خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کمرویی  (دفعات بازدید: 952 بار)
میلاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 84

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« : 02 مهر 1387,ساعت 20:57:32 »

سلام.یک مشکلی که اکثر جوانان دارند کمرویی است.این مشکل گریبان گیر من هم شده.وتا حالا خیلی از ان ضربه خوردم.در ایجاد روابط دوستانه با فرد مقابل  . در درس  .در کار  و.... اگر درمانی برای اون هست لطفا راهنمایی کنید.
خارج شده است

هر وقت تو زندگی به یه در بزرگ که یه قفل روش بود رسیدی ، نترس و ناامید نشو چون اگه قرار بود در باز نشه جاش یه دیوار می زاشتن .
محمد بهبودی
LIFE
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 909

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 111

« پاسخ #1 : 02 مهر 1387,ساعت 21:17:04 »

سلام
به سایت خودتون خوش آمدید

چند نکته در رابطه با مقابله با کمروئی خدمتون عرض میکنم که امیدوارم راهکاری باشه جهت رفع مشکل شما :

1- عقايد و باورهای غلط خود را تصحيح نماييد .

2- تفکيک آنچه حقيقتاً هستيد از آنچه که تصور ميکنيد . (شناخت نقش واقعی خويش و دوری جستن از نقش خيالی) در واقع شناخت بهتر از خود و يا صادق بودن با خود .

3- به حال توجه کنيد و گذشته را فراموش کنيد .

4- واقع بين باشيد و از زندگی در دنيايی که برای خود ساخته ايد دست برداريد .

5- سعی کنيد از انزوا و گوشه گيری دوری کنيد.

6- با موقعيت های جديد سازگاری کنيد.

7- سعی کنيد احساسات و عواطف خود را کنترل نماييد (از طريق استراحت، ورزش و مراقبتهای دارويی)

8- آهسته سخن گفتن، به نرمی اشاره کردن با سر و دست، با آرامش غذا خوردن را تمرين کنيد.

9- ارتباط چهره به چهره داشته باشيد.

10- در مقابل تمايل به تفکر منفی مقاومت کنيد. (سيستم تفکر جايگزين)

11- سعی کنيد با آرامش و خونسردی شرايطی را که قبلاً برای شما غير قابل تحمل بوده کنترل کنيد.

12- به جستجوی دوستان صميمی که رفتار تحکم آميز نداشته و هيچ گاه از کمرويی شما سخن نمی گويند بپردازيد.

13- همان طور که نقاط قوت خودتان را میپذيريد نقاط ضعف خود را قبول کنيد.

14- احساس مسئوليت کنيد. به آينده بنگريد و از فرصتها به نحو احسن استفاده کنيد.

15- خوش بين باشيد و مثبت بينديشيد. مثلاً به جای گفتن خسته شدم بگوييد به استراحت بيشتری نياز دارم.

16- سعی کنيد از کار کردن و انجام وظايف خود لذت ببريد.

17- از مهارتهای اجتماعی استفاده کنيد

18- همه ويژگی‌های خوب خود را، يادداشت كنيد. (اين كار به شما كمک می‌كند تا با عوامل تضعيف‌ كننده مبارزه كنيد .

19- از قبل برنامه‌ريزی كنيد. (اگر قرار است وارد جمعی شويد، درباره نكته‌های قابل بحث فكر كنيد، حتی متن گفت‌ و گوها را بنويسيد و تا زمان رفتن، آن را مرور كنيد با اين كار، بيشتر احساس می‌كنيد كه می‌توانيد از عهده حضور در آن موقعيت اجتماعی برآييد)

20- سعی كنيد پاسخ ديگران را با رعايت كمال ادب بدهيد و نگاهتان با ديگران برخورد كند.
لبخند بزنيد. تعارف و احوال‌پرسی كنيد.
اگر سعی كنيد با ديگران معاشرت كنيد، آنان هم به شما احترام خواهند گذاشت.
افراد كم‌رو اغلب اشتباهاً متكبر و مغرور تلقی می‌شوند، زيرا احساس ناراحتی آنان سبب ميشود، خود را از ديگران دور كنند.
اگر خود را وادار كنيد تا به ديگران پاسخ دهيد، آنان هم به شما پاسخ می دهند و عكس‌العمل مثبتی را كه شما برای غلبه بر ترستان نياز داريد، به شما خواهند داد .
 ‌
21‌- صحبت كردن در جمع را ياد بگيريد. اگر از حرف زدن در اجتماع می‌ترسيد، خود را آموزش دهيد يا در جلسه‌های بحث و گفتگو شركت كنيد؛ اين كار، سبب می‌شود تا شما بر ترس خود غلبه كنيد .

22 - دارو درمانی كنيد :
اگر نكته‌های بالا به شما كمک نمی‌كند، با نظر پزشک از داروهای مناسب استفاده كنيد .

23- اگر كم‌رويی، واقعاً شما را آزار می‌دهد، روان درمانی كنيد، زيرا يافتن علت احساس بی‌اهميتی شما و منشأ آن به درمان اين حالت كمک فراوانی می كند

امیدوارم تونسته باشم به نحوی در جهت رفع مشکل شما قدمی برداشته باشم .

موفق باشید .
« آخرين ويرايش: 02 مهر 1387,ساعت 21:18:49 توسط محمد بهبودی » خارج شده است

با تشکر از حضور و همکاری شما
لطفاً قوانین انجمن را به دقت مطالعه فرمائید .
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
من آموختم که هیچ گاه برای بهتر شدن دیر نیست ...!!
begharar
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 409

تشكر
اهدا شده: 48
دريافت شده: 29

اسیر و زخمی و بی دست و اپا *** غریب و بی کس و تنها

« پاسخ #2 : 18 مهر 1387,ساعت 11:23:45 »

کم رویی انسان ها مثل دو سیم فاز و نول هست بستگی به طرفطون داره من با بعضی از ادم ها خیلی خیلی راحت حرف میزنم حتی در اولین اشنایی دوست هم دارم مدت هاست باهاشم ولی روم نمیشه باهاش راحت حرف بزنم
خارج شده است

این کاربر به دلیل دورغگویی و ارسال تاپیک های خلاف حقیقت و داشتن چند نام کاربری منع شده است.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :