمیگم ولی میدونم چقدر سخته ... هر دو سختی خواهید کشید ، خیلی زیاد ، خیلی زیاد
برای هر دوتون دعا میکنم که زیاد درد نکشید
به تجربه بهم ثابت شده که 99% آدما خودشون تجربه میکنن (اگر دست خودم بود میگفتم 100% ولی میگم 99%) ، تا جایی که دیدم و تجربه کردم درس عبرت برای کسی که دردی رو تجربه نکرده بی معنیه
خیلی هم به خوب بودن اینترنت اعتماد نکنید
موفق باشید

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است

...
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #4 : 28 شهريور 1387,ساعت 01:03:15 »

سلام اقا سیروس . من که شما را نمی شناسم ولی وقتی تجربه هاتونو خواندم ، ازشون استفاده بردم و خواهم برد . دستتان درد نکند . اگر تجربه های مفیدتان را برای من و دوستان قرار بدهید ممنون میشم.
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #5 : 28 شهريور 1387,ساعت 08:31:32 »

سلام عمو سیروس

خوشبختانه چیزی که با گذشت زمان از بین نمی ره همین احساس من 25 سالمه اما میدونید با چیزهایی که دیدم تجربه کردم حس کردم و شنیدم به این نتیجه رسیدم که خدا یا نمی خواد یا نمی تونه اجازه بده که هیچ لیلی و مجنونی به هم برسن به قوا شاعر

لیلی اگه که پا بده
                                مجنون دیگه غم نداره
                                                                 تو زندگیش خدا رو هم
                                                                                                   حتی دیگه کم نداره

شاید دست خدا هم نباشه و این خودمونیم که زیاده مغروریم نمی خوام به کسی بی احترامی کنم پس بهتر بگم این خودمم که مغرورم اما جدی جدی به این نتیجه رسیدم دوست داشتن هر کس یاهر چیز تنها باعث غصه بیشتر من

دوستارتون سایه
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
siroos
ازاد
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 133

تشكر
دريافت شده: 10

« پاسخ #6 : 28 شهريور 1387,ساعت 22:30:19 »

سلام به همه دوستان
ممنون از راهنمای شما
اما جواب :
-   سعی میکنم در اسرع وقت جواب پیغام شما ها  رو بدم . ولی یه توضیح کلی میدم
وقتی دختر با پسری میخواد وارد رابطه شه معمولا 4 مرحله رو باید طی کنه و نمیشه از مرحله 1 بپره به مرحله اخر . این 4 مرحل به ترتیب
1- تمایل 2- علاقه 3- دوست داشتن 4- عشق   هست
وقتی  یه دختر اساسا به شما تمایلی نداره پس هیچوقت نمیتونین اونو بدست بیارین و کاری کنید که اون وارد مرحله دوم یا سوم و یا چارم بشه .
اگه خوش قیافه ترین و خوشتیپ ترین مرد دنیا هم باشید باز فقط 70% دخترا بهتون جواب مثبت میدن .
نه من نه هیچکس فرمول جادوئی برای بدست اوردن هر دختری نداره . ( اینو درک کنین ) وطبق این اصل پیش برین .
- من اون زمان به خاطر مخالفت خانواده ام نتونستم ازدواج کنم . هرچند اون دختر همه سعی اش رو کرد
- نه خدا نیست که نمیزاره ما ها به هم برسیم
این خود ما هستیم که در شرایط و زمان و مکان مناسب رسیدن قرار نداریم . من واقعا اشخاص زیادی رو دیدم که تونستن با هم ازدواج کنن
ولی یه نکته ادم تا زمانی که به چیزی نرسیده براش هیجان اوره
واقعا فکر میکنید اگه به معشوقتون میرسیدن هر دوی شما خوشبخت میشدید
روزی  منصور حلاج ( از عرفاب بنام ایرانی ) از کوچه ی رد میشد زنی روی پشت بام اومد . چشو حلاج به اون افتاد و عاشق روی زن شد
حلاج به جای از عرفان رسیده بود که نفسش مثل 2 تا سگ از بدنش خارج شده و مطیع او بودند
از او پرسیدن از کجا به این مقام رسیدی
گفت با دیدن روی زنی و از عشق دنیائی به عشق خدائی رسیدن
شاید ما در اون زمان ( و البته حالا هم ) نیاز به این اتش عشق داشته باشیم
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #7 : 29 شهريور 1387,ساعت 01:22:39 »

در جواب ,مئ سیروس باید بگم که خیلی ها معتقدند که چون مولانا عشق رمینی رو تجربه نکرده همه مراحل عرفان رو به درستی طی نکرده بله عشق زمینی یکی از مراحل رسیدن به خداست

دوستدار شما سایه
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
mardoman
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

تشكر
دريافت شده: 3

« پاسخ #8 : 29 شهريور 1387,ساعت 18:09:13 »

باهات موافقم سایه
خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #9 : 30 شهريور 1387,ساعت 12:22:17 »

سلام خدمت دوست عزيز و قديمي مان، سيروس عزيز
دوست عزيز، من بنوبه خودم اعتقاد دارم وقتي عشق واقعي (البته خودش شرايط هاي بسيار براي واقعي بودنش لازم داره) وجود داشته باشه كه حتماً هم خود جنابعالي بر آنها واقف هستيد پس شرايط سني زياد مهم نيست.......... ولي خوب بايد ببينيم كه طرفين در چه سني هستيم......... خوب يك دختر 20 ساله ممكن است عشق آگاهانه اي در حال حاضر نداشته باشه ......... ولي اگر ايشان فرضند 30 ساله بودند و شما 50 ساله شايد با اطمينان بيشتري مي توانستيم بگوئيم طرفين آگاهي كامل را دارند.

به هر حال اگر خود ايشان مورد خوبي است، (نه اينكه با مورد قبلي مقايسه كنيد و همان انتظارات شخصيتي را از ايشان داشته باشيد) پس جاي استخاره نيست، فقط كمي زمان بدهيد تا ايشان هم كاملاً آگاهي شان كامل شود.

به اميد حق - انشاءالله كه هر طور كه صلاح حق است
كريمي
خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #10 : 30 شهريور 1387,ساعت 12:32:09 »

سلام. من الان خيلي متوجه نشدم شما تجربتون رو در اختيار ما گذاشتيد يا اعتراف كرديد كه سبك بشيد و يا راه حل خواستيد؟!؟!!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
janevar
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #11 : 01 آذر 1387,ساعت 00:40:42 »

سلام میبخشید ولی چون نوشته اید که یک حرفه یی هستید پس 1-خیلی ناراحت نباشید که با عشق اولتان ازدواج نکردین چون اون عشق هم تا الان تمام شده بود و باز هم شما به حرفه تون ادامه میدادین ولی شاید الان اون خاطره قشنگتر باشه2-در مورده دختر خانم جوان خیلی هم فکر نکنید که در دامش انداختید و مقصر هستید من فکر میکنم اقایون خیلی بیشتر از خانمها گول میخورند3- به نظر من شما دیگر موقش هست که فکر اینده خودتان باشیدو حرفه ی درستری تو زندگیتون پیدا کنید بی تفاوت
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :