خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مصاحبه اي باز و رو در رو درباره مسائل جنسي في مابين زوجها  (دفعات بازدید: 5331 بار)
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« : 28 آبان 1387,ساعت 13:31:38 »

خانم دكتر اوا كادل (Ava Cadell) متولد بوداپست بعنوان يكي از سكسولوگهاي معروف آمريكا محسوب ميشود كه در بسياري از برنامه هاي راديو – تلويزيوني و مجلات مختلف مصاحبه مي كند.

در اينجا مصاحبه صريح و خودماني كه توسط يكي از راديوهاي آمريكا با او صورت گرفته را با كمي اختصار براي دوستان عزيز و استفاده آنها در بخش سكسولوژي و آموزش عنوان مي كنم:

- بهترين كار براي واداشتن همسر به انجام كاري كه فرد دلش مي خواهد چيست؟

اوا: من هميشه به زوجين پيشنهاد مي كنم كه ليست "خواسته ها و دلبخواه هاي" خود را با هم رد و بدل كنند. در اين ليست سه تا از مواردي كه طرفين فكر مي كنند باعث بهبود تجارب جنسي او ميشوند را نوشته و به طرف مقابل مي دهد. من پيشنهاد مي كنم كه زوجين ماهي يكبار يك چنين ليستي را با هم مبادله كنند. مثلاً مي توان سه مورد زير را وارد يك ليست كرد: "من دوست دارم كه تو تمام بدنم را ماساژ بدهي." "من دوست دارم كه گاهي هم خودم اول به ارگاسم برسم" و "من دوست دارم كه قبل از عمل دخول، مدتي طولاني صرف عشق بازي كنيم."

- و اگر طرف مقابل علاقه اي به درخواست هاي مطرح شده در ليست نداشته باشد؟

اوا: هركسي خواسته و تمناهايي دارد كه از بيان آنها به طرف مقابل خود عاجز است و در نتيجه بسياري از انسانها از زندگي جنسي خود ناراضي اند. مبادله ليست امكان در ميان گذاشتن تمناها و خواسته هاي هر دو طرف را برآورده مي كند و ارتباط اروتيكي في مابين بهتر ميشود. موضوع مبادله ليست تمناها، خيلي موفق بوده و من و همسرم سر هر ماه ليست خواسته هاي خود را با هم مبادله مي كنيم. البته گاهي خواسته و تمناهايي كه در يك ليست نوشته مي شوند ممكن است خيلي ساده باشد. مثلا "من دوست دارم كه در اين يكماه، يكبار با هم به حمام برويم و بعدش يك شب نشيني رمانتيكي با هم داشته و بعد به رختخواب برويم."

- وقتي يك طرف از زوجين كاري مي كند كه ديگري خوشش نيايد، اين را چطوري بايد به طرف حالي كرد؟

اوا: ابتدا بايد طرف را به خاطر كاري كه مي كند و باعث رضايت خاطر و خشنودي تو ميشود، تشويق كرد. مثلاً "اينبار من يك ارگاسم عالي داشتم." و بعد مي توان حركات ناخوشايند طرف را مطرح كرد. مثلاً "دفعه بعد كه سكس داريم، دلم مي خواد كه به شكل ديگري عمل كنيم." در عين حال بايد به طرف مقابل انگيزه انجام كاري كه دلت مي خواهد را هم بدهي. مثلاً در ادامه جمله قبلي بگويي "اين فكر كه من رو دست و زانوهام قرار بگيرم و تو از پشت وارد بشي، خيلي برايم هيجان آور است. آنوقت من مي تونم هر دو تامون را تو آئينه رو به رو ببينم." اگر ارتباط و گفتگو اينطوري پيش برود، قول مي دهم كه طرف دفعه بعد حالت انجام عمل را تغيير بدهد. همه چيز بستگي به اين دارد كه موضوع را چطوري و با چه زباني به طرف حالي كنيم.

- پس ارتباط و گفتگو با هم خيلي مهمه

اوا: بله، هميشه.

- معمولي ترين موانعي كه از برقرار شدن اين گفتگو و مراوده مربوط به سكس بين زوجين جلوگيري مي كنند، كدامند؟

اوا: اولين مانع، ممانعت دروني در بروز احساسات است؛ چون هركسي به نوعي از بروز احساسات خود در اين مورد خودداري مي كند. دومين مانع، نبود صميميت و ارتباط عميق دو طرف است. چون اكثر افراد توقع دارند كه طرف مقابل خود به خود، ذهن آنها را بخواند و بفهمد كه چه چيزي دوست دارد يا ندارد. در حاليكه چنين چيزي امكان ندارد. پس گفتگو با هم و نداشتن تعصب درباره خواسته ها و فانتزهاي جنسي هم خيلي مهم است.

- چطوري يك نفر مي تواند به همسر خود كمك كند تا بر مانعي كه از بروز احساساتش جلوگيري مي كند غلبه كند؟

اوا: از طريق صحبت رو در رو و صادقانه درباره موضوع  ابراز همدردي با وي كه به دقت گوش دادن به اينكه چرا طرف مقابل چنين مانعي دارد و پي بردن به علت آن. بعد طرح اين سوال صادقانه از طرف كه "خود من چه كاري مي توانم بكنم كه به تو كمك كنه از دست اين مانع خلاص بشوي؟" هميشه بايد از طرف پرسيد كه "من چه كاري مي توانم بكنم؟" چون اين كار باعث ميشود كه طرف كمتر دچار احساس فشار و يا عدم راحتي در ابراز احساساتش بكند.

- قدرت رايحه و بويي كه از افراد متساعد ميشود تا چه اندازه در جلب طرف مقابل تأثير گذار است؟

اوا: افراد به بو و رايحه همديگر معتاد نمي شوند اما عموماً از نظر شيميايي به هم كشش پيدا مي كنند. حيوانات هم همينطور هستند كه هنگام جفت گيري همديگر را بو مي كنند. مثلاً سگها قبل از سكس هميشه پشت طرف مقابل خود را بو مي كنند.

- كدام نقطه از بدن از نظر جنسي حساس است كه اغلب به آن توجهي نمي شود؟

اوا: سوال جالبي است. به نظر من به جز آلت تناسلي و پستانها، بقيه نقاط حساس سكسي بدن فراموش شده و مي شوند. ما از سر تا پا پوشيده از نقاط حساس و تحريك برانگيز جنسي هستيم. يكي از راهنمايي هايي كه من به ارباب روجوع هاي خودم مي دهم اين است كه هر كدام به نوبت، وقت و زماني خاص را صرف نوازش، بوسيدن و ليسيدن از سر تا پاي طرف مقابل اختصاص دهند طوري كه هيچ نقطه اي از بدن از اين نوازشها محروم نگردد؛ از فرق سر و پيشاني گرفته، همينطور يواش به پائين تا نوك پاها و حتي لاي انگشتان پاها برسند. طرفي كه اين نوازشها و بوس و ليسيدنها بر او اعمال ميشود هم بايد علناً و با صدايي كه طرف مقابلش بشنود، نوازشهاي طرف را روي نقاط مختلف بدن خود نمره گذاري كند. مثلاً از يك تا ده طوري كه نمره يك خيي كم و يا هيچ تحريك كننده نيست و ده بيشترين لذت و تحريك را باعث ميشود و بعد طرف مقابل، آن نقاطي كه از 7 به بالا نمره مي آورند را بياد آورد و در هم آغوشي هاي بعدي به سراغ آنها برود. هر دو طرف بايد اين كار را بر هم اعمال كنند تا به كشف بدن و نقاط حساس و تحريك برانگيز طرف مقابل پي برده و حتي بدن خود را هم بهتر بشناسند. يك سري نقاط حساس و اروتيكي غير معمولي هم هستند؛ مثلاً ليسيدن و نوازش كردن پشت زانوها يا ابروها براي افرادي خيلي تحريك برانگيزند.

- آيا آلرژي داشتن نسبت به كاندوم معمولي است؟

اوا: ممكن است افرادي پيدا شوند كه نسبت به ماده لاتكس كه در بعضي از انواع كاندوم به كار مي رود، آلرژي داشته باشند اما همه بايد سكس بي خطر را رعايت كنند؛ پس اگر كسي نسبت به كاندوم از جنس لاتكس حساسيت داشته باشد، آنوقت بايد سعي كند از انواع ديگر كاندومها استفاده نمايد. كاندوم زنانه هم هست اما استفاده از آن به راحتي كاندوم مردانه نيست.

- از نظر فيزيولوژيكي، در خلال ارگاسم چه اتفاقي در بدن مي افتد؟

اوا: يك ارگاسم داراي چهار مرحله است. ارگاسم زماني دست مي دهد كه مرد يا زن به نقطه اوج لذت جنسي خود مي رسد و اين باعث انقباض ماهيچه هاي غيرارادي بدن مي شود. بر طبق نظر ماسترس و جانسون، حدود شش تا 15 انقباض اتفاق مي افتد كه هر كدام بين يك تا سه ثانيه طول مي كشد و همين باعث ميشود كه كل بدن به انقباظي شبيه گرفتگي عضلات دچار گردد. در اين مرحله مقدار زيادي خون به سمت آلت تناسلي جريان يافته و باعث متورم شدن آن ناحيه ميشود. بعضي از زنان قادرند در يك هم آغوشي به چند ارگاسم متناوب دست يابند، اما فقط يك ارگاسم به مردان دست مي دهد چون در مردها، همزمان با ارگاسم، عموماً انزال هم به آنها دست مي دهد. هر چند كه انزال و ارگاسم دو تابع جداگانه هستند.

- آيا ممكن است كه يك مرد به ارگاسم برد بدون آنكه انزال به او دست دهد؟

اوا: بله، چنين چيزي كاملاً ممكن است. يك مرد مي تواند ارگاسم خود را از انزال خود جدا كند. براي اين كار مرد بايد ماهيچه هاي پي سي خود را تمرين دهد. با تمرين زياد ماهيچه هاي پي سي يك مرد مي تواند به ارگاسم كامل بدني همچون زنان نائل شود بدون آنكه انزال به او دست دهد. ((قابل توجه دوستان: چنانچه در مورد اين قسمت راهنمايي مي خواهند توضيح مي دهم))

- و اين كار بدون ضرر است؟

اوا: اين كار نه تنها ضرري ندارد بلكه سالم هم هست. بعضي از مردان اين تمرينات را انجام مي دهند و روزها يا هفته ها در سكس خود بدون تجربه انزال به ارگاسم مي رسند.

- آيا سكس در دوره پريود (عادت ماهيانه) بدون اشكال است؟

اوا: بله، داشتن سكس در زمان پريود هيچ اشكالي ندارد. بعضي از زنان مي گويند كه در دوره پريود حساس تر ميشوند و بعضي از مردان همه به دلائل واضح، از انجام سكس در دوره پريود همسر خود، خودداري مي كنند. اما داشتن سكس در دوره پريود از نظر فيزيولوژيكي هيچ اشكالي ندارد.

- وقتي كه هر دو طرف حال و هواي سكس داشته باشند اما فرصت و موقعيتش جور نباشد، چه كار بايد بكند؟

اوا: معمولاً در زمان حضور بچه ها، اين شرايط رخ مي دهد، در چنين حالتي مي توان نقاط حساس بدن همديگر را كه پنهان نيستند را نوازش كرد. معمولاً بوسيدن در نزد بچه ها مشكلي ندارد و از اين طريق همديگر را تحريك و براي موقعي كه فرصت و امكان سكس برايشان فراهم ميشود، آماده ميشوند.

- آيا ابراز مهر و علاقه و بوسيدن و لمس كردن برخي نقاط غير پنهان نزد بچه ها جايز است؟

اوا: من فكر مي كنم كه كاملاً جايز است. اتفاقاً يكي از راههاي ادويه زدن و طعم دادن به رابطه زناشويي همين ابراز مهر و علاقه به هم در حضور ديگران و حتي بچه هاست. چرا كه اين كار اسباب اعتماد به نفس و رضايت خاطر زوجين را فراهم مي كند. همينطور دست همديگر را گرفتن، و يا رد و بدل كردن كدها و رمزهاي خاص با هم حتي در حضور ديگران، خود بهترين ارتباط اروتيكي است.

- آيا طول آلت مرد در تجربه ارگاسم براي زنان مهم است؟

اوا: نه، طول آلت مرد هيچ ارتباطي به اين كار ندارد. چرا كه هم زنان و هم مردان همان پنج سانيمتر حساس را در ابتداي آلت خود دارا هستند. يعني پنج سانتي متر از سر آلت مرد به پائين و پنج سانتي متر از دهانه واژن به داخل، حساسترين قسمت آلت جنسي هستند. قطر آلت مرد مهمتر از طول آن است چرا كه قطر مناسب باعث تماس آلت مرد با ديواره هاي حاشيه واژن زن كه حساس هستند مي شود و اين به تحريك جنسي بيشتر هر دو مي انجامد. حال اگر قطر آلت مرد فرضند به اندازه يك مداد باشد، با ديواره حاشيه واژن تماس برقرار نمي شود و تحريك كمتري صورت مي گيرد. در اين صورت استفاده از وسايل ديگر براي تحريك ديواره هاي واژن، مثلاً استفاده از انگستان دست يا زبان يا ..... لازم ميشود.

- جي اسپات (مركز جي)، دقيقاً در كجا واقع شده؟

اوا: هر زني داراي مركز جي مي باشد. جي اسپات از اسم Grasenber كه دكتر متخصص زنان و زايمان بود، گرفته شده است. او در سال 1940 كشف كرد كه يك برجستگي خيلي كوچكي كه با تحريك متورم ميشود، در واژن هر زني وجود دارد كه بعدا به جي اسپات معروف شد. اين مركز پر از عصب، يكي از نقاط بسيار حساس در واژن زنان است كه با تحريك متورم و لذت فراواني براي زن به همراه مي آورد.

- آيا مردها هم جي اسپات دارند؟

اوا: جالبه كه اين سوال را مي پرسيد، جي اسپات يا مركزي مشابه آن در مقعد مردان واقع شده. اگر يك بند انگشت خود را وارد مقعد مردي كنيد، درست قبل از رسيدن به عذه پروستات، به جي اسپات مرد مي رسي، نوازش و تحريك جي اسپات براي مردان هم لذت آور است.

- آيا فكر مي كنيد كه ديدن فيلم هاي پورنو با هم براي زوجين عمل درستي است؟

اوا: من اعتقاد دارم كه ديدن فيلم هاي پورنو يك نوع سلامت درماني براي يك زوج ميباشد و كاملاً درست است به شرطي كه هر دو به اين كار رضايت داشته باشند.

- زن و شوهرهايي كه بچه دارند چطوري وقت و موقعيت سكس براي خودشان را جور كنند؟

اوا: زوجيني كه بچه دار هستند، حتماً بايد وقت و زماني را به عشق و عاشقي خود اختصاص دهند وگرنه روزي خواهد آمد كه بچه بزرگ شده و خانه را ترك مي كند، آنوقت زن و شوهر مي مانند و ازدواجي بدون عشق! پس اهميت دادن به رابطه جنسي در چنين خانواده هايي خيلي مهم است. اگر بچه ها كوچك باشند، موقع خلوت پدر و مادر ميتوان به آنها گفت كه حالا وقت استراحت بابا و مامان است و ما ميرويم در اتاق خودمان استراحت كنيم. بچه ها اين را مي فهمند، و معمولاً خود را با بازي مشغول مي كنند، اگر هم بچه ها بزرگ باشند، رابطه گرم پدر و مادرشان سلامت و امنيت عاطفي آنها را بيشتر تأمين مي كند و مي بينند كه پدر و مادرشان همچنان دلباخته هم هستند و به هم عشق مي ورزند.

- ده موردي كه سكس را گرم و آتشين مي كنند، نام ببر.

اوا: 1- اشاره و كنايه به همسر كه چقدر زيبا و خواستني است. 2- بوسه هاي عميق حداقل دو بار در روز. 3- كشف نقاط حساس بدن همديگر. 4- بكار گرفتن همه حواس پنجگانه در هنگام سكس. 5- صحبتهاي سكسي و اروتيكي با هم. 6- تقسيم فانتزهاي جنسي و سكسي با هم. 7- بكار گرفتن سكس دهاني. 8- بكار گرفتن آلتهاي سكسي مصنوعي. 9- تغيير مدام حالت هاي سكس و محل انجام سكس. 10- بغل كردن يكديگر. همه اينها مهم هستند اما مهمترين موضوع همانا داشتن كانال ارتباط و گفتگوي دو طرف با هم مي باشد و لمس و دست زدن به هم؛ بخصوص كه با بالا رفتن سن، اين لمس و تماسها در تحريك جنسي مهمتر ميشوند و هم به طرف حالي مي كند كه هنوز خواستني و دوست داشتني است.

- عام ترين اشتباهي كه مردها در سكس مرتكب ميشوند؟

اوا: عام ترين اشتباه مردان، داشتن عجله در سكس و زور زدن براي رسيدن به ارگاسم سريع ميباشد. زنان از مرداني بيشتر لذت مي برند كه در هم آغوشي ها، آهسته و آرام كار مي كنند. چون زنان حداقل به بيست دقيقه معاشقه اوليه قبل از دخول نيازمندند تا آمادگي كافي را بدست آورند. اشتباه ديگر مردان اين است كه هنگام سكس دهاني، كليتوريس زنان را در دهان خود مي گيرند و حتي گاز مي زنند. در حالي كه حدود هشت هزار عصب به كليتوريس منتهي ميشوند و اين باعث حساسيت زياد اين عضو جنسي ميشود.

- و بهترين روش براي سكس دهاني؟

اوا: من در كتاب خودم به اسم The Stock Market of Orgasm سي نوع سكس دهاني براي مردان و سي نوع سكس دهاني براي زنان را تشريح كرده ام.

- آيا زنان هم در هنگام سكس مرتكب اشتباهاتي ميشوند؟

اوا: بله، مطمئناً زنان هم اشتباهات زيادي مي كنند. معمولي ترين اشتباه زنان اين است كه مردان را بشكلي نوازش مي كنند كه دوست دارند خود مورد نوازش قرار بگيرند. بعني خيلي نرم و نازك. يا همينطور در سكس دهاني، فشار چنداني با دهان خود به آلت مرد وارد نمي كنند. در حالي كه مردان در اينگونه حالتها به فشار بيشتري در تماس و لمس نياز دارند تا تحريك شوند. از اين گذشته، مردها دوست دارند كه زن با همه بدن آنها سكس داشته باشد و نه فقط آلت تناسلي شان. و اشتباه ديگر اينكه زنان در هنگام اجراي سكس دهانه بر مرد، بيضه هاي مرد را فراموش مي كنند در حالي كه ليسيدن و مكيدن بيضه هاي مرد كه در واقع جزئي از آلت تناسلي هستند، نبايد فراموش شود. چون اين كار براي مردان ميتواند خيلي لذت آور باشد.
مهمترين ارگان اروتيكي در مغز واقع شده؛ پس زنده نگه داشتن كانال رابطه دو طرفه، دست زدن به حركات خودانگيخته در سكس و سورپرايز كردن طرف مقابل هم، مهم هستند.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*, ماریلا, HIDDEN WAY

خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #1 : 28 دي 1387,ساعت 21:59:12 »

ود- آيا ممكن است كه يك مرد به ارگاسم برد بدون آنكه انزال به او دست دهد؟

اوا: بله، چنين چيزي كاملاً ممكن است. يك مرد مي تواند ارگاسم خود را از انزال خود جدا كند. براي اين كار مرد بايد ماهيچه هاي پي سي خود را تمرين دهد. با تمرين زياد ماهيچه هاي پي سي يك مرد مي تواند به ارگاسم كامل بدني همچون زنان نائل شود بدون آنكه انزال به او دست دهد. ((قابل توجه دوستان: چنانچه در مورد اين قسمت راهنمايي مي خواهند توضيح مي دهم))

- و اين كار بدون ضرر است؟

اوا: اين كار نه تنها ضرري ندارد بلكه سالم هم هست. بعضي از مردان اين تمرينات را انجام مي دهند و روزها يا هفته ها در سكس خود بدون تجربه انزال به ارگاسم مي رسند.

سلام !

مقاله ی بسیار جالبی بود ، به خاطر زحمتی که کشیدید صمیمانه از شما متشکرم .

درباه ی قسمت نقل قول شده ، چرا که نه !!! نیکی و پرسش ؟! من بیصبرانه منتظرم .  لبخند

چشمک سکوت سکوت سکوت
خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 29 دي 1387,ساعت 09:47:02 »

دوست عزيز ماهيچه هاي پي سي در حقيقت در ناحيه لگني قرار دارند و تمرين آن به گونه اي است كه روزي چند بار (البته به مدت طولاني) درست مثل ورزش كردن اين ماهيچه ها را منقبض و آزاد كنيد ......... به گونه اي كه فرضند ادرار داريد و مقداري از ادرار را خالي مي كنيد و مابقي را حتي با داشتن فشار شديد نگاه مي داريد و بعد از 1 الي 2 دقيقه مثانه را كاملاً تخليه مي كنيد...... اين كار را مي توانيد حتي بدون داشتن مثانه پر نيز انجام دهيد همانگونه كه روي صندلي نشسته ايد و يا در حالت دراز كشيدن ......... در هنگام ادرار كردن هم مي توانيد تمرين كنيد......... آثار آن در دراز مدت ديده ميشود يعني زمان انجام س.ك.س مي توانيد جلوي انزال خود را با انقباض همان ماهيچه ها بگيريد و متوقف كنيد در حاليكه به ارگاسم رسيده ايد.

موفق باشيد - كريمي

HIDDEN WAY

خارج شده است

iran
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« پاسخ #3 : 29 دي 1387,ساعت 12:28:56 »

سلام خیلی مقاله قشنگی بود می خواستن بپرسم من در دوران مجردی استمنا می کردم الان هم بعد از لزدواج با وجود اینکه سعی در حذف این کا کردم ولی زمانی که عصبی هستم مجبورم این کار را بکنم و این عمل و سرزنشهای بعد از ان باعث شده من اعتماد به نفسم را از دست بدم و می ترسم از اینکه مشکل بچه دار شدن پیدا کنم اگه می شه کمکم کنید و به من اعتماد به نفس بدید و بگید که من ادم بدی نیستم بی تفاوت
خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 29 دي 1387,ساعت 12:54:21 »

اولاً كه دوست عزيز استمناء به هيچ وجه ربطي به بچه دار شدن نداره !!!!!!!!! بچه دار شدن و كلاً توليد مثل فرآيند ديگري است كه با ورود اسپرم به هسته تخمك انجام ميگيرد........... اما در مورد استمناء ......... خدمتت عرض كنم كه بهتره حالا كه متأهل هستيد و  در شرايط بحراني نياز جنسي نيستيد و از طرفي با همسرتان نه تنها مي توانيد تجارب بهترين روشهاي جنسي را داشته باشيد و در عين حال از نظر عاطفي نيز ارضاء شويد و تأمين ............ بنابراين لزومي ندارد كه به اين كار پناه بياوريد........... شما انسان بد يا پليد يا گناهكاري نيستيد ولي بهتره مفهوم بهتر زيستن را ياد بگيريد............. استمناء به شدت از نظر عاطفي شما را سركوب مي كند و شايد مهمترين دلايل عصبي شدن شما در اين رابطه بخاطر همين باشد زيرا از نظر رواني و عاطفي سركوب ميشويد و از طرفي خود را براي اين كار سرزنش مي كنيد و احساس بد بودن و گناه داريد............

بنابراين براي چي وقتي مي توانيد روح و زندگي سالم و سلامتي داشته باشيد، خود را از نظر روحي و رواني مريض و رنجور مي كنيد؟! بهترين كار اينه كه روابط عاطفي و روابطي خودتان را با همسرتان بهبود ببخشيد و طعم خوش زندگي را بچشيد

موفق باشيد - كريمي

Designer, HIDDEN WAY

خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :