خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: روانشناسی تجربی یا کلاسیک  (دفعات بازدید: 5695 بار)
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #30 : 01 تير 1386,ساعت 14:42:52 »

نقل قول
و از هر 5 ازدواج دو تاش به طلاق رسمی منجر می شه ما بالاترین نرخ اعتیاد را در دنیا داری

لطفا مدرک این دو امار رو بفرمایید؟

در ضمن نخواسته باشد امار طلاق در گشورهای توسعه یافته و همچنین مرگ و میری که توسط مشروبات الکی در اون مجامع هست رو براتون بیارم.
جالبه بعضیهاش رو خودشون تو کتابهای آموزش زبان خودش برا ما میارن.برید بخونید

در ضمن یه شما یه تبریک از طرف تمامی اعضاء سایت طلب دارید
اخه شما مفتخر شدید  اثبات روانشناس نبودن من ( اونم از نوع مادی و غربی ) و تونستید علمی نبودن من را ثابت کنید.بهتون تبریک میگم این پیروزی بزرگ را
مبارکتون باشه  سکوت   پوزخند
« آخرين ويرايش: 01 تير 1386,ساعت 15:02:54 توسط حسین » خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #31 : 08 تير 1386,ساعت 17:18:18 »

سلام خدمت همه دوستان و کاربران عزیز این سایت
خوب

از همه دوستان ابتدا به امر بخاطر نظراتشون تشکر میکنم. وقتی کسی از کاری یا جایی انتقادی میکنه و یا پیشنهادی میده این نشونه این هست که اون مورد براش اهمیت داره حالا چه اهمیت تخریبی چه اهمیت ذاتی.

در مورد صحبتهای دوست عزیز ali yazd باید بگم که :
1- این سایت رو خود بنده با ایده کاملا عامی تا تخصصی بنا کردم و در این راه دوستانی همراهی و کمک کردند که ازشون تشکر میکنم.
منظورم از ایده کاملا عادی تا تخصصی این هست که در این سایت مقالات و ... و راهکار برای تمامی روانشناسان که مطالعه میکنند و به منبع نیاز دارند تهیه میشه و این مقالات بصورت رایگان در تیم ترجمه فارسی و ارائه میشه. در مورد عمومی هم که شاهد مقالات و گفتگوها در انجمن هستید.

2- در مورد موضوع دوم که اشاره کردید در اهداف سایت و ... آورده شده. بله بار هم میگم که اینجا و این مشاوره ها و ... جای مشاوره حضوری رو نمیگیره و تنها شناختی از خودتون به شما میده که این رو هم بدونید بهترین مشاور دنیا خود آدم هست و اونقدری که کسی دلش به حال خودش میسوزه و به فکرش هست کسی نیست!
اما از جهتی که بعضی ها شکایت داشتند که شما یک مشاور رو معرفی کردید. قبلا هم گفتم ما اینجا و در این مکان مجازی به هیچ شرکت و موسسه ای وابسته نیستیم و از تبلیغ هم خوشمون نمیاد!!! اینجا یک انجمن باز و آزاده. اما برای تبلیغات مشکل داریم! فکر میکنید بنده و امثال بنده روانشناس و مشاور خوب سراغ نداریم؟ 100 درصد داریم! اما نمیخوایم عنوان کنیم. ما برای کسی دعوتنامه نمیفرستیم که بیاد مشکلش رو بگه و ما حل کنیم بلکه خود کاربرا هستند که میاند اینجا و ما هم به پاس عضویتشون و سوالاتشون جوابشون رو در حد خودمون و تیم و سایتمون میدیم. شاید روزی روزگاری با جایی قرارداد ببندیم و هر کی اومد بگیم خوب حالا برو اونجا و ... جیب مبارک رو خالی کنید! شما که خیلی چیز ها رو میدونید آیا میدونید هزینه هر ساعت مشاوره چقدر هست؟ چند نفر میتونند همچین پولی رو بدند؟ جالبه که خیلی ها فقط احساس تنهایی دارند و در اصل یه گوش برای شنیدن میخوان و هیچ مشکلی ندارند و اشتباه فکر میکنند که مشکلی هست و افسرده و ... هستند!
شما خودتون بیاید تو همچین سایتی و بعد پاستون بدند برید جای دیگه خوشتون میاد از اون سایت دیگه؟
ضمن اینکه ابتدا به امر چندین شرکت و موسسه معروف مشاوره که اسمشون رو نمیخواهم بیارم ابتدا شانتاژ و درخواست همینن کار رو داشتند بعدش شروع به تهدید کردند که فلان و فلان میکنیم و ... که تا الان که ما زنده ایم و کاری نکردند! شاید دارند همین الان میکنند و ما نمیدونیم! الله اعلم!

خوب میبینید که بر ای هر سوالتون جوابی دارم! اما قبل از اینکه بقیه بحث رو ادامه بدم و جواب سوالاتتون رو تک به تک بدم. من یک سوال دارم.
شما هدفتون از مطرح کردن این موضوعات چیه؟ به چه چیزی میخواید برسید؟ کمک به رشد این سایت؟ تخریبش؟ خصومت شخصی با یکی از مشاورین این سایت؟

طبق قانون 12 از قوانین انجمن مشکلات خوصوی رو خصوصی حل کنید! اگر موضوعی هست که حل نشده به بنده بگید بررسی میکنم. بعضی از موارد بالا رو به هیچ عنوان تحمل نمیکنیم به شدت برخورد میکنیم.

اگر کسی از کاربران هم نسبت به پیغام های خصوصی که براش اومده اعتراضی داره با لینک زیر همون پیغام به اطلاع من برسونه تا بررسی کنم.

توجه کنید که از بحث خارج نشید و جواب سوالات من رو درست بدید در غیر این صورت این موضوع از نظر بنده و این سایت بسته شده تلقی میشه

« آخرين ويرايش: 08 تير 1386,ساعت 18:27:30 توسط محمد » خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :