خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: وصیت نامه؟؟؟  (دفعات بازدید: 1424 بار)
joseph11554
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 14 آذر 1387,ساعت 15:24:30 »

سلام خسته نباشین
یه سوال ازتون داشتم
راستش پدر بزرگ من 1 ماه پیش فوت کردند و وصیّت کردند اموالشون به نسبت مساوی بین پسر و دختر تقسیم شود حتی بار ها زمانی که زنده بوند این حرف زده بودند و خیلی ها تایید هم می کنند و برای اینکه بعد از فوتشون به وصیت نامه عمل بشه همه اموالشونو به نام دختراشون کردند و گفتند که به این خاطر به نام دخترام کردم که بعد از مردنم به وصیت نامه عمل  بشه. ولی حالا پسرشون شکایت کردند که نباید اموال به نسبت مساوی تقسیم بشه آیا برای دختراشون راهی هست که جواب گوی شکایت پسرشون باشه؟؟؟
واقعا وصیت نامه به چه دردی می خوره؟؟؟

باتشکر 
خارج شده است
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #1 : 14 آذر 1387,ساعت 15:35:41 »

خدا رحمتش کنه پدربزرگتان را . من زیاد اطلاعات ندارم ، ولی اگر پدربزرگتان در وصیت نامه قید کرده که اموالش چگونه تقسیم شود شکایت پسرشان جایز نمیشه . وصیت نامه را پیش یک وکیل ببرید و مراحل قانونی را انجام دهید . وصیت نامه به این درد می خوره که دیگران نتوانند حق دیگری را تصاحب کنند و چیزای دیگه . . .
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #2 : 16 آذر 1387,ساعت 15:33:12 »

يعني الان اموال به نام دخترهاي  متوفي است؟
ميشه بگيد چند تا دختر و پسر هستن و ايا همسر (يعني مادر بزرگ شما) در قيد حيات هستن يا نه؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :