خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: حسادت  (دفعات بازدید: 932 بار)
میلاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 84

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« : 09 مهر 1387,ساعت 00:39:32 »

خدمت دوستان
خواستم مساله ای رو که خیلی وقته باش مبارزه می کنم رو مطرح کنم تا شاید بتونم اونو به کل ریشه کن کنم. ناراحت ناراحت
من فکر می کنم تا حدودی به بعضی دوستام حسادت میکنم .یه نمونش اینه که وقتی دوستم میتونه به راحتی با جنس مخالف(همکلاسیهامون)
به راحتی ارتباط برقرار میکنه ومن نمی تونم خیلی ناراحت می شم.و احساس میکنم که به من اصلا توجهی نمیکنن.
یا حرفهام وکارام اصلا براشون جالب نیست.ولی احساس می کنم تمام حرفها و کارهای دوستم هر چند که جالب نباشه برای اونا جالبه.
خواستم تو مورد منو راهنمایی کنید.
خارج شده است

هر وقت تو زندگی به یه در بزرگ که یه قفل روش بود رسیدی ، نترس و ناامید نشو چون اگه قرار بود در باز نشه جاش یه دیوار می زاشتن .
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #1 : 09 مهر 1387,ساعت 08:23:29 »

دوست عزیزم به نظرم بهتر سعی کنی که خودت باشی نه اینکه برای جلب توجه دیگران کاری بکنی این باعث میشه که بیشتر جالب باشی و کمتر آزار ببینی
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #2 : 09 مهر 1387,ساعت 11:27:45 »

اعتماد به نفس داشته باش با خودت بگو من اینم مطمئن باش طرفدارای خودتونو تو هر شرایطی داری
چه جنس موافق چه مخالف!
خارج شده است

این نیز بگذرد...
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #3 : 09 مهر 1387,ساعت 11:34:41 »

با سلام

من هم با نظر سايه عزيز موافقم، بايد هميشه سعي كنيد خود و شخصيت واقعي خودتان را حفظ كنيد ......... به هر حال در ارتباطات هركسي شخصيت خاص و مورد نظر خودش را دوست داره........... يكي از آدمهاي لوده خوشش مي آيد .......... يكي از آدمهاي مغرور ......... يكي از آدمهاي با وقار............... پس مطمئن باشيد كساني در جامعه هستند كه شخصيت واقعي شما را دوست داشته باشند و به طرف شما جذب شوند................... از اينها گذشته، بنظرم هركسي اگر به بار علمي و معنوي خودش اضافه كنه، عامه پسند تر و بقول معروف در اجتماع بيشتر پسنديده ميشه......... چون همانطور كه مي دانيم جاذبه ها بطرف خوبي هاست..........

اعتماد به نفس خودتان را هرگز دست كم نگيريد.

با احترام - كريمي
خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #4 : 09 مهر 1387,ساعت 14:18:13 »

سلام میلاد جان ! سکوت
امیدوارم که حالت خوب باشه. در مورد مشکلی که مطرح کردی، خیلی میشه روش با هم دیگه صحبت کنیم. إن شاء الله در یه فرصت مناسب. اما از من این دو نکته رو فعلا پیش خودت داشته باش:

نکته اول اینکه:
باور کن که سخت ترین و مشکلترین و در عین حال زیباترین و شیرین ترین کار این است که خودمان باشیم و حسرت آزادی راخواهیم خورد، اگر بخواهیم کسی باشیم که دیگران تاییدمان کنند..!! شوکه

نکته دوم هم اینکه:
وقتی به خاطر خوشایند چند نفر، حاضریم سبک زندگی خود را عوض کنیم، یعنی این که در ذهنمان خود را حقیرتر از آنان پنداشته و نظر انان را برتر از نظر خود میدانیم و در این رهگذر حاضریم فردیت و آزادی شخصی خود را قربانی کنیم. شوکه ناراحت

دلا نزد كسى بنشين كه او از دل خبر دارد
به زير آن درختى رو كه گل‏هاى‏تر دارد

درين بازار عطاران مرو هر سو چو بيكاران
به دكان كسى بنشين كه در دكان شكر دارد

ترازو گر ندارى پس ترا زو ره زند هر كس
يكى قلبى بيارايد تو پندارى كه زر دارد

بهر ديكى كه مى‏جوشد مياور كاسه و منشين
كه هر ديكى كه مى‏جوشد درون چيزى دگر دارد

نه هر كلكى شكر دارد نه هر زيرى زبر دارد
نه هر چشمى نظر دارد نه هر بحرى گوهر دارد

موفق باشی دوست من! Roll Eyes

خارج شده است