خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بيماري روحي همسر  (دفعات بازدید: 885 بار)
idin
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 02 مهر 1387,ساعت 23:15:44 »

درادامه داستان تلخ زندگيم ناگفته نماند كه همسر من سرد مزاجه اصلا علاقه اي به عشق وارتباطات روحي نداره درضمن افسرده هم هست همش دنبال فرار وپناهندگي به خونه پدري وخواهران ومادرش است هروقت ميره خونه پدري ديگه برگشتنش مصيبتيه خودش هم ميكه برام مهم نيست هرچندسال طول بكشه بدون تو درخانه پدرم ميمونم اون خيلي بي حس وبي خياله . كدوم مادري هنگام شير دادن به بچه دلتنگ وناراحت ميشه اين اونقدر عذاب ميكشه كه گريه ميكنه اون حتي نسبت به بچه هم بي ميله
خارج شده است
sima1387
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 281

تشكر
اهدا شده: 21
دريافت شده: 37

« پاسخ #1 : 02 مهر 1387,ساعت 23:42:16 »

سلام

ایا همسر شما پس از زایمان دچار این مشکلات شده ؟؟وایا زایمان ایشون سزارین یا طبیعی بوده ؟؟

ببینید بعضی از خانما پس از زایمان دچار افسرگی میشن که چند ماهی طول میکشه ودر این دوره نیاز دارن که بیشتر به اونها از نظر

عاطفی توجه بشه .....حالا با توجه به شغل شما که مجبورید همیشه پیششون نباشید طبیعی هست که عارضه ایشون بیشتر بشه

من فکر میکنم که مشکل شما اصلا حاد نیست وتنها این گره به دست خود شما باز میشه راه حلش هم خیلی راحته ....

به همسرتون بیشتر توجه کنید ...

ایشون رو درک کنید وبیشتر در کنارشون باشید .....

اصلا پرخاش نکنید حتی اگر خودش با شما تندی کرد صبور باشید چونکه این عوارض پس از زایمان خیلی طبیعیه .....

خیلی سخت نگیرید مشکلتون قابل حله فقط باید صبور و بردبار باشید ....

خارج شده است

*  رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند*
* چنان نماند وچنین نیز هم نخواهد ماند*
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :