خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یک تجربه تلخ  (دفعات بازدید: 1419 بار)
bisarzamin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 01 مهر 1387,ساعت 12:44:37 »

سلام دوستان.
خواستم یک تجربه خودم رو در اختیارتون بذارم
من دو سال پیش با دختری تو دانشگاه آشنا شدم
و قصد ازدواج باهاش داشتم
بعد از یه مدتی فهمیدیم که طرف 6 سال از من بزرگتره
اما با خودم میگفتم سن اصلا مهم نیست
اولش با خودم گفتم نمیشه
بعد فهمیدم که طرف شدید دوستم داره
کار به دعوا با خانوادم رسید
و سرانجام بعد از 2 سال فهمیدم که کارم احمقانه است
و به سختی از هم جدا شدیم
الان هم پشیمان هستم که اصلا باهاش آشنا شدم
دختر خوبی بود اما شرایط من درست نبود
دعا میکنم خدا منو ببخشه به خاطر این ارتباط
هر جند این ارتباط پاک پاک بود اما بازم احساس گناه میکنم
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #1 : 01 مهر 1387,ساعت 13:03:15 »

چرا تو ایران ابنطوریه بابا ما که ÷یامبر رو داریم دیگه چرا مگه خود ÷یامبر 9 سال ار حضرت خدبجه کوچکتر نبود؟
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
sahar_68
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر

« پاسخ #2 : 01 مهر 1387,ساعت 13:58:09 »

سايه خانم،اين چه حرفيه؟؟!!! اولاً اينكه اين قضيه فقط تو ايران نيست، تقريباً تو همه جاي دنيا ،به 1001 دليل واضح و روشن به اختلاف سني توجه ميشه .
هيچ وقت يك پسر ، نميتونه نيازهاي يك دختر 6 سال بزرگتر از خودش رو بر آورده كنه.در هيچ زمينه اي...( شايد تنها بتونه نيازهاي ماديشو تامين كنه..)
اونها حتي نمي تونن  براي مدت طولاني هم صحبتهاي خوبي براي هم باشن..
ازدواج پيامبر (ص) هم يك استثنا بوده.به خاطر اينكه، خود پييامبر هم يك استثنا بودن..كدوم يكي از پسراي الان ،از درك و فهم بالاي ايشون برخوردارن...؟ بله، اون فهم و شعور بالا ، مي تونست پذيراي يك همسر بزرگتر از خودش باشه.و همچنين صبر و بزرگواري اونها رو كدوم يك از دختر ها و پسرهاي الان دارن..؟؟
اگر مشاور ها و روانشناساي الان ، همه بر قضيه ي اختلاف سني تاكيد مي كنن، براي اينه كه 100ها مورد رو ديدن كه با تفاوت سني نامناسب ازدواج كردن ، و در كوتاهترين مدت،كارشون به طلاق كشيده.اگر كمي به آمارهاي طلاق در رسانه ها بيشتر توجه كنيد، كاملا متوجه اين موضوع خواهيد شد..

خيلي خوبه كه كمي با تامل بيشتر به دوستانمون پاسخ بديم.. لبخند

دوست خوبمون، bisarzamin هم ، بهترين و عاقلانه ترين تصميم رو گرفتن.تصميمي كه خيلي از جووناي الان، شجاعت گرفتنشو ندارن، و به خاطر ترس از سختي هاي بعدش، تا آخر عمر خودشون رو از يك زندگي خوب و آروم محروم مي كنن. و مطمئن باشن كه هيچ گاه از اين تصميم پشيمون نخواهند شد..
موفق و پيروز باشيد.. لبخند
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 01 مهر 1387,ساعت 16:34:46 »

دوست عزیزم من خیلی از دوستام در خارج از کشور با اختلاف سنی های بیشتر از 6 سال ازدواج کردن و الان بچه دارن و خیلی هم زندگی آروم و عاشقانه ای دارن
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
bisarzamin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #4 : 02 مهر 1387,ساعت 08:55:55 »

سلام
سایه.شما الان همون منطق احساساتی رو دارید که من 2 سال باهاش دست و پنجه نرم کردم
اگه منطقی فکر کنید میفهمید که نیازهای یک دختر26 ساله رو من نمیتونستم برآورده کنم
نیازهای روحی یک همچین فردی خیلی زیاده
خارج شده است
صبح سحر
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 7

« پاسخ #5 : 02 مهر 1387,ساعت 11:28:31 »

با سلام

متاسفانه مردان ما بلوغ فکری کاملی ندارند و بشدت وابسته به خانواده هستند با اینکه با حرف سایه کاملا موافقم چون من
هم اطلاع دارم که آخرین سوالی که بین دو نفر در اروپا و کشورهای غربی در ابن قبیل دوستی ها میشود سن است یعنی بعد از آنکه
از عشق هم مطمئن شدند تازه سوال میکنند سن تو چقدر است .

با اینحال باید خدمتون عرض کنم من بدون اینکه نظر خودمو دراین باره دخالت بدم چون خودم با همسن بودن زوجها هم مخالفم چه برسد به کوچکتر
ولی خواهشا این مسئله رو انقدر  بزرگ نکنید توی یک چنین رابطه و ازدواجی معمولا این خانم است که بیشترین ضرر را میکند چون انگار با یک بچه
ازدواج کرده تا یک مرد عاقل که بشود به او تکیه کرد.

خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 02 مهر 1387,ساعت 11:44:01 »

دوستای عزیزم حرف های شما کاملا متین اما می دونید چیه من فکر می کنم چیزی که تو زندگی مهم فهمو غقل نه سن خیلی از آدمها هستند که سن زیادی دارن اما فهم اندکی نمیشه برای فهم ادمها سن رو ملاک قرار داد
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #7 : 02 مهر 1387,ساعت 11:50:28 »

دوستان همه چیز را در هم خلط نکنید ..

چرا فکر میکنید مقصر در این ماجرا مردان هستند !

بد نیست به دلیل روانشناسان در این زمینه که می گویند سن مرد باید کمتر از زن نباشد دقت کنید:

نکته ای که هست وقتی سن زن بالاتر باشد بیشتر دوست دارد اعلام حاکمیت کنید طبق بالا بودن سن خود
مرد هم ذاتا در زندگی دوست دارد اعلام حاکمیت کند .
بالاخره یک نفر باید گوتاه بیاید وقتی اینگونه باشد هیچ کدام کوتاه نمیاد..
زن می خواد حرفشو کرسی بنشونه و غرورش اجازه نمیده میگه چون من سنم بیشتره
اما مردم میگه من مرد هستم باید حرفم رو بزنم !

منشا این نزاع ها به این نکته برمیگرده و نه اینکه همیشه مرد از اینکه مثلا همسرش سنش از زندگی سیر بشه

در مورد حضرت محمد ص و خدیجه هم اولا یقینی نیست که سن ایشان اینقدرها با حضرت خدیجه تفاوت داشته
ثانیا در ان امر هم حضرت محمد ص از فهم بالایی برخوردار بودند و هم حضرت خدیجه قصد قد علم کردن در مقابل رسول خداص را نداشتند

به هرحال من نمی گویم همه یکسان هستند هیچ ازدواجی که تفاوت سنی زیادباشد موفق نیست چه بسا کسانی هستند به خوبی می توانند با این مسئله کنار بیاییند مخصوصا وقتی عشق و محبت زیاد باشد اما باید خیلی قبول کرد  که برای خیلی افراد کار مناسبی نیست ..
خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #8 : 02 مهر 1387,ساعت 12:02:18 »

دلايل روانشناسي بسيار منطقي بود آقاي حسين يعني خانم حق قد علم كردن نداره!!!!!!!!!!!!!
مثلاً اگر حق حقوق واقعي خودش را طلب كنه مسلماً از نظر شما آقايان حق علم كرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعاً خيلي جالبه.........

اما اعتراف خود bisarzamin كه فرمودند ايشان شخصاً توانايي برطرف كردن نيازهاي عاطفي دختر 26 ساله را ندارند، بيشتر منطقي به نظر مي رسه.......... خوب اين دوست عزيز اين شرايط را در خودش نمي بينه........... و دليلي نميشه كه ازش يك قانون درست كرد.............. من هم كيس هاي مختلفي ميشناسم كه با تفاوت سني بيشتر خانمها زوج موفقي بودند و هيچ طلاقي هم به حمدالله اتفاق نيافتده.............. مهم همان ديدگاه و توانايي هاي روحي و رواني فرد است نه چيز ديگر

خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #9 : 02 مهر 1387,ساعت 13:11:43 »

نقل قول
دلايل روانشناسي بسيار منطقي بود آقاي حسين يعني خانم حق قد علم كردن نداره!!!!!!!!!!!!
مثلاً اگر حق حقوق واقعي خودش را طلب كنه مسلماً از نظر شما آقايان حق علم كرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعاً خيلي جالبه.........

وقتی نگاه بدبینانه حاکم باشه هر برداشتی از حرف انسان میشه

بگذریم

خانوم کریمی عزیز بنده نگفتم زن حق قدعلم کردن نداره تنها چیزی که اشاره کردم این بود وقتی دو نفر خواسته باشند هر بزنن و ادعای حاکمیت کنند و هیچ کدوم کوتاه نیان میشه نزاع
حالا شما از کجاش در اورید زن حق نداره حتی حقوق مالی خودش رو بگیر جای حیرت داره
نقل قول
من هم كيس هاي مختلفي ميشناسم كه با تفاوت سني بيشتر خانمها زوج موفقي بودند و هيچ طلاقي هم به حمدالله اتفاق نيافتده.............. مهم همان ديدگاه و توانايي هاي روحي و رواني فرد است نه چيز ديگر

من هم عرض کردم که برا بعضی ممکنه خوب باشه :

به هرحال من نمی گویم همه یکسان هستند هیچ ازدواجی که تفاوت سنی زیادباشد موفق نیست چه بسا کسانی هستند به خوبی می توانند با این مسئله کنار بیاییند مخصوصا وقتی عشق و محبت زیاد باشد اما باید خیلی قبول کرد  که برای خیلی افراد کار مناسبی نیست
خارج شده است
rahgozar
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 268

تشكر

« پاسخ #10 : 02 مهر 1387,ساعت 13:40:21 »

جناب حسين من هم با حرف دوستان موافقم!!!
در واقع براي قد علم كردن نيازي نيست كه زن بزرگتر از مرد باشه.وقتي زن شخصيتي داشته باشه كه تمايل به تحكم و قدعلم كرده داشته باشه چه زن كوچكتر باشه يا بزرگتر به هرحال قد علم ميكنه!!! و اگر يك شخصيت منفعل باشه چه بزرگتر يا كوچكتر هميشه كوتاه مياد!!! اين از مسلماته كه نميشه انكارش كرد.براي مثال شخص بنده چه همسرم 50 سال ازخودم بزرگتر باشه يا 50 سال كوچكتر!!! برام فرقي نميكنه چون در نهايت جلوش قدعلم مي كنم!!!!!!!!!!!!!
بنابراين اين حرف اگر حرف روانشناسانه است بايد بگم من شخصا هرگز قبولش ندارم!!! چون قدعلم كردن يا نكردن را به روحيه آدمها ربطش ميدم نه به سن اونا و اگر در افرادي كه فاصله سني اين دو نفر معكوسه قدعلم كردن زن تا اين حد جلوه ميكنه و بهانه اي براي اين قضيه ميشه چون كلا فرهنگ جامعه و منجمله شما و بقيه و حتي من اين بوده كه زن بايد كوچكتر باشه و زن بايد فرمانبردار باشه و وقتي كه زن بزرگتر باشه و همچنين تا حدي نافرمان!!!! پس در نظر ديگران اينطور به نظر ميرسه كه چون بزرگتر بوده نافرمان شده!!! در حاليكه از نظر من هرگز اينطور نيست.
ضمنا مساله ديگه اينه كه وقتي زن بزرگتر باشه شايد براي مرد دستور دادن به زن سختتر بشه و شايد احساس كنه كه نمي تونه بهش تحكم كنه يعني يك احساس دروني نه يك احساس واقعي. در واقع شايد براي يك مرد دستور دادن و تحكم كردن به يك زن كوچكتر راحتتر از يك زن بزرگتر باشه چون اينجوري ميتونه حداقل تجربه بيشتر خودشو دستاويز اين كار قرار بده.كما اينكه من شخصا ديدم كه مردهايي كه خوي مردسالارانه بيشتري دارند بيشتر تمايل دارند كه زني با اختلاف سني بسيار زياد كوچكتر از خودشون بگيرند همچنين مردهايي كه خييييييلي به ظاهر اهميت ميدند هم به سمت اينجور زنها ميرند ولي برعكس مرداني كه چيزهاي ديگه براشون ملاك هست و خصلت مردسالارانه كمتري دارند اين قضيه كمتر براشون مهم هست.حتي خانواده هاي مردسالار هم عموما عروس هاي بچه سال ميگيرند.در واقع تنها چيزي كه در واقع مهمترين علته براي كوچكتر بودن زن روحيات خود مرد هست و همچنين تمايل به داشتن زن جذابتر و زيباتر  و شادابتر .
همچنين هست تمايل مردان به گرفتن همسراني با تحصيلات پايينتر .در واقع در جامعه ما بيشتر مردان دوست ندارند كه همسري بگيرند كه چه از لحاظ تحصيلات يا هوش يا توانايي مالي خود همسر يا تجربه  بالاتر از خودشون باشه چون اينجوري بهتر مي تونند حرف خودشون را به كرسي بنشونند و در موارد اختلاف هم جامعه بيشتر اونارو حمايت ميكنه تا حالتي كه زن ازخودشون بالاتر باشه
« آخرين ويرايش: 02 مهر 1387,ساعت 13:44:58 توسط rahgozar » خارج شده است

داشتم دلقی و صد عیب مرا می پوشید  خرقه رهن می و مطرب شد و زنار بماند
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :