خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بعد از29 سال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 953 بار)
jas
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 23 آبان 1387,ساعت 15:07:15 »

با سلام
من 29سالمه و خدمت سربازیم رو رفتم و الان دارم مجدداً درس می خونم(لیسانس کامپیوتر)،کاری رو هم با دوستانم شروع کردم بد هم نیست(خدارو شکر).
با دور و بریام راحتم و زیاد شوخی میکنم و اوناهم همینطور.ولی الان احساس میکنم ظرفیتم کم شده و تحمل شوخی دیگران رو ندارم(کلاً ظرفیت ها کم شده) در محل کار هم احساس میکنم برخوردم با پرسنل زیاد خوب نیست و مدیریت کافی رو ندارم البته در کل زندگی.
دچار سردرگمی شدیدی هستم ونیاز به مشاوره دارم.
سوال اینکه بعد از29 سال میشه رفتارم و عوض کنم؟؟؟ 
کمتر شوخی کنم ،جدی تر برخورد کنم(البته اگه نگن داره کلاس میزاره) و ....
خارج شده است
aida67
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 16
دريافت شده: 30

« پاسخ #1 : 23 آبان 1387,ساعت 21:41:18 »

راستش من تجربه زیادی ندارم در این مورد ولی با توجه به یکی از درسهای دانشگاهیمون می تونم بگم که نحوه برخورد شما در محل کار و در منزل یا بین دوستان باید فرق داشته باشه. نمی شه همون طور که در جمع دوستانه رفتار میکنید با پرسنل خودتون هم همون رفتار رو داشته باشید.  اینکه پرسنل شما بگن کلاس می ذاره نباید براتون مهم باشه چون به مرور عادت میکنن.
در مورد شوخی هم سعی کنین شوخی هایی رو با بقیه داشته باشین که تحمل اینو داشته باشید که اون شوخی هارو با خودتون بکنن.
خارج شده است

زندگی رو زیاد سخت نگیر. چون هیچ وقت از توش زنده بیرون نمیای!!
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #2 : 25 آبان 1387,ساعت 11:34:46 »

همیشه میشه تغییر کرد
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #3 : 25 آبان 1387,ساعت 13:07:18 »

خب چرا ميخواي تغيير كني؟ شوخ بودن كه بد نيست!!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #4 : 26 آبان 1387,ساعت 10:25:31 »

سلام............ دوست عزيز شوخ بودن خيلي خوبه ولي در ارتباطات با هر فردي بايد باتوجه به نوع ظرفيت طرف، رفتارها و عكس العمل ها را در يك چارچوب مشخصي قرار داد................ ولي به طور كل سعي كنيد هرگز موجب رنجش دل كسي نشيد حتي من باب شوخي!!!!!!!!! بعضي وقتها حتي نزديكترين دوست شما ممكنه از برخي از صحبتهاي شما سوءتفاهم بشه و منجر به تيرگي روابط بشه ....... از آن گذشته اجتماع كاري و محيط كاري شخصيتي را مي پذيره كه به منطق نزديك تر باشه ............ و اگر در رده مديريتي هم كه باشيد بهتره شخصيتي را تمرين كنيد كه حيثيت و هويت فرد لازم براي مديريت كردن را به شما بدهد.............. دوست عزيز انسان در هر سني مي تونه با مطالعه و تمرين افكارو رفتارش را عوش كنه .......... لزومي نداره من واقعي و شخصيت واقعي خودتون كه يك استاندارد براي شما تلقي ميشه را كلاً حذف كنيد ولي مي تونيد بنا بر موقعيتي كه در اجتماع قرار داريد برخي از رفتارها و ديدگاههاي مثبت را به شخصيت خود اضافه كنيد و برخي از رفتارها و ديدگاههاي منفي را در خودتون حذف كنيد
خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :