خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آرامش کجاست؟  (دفعات بازدید: 1081 بار)
raha
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 16 تير 1386,ساعت 12:27:55 »

سلام دوستان.منممثل همه ادما یا شایدم  بدتر مشکل دارم.اما نمی خوام راجع بهشون حرف بزنم.اما می خوام اینو بپرسم چطور می شه به  آرامش رسید.
خارج شده است
مجید
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 242

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

مرجع مقالات و آموزش

« پاسخ #1 : 16 تير 1386,ساعت 13:03:46 »

سلام به انجمن ما خوش آمدید

دوست من رسیدن به آرامش تقریبا برای هرکس یک چیز نسبی هست ... بعضی ها با بدست آوردن پول احساس آرامش می کنند
بعضی ها در کنار عشق خودشان بودن را احساس آرامش می دانند ؟ بعضی ها در کنار خانواده ؟ بعضی ها تنهایی را می دانند ؟
به هر حال دوری از تنش های موجود به نوعی می تونه ارامش به همراه داشته باشه
انجام فعالیت هایی که مورد پسند شماست واردن شدن در محیط هایی که شما دوست دارید بودن در کنار افرادی که دوستشان دارید و به شما قوت قلب می دهند

در آخر یاد خداوند هست که به می تونه بزرگترین کمک را بکنه  .. ذکر خدا آرامش دلهاست

و پیشنهاد من اینکه شما

اینجا مکانی است که می تونید مشکلاتتون رو مطرح کن و ما و دوستان دیگر سعی خواهیم کرد با همدردی با شما و صحبت کردن بتونیم مشکلات رو انشا الله به کمترین حد خودش برسونیم
بهتره که مشکلتون را هم مطرح کنید تا دوستان بتونن به شما کمک کنند و شما زودتر از همیشه به آرامش دلخواه خودتون برسید

موفق و پیروز باشید

خارج شده است

دوست من لطفا سخنان خود را با ایجاد یک موضوع جدید در بخش مربوطه مطرح کنید .
مرجع مقالات و آموزش 
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #2 : 16 تير 1386,ساعت 15:14:55 »

با سلام
سوال خوشکلی کردی
می خوام اینو بپرسم چطور می شه به  آرامش رسید.
مجید جان هم زیبا گفت منم در تایید حرف مجیدا آقا
ارامش وقتی برا انسان حاصل میشه که انسان طبق قوه کمال طلبی خودش قدم برداره
و تا وقتی که انسان به کمال واقعی یا مورد نظر خودش نرسه به خاطر وجود این نیاز و عدم رسیدن به این نیاز (میل به کمال)آرامش از انسان سلب می شه

اینم که گفته میشه  فقط با یاد خدا ارامش کامل نصیب انسان میشه دلیلش شاید این باشه که تنها کمال لا یتنهی و بی عیب نقص و دائمی خدا  است ووقتی
انسان به او رسید به آرامش تام نایل می شود.چون به کمال مطلق رسیده و این نیازش علی الدوام در حال پاسخگویی است!!

خلاصه باید شما پاسخگوی این نیاز ذاتی خود یعنی کمال طلبی باشید تا بتونید به آرامش برسید
« آخرين ويرايش: 16 تير 1386,ساعت 15:38:21 توسط حسین » خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 12 آبان 1386,ساعت 20:04:18 »

سلام رها جان
به نظر من نباید دنبال ارامش جز در درون خودمان بگردیم چون همیشه همه چیز در بیرون از ما در دست ما و بر وفق مراد نیست ولی هیچ کس نمی تواند کنترل درون ما را در دست بگیرد مگر این که خودمان این اجازه را به او بدهیم .
پس سعی کن خودت را ( درونت را) پر از ارامش کنی.
و در تایید صحبت های اقا مجید واقا حسین باید بگم که توکل به خدا نیز نیرو و ارامش عجیبی به انسان می دهد چون این طوری این حس به ادم دست می دهد که پشتوانه ی نیرومندی داره که این حس زیبا و باعث ارامش فرد میشه.
                                                                                            وجودت همیشه قرین شادی باد
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :