خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بی ارادگی  (دفعات بازدید: 960 بار)
stat79
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 30 شهريور 1387,ساعت 12:44:20 »

سلام دوستان. من می خواستم که دوستان به من در زمینه اراده راهنمایی بدهند. مشکل من اینه که یک عالمه برنامه های خوب و دقیق تو ذهنم دارم ولی در عمل هیچ کدوم دوام نمیاره . یعنی همش میشه یک مشت حرف بی عمل. جالب این که بعد از اینکه به برنامه هام عمل نکردم خودم را سرزنش میکنم ولی باز این سرزنش هم کاری از پیش نمیبره .یک مشکل دیگه هم که دارم هیچی واسم مهم نیست. انگار همه چیز بی ارزشه یا اونقدر که باید ارزشمند نیست . به هیچ چیزی با همه وجود علاقه ندارم.نمی دونم چه اتفاقی افتاده . چون قبلا نه بی علاقه به زندگی بودم و نه بی اراده.لطفا کمک کنید.
خارج شده است
hana
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 414

تشكر
اهدا شده: 39
دريافت شده: 16

« پاسخ #1 : 30 شهريور 1387,ساعت 13:07:06 »

سلام دوست عزیزم

اگه دوست داشتی این مقاله رو بخون.امیدوارم به دردت بخوره.

مقاله
خارج شده است

آزاد زندگی کن !
لحظه به لحظه زندگی کن !
stat79
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 30 شهريور 1387,ساعت 13:26:24 »

ممنون دوست عزیز .یک جایی میخوندم که بی ارادگی به دلیل کمالگرایی هستش . و کمالگرایی به شدت در من وجود داره .نمونه این که تو دوران تحصیل اگر بالاترین نمره کلاس را هم میاوردم ولی 20 نمیگرفتم راضی نبودم.و من نمی دونم چه طور میشه تعدیلش کرد.
خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« پاسخ #3 : 01 مهر 1387,ساعت 21:20:50 »

سلام
وقتی میتونی احساست رو تعدیل کنی که بدونی هیچوقت هیچکس کامل نیست و بدونی مثلا بهترین موزیسین در شنا ممکنه بی استعدادترین باشه و یا یکی که به 5 زبان زنده دنیا مسلطه ممکنه از اینکه خودشو در شرایط سخت زندگی با زندگی وفق بده عاجز باشه .
پس اولین کاری میکنی فکر کن که برای کمبودهایی که داری ارزش قائل باشی چون تلاش برای رسیدن به چیزهای که میخوای خودش یک جور سرگرمی و گذاران زیبای زندگی است اگر همه چیز در اوج باشه که لذتی برای بدست اوردن برای انسان وجود نداره .
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :