خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: يه تجربه تقريبا همگاني با چاشني دلتنگي  (دفعات بازدید: 1037 بار)
bolore gham
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 203

تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 19

« : 04 مهر 1387,ساعت 03:13:08 »

اينجا يکي براي خودش تار مي زند
اينجا يکي از عاشقيش جار مي زند
اينجا غريبه ها همگي آشنا ترند
روياي دوست بر در و ديوار مي زند
لب ها به زور رژ همگي سرخ و رنگي اند
دلبر به جاي گل به سرش خار مي زند
حاکم براي عشق خودش حکم مي کند به مرگ
دل را به جرم عاشقي اش دار مي زند

آخه چرا ..........من ،تو ، او ، هممون كي ميخوايم به آرامش برسيم
                                                    درست ميگن به اين دنيا نبايد دل بست .........ولي آرامش و دوست داشتن
                                                    هم گناه نيست.......چرا همه ما ادعا ميكنيم كه بايد خوب باشيم .....ولي
                                                    پاي عمل كه ميشه همه يه جورايي در ميرن و جا ميزنن......................
                                                  كاش به جاي  مدل ...و چيزاي ديگه .....كه سعيمون اينه كه از طرف مقبلمون پيشي بگيريم
                                                 كاش تو دوست داشتن و صداقتامون هم اينجوري حرص ميزديم و سعي ميكرديم مثلا صداقتمون
                                                بيشتر از اون يكي باشه........من با توام آره با تو .......يه خورده به خودت بيا
                                                 كاش صبح بشه هممون يه آدم ديگه بشيم ....آدمي كه حرفاش با عملش يكي باشه
                                                به اميد روزي كه همه ي بديها از دلامون ريشه كن بشه.........انشاالله   
خارج شده است

اگرچه هيچکس نيومد سري به تنهاييت نزد

اما تو کوه درد باش طاقت بيار و مرد باش
hedishaw
Hedishaw
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 110

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« پاسخ #1 : 05 مهر 1387,ساعت 22:12:43 »

مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممنون ....... من به جای اون 25 نفری که خوندن و نظر ندادن هم تشکر میکنم ....... مثل همه ی حرفهات دوست عزیزم بلور غم زیبا و دلنشین بود ....... حتی اگه روی یک نفر هم اثر مثبتی بذاره و همونطور که گفتی به جای شعار عمل کنه یعنی شما ثواب خودت را کردی عزیزم ....... من هر دفعه با حرفهای شما یه تکونی به خودم میدم ....... امیدوارم که هیچ وقت ما و این انجمن را ترک نکنی و همیشه با حرفهای قشنگ تو یک تلنگری به خودمون بزنیم ....... شادو موفق و پیروز باشی .......
خارج شده است

مسایلی وجود دارد که از شدت جدی بودن باید به آن ها خندید.             مسایل و مشکلات پیامی با خود دارند فقط کافی است آن ها را ببینیم.
bolore gham
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 203

تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 19

« پاسخ #2 : 06 مهر 1387,ساعت 02:50:00 »

مرسي دوست خوبم hedishaw
از لطف و محبت و توجهي كه به تايپكهاي من داري
اميدوارم بتونم يه تحولي به دوستان بدم (حالا نظرشون پيشكش)
منم برات بهترينا رو ميخوام با معرفت.....سلامت و موفق و شاد باشي.....حق همرات
خارج شده است

اگرچه هيچکس نيومد سري به تنهاييت نزد

اما تو کوه درد باش طاقت بيار و مرد باش
sima
farnaz
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 1

« پاسخ #3 : 07 مهر 1387,ساعت 16:14:20 »

شماخیلی زیباحرف زدیداماکاش خودتون هم اهل عملش باشیدمن به شخصه سعیمو میکنم صادق باشم یه ریزه تونستم تاحالااما نمیتونم همه رودوست داشته باشم چون کسایی مثل من وشماوامثال ما به این عوض شدن بی اعتقادند شایدم نمیخوان که خوب بشن وهمش بدی میکنن ومنم نمیخوام دوستشون داشته باشم ولی برای خودم هم شده سعیم همیشه اینه که صادق باشم واونایی که ارزشش رودارند دوست بدارم تا بعد...............
خارج شده است

F & M
omidparham
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 124

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 24

« پاسخ #4 : 08 آبان 1387,ساعت 11:49:23 »

آدمي كه حرفاش با عملش يكي باشه
جمله قشنگیه مرد عمل نه حرف ولی متاسفانه تعداد این افراد خیلی کمه . کجا می شه پیداش کرد؟
صداقت روراستی بی ریایی و مقابلش ببینی که همه چیز دورغ بوده . چه حالی میشی؟
بازم دوست داری صادق باشی؟
تا به حال شده از کس دلگیر بشی بخاطر عدم صداقتش ؟
خارج شده است

تنهایی به سر می آید       شاید زمستان بعد ...
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :